HAHA jo precis...

.. och jag som sa till emle att jag kanske inte skulle orka blogga ikv, nu hare blive två st till och med! iaf, det blev inte sängen efter bilderna, jag fick "äran" att färga simons hår svart !haha yes, han gjorde typ de mesta men shit the same,, iaf nu ska ja tvätta håret snart och göra fläter sen blire sängen. HAH. puss!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-31 @ 00:36:54   

omfg, kill me please!

jahapp, idag har jag vare och tagit hål som sagt, kommer bild! nu göre inte så värst ont., gjorde mest ont när ja skulle ha på mig pannbandet , haha ! (= iaf, jag har också vare me lilltjoppa, som ni kanske läste i förra blogginlägget, för er som läser min blogg. hehe . vet iaf att emle gör de. MOAHAH. iaf, leo och anton ringde mig nu ikväll och jag fatta typ hälften av vad dom sa, haha. men man fick sej iaf ett gott skratt. och leo har vare skittaskig mot mig, säger vi som. hha öhm, och just nu fettaggar jag imorn! BA MYYYYYYYS! jesper har också komme hem från turkiet, idag typ vid nio tror jag. haha hoppas de blir nån kram imorn då :) och nu blire typ två bilder, sen sängen. halerabra !

gammal bild på slutet, men den måste få va me,
haha min hårfärg gillar jag där, :$ haha gull.

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-30 @ 22:56:10   

goddaaaaggggg !

nu sitter jag hos lilltjoppa, hon ligger på sängen o tar kort, hon ska läsa vad jag skriver typ.. mupp..
halloween imorn, jag fettaggar det! haha ska gå med massa goa människor då. kanske få träffa negern själv då. AHAH gullunge! iaf, jag har sett emelies klassfoto. HAHAHHAH EMLE SÅG HELT FLUMMIG UT. hahahahhahahahhaha. de va kul (A) emle typ har en dålig dag. höhö, de blixtrar bara hela tiden. vet, jag har världens bästa humor. not ! haha, öh nu vet inte jag vad jag ska skriva, jag har tage ett till hål i örat nu också! kommer bild ikv om ja orkar blogga då, sen så vare julkalendersäljning igår, de sög. HAHAA . fett tråk. iaf, ikväll så blire fart på träningen, ej taggat. gulligull, ta hand om er nu .
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-30 @ 13:44:45   

tänk, snälla tänk !

idag har jag tränat, hah gick väl sådär. Eller rätt så bra faktiskt, sen blev jag ägd av klockan ;P hehehe. sen har jag också vare inne i stan. hämtat ut sängen o soffan. fet najs, men min säng kanske måste tillbaka, för den va typ sönder :( men vi får se, jag ska iaf sova i den inatt. Mys ;] hihi. ikväll så har jag typ kutat runt och gjort i ordning mitt rum och där jag ska ha mitt smink och så ! jättekul, iaf nu ska ja gå ner o dricka nåt och sen gå till mitt rum och ringa annaälsklingenmin. hihi egentligen så skulle ja typ vara påväg till strand nu men mamma ville inte skjussa, så de sög. öh. nu ska ja inte skriva nåmer, tyck ja. hejsvejs!


men gud, jag vet inte vad jag ska ta mig till,
jag behöver dig nu.
jag behöver prata med dig,
allt är så tomt och ensamt !
och vad jag än gör så känns de fel . . .
;/
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-26 @ 21:11:40   

ohyes,

idag har jag inte gjort ett skit, jag har läst en bok. till och med läst ut den så nu har jag ingenting att göra på lovet ifall jag har tråkigt. Jag har nästan inte suttit vid datan idag, som jag alltid brukar göra.. typ 24-7. men idag så är de verkligen inte mer än en timme sammanlagt. haha stolt typ! iaf, jag har haft helt sjukt tråkigt idag, bara suttit o väntat på att tiden ska gå och har tänkt massa, o saknat massa osv.. just nu så sitter ja o snackar lite smått me gabb, inge värst social nån av oss tyck ja, jag äter också chips o lyssnar på massa musik. imorn så blire träning klockan 11 i vby, rullskidor klassiskt, fan så jävla drygt. ibland vill jag verkligen sluta . ahhaa ! igår så fyllde ja år, kändes dock inte som så, ahah fick en säng, fast den ska mamma hämta imorn, sen fick ja en ljusslinga o inte så mkt mer.. tråååkigt yes. jag som hade önskat mej en kamera men nej. inte alls, ahhaah , och jag fick inte heller nå smink menmen,... jag kan ju inte kräva hur mkt som helst nu när ja ha fått ett nytt rum me golv o tapet o säng o massa o de kostar ju också, ahah . nu har jag inte mkt mer att skriva så tjooooo o gonatt.

jag verkligen saknar dig.
AAAH KOM TILL MIG NUU TACK!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-26 @ 00:03:35   

yes, happy birthday to me, tomorrow. hahaha.

ja nu har veckan gått, igår så var jag i spöland hos diana ! med gabriel tompa, fredde dianaofc, och oskar. de va egentligen tänkt att vi skulle se film men vart dock inte, vi typ va ute och sen va vi i dianas rum som vart SJUKT stökigt tack vare fredrik o tommie. haha, sen så slet dom bort ett örhänge för mig så nu har jag tappat bort typ mitt favorit örhänge, jippi. sen så höll dom på att dra runt mig på marken o allt usch, fan inte kul. vill ba slå dom ,, ^^ iaf, fredrik och diana var sjukt söta när dom låg i hennes soffa och myste, och tommie va jätterolig när han sov ! hahaah sen hade jag jättekul med gabriiil under skrivbordet, hehe. vi hade en frågelek om privata saker. HAH! de va kul, sen på kvällen for alla typ hem, förutom jag . så då va jag gabriel och diana kvar och gick ut med jultidningar men ja, de gick ju som det gick., Idag är det torsdag, fredag och min födelsedag imorn då, sen blire lov. sjukt med fett najs ! tårta o mys me olivia imorn kväll. var egentligen tänkt att fara på bio med gabril isak och olivia men ja o olivia hade ingen ork, plus att mamma och pappa hade inge pengar typ.. :/ iaf, det får bli en annan gång. och nu ska jag sova ! och vakna sen som en 13-åring,. haha. wie. känns inte som om jag fyller år., ^^ menmen, hahaha hejhej!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-23 @ 22:12:15   

MEN FÖR I HELVETE, DÖÖÖÖÖÖ!!!

ja är så less,
öhööhöhöhööhhöhhhhhhhhhhhhhhhh,
äre okej att slå sönder nååååååt.
fyfaaaan !
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-20 @ 22:18:24   

yes,

aldrig trodde ja att de skulle hända samma sak, med en annan dessutom.,
avensjuka avensjuka avensjuka,
fuck, jag hatar det. är så sjukt jävla jobbigt!
förlåt för dom jag inte berättar för, men inte just nu.
lovar, berättar sen. men jag måste samla mig,
för dehär håller inte!

ÄLSKLING
ÄLSKLING
ÄLSKLING !
du är ju min, right ?
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Tankar | 2008-10-20 @ 15:26:04   

yup

helgen har gått jävligt fort tyck ja !! fredag va ja me olivia, skulle egentligen vara med markus men han va med sin tjej. så vi va ute på en sten o snacka, igår så for jag till vännäsby vid fem och for hem elva, öh. de va typ jag diana david gabriel natalie linn evelina och elina. vi hade jättenajs. haha sen när natalie david och elina farit hem så vare några som typ kasta ägg på oss. sen så vare skitkul när vi åkte nerför en jättelång backe ^^ haha, sen så hade evelina och elias typ krig. de va jättekul . ahah och diana hade min mobil o hennes simkort för hon hade inge ström och jag har inte gratis sms så hon grejsa ihop så hon kunde skicka, ahahha. och hon prata 24-7 med jesper. hahaha , och idag har de varken blive nå träning eller nånting gjort för min del. ganska slappt men tråkigt på samma gång. haha. pappa jobbar fortfarande med mitt rum, öh, nu saknas de typ bara elgrejs o möbler så jag lär kanske få flytta in till veckan! helt sjukt najs, sjukt taggad. ^^ ahha.

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-19 @ 19:45:12   

if i die tomorrow - mötley crue

idag har vi gympa på skolan, haha styrketräning. hur kul som helst ^^ ahaha. sen ikväll så har jag varit med olivia, vi va påväg till rödå, men då var markus me marre så de sket sig, så vi for iställe ut på en sten typ mitt ute i vattnet typ och det var jättekallt! Sen blev jag och olivia ägda av några fåglar, haha . ni skulle bara vilja veta, o ja. Det var jättekul! vi kom hem typ efter nästan två timmar, och jag stekte hamburgare. haha och vi åt dom, men utan bröd och bara med dressing på. och det va sjukt gott! (= sen har vi också pratat me snibben i telefon, och jag kan då säga att jag typ fattade noll! haha fast jag satt o skratta för de mesta så ja hörde inte så mkt. och sen har vi också pratat med filip i telefon fast typ bara 2 minuter och sen har vi suttit här på bärbara och kollat på tradera, har hittat en sjukt snygg guns n roses tröja ! helt sjukt najs , älskar den. aa, och nu sitter jag ensam har gjort det snart en halvtimme eftersom olivia skulle hem o packa till nå konfermationsläger som är i helgen. ahah, tråkmåns! Och imorn blire då att sätta upp lite saker på rummet, jag ska typ få flytta in till veckan! :) :) :) sen ska jag också träna, sen blire vännäsby med linn på kvällen, vi ska typ ha filmkväll lr vi ska typ se någon film och sen vet jag inte vilka som ska dit, men gissar att det kommer bli kul ! och nu ska ja gå upp med chips till mami o dadi, o se tv . yes, så pusshej, får se om jag orkar blogga nåt mer ikv, men de är tveksamt. Tror jag inte orkar de. haha,


Jag vet inte riktigt,
driver du bara med mig?
du är som två olika människor,
asså nä, jag vet inte vad jag ska tro.
jag har ingen aning om hur det kommer bli sen.
fyfan!

http://www.youtube.com/watch?v=1i_72iKvbtI Slipknot - Psychosocial
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-17 @ 22:02:50   

Grattis Emelie !

Idag fyller emelie år, och då äre alltså bara 8 dagar kvar tills jag fyller år, och då äre bara två månader kvar till julafton, så de blir snart ut o köpa julklappar snart! ahah vet inte vilka jag ska köpa till . Men olivia är verkligen ett måste och anna också tycker jag! hah, nog snackat om jul, tiden går jävligt snabbt nu. Även fast man har tråkigt, timmarna bara flyger iväg ! ibland så önskar man dock att det ska gå sekigare. Ikväll så blev det ingen träning för mig, har så sjukt ont i huvudet så det är inte sant, har haft det hela dagen. Inge vidare kul, haha kom utan smink idag till skolan och tommie trodde jag hade solat ? hahaha. de va kul ! iaf, jag har inte så mycket mer att berätta, sååå..

the hell is back again..


http://www.youtube.com/watch?v=lKg4g9zMeHI&feature=related
kung låt, älskar den.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-16 @ 18:07:29   

jup.

ikväll blire dock ingenting gjort, datan datan datan datan, dryg som fan. Typ ingen är social heller, men man får iaf tid att tänka på livet. Som sagt, det har inte hänt så mycket spännande i mitt liv eller vad man nu ska säga. Och visst har de hänt saker man kommer ihåg. Haha, alldeles för bra minnen och vissa som man bara vill glömma helt.. Vissa personer stör jag mig på verkligen, och ja. jag har lite saker att ta upp så, ja. lets start


  • jag stör mig på människor som inte har insett att livet kan vara jättekort, jag har insett de nu i sommar. Och ju mer jag är mig själv, och gör det jag har lust för blir jag bara säkrare inombords. Men jag har också märkt att det blir mer problem men ju ärligare man är äre lättare att reda ut sånt också ! iaf i nuläget säger jag ibland saker som jag antingen är oseriös med och kanske kan misstolkas. Jag tänker inte heller på vad jag säger ibland, eller vad jag gör. Men jag passar på att göra saker nu, för dom dagarna som gått, kommer aldrig igen. och det är en sak som är säker, så ja. Om jag bara fick mer mod så skulle jag nog skrikit åt dom jag velat skrika till, och gått och sakt sanningen till dom som jag behöver säga sanningen till. Men som sagt, jag har börjat slappna av i skolan, och det blir mindre stressigt och jag blir lugnare, för just nu bryr jag mig inte om vad personer tycker om mig, lr visst gör jag det. Men jag ändrar inte det om jag inte känner för det.
  • Jag stör mig också på personer som går och snackar skit bakom ryggen. Nu längre vet man inte vem man kan berätta saker till och vilka man inte kan. Det är så svårt när alla vill veta, och berättar man till en, sen inte till en annan och då blir den kanske sur och tillslut berättar man, sen går den bakom ryggen på en. Det är de värsta som finns. Man tror att dom är ens bästa vän sen har man berättat jättemkt för den, sen så blir man inte så bra vänner och sen hör man bara mer och mer hur det kommer ut. Själv så snackar jag nog också skit , men det är bara då jag är riktigt förbannad. För det finns ju tjejer och killar som går runt ba "hon är en jävla fitta" fastän hon inte gjort nåt , och "usch vilka fula kläder" eller nåt sånt. Det är helt onödigt och det är inte så kul att höra sen också. Och jag stör mig verkligen jättemkt på personer som går och hittar på saker ! som inte ens är sant. och personer som är jättesur på en person, sen frågar man vad det är, då får man svar te.x " men du vet ju hur du håller på" "du vet ju vad du gör, jag behöver inte berätta" "du vet ju själv"  fastän man själv fattar 0
  • Och tredje saken jag stör mig på. Att om man går runt och busar lite me en kille, betyder det inte att man är kär. Sen stör jag mig också på att direkt om jag säger att någon är snygg, betyder det inte att jag är kär i en. Och jag pratar med killar ganska mycket, eftersom jag vet att dom inte snackar lika mycket skit,(oftast) som tjejer. Jag tycker det finns jättemånga som är snygg, men jag är nästan aldrig kär, även fast det ser ut som de, och sen när man ska berätta de för den. Så blir dom jättesårade . Det är verkligen hemskt, och jag är inte direkt den som vill såra folk så, och ibland kanske jag säger för mycket till vissa, och ja. förlåt för er som blivit utsatta för dehär, och jag gissar att det blir någon till innan jag måste ta tag i kragen o skärpa mig. för jag är mitt i dehär nu, och det känns hemskt för jag vet vad som kommer hända sen. så förlåt !





Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-15 @ 21:17:28   

NEJNEJNEJNEJ

Jag tkr att nån gång borde de finnas ett slut
men nej.
Det blir misstag på misstag
och lögn på lögn.
Allting lägger sig på hjärtat,
som en stor tung klump
som bara blir större och större
för var dag som går.
Vrf finns det ingen som kan se
måste man berätta att man mår dåligt
finns det ingen som märker de ?
finns det ingen som vill hjälpa en,
som bryr sig, inte någon som säger "okej"
och sen så tror man att de är bra igen.
det är det inte blir typ bara värre.
det är så jobbigt ingen ser
ingen verkar bry sig
jag hatar dehär ,
vart är ni när jag behöver er ?




Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2008-10-15 @ 15:14:53   

SNYGG .

du är fucking snygg hörrudu.
Yes, halva veckan har gått, onsdag och kortdag imorn, idrott och bild, svenska , so och läsning. så ganska slappt. Vet inte om jag orkar stanna i vby på junni, lr om jag ska åka hem. ahh får se imorn, och om jag stannar så åker jag hem med sena bussen men de får vi se imorn. Annas ska jag väl vara med olivia eller bara ta de jävligt lungt ! idag har det inte hänt så mycket. Jag har vare ute och sprungit 9 km me pappa, och vi hade väl ganska kul . (: haha faktiskt (; har inte så mkt att skriva, idag efter slöjden var det iaf en musikal i gympasalen, svart som synden hette den. handla om gud och sådär, om otrohet och sånt. var väl okej, fast man satt så som en jävla hackspett hah! så de va ingen hitt, på so;n körde vi jeperdy och våran grupp, elina jimmy och isak kom tvåa. haha nu så ska jag ta o pallra mig isäng tycker jag .

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-14 @ 22:00:07   

tjobre !

idag har jag varit med olivia, vi bakade och de vart chokladbollar som inte va ett dugg goda men dom får duga åt pappa och kola med marabou överdrag och sen godismuffins, mjummi. fast jag är inte sugen på det nu, haha . ska väl ta nå mer innan ja går o lägger mig. Olivia åt iaf hos mig sen for vi ut till sten, gjorde en grej. ni får fråga vad, man jag tänker bara berätta för någon enstaka person. men det är iaf värt att fråga. aha sen hojjade vi vidare till rödå och träffa markus där, sedan kom jim ogge o albin och vi gick till skolan, jim o ogge for typ hem direkt sen så stog vi 4 o snacka typ. sen drog vi till ica och jannike kom sen sebbe thommy o thommys tjej. sen kom typ albins tjej om jag får gissa, haha och sedan for albin o hans tjej o jannike nånstans. sen drog sebb o dom iväg så då vare bara jag markus o olivia, och olivia höll på att kuta runt o hoppa som en galning. och markus höll på att skratta ihjäl sig, och jag satt bara o tråkade. och sen hände de inte så mkt mer, jag och olivia for hem hon stannade till elva o åt av de vi bakade sen for hon hem och nu sitter jag och gör ingenting, funderar på den dära tatueringen jag har i fickan och att jag kanske ska gå o hitta på nåt. Och inatt hade jag tänkt att se sensless haha det är jättebra, men de börjar klockan ett så de gäll ba att hålla sig vaken. haha lycka till säger jag bara. nu har jag iaf starta musik sen så måste jag bädda sängen o massa shiet, och imorn blire väl inte så mycket, rullskidor och sen styrka på kvällen med olivia. haha, nu ska ja iaf gå ner o hämta nåt att mumsa på , och plus ni får några bilder ! wie,

jag måste berätta det för dig daniel,
du kommer säkert avsky mig.
men jag måste berätta det !
+ att jag älskar låten du skickade till mig,
"like a rose"
guuuu va ja älskar den.



Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-12 @ 00:13:09   

red hair.

HAH söt jag är, iaf, igår vare fettnajs på bingot fast surt när gamligarna sluta köpa lotter , iaf medans dom spelade så såg vi på film och snackade med elina lite grann o bråka lite grann. och sen så färga vi dianas och mitt hår, kommer bild. och sen idag har jag och olviia baka litegrann. hahah . najs. och ikv blire tjejsnack o kriminalitet. pussss,
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-11 @ 16:45:22   

abo ,

nu äre helg, fan skönt ! blir inte så mkt tro ja, imorn blire vby lr olivia. vi får se, jag ska iaf ha sovmorgon oh nu orkar jag inte skriva mer typ. aah puss.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-11 @ 00:23:50   

ohyes..

haha , jag blir bara mindre och mindre aktiv på min blogg. skriver nästan aldrig eller ändrar aldrig. Tycker att det borde vara på tiden med en makeover, tar mig aldrig tid till att skriva. Iaf det är jättedrygt att kliva upp på morgonen. pappa säger att det är den tiden på året, och det gör de då inte bättre av att ja ha ont i huve o är snuvig och typ en annan sak. plus att jag inte är så glad på morgonen.. Vet inte hur många mornar jag har skrikit åt mamma åt ingenting. sen i skolan har jag det typ jättekul ! :) iaf, igår var jag  hos linn hela dagen efter skolan. vi hade jättekul. haha och de va skitkul när gabbe smög ut ur linns rum. jag färgade också min lugg röd med karamellfärg. men det är nu borta eftersom jag har duscha.,,. it sucks, idag har jag tränat också, gick bra. och imorn blire vby till sena bussen, jag slutar tidigt. och sen olivia tror jag . :) sen till helgen har jag inte bestämt så mykt tror jag . känns skönt att inte ha något bestämt. olivia ska fara och ta två till hål i öronen, och då ska ja också följa med och ta hål. blir två hål. och vart får ni se ! yes, och nu ska jag leta fram ett lepsyl och sen tvätta ansiktet med sånt dära medelgrejs och sen blire sängen o en bok jag lånat om aneroxia typ, eller en tjej skriver om att hon har aneroxia eller något sånt. hah ! oo ni ska också få en jääättesötbild. HAH KOMMENTERA!

diana, jag kommer aldrig lämna dig.

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-07 @ 22:06:31   

Tjoooo!

idag hare blive stan för min del, med gabriel och david. helnajs! jag vet inte hur mycket jag kommer att blogga ikv, har en jävla massa utskällning på g, men ja pallar inte mer bråk. iaf, vi hade jättekul. va först på musikanten o david spela trummor för de mesta o ja o gabbe kuta runt o typ kolla på allting, sen stog ja o kolla på nå, o då kom en som jobbade ut från en dörr o höll på skrämma livet ur mig. haha ! sen så va vi inne på massa tvspels affärer och drog också ner till spelhallen. och vi gjorde typ inte mkt, sen såg vi bio. patrik 1,5. den va jättebra, o visst känner man igen lite av den, o "patrik" va jättelik en person (A) hah så de va kul, sen slutade filmen 17.25 och bussen gick 17.30 så vi fick sjukt brottom och va jättenära på att missa den men vi hann hoppa på den. ahha sen vare en jättefull gubbe på bussen också. sen for vi hem till david, spela gh och satt vid datan, for ut till kyrkogården sen prata vi lite o sen såg vi film. o den filmen va jättebra, men vi hann inte se klart den. :P ahaha ,de sög. och nu längtar jag efter sängen. ahah fettmys, nån som vill dela säng med mig ? haha. he je ba o kom.


fjortis kan du va själv..!

SATANS HELVETES IDIOT.
blir så in i helvete less på dig,
lägg dig inte i mitt liv lr dom jag är med.
förbannade jävla.. USCH !
finner fan inga ord för dig, verkligen inte.
du behöver hjälp .



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-04 @ 23:53:13   

bio,

imorn blire stan me axel, david och gabbe sen blire bio med david o gabbe, ahah ! kommer bli fett najs tyck ja. egentligen skulle ja gå me linn och daniel men de sket sig. pga några saker! iaf, imorn ska jag kliva upp vid 8. WIE, ska träna sen duscha och tror att det blir att åka med mamma in till stan. tycker att det blir jättenajs. även fast man ville att andra också skulle va me, men de blir nog kung. iaf, nu blire bara att krypa isäng så ja orkar ta mig upp. och jag som hade hoppats på sovmorgon men nej. HAHH! söt,.

Bullshiet,

ska jag vara ärlig,
jag finner inga ord,
jag skulle kunna prata hur mkt skit som helst,
du är inte perfekt du heller,
men jag är ingen skitsnackare,
jag talar bara sanning.
aa, visst,
som du vill.
fett besviken.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-10-03 @ 23:00:31