31/10-09

hemma nu. Massa kramar av småkusinerna& äldrekusin ewe och linda :)  
Hihi, lekt kurragömma o twister o blive slagen med en nalle och gud vet jag ;d haha

jaja. nu blire ngn/några skräckfilm sen slagga,

btw, ni måst se instängd ;)

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Musik och film | 2009-10-31 @ 20:31:21   

31/10-09

pics nu! :D


nu ska ja ba snabbt gå på toa, lägga på lite till smink o sen drar jag. Hörs ikväll :)

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2009-10-31 @ 15:14:37   

31/10-09

Haha, fan va tråkig min blogg är. ^^ aja, designen är ba urkass just nu. Skulle ändra texten och har gjort de. Men det syns på vissa inlägg. jämt så :o Hur fan kan man fixa så det blir på alla inlägg? :S Plus, skulle göra texten mindre men de va samma storlek hur mkt jag än ändra. o.O Jävla krupp. Nu får det iallafall vara såhär!
Ikväll blir det o fira morfar som fyll 80 år :P Ja o pappa skulle fara hem tidigare än mamma. haha jag och pappa är inte så paarttynissar när de gäller släkten. haha

Så blir väl o sminka sig o fixa håret, välja kläder osv. Hm.. förresten. Hade världens myskodröm. lr ne, men jo lite ^^

Iaf de va så att jag och emelie + ngn till, praoade i matan på våran skola och då fick vi värsta lyxlunchen. Typ pizza och hamburgare med majs i XD haha iaf, sen hade vi slutat för dagen och vi gick till idrotten för klassen var där. Sen gick jag och pratade med Johan, (idrottsläraren) och frågade  ngt om ngn intervju vi skulle göra. Och då sa han att jag tex kunde fråga hans praoelev om massa frågor. Och sen när jag stog och kollade på honom. Kände jag igen han lite. (för dom som går i min klass, han såg ut som en äldre mathias;)) Sen såg jag att det var Felix. (skidkompis :) :)) Så då börja vi prata osv. Sen gick jag och emelie till bussen. Och sen gick emelie bort med natalie och lämnade mig ensam. Sen skulle jag följa efter och då ramlade jag och fick en träbit rakt in i min hand. Nästan genom handen. Sen gick jag tillbaka till skolan och frågade david om han kunde dra ut träbiten men han vågade inte. Så då gjorde jag det själv. Sen typ kom det ngn buss till skolan, som skulle till umeå och han som körde bussen åkte jag jämt med när jag var liten. Så han ropade mitt namn o ja började prata med honom och sen körde han bara iväg. Och jag typ ba; men hallå? jag ska inte till stan? Sen han ba; juste. Och då stannade  han av och hämtade upp en tjej och då kutade jag och gömde mig. Sen typ... tog jag ngt av den dära tjejen sen kutade jag bakom en kulle och sen for jag hem tror jag :S hahaha

kul va ? jaja... juste..mitt hår. Nu när de gått några dagar och jag "vant" mig vid det... hm.. tkr inte om de så mkt XD Jag ser värsta emo ut ibland. o.O Men aja, vi kör på den :P

Har inte så mycket att skriva. Jag vill prata med emle ! :O :O Men ja orkade inte vara vaken tills hon kom hem inatt. (om hon gjorde de?) Sen har hon inte logga in på msn än :( SÅ EMLE, KOM IGEN NU. JAG VÄNTAR PÅ DEJ !

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-31 @ 12:28:15   

30/10-09




- klicka på dom för att få dom större ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - "modell" | 2009-10-30 @ 23:15:01   

30/10-09

hej. Kom hem typ halv sju ikväll! Sry att jag inte skrive ngt men..
Had fettmys hos älskling :) Och blev inga bilder för jag for direkt pappa kom hem från jobbet o de blev lite småstress. Hahah!

Blev sjukt sugen på att fara på dedär discot som var ikväll. När jag såg att emle sku dit o att jag ändå inte gjorde något. Men de va som lite sent att komma på de typ vid 10 tiden så. Haha.

Nu kan jag iaf lägga in bilder.
Btw, känner attjag måste göra om bloggen lite... ahah
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-30 @ 23:01:34   

28/10-09

Hey alla,
wohow, härlig dag med annapanna och igår då ;)
Sjukt najs och tjejen är grymt härligt :)

Vi var oxå med olivia, och dom första 3-4 timmarna så pratade vi, Om de inte var längre?
Sen gick vi ut typ 15 min men gick in för att de va så jävla kallt. Åt och sen började vi.... med make up o sånt. ;)
Skitkul, jag fick börja. Såg ut som en jävla drogad tjej. ahahah vilket tydligen va tänkt. Sen fick jag ha 80-tals kläder ^^ Sen anna, fick ha klänning o blev rosa uppe i ansiktet så ja. Hon blev tjejig ;) Och sen olivia. blev punktjej. hellyeah va ja va duktig på att sminka :} iaf lite av de (A) anna sminkade henne oxå (A)
Sen tog vi, massaaa massa massa kort. Så ni kommer bli dränkta med bilder snart ^^
Sen for olviia hem, o ja o anna käkade glass sen gick vi upp o pratade och gjorde iordning oss för säng. sen låg vi o prata tills vi somna.
Sen vakna ja pga solen i ögonen. skönt..? nej XD
Iaf, vi klev upp o åt o ba chilla. Tog lite kort o satt vid datan,. Sen drog vi till rödå för att anna skulle ta bussen hem. Sen har jag städat massa här hemma och skickat pics till anna.
Sen blire bara att äta, duscha och vänta på att pappa kan fara med mig till jesper ^^

Blir där till imorn lr fredag? ^^ venne , har inte riktigt komme så långt i våran "planering" hahaah xD Blir nog bra :) Ska lägga in bilder nu. Så blir en hel del :) hey .

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-28 @ 17:25:15   

27/10-09

hehe ni får inga bilder. För gissa vem som kommer snart ? :) Jo anna !

Och de blev nå krupp med bussen, eller ne. men vi hade läst fel. (lr anna (A)) Så bussen gick inte in i rödåsel så hon fick hoppa av på 363an. Så de blev en bit längre. Så jag ringde o väckte olivia . (ahah sorry) så hon är påväg o hämta anna. Eller borde vara påväg vill säga ;) haha
Så vi hööörs :D

Eller jo, kan snabbta en bild (A) hey
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-27 @ 11:15:57   

27/10-09

Godmorgon på er!
Solen skiner(inte) Och jag är på topp ! :)

vrf? Jo för att min efterlängtade annapanna kommer hit om ungefär en timme !!!!! :D Så jag spenderar dagen och natten med henne och även lite imorn! Eller vi får ju se när hon far! Menaahh... hon är så saknad ;]

Annars så är jag nu ensam. Simon är halvvägs till Sundsvall, & mamma å pappa är på jobbet.
Kommer nog inte träffa simon förns jullovet :(<3
men jaja, juste. Internet är nu fixat. Det var bara mamma som kopplat fel. XD hahaha Hon skulle fösöka fixa trådlöst internet o sen gjorde hon ngt. Har ingen aning eftersom jag inte var hemma ^^ Så jag kommer kunna skriva.

Och ni kommer få bild på mitt hår ! :) yeeyaah, bäst för alice att hon kollar nu!! :)
hahahh men ska dra, tjao! Hörs ! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-27 @ 10:16:33   

26/10-09

Sitter nu och ser på, jag vet vad du gjorde förra sommaren. Har sett den några gånger förut men jaja, de va ju ett tag sen.

ikväll har jag hunnit färga håret, duscha, smörjt in kroppen, målat naglarna, haft ansiktsmask så känner mig jättefräsh. har oxå hunnit städa!
Håret blev sjukt bra tycker jag :) är helnöjd!
och med tanke på att jag misslyckades igår med den ljusa färgen. Det gör ingenting. De vart jättebra till svarta färgen :) Ser typ mörkguldigt ut. haha ^^
Så jag är nöjd. :)

Imorn ska jag möta anna och sen ska jag vara med henne imorn och hon sover över till på onsdag. Blir skitnajs. saknar henne jättejättemkt :) så det blir jättebra!

Men bilder kommer iallafall imorn eller senare. så ni får klara er tills dess. :D

Nu ska jag fortsätta se filmen så sen kanske sova. Så vi hörs ! hej

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-26 @ 21:28:31   

26/10-09

AHH! tredje gången gillt. har skrive om dehär inlägget flera gånger. Men jag suger på att skriva på bärbara. Idag gör jag ingenting. Sitter hemma framför tvn och bara glor.
Blir skräckfilmer ikväll typ :) går nåra stycken på tvn :) Eftersom det är halloween vecka!

Har inte mycket att skriva, simon far imorgonbitti. Så jag vet inte om jag kommer kunna blogga eftersom mamma har pajja internet på våran dator. Så då vet ni vrf, om jag inte skriver.

Ni får massa egopics nu iaf! Hhaha,






kolla så cool jag är,
Btw, resultatet på hårfärgningen.....

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-26 @ 15:42:21   

25/10-09

okej... har färgat håret nu. OCH JA DE SÖG!!
blev ingen skillnad alls. bara i hårbotten, så jag vet inte hur jag ska göra, vill så gäärna färga om håret igen. Men det sliter ju så jävulskt!
Så vi får se.. Jag tror inte mamma kommer köpa en till färg iaf. Så måste nog fixa de själv.
Sug på det. Ska oxå färga de svart, underluggen/håret. Men ja..
dehär sög. är inge glad alls (A) lent vart det då iallafall o.O

Så hej på er... o.O



före, men ser typ ut så nu oxå...
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-25 @ 21:16:24   

25/10-09

hej, passar på att skriva nu. Vet inte när jag kommer skriva sen. Eftersom mamma gjorde så att datan nere inte funkar eller internet iaf. Fast de vet jag inte riktigt om det är sant.. Men aja, simons dator är bärbar plus har webb ^^ så ja, mkt bättre, :)

Ska färga mitt hår ljusare ikväll. Så ni kommer få en bild sen på de troligtvis! Men det får vi se, ;)
Blir att färga svart sen oxå. underluggen o håret ^^

Simon är oxå hemma, shit va ja saknat han ! Och det märker jag nu! Shit shit shit va ja saknat honom. Börjar skratta direkt jag ser honom och han desamma. Antingen så beror det på att jag ser rolig ut eller att han saknat mig med (A)

Yeah, nu ska jag ta o typ.. göra något annat ;) hej<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-25 @ 19:13:24   

25/10-09

hej, sitter nu framför simons dator. min födelsedag ägde :) Först vaknade jag och klev upp, fick gott fika o sen duschade jag och gjorde iorning mig. Sen kom Alice och jag fick massa godis av henne :) gott som fan. :)
Sen åt jag middag och for till min älskling. kom dit o fick massa pussar o kramar. och en present, En guns n roses tröja :) sjuuukt mysig o fin o åh. Så sjukt mkt tack :) Sen fick jag munkar oxå, hihih! for på bio och såg bröllopsfotografen. ^^ fattade typ ingenting av den. tihhii :) for sen hem till älski, var egentligen tänkt att vi skulle hem till mig men vi orkade inte åka mer bil så de va närmare till honom :) Myste jättemkt och sen somnade vi i varandras armar. (A) mys<3

Vaknade typ elva. och han tolv ^^ sen var jag jättelat så vi bara låg o myste i sängen och framför tvn. Kom hem vid tre och nu sitter jag här :)
Juste, fick en present av olivia oxå, tack :)<3




Jag just nu, osminkad o massa i min nya tröja. I love it,
+ fin tapet va? ;p haha mitt gamla rum o vi har inte tapetserat om än.
Men aja, vi hörs!

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-25 @ 16:22:37   

24/10-09

GRATTIS PÅ MIGG!!! :D
Älsklingalice for just precis hem :(
Fick massamassa godis av henne! :D haha gött,
nu väntar på att min älskling ska smsa mig o säga att jag kan komma :)
Sen blire bio o present osv :)
Lovade att ni skulle få videon på när min klass sjunger för mig, så yeah!
Här har ni den;

& tack alla som gratta mig! :D :D skitkul ju! :)
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Musik och film | 2009-10-24 @ 15:30:45   

23/10-09

heeyyyy allesammans! :D
Fyller år om typ, nån timme. eller typ, orkar inte räkna. XD
1 timme o typ, 43 minuter.
nu när jag skriver de då.
Kanske inte jag publicerar de.
HA busigt! Iaf känns inte så och vet att ja ändå inte kommer få nå märkvärdigt av mamma. Vart ingen bärbar dator som ja önska :( sug. Men ja skulle få mer sen som ja skulle välja själv. Typ kläder. XD

Älskling kommer imorn vid fyra. typ, vettefan. Sen drar vi på bio nångång
och aliceälsk kommer vid tolv, eller mellan tolv o fyra. Och då sku hon fira mig, tihihi! :D

+ Blir väärldens goaste tårta, mums :D
Är värsta flumm nu, typ ja... flumm XD
ahahhahhaha

Klassen sjöng för mig idag! ;D Filmade in de så ni får se klippet imorn! :D
Så jävla dukte dom är ! :D

Och så jävla king som jag är, ehehehe not ?
Nästa inlägg jag skriver är 666, wohow. De blir altså på min födelesedag. Javet, ja är smågrym
THE NUMBER OF THE BEAST!
Nu stava jag säkert fel, men de spelar ingen roll för jag är ändå coolare än alice, Eller ser tuffare ut. hahaah!

Har inte mycket att skriva... Men pappa är i Järpen nu hos mina två bröder. Han kommer hem imorn eller i överimorn. & då kommer han med simon, min yngre store bror ;) Och han ska typ stanna till tisdag:) Har inte träffa han sen sommarlovet :/<3 inte älsta brorsa heller. :(

Sitter nu och sjunger, tycker att ni skulle få veta det. Skriva och sjunga är inte så lätt, hehehe :] Sjunger bara fel typ, eller så skriver jag fel. ahaha Jaja, jag är ju så jävla duktig på att sjunga oxå så de är inte sant :)

Hm, passar på o skriva massa nu. Man vet aldrig när jag kommer skriva nästa gång,. Förutom imorn då. ^^

Juste, ni har väl inte missat. För er som har Tv400. SKRÄCKFILMER HELA VECKAN TYP :D så fucking
happy ;D

Men nu ska jag ta o avsluta ;) Hare kung allihop o ha ett sjukt jävla skönt lov!! :D & helg oxå förståss :)

Lämna en kommentar ?  
6 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-23 @ 22:30:50   

23/10-09

Woow, en dag kvar till jag fyller år ! Sitter i biblan nu o skriver! :)
har bild snart så måste väl gå då.

Efter det slutar vi och då blir det att ta bussen in till stan med emelie och träffa viktor ett tag. Sen far jag med mamma och fixar kort,pass,skor. :) blir najs, sa oxå att jag ville äta på frasses så kanske det oxå! ;)

Ikväll händer nog inte mycket. kanske älskling kommer förbi och nattar hos mig :) men det får vi se, jag tyckte bara att det var en bra ide. (A) hahaahh <3

men ska ta o svara på kommentarer nu.
(inte orkat göra de än o.O fyskäms. ahah)

heyhey!
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-23 @ 12:10:57   

22/10-09

okey hey, hemma nu!
Haft en härlig kväll med några tjejer från klassen :) Tack för det girls ! ;)<3
Träffade älski oxå, på matchen då. Och det slutade inte bra.
men bara rycka upp sig.
Orkade inte gå o lägga mig än så ja satte mej framför datorn,
men har inte mycket att skriva så ja,

Juste, fredag imorn. Buss in till stan, sen kika runt lite tills mamma slutar och då blire o fixa pass, bankkort och gympadojjor ;) Sen blire väl hem o chilla och som emle sa; dom sista timmarna i mitt 13-åriga liv. hahaha

jaja, drar nu!
Gonatt på er så hörs vi :)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-22 @ 22:44:55   

21/10-09

Ah! nu ska jag skynda mig i säng, Har komme ur duschen så är fräsh nu. Inte för att jag var så ofräsh innan men whatever. Haha!

Skola imorn!! :D Sen efter de så blir det vännäsby troligtvis och se match där! Hoppas hoppas hoppas älskling ska dit!!! Saknar honom som satan!

har inte mycket att skriva nu.

Kommer iaf egopic nu ;)


Okey, krupp bild men sowhat ;)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-21 @ 21:52:02   

21/10-09

Bli medlem vettja :) ;

http://www.gratisrefill.se/recruit/30244/ - samla ihop poäng och få gratis refill lr presentkort :)
http://www.gratissms.se/a5pbygnquo - gratis sms :)
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=enkakatjokkis - mer besökare på bloggen! :)

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Gratis presentkort! | 2009-10-21 @ 18:59:12   

21/10-09

Godmorgon, och nu är det verkligen godmorgon. Haha!

Blev ingen skola idag heller, fick inte fara för pappa eftersom det är så mycket skit nu som går så då var det bättre att jag stannade hemma istället.

Men jag klev iallafall upp, och skulle gå till skolan. Fast pappa hade inte väckt mig så jag fick lov att ringa honom och höra.
Så ja.. Nu sitter jag här, har absolut ingenting att göra!
Orkar inte äta, kan inte sova, inget bra på tv och bara tråk på datorn. 

Så ja, jag lär ju avliva innan klockan hinner slå tolv.

men ja, vi hörs. Har inget mer att skriva !
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-21 @ 08:31:20   

20/10-09

Hahaha ! Okej, nu känner jag mig sjuukt förvirrad och.. eh konstig?
Hur sjuk är jag på en skala 1-10 ?
Ja.. jag blir ju aldrig riktigt 100. He he. Nä men jag känner mig bra!
Förutom en jäävla känsla jag fick i min nu, lr inte typ sjuk., asså host host XD
utan... eh skit i de :P

Hahaha dagen har varit seg. & det ser väl ut som att det blir skola imorn.
haha fick just höra att vi börjar halv nio o slutar 13.20 så de blir alldeles perfekt. Plus vi har tema dag, och då äre typ nääästan sexualkunskap! haha! XD Eller klassen har frågat frågor till varann, kille till tjej. Om ni fattar? :P
Aja, fyfan va kul! Fan att ja missa de :(

Jaja, får väl fara imorn.

Känner nu oxå att jag SAKNAR VERKLIGEN PERSONER!!
Mest av allt så vill jag bara gå o krama IHJÄL ALICE!!
och sen saknar jag emle!!!!!! & typ älski o anna!!
och kan rabbla upp jättemånga o.O

Känner mej helt flumm nu :O hoppas bara jag hinner lugna ner mig innan jag ska sova, och så att jag KAN somna någongång. Somnade runt tolv inatt, jobbigt läge.

Förövrigt så längtar jag till lovet sjukt mkt! ska träffa annaälsk, och annars spenderas väl lovet mest med jesper? :) Ska fira min födelsedag hemma med jesper och mamma. Eller jag och jesper ska in till stan o se bio ^^
+ på lovet ska jag färga mitt hår, ljusare. Typ halvblond? ne, men ngn ljusare färg. Och sen ska jag ha svart underhår och lugg. Så de taggar jag sjukt mkt! Vill pierca mig oxå, men de får ja väl räkna bort. Eftersom jesper, mamma o pappa vill inte det. (A) haha


Diana och pici ha pierca sig, Picis vart sjuukt snyggt :D
Har inte sett dianas :(

Hm.. vart sur nu... Blogg.se är segt !!! som vanligt! Vafan äre för fel?
plus hade skrive jättelångt. Eller allt dehär och lite till men då kruppa allt så de ja inte skrive nu for bort. ahah
och de får bli en secret. Minns knappt själv va de va :]

Men nu ska jag gå ! vi hörs senare. heyhey!

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-20 @ 20:45:03   

20/10-09









Lämna en kommentar ?  
5 KOMMENTARER | Foto - natur | 2009-10-20 @ 14:19:58   

20/10-09









& en liten bild på mig från igår XD

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-10-20 @ 10:15:59   

20/10-09

Hey!
Gud vad jag är uppe tidigt, hehe.
Är hemma från skolan idag med, kanske ni förstår?^^
Hade typ feber igår. Men nu så känns de väl bra, lite ont i huve och snuvig bara!
Blir inte så mycket gjort, ska fota lite. Vilket jag gjorde redan då jag just klive ur sängen o komme ner. hahah!
Får se hur långt batteriet räcker. För de SUGER verkligen!

Har inte så mycket mer att säga, ska gå o ta på mig nå riktiga kläder ;D
Så nu får vi se hur dagen blir :)

Kommer bilder nu iaf !

& Alice och Sofiah.
Om dedära inlägget,
alice, du vet nog vem det är ! hahahah!
Eh, Min xbästa vän. Fast kille, ... fattar du ? :D
och sofiah, gissar att du inte vet vem de är (A) Eftersom jag inte vet vem du är! hahah :) Men tack ändå för att du skrev o så ;) <3

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-20 @ 10:12:23   

19/10-09

Hey, blir nog inge mer inlägg ikväll. Ska ta o lägga mig med massa frukt framför en bok och sen lär jag ju somna. Är sjukt trött och sliten!

Blir nog så att jag är hemma imorn!
Eller det får vi ju se men är som sagt inte så pigg.
Har tagit alvedon som dämpat lite huvudvärk men inte helt. Plus jag nyser så jag nästan flyger baklänges ;)
Hahah

jaja, nu ska jag ta o göra i ordning massa frukt osv.
Funderar oxå på att fixa naglarna, tånaglarna och raka benen. ^^
Kanske ska ta o göra de nu före jag läser XD

Aja, ni får hare bäst! så hörs vi :)

Sovgott(om vi inte hörs senare)& heydå!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-19 @ 19:59:33   

19/10-09



Grattis på oss!

Älski, du är verkligen det bästa som finns!
Om jag har en dålig dag & ingen orkar med mig. Så är du där!
Behöver jag där, är du där!
Du har hjälpt mig igenom så mycket och jag kommer nog aldrig kunna tacka dig.
10 underbara månader med dig.
Fyfan va tiden gått fort!
Minns så väl för ett år sen, då vi just börjat prata.
haha, jag trodde aldrig vi kunde gå såhär långt.
Jag föll för din humor, och för hur underbar du var!
Du är så bra älskling, på alla sätt :)
& alla våra minnen är så sjukt bra & roliga! :D
haha, du är min drömprins<3
du är så bra, bäst, underbar och mycket mer!!

Jag älskar dig !
pusspusspuss på dig ! :) <3



When the night, is young
And the land is dark
And the moon is the only light we see
No, I won't be afraid
No, I won't shed a tear
As long as you stand, stand by me stand by me.

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Kärlek | 2009-10-19 @ 15:37:09   

19/10-09

Hey på er, hemma från skolan idag. Mår inte så särsilt bra!
Är sjuk, känns nååågot drygt! Har inte gjort något och orkar inte göra något!
Mamma gissar på att jag har feber. ^^
Har sett två filmer idag! King of California & My best friend´s girl.
Venne riktigt vad jag ska skriva,
är fett trött och fryser! Så ska väl ta och lägga mig framför tvn om en stund!

Men vi hörs! hey..

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-19 @ 14:55:50   

18/10-09

Morsning allesammans,

Blir lite blandat inlägg nu!
Har inte alls gjort något på orienteringsläxan. Så NU! (efter dehär) Ska jag borsta tänderna och lägga mig med läxan.. Ska försöka få klart den till imorgon då vi har idrott!
Ikväll har jag iaf sett bonde söker fru, top model och ensam mamma söker. Och mellan pauserna har jag duschat, haft inpackning i håret, om man nu kan kalla det de. Har iaf bara haft balsam i håret och sedan snurrat runt en handduk och sen tvättat ur de en timme efter. Siste jag gjorde blev de så sjukt mjukt och härligt! & har oxå haft ansiktsmask^^

Nog om det, vet ni vad?
DET SNÖAR NU!!!
andra gången för iår. Eller ne, men efter sommaren iallafall!
Får se hur det ser ut på backen imorgon när man vaknar. Kanske blir det en eller flera snöbollar imorn ? ;)

Huvet är fortfarande dåligt, eller har ont. Som fan! och jag är snuvig.
Men halsen är bättre ! :)
Så det blir nog skolan imorn, även om de känns jävligt jobbigt eftersom vi har cirkelträning på idrotten, även fast det är jäävligt kul :) Sen har vi HK och då ska vi göra palt, Vilket jag inte tycker om så mycket. ^^
Men vi ska dessutom gå igenom lite protein (tror jag) som vi sen har prov på veckan efter lovet.

Vi hörs, ska kika lite till på datorn så de kommer säkert nå fler inlägg. ^^

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-18 @ 21:37:56   

18/10-09

huvva, vilken trist dag ! :o
Kallt och grått ute, snuvig som satan, ont i huvet ggr 3 och bara allmänt less.
Skulle va perfekt o ha älskling här nu, ligga under täcke i soffan o bara se massa filmer!
Men det får bli någon annan gång!

Har vare ute och fotat idag, och har redan lagt ut bilder.
Ska nu försöka mig på orienteringspapperet jag inte var klar med. ^^

Aja, vi hörs. heyyy!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-18 @ 17:08:34   

18/10-09















Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - natur | 2009-10-18 @ 17:04:01   

18/10-09

Godmorgon, hehe.
Vaknade för en timme sen. Helt förvirrad. Trodde halvt det var skola, kunde inte fatta att klockan var snart ett. Eftersom de va så kallt ute. (såg iaf ut att vara kallt :]) osv, Är oxå halvt lite sjuk. Ont i halsen, snuvig. Hoppas det inte blir mer!! Har nu hunnit äta och plocka ur & i diskmaskinen och ska snart dra mig upp för att borsta tänderna.

Idag händer nog ingenting. Göra lite läxor, läsa bok, duscha, ansiktsmask osv.
Kanske ska ta mig ut o fota lite?
vi får se. Ska iallafall börja med att borsta tänderna! ^^
hey!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-18 @ 13:41:23   

17/10-09

Btw, din äckliga jävla fitta.
Gå vidare va?
Jag har gjort de.
Vrf kan du bara inte släppa allt?
Så pinsamt att du bara vill hålla på o slåss. & dessutom typ 5 pers mot en?
aja. ditt liv. Kan lova att du inte kommer få träffa honom iaf.

Så dröm ditt såkallade "drömliv" me henne.
haha, 70% lögn.
duvet, ja känner dig bättre än vad du tror.
aja, gört.

MEN SKIT I OSS DITT JÄVLA FUCKTARD!!!

Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | | 2009-10-17 @ 23:38:25   

17/10-09

aah shit, mina ögon håller på slockna!
Nu kan ja lova att de blir min goosiga säng och sen SÖMN!
hoppas ingen väcker mig. ( lovar att typ mamma kommer väcka mig o.O )

Jaja, ni får ha de så bra. Sov gott o allt såntdära tjavs. ^^
Måste skynda mig nu, innan jag somnar typ i trappan eller på något annat olämpligt ställe!
haha,
heyhey!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-17 @ 23:36:41   

17/10-09

Wow, fyfan att jag klarat mig att vara vaken såhär länge :o
shit, haha congrats for me ;)
Men de blir väl inte att vara vaken länge till. & lär ju somna så fort jag lägger mig i sängen!
kanske lika bra så man kommer upp på måndag till skolan.
Och inte bara de, på måndag är det 10 månader mellan mig och jesper :)
iaf tills vi blev, helt tsm.
Men efter ett litet snack med älski så kom vi fram till. För dom som känner mig lite bättre så vet dom ju att han valde mig. Iställe för en annan tjej. Och om ca 2 veckor så äre 1 år sen. Och de va egentligen då, vi blev tsm. ^^
hahaha

aja, nu blire snart sängen. Ska bara snacka vidare och kommentera lite bloggar :) heyuu!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-17 @ 23:22:55   

17/10-09

Hej, är just nu jävligt trött! Skulle egentligen haft min älskade jesper här! :) Men han for hem till forsbacka för ungefär en timme sen för att han skulle på en träningsmatch imorgon rätt tidigt. Tråkigt, yeah.
Blev oxå väckt imorse av ngn som ringde honom o fråga om han kunde vara med på 2 matcher. Surt, kunde inte somna om sen ^^ Men han stannade iallafall här med mig :)
Skönt att träffa han igen.
Men ännu sämre, nu kommer jag inte träffa han förns fredag eller lördag. :( Så lite depp är man ju. Plus man fick inte ha honom så länge som de va tänkt!! Men ja, nöjd ändå ^^

Så, hur har eran helg varit hitills? :)

Nu blire bara o sitta o chilla framtills de blir säng ;d
hey.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-17 @ 22:11:14   

16/10-09

Snabbinlägg nudå!

Nu blire att se krypa ner med täcke och se top model kanada och sen hell´s kitchen. (stavning?)
Sen får vi då se när älski dyker upp.

hey!

Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Random | 2009-10-16 @ 16:05:52   

16/10-09


Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-10-16 @ 15:36:24   

16/10-09

Ska börja med att säga GRATTIS EMELIE!!!
haha, sen äre väl bara o fortsätta?

Fredag idag och kortdag!
Skolan gick så jäävla segt men vi gjorde typ ingenting egentligen.
Har massa pics på emelie, eftersom när vi väntade på gabriel så tog jag kort på henne XD 

Annars så sitter jag just nu och bara väntar... och väntar... och väntar.... på jesper.
har ingen aning om när han kommer!
Han sa runt 3-4 men vi får väl se... ;p haha

Nu ska jag ta och lägga in bilder ! heyy
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-16 @ 15:18:34   

15/10-09

Wohow, tiden bara rinner iväg!
Har fixat till lite på en kompis blogg. Gabriels, hehe.

Skriver väl inlägg imorn när jag kommer hem !! Slutar tidigt sen spenderas hela kvällen med my snibbahh<3
Och vi är ensam till nio så det blir najs :)

Aja, vi hörs!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2009-10-15 @ 21:14:45   

15/10-09

min bäääästa vän and my sunshine :) <3
HON FYLLER ÅR IMORN. KOM IHÅG ATT GRATTA! (gäller även mig själv^^)

blir min älskade älskade jesper imorn!<3
And the last pic. Hope you injoyed it! ;d haha kung på engelska? skrev säkert fel ;] menmen!! hahaahha ni förstår säkert ! ;D
Lämna en kommentar ?  
5 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-10-15 @ 19:15:28   

15/10-09

Hey!
Kunde inte blogga igår, sry för det hörni! :(
Hm, som jag sagt förut så har vi flyttat massa grejer, te.x tv,n & datorn som vi haft i samma rum. Eftersom vi ska tapetsera om och slipa golvet. Så då flyttade mamma datorn igår ner till köket. Sen fick vi inte i gång den. Men sen när vi fick det så funkade inte internet. ;/
Så ja, men nu funkar allt! :)

Känns lite småkonstigt att sitta här nere.. Men det får jag leva med. ^^
Börja känna mig lite bättre nu, asså mår bättre :)
Är gladare i skolan osv.. hah, idag har det blivit massor med skratt iallafall !

Orkar nog inte berätta så mycket om dagen, den va väl smådryg men ändå inte..!
Kan visserligen berätta en rolig sak som fick mig att nästan garva ihjäl mig ;]

På livskunskapen så skulle vi diskutera om konflikter. Vi delades in i grupper och sen skulle vi komma på 3 konfliker. När vi gjort de skulle vi sedan skicka vidare papperet som vi skrev på. & sedan skulle vi kolla på dom andras konflikter och diksutera det.
Och då var en konflikt såhär; Alla ville ha den största biten av kladdkakan. (lite mer men orkar inte skriva)
& en av frågorna vi skulle diskutera var hur dom som var inblandade kände sig. & då skrev vi sugna!
Sen vare en klasskompis, lr tommie som ville skriva AVsugna. ^^ Men eftersom jag skrev så fick han inte skriva de. Sen tog han min penna och då börja vi "bråka" om den. Då kom våran lärare Henke och undrade vad vi höll på med o de lät ungefär såhär;  (Henke = H . Tommie = T . J = jag)
H- Vad äre här för konflikt?
T- Hon har tagit min penna!!!
J- Nej!! haha de har jag inte !! Han tog min penna för han skulle skriva en sak på papperet!
T- Neee! hon ljuger!
J- ahah ne, han skulle skriva avsugna!!
*henke skrattar och går iväg*
H- Ja, hur ska ni hitta på en lösning till det då? haha jag vet då en..
(han gick ännu längre bort)
J- vad är de då?
H- eh... utlösning.
J- HAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAAH!!!!!!! XD

hoppas ni fattar :] tyckte de va så sjukt jävla kul ;]

Ska ta o lägga in bilder på datorn nu så de kommer bilder ikväll med ! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-15 @ 19:03:45   

13/10-09

Slänger in en gammbild sen ska jag gå o göra läxan.
humöret FETT nere nu alltså!



Grönt hår, va tycks ? ;)
sommar 08!

Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-10-13 @ 19:46:11   

13/10-09

Hey ! Som ni ser så ha de blive lite ovärda inlägg idag. två st men ändå, ahah!
Skolan har väl drygat på som vanligt, på läsningen var vi 4 st idag. Men det var eftersom typ halva klassen var på studiebesök med träslöjden. Syslöjden va väl kul ;d haha o matten va ja jättesurig på. ^^ gissa vrf ?

aja, ska inte berätta så mkt om dagen. Blir bara massa tråk, ^^ 
Saknar min älskling jättemkt på skolan :(

& vad händer ikväll för er?
för mig blir det iaf att plugga till engelska provet/diagnosen som vi har imorn och tyskaläxan till på torsdag! Annars inte så mycket.
Ska oxå ta och ladda upp kamerabatteriet så jag kan fara ut o fota lite nån gång. det är ju så jääävla kallt ute nu för tiden! :O
Måste dessutom lämna in den! Batteriet tar slut jättefort! tycker inte den borde de. Plus "skyddet" far inte igen. Har ingen systemkamera då utan en vanlig så när man stänger av kameran så far de igen två "luckor" ngn som fattar ? haha jaja, försökt att förklara iaf!


& btw, grattis till mig. Mitt första VG & de va på so,n! :) Även fast vi bara fått igen två saker med betyg på.
& G+ på Noprovet, kanske jag sagt ? :)
haha
heyhey på ett tag nurå!

Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-13 @ 18:10:14   

12/10-09

morgontrött ida!
älskialice :) & lite fejs på sista XD hahahahaha alice ritade mig på NO,n :D
& ida pida persson i hög person.

Ont i huvet som psyk nu, & blogg.se är jättejättesegt. Har typ tagit en halvtimme att ladda upp dom hära bilderna.
Hare kung för nu blire sängen för mig snart ! & vila vila vila!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-10-12 @ 20:54:17   

12/10-09

Fyfan va kallt de är nu förtiden.
Usch!!

Jaja, dagen har varit dryg. & min rygg har fått mig på dåligt humör!
Har haft så jävla ont så det inte är sant. Men det blev bättre efter typ halva dagen.
På Hk,n så fick jag vara själv. De va inte kul alls o.O
Gjorde nå kycklinggrejs som blev rätt okej faktiskt! Även fast det inte såg gott ut. ^^

Skolan är så jävla tråkig utan niorna, eller mest jesper. De känns bara så jävla tomt överallt! :o
Men lite småskönt att se vissa personer oxå :)

Nu vare väl inte så mycket mer, ska göra lite ändringar på bloggen tror jag oxå :D
Så ja, vi hörs :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-12 @ 17:18:49   

11/10-09

Har blive lite inlägg idag tyck ja, ^^
Hur som helst, den här helgen känns som en eeevighet :O
typ som ett lov!
Älski kom förbi ett tag idag, typ 15 minuter. För han sku te forsbacka direkt, dom har prao i 2 veckor !!! :o Sjukt fusk och kom sakna honom som satan!
Imorn har vi idrott och hk, o massa mer lektioner efter lunch. På hkn så skulle man få välja vilken fiskrätt som helst, men eftersom jag är så speciell så fick jag välja vad jag ville ur hela kokboken. :} haha ne, men ja tål inte fisk (A) hahaha, sen blire väl bara att fara hem och chilla. Kanske fara ut och gå, får se hur de är med min rygg oxå!
Taggar iaf inte idrott pga ryggen! Fyfan....

aja, nu ska jag stänga av datorn o sitta o skriva ner massa o typ, sova nån gång oxå.

Ni får ha de så bra! ;d hey
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-11 @ 21:26:44   

11/10-09



Du är den bästa av dom alla.
Du är nummer 1 i mitt liv!
Alla minnen med dig älskling..
Det är ju bara sjukt vad vi har varit med om på mindre än ett år.
från paradis till helvete, till paradis igen.
Du är den starkaste person jag känner,
du är den finaste & underbaraste person jag känner !
jag älskar dig!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Kärlek | 2009-10-11 @ 20:48:18   

11/10-09



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-10-11 @ 20:15:23   

11/10-09

Hm, allmänt konstig inlägg nurå..

jag känner mig inte alls hemma här, asså där jag bor.
Satt igår vid matbordet med mamma och pappa & de kändes som om jag var en gäst.
För man brukar ju alltid ha som en hemmakänsla.. men gud, den va helt borta. & de känns fortfarande så.. Typ att jag inte bor här, att dom inte är mina föräldrar. Känns jätteknäppt, för jag har ju bott här enda sen jag föddes..
Känns verkligen sjukt knäppt!!
Plus jag o pappa har som inte vanliga med varandra, allt som va roligt förut är som borta nu. Och jag o mamma skriker typ på varann & allt känns cp och jag längtar verkligen bort härifrån...

eh.... hinner inte skriva mer. haha ska käka .. hey !

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-11 @ 18:56:10   

11/10-09

Oj vilken rosa blogg de blev..
aja, få se när jag lessnar/ändrar på den.

Förresten, vad tycker ni? för mkt rosa lr ngt ?
& eh, texten. På vissa inlägg, (för mig iaf) är den svår o läsa eller ngt ? ;p byter isf.

Hm, orkar nog inte göra mer idag på bloggen, ska nu ta o bädda rent sängen o sen kanske ta ett bad o ansiktsmask?^^
Känn mig grymt slö idag, kan bero på att min rygg knappt håller för att gå eller sitta. o.O

aja, men vi hörs väl!
& kom ihåg att skriva va ni tkr om bloggen, o kom gärna me tips osv.
hahha hey !
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-11 @ 15:10:28   

11/10-09

hey alla! :)
Har så jävla ont i ryggen idag så de inte är sant.
+ de är inge bra, för just nu håller vi på o flytta saker. Vi ska ju göra om, så vi har flytta en soffa, tv o massa sånt. Sen har jag rensat ut grejer från typ föris - 7an. Alltså skolgrejer och sånt. Så lyft mkt böcker och de har verkligen varit en plåga för min rygg. :o
fyfitta va de gör ont.
Hade inte så mycket mer att skriva nu, och ska nog fortsätta fixa till här hemma. Bra att vi ha börja o få igång gammruckle nu XD ahhaah nämen, åh... ja tkr verkligen de behövs nytt här hemma. ;d

Så ja... så äre ! :)
Hej!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-11 @ 13:56:06   

11/10-09

sry för att jag inte skrev ngt igår.
Hur som helst så började jag göra en header, ska nog avsluta o sen kanske gör några fler så får ni välja ?^^
Vi får se!
Och juste, internet dampade igår när ja skulle börja skriva inlägg. Eller de stog hela tiden ba; sidan kan inte visas.
Så jag sket helt enkelt i de och satt bara vid msn & spotify.^^
Sen ringde jag älski en stund o sen vare ba musik o sen somna.

Hos älski, i fredags så gjorde vi inte så mkt, idol och ba myste på :) :) vi skulle oxå se fast and furious men jag somnade efter typ 40 minuter, (A) Sen så stängde han av o sen sov vi :D

Vaknade nio, o vi ba låg o drog oss i en evighet, så sjuuukt jävla skönt vare! Sen for jag hem typ vid 3.
De va iaf jättejätteunderbart, vilket de alltid är! :) Och vi hann me lite seriöst prat oxå, vilket behövs..

Idag händer nog ingenting, mamma o pappa ska börja rensa undan här där datorn och tvn är. Eftersom vi ska börja göra om, eftersom tapeterna är typ åratals gamla XD & sönder osv.
Så jag kanske kommer få datan eller tvn på mitt rum. Fast ja ska inte hoppas för mkt, eheheh (A)

Nu ska jag nog fortsätta med headern! :) hade kung!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-11 @ 10:59:42   

10/10-09

hey, komme hem från älski osv. :) orkar inte lägga in nå långt nu! Hjälper emlä med sin blogg o ska nog försöka ta tag i min oxå nu när jag är på g. eeh... eller inte.. vi får se om jag orkar ! HAHAH

så hare bra så länge ! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-10 @ 16:39:11   

8/10-09



 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-10-08 @ 21:32:32   

8/10-09

hahahahha, juste.. I matan hade vi ett jävligt bra samtalsämne. ^^ - Hur fan kan en tjej våldta en kille?
Vi kom fram till att man skulle ha två glassar som man sedan åt upp, och sen använde pinnarna till ngt :S Och sen skulle man ha tejp. men hur vi kom fram till de har jag ingen aning!
hahahahahah!
Sen satt henke, (lärare) vid vårat bort. Och Alice ba;
- Om en tjej får sperma på knät, kan hon bli gravid då?
henke; - haha nej de kan man inte.
alice; - okej... bra.
typ alla vid bordet;- HAHAAHAHHAHAHAHHAHAH!!
alice; OJ!!! nej !! mena inte att ja vare me om de!!
HAHAHHAHAHAH XD

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-08 @ 20:49:47   

8/10-09

gokväll på er :)
Allt känns toppen nu! Bra va?
Är så jävla glad ! :D

Hm, ikväll har ja inte gjort så mkt. Sminkat mig, de va jättelänge sen & hade ingenting att göra o ville ba se om ja ha blive sämre eller något. ahhahah Sen har jag oxå badat, i badkare, sjuuukt varmtvatten & så jävla härligt! Sen duschat av mig i kallt vatten o sen smörjt in hela kroppen. Så för en gångs skull är jag len & mjuk.
Har vanligtvis, en jävligt torr hud. & haft eksem när jag var liten. Så har kvar lite av de, & ja.. jag smörjer väl inte lika mkt som jag borde göra menmen^^

Sen har jag tage på mig, stooran t-shirt, långkallingar, sockar och sen tjocksockar. fett mys, i know ;) & pricken över i,t. Så när jag skulle raka mina armar, så råka ja skära mig. O DE GÖR SÅ SATANS HELVETES ONT! SVIDER SOM FAAAN!!! hahahahhaahahh! just so you know, ;)

Märker att dehär va ett rätt värdelöst inlägg men bättre än ingenting kanske!
Iaf så har jag jättejättesvårt att stava sköljde.
Jag brukar typ skriva; skjölde , sköjlde , skölde . hahahah nu är jag inte ens säker på vilket som är rätt XD anyway... känner mig oxå rätt förvirrad idag! O alltmänt borta, kanske inte så ovanligt men... är ju som lite smådum ibland!

ska nu platta håret och lägga in bilder!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-08 @ 20:47:34   

8/10-09

Glad dag idag med, sjukt sjukt härligt ! :)

Sitter nu här, ser på topmodel, har just äte glass o smsar me älski o skriver med linn på msn :)
ahhaha anteckna vettja ;)

Nämen serri, dagen har vare bra.
Somsagt, på tyskan såg vi film & hade knytis. Sen hade vi idrott o då vare typ, brännboll (inomhus) med massa redskap. ahah va kul :D
På so,n gick min grupp & massa andra som var klar. (grupparbete) iaf, vi gick runt och ba... haha chilla!
Lunch, sen halva matten satt ja me älski som hjälpte mig :) sen fick vi inte tillbaka noproven. Men dom skulle vi kanske få imorn iställe. ^^ haha


hahah fan va lång tid de tar för mig att skriva märker jag :d aja, ska ta o avsluta nu. ^^ tjao
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-08 @ 17:23:28   

7/10-09

It kills me...

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Random | 2009-10-07 @ 20:20:48   

7/10-09





Du lyser upp min dag, får mig att skratta, får mig att må bra.
Du är guld värd.
Och ingen kan ersätta dig, du är den bästa som finns.
& genom, svåra tider.. vi håller ihop.
Jag saknar dig älskling, & jag älskar dig.
vill bara vara hos dig hela tiden, o känna pirret i min kropp.
Känna hur glädjen & lyckan bubblar upp i mig.

19/12-08 - lämnar dig aldrig!

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | | 2009-10-07 @ 15:23:07   

7/10-09

Min fina lilla alice :) <33

hahahahah <3 älskiiigumman :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-10-07 @ 15:19:24   

7/10-09

aja, deppinlägg nyss då. Tänkte börja om på nytt så kanske de blev liite gladare ^^
Som sagt, haft en bra dag :)
Vare halvt överspeedad & älski ha vare jättefin & underbar - as usual. ;)
Sen så vart musiken inställd, så vi körde SO iställe, sen fick vi sluta tidigare från engelskan så vi kunde ta bussen hem. dom som då åker buss vill säga!!
chill de :)
Ikväll händer nog exakt ingenting för mig ! Har inge läxa eller så, = alltså ingenting att göra.
kanske ska ta o baka? Inte för att ja är nå sugen på att äta men..

Imorn har vi knytis på tyskan! Första lektionen, sen har vi idrott & matte. Sen ha vi typ, ngn lektion och sen no & då får vi troligtvis tillbaka No-proven.
Aja, har fett ont i huve o ska ta o göra milkshake nu o sätta mig framför tvn!

Hare kung :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-07 @ 15:11:33   

7/10-09

AAHH! så jävla less jag blir på mina föräldrar!!!!
Har haft en jättebra dag, varit superglad o sen fick man sluta tidigt. (även om vi har långdag)
Sen kommer man hem, & vad händer?
Mamma är så jävla jobbig. klagar på hur jag klär mig, tjatar om att jag måste ut o gå, tjatar om att jag måste vara ute, klagar ännu mer o fyfan.
Sur min på mig nu!! yäeh, vill fan inte komma hem om man inte kan vara glad här... + finns nada att göra!

Kanske inte så mkt att bli sur för tkr ni?
men fyfan va ja hatar det...

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-07 @ 15:01:21   

6/10-09

hm, ska försöka mig på ett längre inlägg.

Dagarna just nu är så jäävla sega! & skolan går väl sådär, eller visst. Rätt bra!

Men lol, nu vart de jobbigt!!
har ingenting att skriva om..

Btw, de va sjukt fint igår. Jag var ute o gick o sen äre en skog som jag hatar, eller en väg går igenom där sen typ, 10 m åt ena hållet så äre vatten! Så ja gick dit o satte mej på en sten, och de va klart på himlen. O då så speglades de i vattnet, och de va så sjuuukt mysigt! Satt där typ 30 min o bara tänkte, sen börja ja frysa jättemkt (A)

nu ska ja gå o typ, lyssna på musik o bädda ner mig. Fryser så sjukt mycket !
hey!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-06 @ 19:46:51   

5/10-09

inte så mkt/långa inlägg idag.
Humöret nere, vill bara gå o lägga mig..


Iaf, väntar på hallon/blåbär paj :) mums, sen blire väl o försöka sova så fort som möjligt då så ja slipp tänka så mkt.
Yeäh,
hey på er, hare bäst!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-05 @ 20:21:28   

5/10-09

Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-10-05 @ 16:45:26   

4/10-09

gonatt

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | | 2009-10-04 @ 19:13:52   

4/10-09

hey, kan börja me o säga att ja egentligen inte orkar blogga. & att de bara känns meningslöst egentligen..

hm...sen igår for ju jag och emle till spöland, först till gabbe. & då var alice där, och de var egentligen tänkt att vi sku vara i missionshuse men gabbe & alice balla ur :p vi baka kladdkaka sen Så var vi i gabbes lekstuga och såg film där. och diana kom typ efter ett tag, & skrämde livet ur oss XD

Efter filmen så skulle alice hem, o hon cykla o vi skulle följa henne en bit. Så jag satt på hennes pakethållare o dom andra cykla. gabbe for typ hem, efter jätteliten bit & jag diana o emle följde alice till statiol. Sen fick ja åka på emles styre hem. sen typ, for diana hem och sen for ja till älski.

Sov där, :) sen typ skjussa dom hem mej när dom sku till vindeln :)

iaf, helgen = great :) helt okey!

så ja, nu ska jag gå o ladda mobilen o sen göra lite grejs :) tjao
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-04 @ 14:13:37   

3/10-09

jooomen tja, sitter just nu hos emleee och väntar på att hon ska sminka sig klart osv ;) hehe.
har vare i stan o köpt, mjukisbyxor, skor, trosor & två linnen. tror inte de blev ngt mer. ^^

Ikväll så blire nog spöland som gäller med massa friends.
Blir troligtvis rätt kul :)

Älski är lite småsur på mig, eller vi är inte glad på varandra. får se hur det slutar,
men nu ska jag ta o sluta skriva..
Kommer väl mer imorn eller ngt sånt ! För stannar troligtvis där över natten, antingen i älvan eller hos älski?
eller kanske hamnar hos ngn kompis.

aja, vi får se.
Hejhej hare bäst!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-03 @ 16:36:53   

3/10-09

Godmorgon på er!
Kom hem igår vid tjugo i tolv, rejääält trött.
Hos älski så had vi sett på tv, sutte vi datan, pratat om gamla minnen & ba myst. :)
Och sove typ en timme(A)
haha iaf, ja kommer ihåg liiite saker från brån. Då jesper var med (A)
Så sjuukt kul!

haha, sen idag vet jag inte vad som händer, vill till stan!
Och annars vare ju tänkt att jag skulle till vännäsby ikväll men jag vet inte om det blir något?
har då inte hört ngt.

Får se vad det blir, nu ska jag dra från datan. ^^
& typ äta, hejhej :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-03 @ 11:19:26   

2/10-09

HEY, sitter i bibblan nu!
har lektion om sex minuter, då alltså bild sen slutar vi!

Dedär temagrejset var väl sådär..
men iaf inte som jag tänkt mig, ahahh!
men nu ska jag typ gååå ;d


Btw, mathias fyller år idag!! GRATTIS!

heddåå
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-02 @ 12:15:36   

10/9-09

Nuu ska jag ta o dra mig från datan! Vart lite smådrygt o sitta här!!
hey ;d & gonatt orkar nog inte sätta mig vid datan sen ^^

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-01 @ 21:04:29   

1/10-09

Älskling!
tack för att du finns,
du är världens bästa!
jag älskar hur jag bara kan vara i din famn...
älskar hur ja kan gråta inför dig..
hur du tar hand om mig,& älskar mig.
så sjukt...
finns ingen jag hellre skulle vilja va hos när jag mår dåligt!

You make my day baby,
guldvärd-guldvärd-guldvärd.

Du är bäst älskling! Jag älskar dig, massor av mycket !<333

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2009-10-01 @ 20:57:33   

1/10-09

vafan ska du va så jävla sur hela fucking tiden?
JAG VILL INTE ÅKA SKIDOR,
JAG VILL INTE TRÄNA,
JAG VILL INTE FARA UT O GÅ.
acc de ?
Måste ja få jävla dataförbud för de? Måste du skrika på mig för ingenting då?

Skärp dig för helvete!! vill fan ba slippa å se dej....

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2009-10-01 @ 20:52:07   

1/10-09



- bilden säger allt....

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-10-01 @ 20:44:16   

1/10-09

Nu är jag här igen ! :)
Har sett på tv o duscha ikväll, hehe kul o veta va ? ^^

Känns jävligt skönt eftersom vi inte har någon läxa! Eller visst, vi har engelska men den är till nästa vecka och inte "stor" alls. ^^

Imorn har vi temadag, eller iaf förmiddan. Sen har vi bild & sedan slutar vi :) Och då blire troligtvis att vänta på älski tills han sluta :) Sen vara me han heeela kvällen<333 mys :)

Har inte så mkt mer att skriva, så heyy !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2009-10-01 @ 20:41:32   

1/10-09











Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-10-01 @ 17:27:56   

1/10-09

Heyhey!
som ni märkte så skrev jag inget igår!
Hm... för de första så var jag hos älskling, kom hem tio och då skulle jag plugga! Sen hade jag dataförbud.
för vad? jo att jag inte for ut o gick i tisdags.....
lol...

Iaf, dagen har väl vare upp o ner.
Under lunchen va ja iiiinge glad alls o sen lättade de väl!
Hade no-prov idag. tyckte de gick rätt så bra, kanske g? tills gabriel ba; hade du skrive ditt namn uppe i hörnet? hon (pia, lärare) hade skrive jättemkt på de.
Ba noooo!!! lär ju inte gå bra o.O
men vi får väl se, de är hur som helst överstökat nu! Men på godisdiagnosen förra veckan fick ja typ 3 fel. ^^
sen missa ja idrotten, eller ja trodde vi hade teori men de hade vi inte (A)

Hm, men jag kommer inte kunna skriva ofta nu alls, ja som tyckte ja redan va dålig på att uppdatera, nu blire ännumindre!
Får sitta 2 timmar vid datorn varje dag. & på en timme har jag typ kolla igenom bloggar, apb & bdb. Sen inlägg o då kanske de går 10 minuter, broende på hur mycket jag skriver. Sen så vill ja gärna ha tid kvar så ja..
de blir inte så mycket skrivet iaf!
sry för det :( :(

Igår va ja då hos älski, och de va jättekul :) you make me happyyyy<3 :D
haha spillde jättemkt dricka i bäddsoffan, fast de mesta hamna på jesper. ;] eller han drack direkt ur flaskan o då skulle ja busa lite o hälla på lite mer, och de vart liiiite för mkt(A)
hahah de va skitkul iaf!
& imorn blire oxå älsk efter skolan :)
Sen kommer jag hem imorn eftersom älski ska bort tidigt på lördagmorgon :(

Nu ska ja fortsätta läsa bloggar o lägga in bilder ! :D heyhey

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2009 | 2009-10-01 @ 16:49:20