God morgon!

Fick faktiskt vakna elva idag, eller ja.. nyss helt enkelt. hehe

senare har jag tänkt att äta lunch och sedan göra mig klar för att fara till älsklingen, där de blir goomatn och sedan kanske vi drar vidare till vby och umgås med folk :) blir nog gött de.

Nu ska jag gå o bråka med brodern eller något sånt. hahah heyuyy
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-31 @ 11:13:25   

Kan fan inte sova....!

Så irriterande!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-31 @ 02:39:53   

Upp åtta imorgon!

Ska bli väckt åtta imorgon, undra hur det kommer gå? och undra hur fan jag kommer kunna hålla mig uppe vid tolvslaget och efter ?

jajje vi får väl se, nu ska jag iallafall gå och borsta tänderna och sedan ska jag krypa i säng och hoppas på att få somna!

Godnatt alla :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-30 @ 23:45:43   

Misslyckad färgning...

Har nu färgat håret, och ja.. vad kan man säga? för en gångs skull så bad jag mamma färga åt mig så det skulle bli bättre. MEN HON TOG FAN INTE UTVÄXTEEN???????????+ FAIL.
ifs så syns det typ inte och hade inte så mycket utväxt innan heller så det är rätt lugnt, men ändå. Småsurt ?

Har nästan planerat klart outfiten till nyår, eller jag har två överdelar att välja på..

1. min tröja jag köpte
2. min tubtop + pappas gamla GAMLA kavaj, från när han kanske var 7 år? sitt som smäcken och är skitsöt tyck ja ^^

Eller så tar jag bara min nya tröja och ett par jeans.. Eftersom ja inte gillar o ha så mycke klännigar och kjolar inför folk. Känns inte som mig helt enkelt.. haha

jaja, och piercingarna jag tänkte köpa från tradera verkar de inte bli av. Bad ju min bror maila och fråga storlek men hon har inte svarat och nu äre bud på dem redan så dom finaste lär ju vara borta.. happhapp.. då måste man fortsätta leta. så jävla drygt...

nu ska jag ta och fila lösnaglarna till imorgon och sedan klistra på lite "klistermärken", vet fasen inte vad det kallas. Snyggt blire iallafall. haha

goodbye
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-30 @ 23:10:24   

Bajskvalla....!

Inhandlat..




aningen skrynklig men ;)





Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2010-12-30 @ 18:48:09   

Goddagens!

Vaknade vid halv två idag, faktiskt tidigare än dom andra dagarna jag sovit hos älsklingen. haha... skönt att sova ut iallafall!

Ungefär om en och en halvtimme ska jag hem, och då ska jag välja ut nyårsoutfit och fixa inför imorn. Med sminkning och dylikt. (hahhaha coolt ord)

kan också ta och berätta, att jag har inget virus på min dator! Hur skönt känns inte det ? ;) Jag är ju annars expert på att få virus. Men har hållit mig undan från nerladdningar och det minskar ju en hel del.

Nu ska jag mysa med min underbara pojkvän♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-30 @ 15:16:16   

My love <3

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-12-30 @ 02:49:42   

For till byn en sväng..

For till natalie en sväng, var där i en timme ungefär med joel emelie och natalie. Gjorde ingenting förutom såg TV och småsnacka lite.

På nyår ser det ut att bli absolut nada. Kul? nej.. trodde faktiskt att det skulle bli en rolig nyår för en gångs skull men icket. Jaja, får se vad som hittas på, ska iallafall vara med/hos jesper och sedan hoppas jag vi drar vidare någon annan stans.

Nu ska jag ta och bädda sängen, sedan när älsklingen kommer från duschen ska vi ta några mackor och sedan får jag se om vi lägger oss eller om vi ser ngn film eller bara lanar rallyspel ;)

Ha en bra kväll & sov gott!

 

och ja!! Bildbrist.

1. har sån dålig kamera så bilderna blir ändå bara skit...

2. Gör inget speciellt så har inget att fota. hehe

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-29 @ 23:36:50   

Stan, igen!

vaknade idag vid två, hann just precis äta och klä på mig typ sen kom mamma och pappa och hämtade mig! for då till stan och på strömpilen. Kan säga att det är tio gånger snyggare kläder där än inne i centrum! hur som helst, så fick jag hem en kjol som jag ska ha på nyår troligtvis, och sedan en tröja som jag tänkte ha på nyår men den passade inte så jäkla bra, och sedan två olika ögonskuggspalletter eller vad det nu heter.
Kanske kan visa sedan ;)

Tog sedan bussen hem till vby och åkte sedan med älsklingen hem till honom. Och nu sitter vi framför var sin dator och nördar oss. haha


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-29 @ 20:46:10   

Rakad!

är ju som sagt hos jesper, har suttit och spelat rallyspel i typ en timme och har även hjälpt honom med att bli skinhead. (y) haha nu är han och duschar så passar på att slänga in ett inlägg, en liten snabb uppdatering bara.
haha

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-29 @ 00:30:19   

Färgar ögonfransar...

Har nu i färg i mina ögonfransar, dom ska nämligen bli svarta nu! Dock så brukar det inte bli så bra resultat på mig. Har väldigt lite fransar och korta. that sucks...

Har också färgat ögonbrynen, får hoppas att det underlättar när jag ska måla dom och att det inte blir något problem.

Men nu ska jag gå och tvätta bort färgen och sedan torka håret och sen far jag till älsklingen! Lär bli låg uppdatering, först för att jag ska till stan imorn och sen för att ja vill umgås så mycket som möjligt med min sötnos eftersom han kanske far till skeå ngn vecka.

menmen, måste skölja ur nu!! :D heyyy
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-28 @ 19:54:54   

30. Ett sista ögonblick

Har helt glömt bort denna lista men dehär är dock sista numret, men.. jag har absolut inte en blekaste aning om vad jag ska skriva om..

ett sista ögonblick..kommer faktiskt inte på något... riktigt riktigt tråkigt faktiskt.

men ja, thats it ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-28 @ 17:23:09   

Till älsklingen ikväll!

Ska till min fina älskling ikväll vid nio, så ska ta o packa lite kläder ifall jag stannar längre än en dag och sedan ska jag ta och rensa kvitton osvosv.

Och som kanske märks har jag nästan ingenting att säga, haha tråkigt men det kanske är bättre än bara småprat om ingenting.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-28 @ 16:49:15   

Framför TVn

sitter framför tvn nu med the kardashian family, och jag har just ätit en hamburgare.

Idag blir det som sagt att småpyssla, som jag skrev igår. Eller ja, städa och förhoppningsvis kommer min älskade jesper ikväll!

men vi får se vad som händer. Har inget mer intressant att berätta nu så vi får höras senare!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-28 @ 14:11:26   

Tidig kväll? jo, tjena!

ännu en sen kväll, men vafan det är ju lov! *tur det iallafall*

Ikväll har jag suttit och huvudshoppat, haha nä.. men suttit och kikat på piercingar, kläder, smink och skor som man skulle vilja ha. Men tyvärr så räcker inte pengarna till.. haha

Vad händer imorgon då? ja, jag ska först och främst städa mitt skåp vid sängen från kvitton och allt sådant för att sedan efter nyår kunna fylla på med nya.
Jag har även bestämt mig för att skriva ner exakt ALLA köp, från 5kr och uppåt. För att sen kunna se tillbaka på vilka onödiga saker jag köpt. Hoppas bara jag kan komma ihåg att skriva ner.

sedan ska jag även ta och be chrille skicka efter ett bud på tradera, eller iallafall fråga om storlekar på piercingar. Och jag kan troligtvis ha 10mm också, happyface!

För det finns nästan inga 8mm. :( Men om det är rätt storlek, *hoppashoppashoppas* så ska jag ta och beställa hem några stycken.

Annars då? hm.. har haft några som har frågat om hur jag mår idag..? alltså om något hänt. Men nej, det har det faktiskt inte och jag förstår inte vad ni har fått det ifrån? ^^ haha jaja.. shit happens.

Nu ska jag ta och krypa till sängs. Btw, mitt löshår. Skiiitnöjd med det!!  hah även om jag ser ut som en liten hippie ibland och suger på att sätta fast det och eftersom jag har så kort hår och väldigt uppklippt är det lätt att spännena syns. vilket suger, men jag får öva mig fram och se va som blir bäst.
Det kan väl iallafall inte bli sämre ? ;)





"klistermärken" från Ica Maxi, 19kr. Så jävla pimp ;) funderar på att köpa fler, men med annat motiv!

Godnatt folket!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-28 @ 00:40:14   

makeup..

Behöver ny ögonskugga, och det är inte bara en färg, utan hur många färger som helst ju!
så sitter och kollar på ca 80 - 120 färger i ett kitt eller något sånt och funderar om det är värt. Isf om man ska beställa från Nelly där det kostar runt 300 + frakt, eller från Usa för ca 100 kr MED frakt..

Hur ska jag göra ?????

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | I want | 2010-12-27 @ 22:20:33   

Stan!

Hemma från stan nu, eller för ett tag sedan! For och hämtade upp älsklingen påvägen dit och ja, det fanns inte alls så jäkla mycket kläder ja skulle vilja ha.. hittade drygt bara typ.. 2 plagg som bara var OKEJ. Eller vist, fanns kläder man inte skulle tacka nej till om man fick dom men att lägga ut pengar, njea.. så speciella var dom inte :P

Men fick iallafall med mig det jag ville få med mig hem, vilket är rätt skönt och det faktiskt inte så mycket pengar för det heller! skönt, :)
Men det vart iallafall en väska och en börs. Sedan lösnaglar, nagellack och lösögonfransar.

Nu ska jag ta och glömma mina bekymmer och istället spela rallyspel! Så jävla kul!

 

och ursäkta den apdåliga kvallan, men min kamera är fan inte bättre! ;/

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2010-12-27 @ 20:18:43   

lyckades somna om..

Som sagt, lyckades somna om och sov 1,5 timme. Skönt!

har nu ätit lunch och fixat mig så nu väntar jag bara på att vi ska fara, ska först förbi vännäs för mamma ska till doktorn och sedan far vi in till stan. Får se hur mycket jag hittar och hur länge jag har på mig.

Får också se när jag kommer hem, och om jag kommer hem. hih!

Ska ta o fixa de sista nu sen far jag, ha en bra dag!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-27 @ 12:15:56   

Uppe med tuppen!

Efter en förjävlig natt är jag nu vaken.

För det första kunde jag inte somna igår, men lyckades somna vid elva... Men vid tolv så vaknar jag och kan inte somna förns efter två. Sedan vaknar jag vid sex av ett sms av anna där hon säger att hon inte känner sig frisk och sedan vid halv sju (somnade där ett tag) kom vi fram till att vi tar stan och sånt en annan dag.

Tråkigt, ja! Men det blir nog bra ändå. Ska nog ändå in till stan, men får se om jag far dit själv eller inte. Men det blir vid ett isåfall, eftersom pappa ändå ska in dit. Så då får ja köpa de viktigaste iallafall.

Menmen, har varit uppe sedan dess och vet inte om det är värt att somna om? Känner inte som så men känner mig samtidigt småtrött och har själv lite ont i halsen.

men om jag somnar om så kommer jag säkert vakna sent och det har jag faktiskt ingen lust med.

Börjar bli hungrig också... jaja.. stiger upp om ett tag iallafall! ;) (lovar ja kommer lyckas somna nu när jag bestämt mig för att kliva upp....)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-27 @ 08:10:06   

Godnatt

Nu blir det godnatt, ska verkligen försöka somna tidigt ikväll.
Ställer klockan på halv sju så jag hoppas att jag klarar av att kliva upp då, ska bli skönt att få på sig lite tid innan man hoppar på bussen som går kvart i nio från Rödåsel.

Sedan blir det att tillbringa hela dagen med anna på stan och förhoppningsvis får jag med mig de ena och det andra hem. bl.a. lösnaglar, nyårskläder och kanske en väska? Får se hur mycket pengarna räcker till och hur mycket jag vill slösa.

Skulle behöva köpa hårfärg också, men de ska jag skriva på handlingslistan istället så mamma får fara och köpa det.

Efter stan så åker jag och anna hem till lilla mig och sedan sover hon över här. Så blir nog troligtvis ingen uppdatering men vi får väl se ^^

Nu ska jag ta och spela lite tetris, och SEDAN ska jag sova. hihi :D

bild på mig och emelie från en skön kväll i vbyn.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-26 @ 21:43:01   

Pics!

Min söta pojkvän... hahaha!

 

löshåret som ja fick i julklapp! :D

måste dock färga om mitt hår som nu är mörkbrunt + utväxt.

min julklapp av älsklingen!♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2010-12-26 @ 21:14:55   

Lite smått och gott..

Hallåhallå!
Uppdateringen har varit aningen låg och kommer nog vara det ibland men lev med det ;) Det är ju för fan jullov!

I fredags så for jag ju till älsklingen och sedan varit där tills idag, vi har sett filmer o myst och sedan har jag sminkat honom. kommer bild ;) ;)

Och sen när jag kom hem ha jag suttit och sytt fast clipsen i mitt löshår så nu har jag löshår på mig. känner mig som världens fjortis för att jag håller på med det hela tiden men det blir ju skillnad från axellångt till nedanför brösten, hahahah

menmen, ska alldeles strax ta av mig håret och sedan hoppa in i duschen. Sedan imorgon blir det storstan och mellandagsrea med anna, och efter det far vi hem till mig. så det blir nog trevligt det :D

skriver senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2010-12-26 @ 19:25:16   

med älskling!

sitter med älsklingen nu i hans säng och ser happyfeet :D igår så hämtade pling mig typ vid åtta och sen dess har vi myst och myst och myst. och han har också öppnat sin julklapp från mig ^^
haha inatt satt vi också o nörda paint :D

ikväll så hade vi tänkt oss att se nå filmer :D gött de!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-12-25 @ 16:08:05   

Julafton då!

Godmorgon på er! ^^
Julafton idag då! julkänslor? neej! :O
Blev väckt imorse vid tio, även fast jag sa att dom inte skulle väcka mig!!! Men jag lyckades somna om och sov till elva istället då dom väckte mig och sa att det var mat. haha

Sedan nu har jag en kaka i ugnen och pappa är iväg för att se om rödåaffärN är öppen. Annars vettetusan hur jag gör. har nämligen 1 dl florsocker men måste ha 4 ;)

förövrigt så vill jag bara baka klart så jag kan slänga mig in i duschen o sedan fixa iordning mig.
Öppnade dessutom ett paket inatt, från älsklingen! Dock efter 00.00 ;) ahhaha

Men det var ett sjukt fint halsband + örhängen! Som jag hade tänkt att ha på mig idag och ikväll. :)

Kommer säkert uppdatera under dagen eftersom den säkert kommer gå skitsegt hur som helst, så ja.. dehär är väl som sagt inte sista inlägget för idag.

men hur som helst får ni ha en bra dag och en god jul! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-24 @ 12:34:46   

Gooood jul!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-24 @ 00:28:56   

God jul!

Nu är det bara fyra minuter kvar tills det är den 24, niiice!

Har fortfarande inga julkänslor men det ordnar nog sig, hahahah. får man hoppas!

God jul alla iallafall! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-23 @ 23:56:49   

Familjen samlad...

Nu är familjen samlad och huset städat, skönt det! Har hållit på sedan ett eller något. Har fått iordning mina smycken också, haha blev lite negermek men nu äre kirrat. Kan visa sedan ;)

Har slängt massor med smink och smycken nu som jag ändå aldrig använder, så nu är det rensat och fint i toalettskåpen osv. Kom även på en cool grej...

För några år sedan så köpte jag ett metallica halsband men har tagit bort själva bandet från märket, så har märket kvar. Och sedan tänkte jag att jag kunde be jesper svetsa eller på något sätt på fast märket på två ringar.
Eller en, får se hur det blir!

Verkar asballt, iallafall om det funkar att svetsa på det så det inte går sönder eller något sådant. ^^

nu ska ja gå o umgås med min familj, see u!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-23 @ 19:34:21   

Längtar tills jag får hålla om dig, älskling♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-12-23 @ 18:30:54   

Hotell gyllene knorren!

en dag kvar till jul och en dag kvar tills jag får träffa min finaste! :)

Idag har jag sett julkalendern för första gången dehär året! Dock så har jag inte sett julkalendern dom andra åren heller, men ändå!
Kan ju säga att det var lite random men man fick sig lite skratt då och då!

jaja, idag blir det massa av städning och även träffa lillestorebror som jag inte träffat sen.. typ sommarlovet? Och som sagt, snart är familjen samlad!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-23 @ 12:52:04   

Godnatt

Har bakat massor idag, eller ne. Men litegrann iallafall, och ja.. får väl se vad resultaten blir imorgon.. ;p
Ska ta och lägga mig alldeles strax, känner att jag behöver sova och imorgon ska jag ju städa hela dagen, hehe kul liv va ? ;)

ne men de blir nog fint de. Ska också se ifall jag kan lära mig lite av låtarna jag och emelie ska spela upp för Erica.

jajje, godernatt med er! :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-23 @ 00:19:30   

Julbak!

Trots att jag ännu inte har några julkänslor så bakar jag julgodis nu, har hunnit med knäck och håller nu på med marängfudge, ska sedan göra femminuterskola med marabou-överdrag.

Imorgon ska jag städa huset, för att mamma inte orkar pga sjukdom och sedan på fredag så ska jag baka baileyskaka, gött det :)
Sedan blir det det vanliga, kalle anka och julbord, paketöppning och sedan när älskling och hans mor kommer från vindeln ska dom hämta upp mig så spenderar jag natten med min älskade! hihi!

har inte träffat han sen i söndags :( eller måndagmorgon, men då sov han när jag for till skolan. Vilket förövrigt suger, men jag är så jäkla glad ändå! :D hih!♥

Nä nu måste jag kika till de jag har på plattan!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-22 @ 20:16:01   

Krux..

Det blev någe krux med inläggen så dom kom aldrig upp när dom skulle men har nu fixat så dom kom upp. ^^
Iallafall, lyckades kliva upp halv tio idag, faktiskt. Fick i mig en halv macka och sedan for jag och mamsen till staden. Det jag hade tänkt att köpa till Jesper fanns inte och jag hittade absolut ingenting till brorsorna, men tillsist gjorde jag det. och är faktiskt nöjd, iallafall över jespers julklapp :) Brorsernas kunde vare bättre men ja, hade inga pengar eftersom pappa skulle ha tillbaka dom 200 kronorna som vart över.

MEN sen när jag kom hem så skulle han inte ha igen dom.. Aja, thats life! ^^ Sa att han iallafall kunde behålla dom, och sure.. ni kanske tycker ja är dum eller något? men ja, jag var väl allmänt sur för att ja gått o hålle igen och tänkt på hur lite man har o röra sig med och sen när man kommer hem så får man dom iallafall, men då är det ju försent.

haha jaja, whine! ;) Ikväll blir det julbak, eller kola, knäck och såntdär :) mysigt! Får hoppas att Chrille hjälper till också.
Imorgon vet jag inte vad det blir.. ta fram julsaker kanske? Har inte gjort det ännu ju.. haha känns som om julen kommer suga.
Jaja! vi får höras senare!

 

fick dessutom med mig lite behövliga saker hem, men har slagit in det..

haha fler julklappar på julafton alltså ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-22 @ 17:41:37   

Piercingar

är ute efter piercingar nu, eftersom jag hade tänkt att beställa hem lite efter jul! Hittar dock inga bra svenska sidor med snygga hängpiercingar :(

Men alla sidor från typ USA finns nästan inte min storlek, kanske 2/10 så det är ju inte så kul.. speciellt eftersom det finns snygga piercingar där....

 

 

några av dem... snygga va?

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | I want | 2010-12-22 @ 14:08:00   

Min nescessär!



hahah min nescessär är fan skitfull, och kan lova att jag hade sjukt mkt däri idag....
hahhah

- 2 läppstift
-rakhyvel
-pincett
-2 ögondroppar
-näsdroppar
- 2 paket lösögonfransar
-ögonskugga, 36 färger.
-Helosansalva
-rouge
-foundation
-2 mascaara
-foundation"svamp"
-pudervippa
-2 parfymer
-deo
-ögonfransböjare
-örhängen
-compact puder
-2 läppsyl
-idominsalva
-desivon (tvättning till piercing)
-täckstift
-nagellack
-ögonbryn- och läppenna.
-eyeliner
-liquid eyeliner
&
- några sminkborstar, hårnålar och snoddar

hehe, det var en hel del.
Men jag tycker det är mycket mer praktiskt att ha allt mitt smink i en nescessär ist, även när jag bara är hemma.
För annars måste jag packa om den ungefär varannan dag då jag sover hos jesper.

hihi värt inlägg? ;) njeaaaa
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2010-12-22 @ 11:33:00   

Red nails..

Nu har jag alldeles just precis ätit upp sista biten av min kaka och druckit upp det sista av julmusten.
Ska alldeles strax ta och borsta tänderna också, eftersom jag ska upp ca nio imorgon för att jag och mor ska till staden och handla mat och julklappar osv. :)

Kommer nog bli jobbigt att kliva upp men.. Sedan får jag se om jag far hem eller om jag far till min sjuka älskling och tar hand om honom!♥

har gjort iordning ett inlägg som kommer komma uop imorgon vid tolv. Kanske rätt ovärt inlägg men ändå, ;)

hahaha godnatt folket!

 

I söndags köpte jag även ett nytt nagellack, rött! Och köpte nya lösögonfransar och en pudervippa som det tydligen kallas. haha
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-21 @ 23:13:29   

Tetris..

tack så mycket emelie, jag är så gott som fast vid tetris! :O
Dock så suger jag på det.....



Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Random | 2010-12-21 @ 21:48:54   

Förlovningen!

Har ingenting att göra just nu så kan lika gärna berätta om min lilla sagodag!

Som ni nu vet har jag förlovat mig och jag är så jävla lycklig! Vi hade bestämt detta i ungefär 1,5 månad. Och jag kan säga att när jag såg ringen första gången, (internet) så blev ja helt förälskad. Hur fin som helst ju!

Iallafall, sedan i lördagsnatt. Vid ett, (alltså den 19,de) så förlovade vi oss. Han gick ner på knä och allt. hihi!

Sedan gick vi o la oss, sedan for han på match och när han kom hem så snabbåt vi och for sedan in till stan där han köpte skor, jacka, mössa och ett par jeans.
Sedan for vi och fika, och de va jättegulligt. För när vi satt och prata och jag just sagt att en liten unge liknade en person. Så kom ungen fram till oss. Och då var det som ett "staket" mellan oss så stod han med huvudet mot och nästan igenom "hålen" Och tokflina och bara kollade på oss. så jävla söt alltså!

Iallafall, sen for vi hem. Så började älsklingen med maten, och resultatet blev hur jävla gott som helst! Godaste jag ätit faktiskt!! + att han hade dukat huuur fint som helst med massa ljus och sådant.
Sedan när vi ätit oss mätta så gick vi o la oss, och han somna. hihi

Efter ett tag så åt vi min cheesecake som jag gjort åt oss, haha

de var väl allt. Men jag kan ju lova en sak, det var tusen gånger bättre än vad det låter♥
Så jävla lycklig jag är!!!!!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-12-21 @ 18:40:40   

Godmorgon!

Skönt som fan att sova ut!! Vaknde dock för en timme sen typ.
Drömt massvis med mardrömmar vilket inte är så najs.
Iförsig så hade jag nästan räknat med det från gårdagens snack med moder.

Jaja, idag blir det inte att göra så mycket. Har en grym huvudvärk och har lite ont i halsen. Älsklingen ligger hemma och är jättesjuk så han får inte vara med någon idag. :( Krya på dig gubben!

Mina betyg var inte så mycket att hurra för, trodde jag faktiskt skulle få högre. 5 Gn, 9 VGn, 2 MVGn. Men vi har ju inte haft HK iår heller så jag ska egentligen ha ett till betyg och dvs mer poäng. så alltså vet jag egentligen inte hur mycket poäng jag behöver höja mig i. Det jag räknat ut nu är 6ämnen. Dvs 30 poäng. Känns aningen jobbigt, men det kanske är värt det? antagligen så är det så. Eftersom jag inte alls vet vad jag ska söka annars..

Nog om struntrprat. Ska ta och klä mig nu och kliva upp och sedan ikväll eller iallafall senare hade jag tänkt att skriva om söndagen och förlovningen :)♥

Ni får hålla utkik! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-21 @ 16:17:17   

Skriver imorgon istället!

Hade tänkt att uppdatera bloggen idag, men har inte hunnit. Har bara haft fullt upp..


Nu ligger jag i sängen med en kraftig huvudvärk, illamående och ont i hela kroppen och själen.
men utöver det, så ÄR JAG SKITLYCKLIG ♥


Skriver allt imorgon. Nu ska jag nämligen få min efterlängtade sömn, ååh! kära loov!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-21 @ 00:54:36   

Read it yourself...

Dom flesta vet nog inte dethär...
Eftersom jag hållit det hemligt,

Det har varit bestämt i ungefär 8 veckor.

Mamma är väl inte så superlycklig över dethär,
mina syskon tycker det är onödigt.
och min pappa ska vi inte ens snacka om..

Vissa kommer tycka jag är för ung, för omogen kanske?
Jag vet att siffran är för ungt.
Men mina känslor är så starka, och bara växer.

Jag blev frågad och den frågan var 100% seriös.
Och det jag kände då, var att utan att tveka var svaret ja.

Jag är kär i jesper, helt förälskad och förtrollad.
Jag är helt fast
i honom.
Jag är lyckligare än någonsin!
Jag är....


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-12-20 @ 20:36:00   

Mysig dag!

Världens bästa dag, utan att tveka. Hihi!

Har varit inne o stan osvosv, kan berätta bättre imorgon när jag kommer hem. :)
Men nu ska jag ta och kila i säng, det är ju skola imorgon! Ska bara packa ner mina grejer före så jag har det iordning.

Viiii höres! :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-19 @ 23:16:03   

29. Mina ambitioner

Jag måste få passa på den här, för vafan är ambitioner?????
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-19 @ 12:42:15   

väntar och väntar...

Sitt o vänta som ett fån, har ingenting att göra och jag kan inte heller göra cheesecake eftersom dom inte hade grädde.. Får se om jag ska göra den sedan då älsklingen min gör mat?


Gjorde ett quiz också som jag tänkte lägga ut men det skulle ta typ tjugo dagar för adminen att acc så det sög, kändes ju jäkla kul. Jaja, vi ser väl om den kommer ut någon gång! ^^

Nu ska jag ta o gå iväg med datorn till Jespers rum och sedan vänta in honom, så käkar vi och drar sedan! Ha en allmänt bra dag, haha vi höres!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-19 @ 12:38:53   

Zu my boooyfriends house.

Sitter hos min älskade pojkvän nu. Hade en underbar natt, :) men känns nästan som att den nittonde är över nu, men de är ju för fan tolv timmar kvar! hihi

Han är iallafall på match nu så jag ska passa på att sminka mig och sånt som tar tid annars! Sedan när han kommer hem så blir det att äta lite snabbt och sedan dra in till stan.

Fika och mysa, och shoppa lite grann sen åker vi hem. och gissa vad...? hahaha jesper ska laga middan ikväll! Hur kul är inte det ?
men det kanske är lika bra ? sist jag skulle koka makaroner så kokade dom fast och när jag skulle göra våffelsmet så hedde ja i 6 dl mjöl ist för mjölk.... haha! Mina cooocking skills.

Ne men nu äre bäst jag drar mig, ska plocka undan lite grann också.
Så vi höres senare!

2 år♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-12-19 @ 10:47:08   

2 år.

JAG ÄLSKAR DIG

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-12-19 @ 00:00:00   

Snart!!!

känns som om jag väntar in det nya året, är dock två veckor för tidig typ...
MENN!!!!!!!

jag väntar in 2år för mig och jesper.
Så jävla awesome!!!

7 minuter kvar!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-12-18 @ 23:53:42   

28. Det här saknar jag

Jag saknar att kunna fara ut när som helst, vilken tid på dygnet och vara med kompisar.

Jag hatar att bo så långt bort från alla mina kompisar,
jag anser att jag missar så mycket.
Och pga avståndet minskar lusten..

Och sure, jag har haft massa kompisar i närheten.
men som nog dom flesta vet så är fallet inte så längre,
det är borta sedan länge sedan och det är helt okej för mig.

Men att smyga ut mitt i natten, var då, en utav som sakerna jag tyckte bäst om.
Man kände sig så fri och det var dom stunderna man var lyckligast.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-18 @ 13:58:00   

Dryg fredag, ellerhur?

Känns som att det varit en riktigt dryg fredag, eller iallafall lång. Skönt att få lägga sig snart iallafall.
Har gjort klart lite grejer nu, bl.a. val av kläder till imorgon, söndag och måndag. Även packat bikini osv. ^^

Imorgon ska ja försöka få lite pengar av mamma och pappa, haha. Behöver det till lite saker, för det första så tycker inte jag att jag borde betala maten på söndag + att ja ska fixa lite annat också på måndag.

men nu borde jag faktiskt krypa i säng, så jag hinner göra lite saker imorgon också!
godnatt !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-17 @ 23:48:26   

27. Min favoritplats

Min favoritplats i hela vida världen, är i jesper famn. Vars jag är befinner mig och hur jag än mår, även om ja är jättesur på honom eller om jag är jätteglad. Så är det i jesers famn.

Ni kanske tycker att det låter sjukt, men det är sant.
Och det är exakt så jag känner.
Han är finast!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-17 @ 21:25:52   

En vecka kvar till jul!

En vecka kvar till jul och jag har absolut inte julkänslor!
Skippade skolan idag, kändes fan inte värt att fara eftersom vi ändå inte gör något speciellt. Och emelie sa att de viktiga jag missade var att vi fick veta svenskabetygen typ. hahaha

Så det var jäkla skönt att få sova ut, och sov hos älsklingen så det var tio gånger bättre :) Dock så for han iväg typ halvnio till sin avslutning.
Men ändå, när ja vakna så låg ja o snooza i typ en timme och steg sedan upp och var social med hans mamma osv, mys :)

Vid två kom mamma och pappa och hämtade mig och sen när jag väl kom hem, så började jag skotta och sedan har jag städat hela kvällen. Dammsugit och torkat golven osv, så nu ser det faktiskt ganska bra ut här hemma. Skulle också behöva städa toalettskåpen osv, men det får jag göra imorgon om jag får någon tid till det. Vilket jag troligtvis kommer få om älsklingen kan hålla sig ett tag innan jag kommer, haha!

Men ja, blir att vara hemma ikväll. Lite tråkigt men jag har ingen skjuts någonstans så jag får sitta hemma.
Har dock sett en jättefin film som jag tycker alla borde se!

Och det är samma som;


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2010-12-17 @ 21:17:17   

Starkare nu än någonsin,

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - kärlek | 2010-12-16 @ 14:41:00   

26. Mina rädslor

Spindlar, kryp, fisk, jesper (hihi), allt som kommer upp utan att jag anar det.

men störst av alla mina rädslor är att vara ensam. Jag avskyr det, att känna sig ensam och vara ensam. Alltså typ utan kompisar, familj osv.

Tänk att en dag inte ha någon kvar, allt är borta. Jesper är borta. Sjukt, jag skulle inte klara mig!

Jag hatar också, eller är rädd för att sova ensam. Vissa nätter, då jag drömmer mardrömmar osv... usch..
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-16 @ 12:16:00   

Ännu en till... ;)

någon som:
någon som förstår dig: jesper, emelie, natalie, alice m.m

någon som du saknar: anna mattsson!
något som du längtar efter: Söndag och lov!
någon som du hatar: Att jag varken kan spela något instrument eller sjunga.

vem:
vem kramade dig senast: Jesper!
vem pussade dig senast: Jesper
vem ringde dig senast: Alice
vem ringde du senast: Jesper
vem var hemma hos dig senast: Jesper
vem var du hemma hos senast: Jesper ^^

har du:
har du några kärleksproblem: Nep :)♥
har du ätit något idag: ja!
har du pratat med någon idag: jo XD
har du gråtit idag: lite
har du skrattat idag: Ja! :)

jag:
är rädd för att bli övergiven: typ, ja!
svär ofta: ja!
sjunger i duschen: nej
är du en morgonperson: på loven ibland, dock aldrig annars.


skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan: nejnej.
är kär i kärleken: förälskad!
skrattar åt mina egna skämt: haha det är typ bara dom som är roliga (A)
vill ha barn: Utan att tveka, dock när jag är äldre.
skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: ja.

har du:
glasögon/linser: Nej
piercingar: Naveln!
syskon: 2
jobb: nej
för många vänner: Nej
rymt hemifrån: nej
färgat håret: Jaa
bra självförtroende: rätt så
sagt "jag älskar dig" till någon: Ja !
och menat det: 99%
och inte menat det: nån gång.
gjort något olagligt: Ja
somnat i skolan: aldrig
ett ben: jag har fler...
Tappat bort mig i min hemstad: nej, eller jo!
sett en fallande stjärna och önskat mig något: Massvis med gånger
gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Ja
gjort något som jag lovat någon annan att inte göra: yes
smugit ut utan lov: jaa
struntat i att dina föräldrar sagt att du ska hem: nej, men "råkat" glömma bort tiden.
ljugit om var jag är för mina föräldrar: Jo
en hemlighet som ingen vet: Nej
sovit en hel dag: Nej
somnat gråtande: yep

brukar du:
titta dej själv i spegeln: flera gånger om dagen.
ha ångest: Jaa
drömma mardrömmar: typ endast mardrömmar.
klä dig i svart: olika :)
hata folk: Nje
lita på folk: Ja.

sista person:
sista personen som du sov med: jesper
som fick dig att gråta: Alice
du delade en dricka med: jesper
skrek på dig: jesper. hjahaha på skoj.
du fick sms från: oskar

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-15 @ 22:15:06   

Min smarte bror!

På facebook har jag lagt ut:

Nummerleken:
Skicka ett nr mellan 1 och 500 till mig via meddelande så skriver jag vad jag tycker om dig på min status utan att någon vet att det handlar om dig. Kom ihåg ditt nummer.


haha, sedan fick jag ett meddelande av min bror....

 

Kan säga att man fattar lagomt mycket, men han är bäst iallafall! :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2010-12-15 @ 19:04:16   

25. Min första

Börjar komma till slutet nu men har ynka 5 stycken kvar att skriva.
Denna är helt fritt, eller ja. Min första... vad ?
Har bestämt mig för att berätta om min första bästa vän.

Jag tror jag aldrig har nämnt henne i min blogg, vilket kan ha och göra med att vi inte pratar med varandra längre.
Och om ni undrar om det är olivia? nej. Vi var vänner sen vi var små men aldrig bästa vänner, det kom sen.

Men iallafall, vi blev bästa vänner.. när jag gick i förskolan eller ettan? Hon hade just flyttat in, och jag vet inte. Men vi fann väl bara varandra? Vi var bästa vänner och var med varandra jätteofta. Sov hos varandra och sånt. Var med varandra på rasterna osv, har hur många sidor som helst i min gamla dagbok om henne. Som t.ex. "Idag har jag varit med *, vi har lekt med barbiedockor och hon tog den finaste. Som alltid" Vi bråkade nästan aldrig men jag minns att jag alltid var avundsjuk på dom barbiedockor hon hade och på hennes kläder och familj och rum osv.

Jag cyklade till henne om somrarna och vi hade vattenkrig och vi badade och lekte nästan ALLTID kurragömma med dunk med hennes bröder. Vi körde ofta ryska posten och sedan typ knarkade vi fisherman. Jag kom alltid till henne på fredagar och sov över osv osv.

Hon gick i två klasser över mig, så när hon slutat trean så bytte hon skola eftersom inte fyran fanns på skolan. Jag var typ förkrossad men när hon väl flyttat så pratade vi mindre och mindre, och jag fick en ny bästa vän. Som fick mig att vända ryggen mot henne totalt.

Sedan dess har vi väl pratat kanske 3 gånger.
Sorgligt ? njea... haha inte direkt. Jag gick vidare.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-15 @ 19:02:01   

Trött och sliten,

trots att jag sov bort min tid igår med jesper så är jag fortfarande lika trött och jag fattar faktiskt inte varför!?

Är dock jävligt less på skolan och betygen är faktiskt redan satta så jag förstår inte vad vi gör i skolan? Och påtal om betyg.. Har VG i engelska, vilket jag absolut inte trodde!! men har sänkt mig i matte till G, men han sa att det var så liiiite som fattades att de skulle bli lätt att jobba upp, har VG i musik och det kommer jag få som slutbetyg eftersom vi inte har någon mer musik utan har Hk istället, MEN jag och emelie gick dit för att höra motivering varför och vad vi kunnat gjort osv, så vi får en till chans att höja våra betyg till MVG. Vilket skulle vara ett jätteplus för mig! Och ska verkligen sattsa på det!
Sedan får jag veta svenskabetygen imorgon, troligtvis och sedan på måndag får vi resterande betyg. Vilket jag verkligen ser fram emot!

Men utöver det, så är det bara 3 dagar kvar av skolan, sedan är det jullov! Kommer bli hur härligt som helst.

Helgen planeras att vara med älsklingen hela helgen, eftersom vi firar 2 år på söndag. Fatta!! Två jävla år! :D ♥
Jag längtar iallafall sjukt jävla mycket! Vi planerar att gå på någon mysig resturang och äta något gott osv. :)

Och sedan på måndag är det sista dagen, och vissa säger att det är "temadag" då. Sedan vid halv fyra så får vi btygen och sedan är det avslutning sen slutar vi. Jag och Emelie stannar då i vännäs för att fixa lite och sedan drar vi till Natalie där det blir att bada badtunna, hur bra låter inte det? Jo helt awesome!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-15 @ 18:42:38   

Gött

Gött - Som förövrigt börjat bli en ful ovana i mitt ordförråd...

Men iallafall. Har varit sjukt sugen nu på detta ett tag och JA JAG HAR GJORT DET!!!!!
Får nu hoppas att det inte blir dåligt, det har ju dock inte gått 3 månader ens...

 

Är man ivrig så är man♥

 

Nu äre bara tungan som fattas ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-13 @ 20:21:23   

24. Det här får mig att gråta

Jag gråter ganska lätt, faktitskt. Iallafall när jag är med jesper, även om det är världens töntigaste sak!

Jag börjar gråta åt paradise hotel och åt kattungar, åt en familj där deras barn har canser och jag börjar alltid gråta eller får iallafall tårar när jag skrattar eller gäspar. Vilket är aningen jobbigt!

Jag har alltså lätt att gråta. Dock gråter jag inte alltid åt såntdär utan det beror också på vilka man är med och vilket humör man är på.

Något jag ofta, nästan alltid gråter för är när jag tänker att någon i min familj ska dö, om jesper ska dö, eller ifall han lämnar mig osvosv.
Jag gissar att det kan vara ganska vanligt, right?

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-13 @ 19:27:51   

I'm back...

Okej, egentligen skulle jag kunne skrive för en timme sen, och ännu längre tillbaka. Men det har bara inte blivit av helt enkelt!

Menmen! Dagen som varit då!
Jo de började med att det var jävligt segt att kliva upp imorse men vi kom oss upp. Dock höll vi på att missa bussen, eller nja. Men den stog uppe och väntade på oss så vi fick springa upp till den. Sedan låg vi och halvsov hela vägen till skolan.

När jesper hoppat av och sedan jag så var det väl bara att byta om och sedan kladda blåfärg på sig. Vi var ju nämligen smurfar! Har dock bara en bild och den bilden är inte så jävla bra men kan lägga in den för nöjes skull ändå. ^^

Vi spelade två matcher och förlorade båda, jag och alice fick spela ute hela tiden utan att byta för att dom andra tjejerna var inte med och det skulle vara 2 tjejer ute på planen. Så det vart aningen jobbigt men jag fick in ett mål iallafall! *stolt*

Nu är man hemma efter en faktiskt, jobbig dag. Har ätit två billys pizza till middag och ätit lite choklad.
Mamma och pappa är inne i stan på lassa. Så jag är ensam, lite tråkigt men skönt.

Ska ta och läsa lite No och sedan svara på uppgifter till det, som ska in imorgon.
Btw, lov om en vecka och betygen är redan satta! Känns aningen drygt att jobba en vecka när det ändå inte spelar någon roll och dessutom så vill jag veta mina betyg!

Men det kommer väl! ;)


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-13 @ 19:07:49   

Återkommer snart, ska kila in i duschen!

Hade tänkt att uppdatera nu redan, men känner mig så jävla äcklig från dagen.

Berättar mer sedan!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-13 @ 17:01:59   

23. Det här får mig att må bättre

Jag tror nog dom flesta redan vet vad jag ska skriva om.

Någon som alltid får mig att må bra och får mig att känna mig fin. Jesper.
Jesper världens finaste Brändström.

Alla som känner mig kan intyga att det är så.
Han är världens bästa.

Jag behöver inte ens se honom. Jag behöver bara höra hans röst!
Världens finaste och bästa!!!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-12 @ 19:45:59   

Med min snygging!

Sitter och ser på hollywoodfruar nu med min snygging :) Sitt o ät en kladdkaka och lite marabou.

Haft en sjukt bra helg. Umgåtts med älsklingen hela helgen och verkligen haft skitmys! :)
igår var vi i vby me some people. ^^

jaja, nu ska jag ta o avsluta och fortsätta se tv med älskling :)♥


En vecka kvar♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-12 @ 19:41:01   

22. Det här upprör mig

Något som upprör mig är hur vuxna människor ser ner på oss yngre. Vi snackar om att det är jämställt i vårat land. Men nej det är det ju inte!

Flera gånger får man ett skakande huvud tillbaka som svar, som om man vore dum i huvudet.
Dom påpekar att vi är för unga för vissa saker.

Det är värre att vara en ung mamma än en förälder som skadar sitt barn fysiskt och psykiskt.
Det är rätt sjukt, ellerhur?

Det är väl i ungdomen man ska "göra bort sig", testa saker, skaffa pojk/flickvän osv.

Jag avskyr föräldrar som blir skitsura för ingenting, som förstör för sitt barn.

Men jag är ju ung, jag har ju ingenting att säga till om. Jag kan ju inte säga att dom gör fel, att deras barn gråter för dom mår så dåligt pga dom. Dom lyssnar inte på en. Tror dom själv vet vad som är bäst för deras barn. Men TYDLIGEN INTE.

usch.......
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-12 @ 15:15:00   

Mot vby!

Har ätit, duschat o städat och sådant och nu väntar jag bara på att platttången ska bli varm sen hämtar vi upp älsklingen sen drar vi till brån! :)

Ha en bra lördagkväll för det ska jag!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-11 @ 16:29:15   

21. Ett annat ögonblick

Då måste jag få ta "igårögonblicket"

efter att jag varit irriterad hela dagen och halva kvällen så när det kom till natten var det underbart.
haha,

vi låg och kramades, mystes och snackade. Kysstes, skrattade och snackade.
De kanske inte låter så speciellt, men de måste ha varit en utav dom lyckligaste stunderna i mitt liv.
helt fucking underbart.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-11 @ 14:33:00   

Btw!

Grattis simon till sprintsegern!! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-11 @ 13:29:42   

God morgon!

Skönt att få sova ut för en gångs skull. Dock så har jag rätt så ont i huvudet! :(
Men, inatt så låg jag och älsklingen uppe rätt länge o snackade om allt mellan himmel och jord. Mysigt nanting!♥

såg idol också, och jay vann. Det kanske inte var så otippat? men ja, grattis hur som helst! :)

imorse for jesper vid halv tio, han skulle på match så jag låg kvar i sängen o sov. Tills nyss kan man säga ^^
ska snart ta och hoppa in i duschen, troligtvis hinna städa lite och sedan äta och sen far jag och morsan o hämtar upp jesper och sen drar vi in till vbyn. skönt att få komma ut och göra lite annorlunda någon gång ! :)

men nu är det nog dax att kliva upp tyck ja!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-11 @ 13:29:21   

irriterad.

hade musikprov idag, gick väl sådär och sedan fick vi veta vårat betyg i musik. Har VG.
vet inte riktigt vad jag ska säga om den saken men...

sen har dagen bara dryga på och jag har varit småirriterad.
ja vill knappt fara på klassresa, och ja vill int va me på måndag, ja är inte så jävla sugen på att köpa en klasströja heller..

JESPER ÄR BÄST!!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-10 @ 19:32:59   

20. Den här månaden

Den här månaden, december. Samma månad som det är julafton, nyår och tvåårs dag.

Denna månad gäller det att jobbajobbajobba på i skolan så man får första betygen i nian och för min klass även ett betyg som jag kommer få i slutbetyg.

Denna månad är
speciell för mig. Den har och kommer innehålla så mycket längtan, kärlek, hopp och lycka.
Men jag tror även det kommer bli mycket uppståndelse, mycket snack hit och dit.
Några knivar i ryggen pga mina val. Därav min familj. Som jag redan fått knivar i ryggen av.

Jag kommer vara nervös inför den nittonde. Kommer vara lycklig på julafton och hopp på nyår.

Ett nytt år, lämna det gamla bakom sig. Börja om.

Det är så mycket stress nu innan jul. Mörka dagar och humöret är nere.

Vädret kallt och jävligt.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-10 @ 09:30:00   

Fasen så trött man ska vara!

Denhär dagen har fan varit jobbigt, men vi har inte gjort något speciellt alls. Gått runt och lyssnat på två olika gymnasieprogram.

På första valde jag spa och stylist. Det verkar hur roligt som helst och jag är helt fast för det. Dock är det höga poäng men jag får kämpa helt enkelt.

Andra valet var på midgård och media. Det sög. Totalt. 100% och usch. Gillar det inte alls! så har väl inte så mycket mer att säga.

Så nästa år lutar mot draggen, om jag kommer mig in och om jag antingen hittar lägenhet eller om jag orkar kliva upp halv sex på morron o komma hem halv sex på kvällen och sen läxa på det. låter nice huh?

Har suttit och pluggat fan hela kvällen men kan allting nu förutom småsaker och lite årtal och lite om beatles. hah okej, det låter som att jag knappt kan något men det kan jag faktiskt ;)
Nu orkar jag fasen inte plugga nåmer. Det får som sagt gå som det går. 'För jag har ont i nacken. Är trött. Behöver sömn och ska dessutom städa lite innan jag går och lägger mig.

jaja, kan va taggad på påsar under ögonen imorgon iallafall! Tjao♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-09 @ 22:19:04   

19. Detta ångrar jag

Jag ångrar ganska mycket.

- jag ångrar att jag sårat dom jag sårat, brustit dom hjärtan jag gjort och hur äckligt jag betedde mig under sommarn 2008. Det är något, som jag absolut ångrar. Skulle bara vilja radera allt ur mitt minne.

- jag ångrar även att jag träffat vissa personer. Att jag känner så som jag känner till vissa tex att jag ibland saknar dem som sårat mig mest.

- jag ångrar att jag har varit hemma och låtit saker hända som jag absolut inte ville skulle hända. Och som jag sedan ha fått konstiga drömmar och sömnlösa nätter av.

- jag ångrar nästan hela tiden mina klädköp. 8/10 ångrar jag.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-09 @ 20:24:00   

Musikhistoria!

Har babblat om ett stort prov som jag har imorgon(fredag)!!
Och ja det är stort!
Dock ett rätt roligt "tema" nämligen pop och rock historia. Det är lite från 1940 och sedan uppåt till 1990. Så Elvis och beatles, rolling stones, tupac och e-type är med tex.

Rätt mycket att plugga in. Kan väl ungefär hälften men det räcker dock inte till MVG... Det suger.. men jag ska verkligen plugga hela kvällen så lär jag mig åtminstonde mer! Sitter även och lyssnar på massa låtar och artister. Eftersom en liten fågel viskade att vi kommer få lyssna på låtar och sedan få gissa vem som sjunger osv.

Hoppas det går bra, men ja.. Vi får väl se ? Har verkligen massa att plugga in nu. Så nu ska jag fortsätta :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-09 @ 19:47:38   

"Har en liten kickboxare till pojkvän"..

haha och om ni nu undrar va tusan jag menar med min rubrik så armbågade älsklingen mig i ögat inatt. Var aningen skönt, njea... haha!

Sitter just nu och läser bloggar, när jag egentligen MÅSTE plugga, men ska bara läsa klart och sen hoppas jag att jag kan komma igång med plugget. Skulle vara skönt att kunna allting till imorgon. Sedan får jag göra no-läxan under helgen eller på måndag.

Men ska avsluta så jag kan börja plugga någon gång. Skriver senare! :)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-09 @ 17:27:08   

18. Min favoritfödelsedag

Min favoritfödelsedag, måste varit årets födelsedag.

Jag är inget större fan av födelsedagar. Det är en vanlig dag för mig, dock med tårta och paket. Men ändå inget speciellt.

Denna födelsedag var inte heller så speciell, alltså jävla dagen i sig. Men i present fick jag min älskade dator, min älskade gnr tröja och pengar och presentkort på bio och ett piercingsmycke.

Sedan fick jag tillbringa dagen med dom och den jag älskar mest. Det var underbart. Det var bäst!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-08 @ 09:45:00   

Kladdkakebak!

Fick världens sug efter kladdkaka. Vilket jag förövrigt starkt ogillar.
Hur som helst så gjorde jag en, HUR JÄVLA GOD SOM HELST! dom fyra första tuggorna.. sen varte fan inte gott längre. usch...

men iaf, hade i dumle och lite sirap, vart skitgott! :) Skulle äta det samtidigt som jag plugga.. men jag klarar fan inte av att plugga! Helt jävla omöjligt för mig...

Ska verkligen verkligen försöka plugga nu. Har stort prov på fredag som jag måste kunna!
så det är väl kvällens måste.

Annars ska jag försöka lägga mig i bra tid, men även plocka fram saker till imorgon då jag efter skolan ska till min älskade jesper!♥ Han far ju till iggesund i helgen, trots att han lovat mig att han sku va hos mig eftersom jag är ensam, från 11-22 både lördag och söndag. Men icket! Får hitta på något annat helt enkelt!

Vi hores! :)

söta emelie shoppar loss!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-07 @ 21:40:49   

17. Mitt favoritminne

Har så många favoritminnen, allvarligt. Har så många favoritminnen...
från alla vakna nätter med älskling då vi legat och snackat... till dom gånger vi badat och haft vattenkrig... så sjukt!

En av det finaste och absolut mysigaste minnet jag har var från i somras. Jag hade gått och lagt mig utan jesper, inte träffat han på några dagar och hade haft hur tråkigt som helst. Nästa morgon vaknade jag av hans moped, någon halv minut senare låg han och höll om mig. Och jag kan allvarligt talat inte beskriva, hur jävla lycklig jag var då.

Det är sådana stunder man tror man lättar från marken för man är så lycklig♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-07 @ 19:33:02   

"När man går och lägger sig om natten och det gör så jävla ont i själen för att ingen ligger bakom och håller om en"
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2010-12-07 @ 18:06:50   

2 prov avklarade!

Hade som sagt två prov idag. I engelska, som jag tror det gick bra i. Dock kunde det gått bättre! Och sedan No-prov. Var helt, HELT säker på att jag skulle kugga. Allvarligt! Men det gick faktiskt superbra och om jag har tur så kommer jag få 2 mvgfrågor rätt. Eftersom jag pratade med pia, (läraren) om vad svaren var. Jag har svarat rätt men vet dock inte om jag utvecklat tillräckligt bra.
Men det gick väl rätt bra isåfall! :)

Dagen i övrigt har varit seg och jag har varit hur trött som helst idag. Börjar verkligen kännas att man är skolless. Men det är inte så många dagar kvar längre! :) Vi ska ju på besök på gymnasieskolor och sen har vi ju luciacup och sånt, + att betygen sätts på måndag. Så vi har inga prov eller kommer ha någon riktigt undervisning, utan bara smått börja på saker vi ska fortsätta med nästa år. Riktigt skönt faktiskt!

Vi skulle även få igen matteproven som vi gjorde förra veckan. Men nej! massa ursäkter. Börjar bli riktigt jävla irriterad på honom nu alltså! Driver med allt och alla osv. Usch!

Nu ska jag iallafall gå ner och äta vedervärdig, (eller vad det nu heter) mat. hoppas det blir tårta efter iallafall (A)
Ska också ge farsan sin present. hehehehe

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-07 @ 17:22:02   

Sjukt!



Så sjukt bra!!

Saga stenman!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2010-12-07 @ 12:47:00   

Piercing!

Längtar som fan tills jag får byta piercing! Har nu haft den i två månader, och läkningstiden är mellan 3-9 månader. (drygt!)
Men just nu är den skitbra, och verkar läkt! Men det har jag sagt många gånger och ja, det kommer och går så gissar att den snart inte är så bra ;)

Efter jul ska jag även ta och beställa hem något snyggt hängsmycke till den! Har som sagt en redigt snygg döskalle till den, som jag fick av alice! Men vill ha nåt mer att välja mellan, och då hade jag tänkt långt "hänge". Hoppas bara jag hittar något snyggt!



och sorry för dåligt målade naglar, men är inte så noga eftersom det ändå har nötts bort till imorgon. Det som är utanför alltså! ^^
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-06 @ 18:43:00   

Killen min♥

sitter hos snyggingen brändström nu, han är dock hos tandläkarn. hahahaha men han kommer hem snart, vilket är skönt :)

då blir det lite mys och plugg sedan far på han träning ^^ haha aja, dagen har väl varit allmänt normal. inget speciellt att berätta!

Ska nu lägga mig och se tv. heyy!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-06 @ 17:26:37   

Dagens klädsel

Vet inte varför jag lägger ut detta, det är varken bra kamera (bild) eller någon speciell outfit. Men ändå ;)



Tröja: H&M
Jeans: brorsans gamla jeans som mamma sytt in.
leggins: cubus

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2010-12-06 @ 14:34:00   

16. Min första kyss

Okej, för det första så måste jag få säga, vad räknas som en kyss? Jag kysser jesper hela tiden, men jag vettefan om jag har gjort det med andra ? eller om det bara varit pussar...?

Jobbigt där alltså. + att är ju inte så stolt över dem grejerna och speciellt inte med vissa personer... *skäms*
så vet inte riktigt vad jag ska skriva på detta.

Och om jag ska ta med jesper, så vet ja fan inte när våran första riktiga kyss var ?
Vi pussades och hånglade, det kan jag avgöra. Men fan inte kyss alltså!

Så tråkigt detta inlägg blev :(

Skriv gärna ifall ni vill att jag ska berätta om något speciellt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-06 @ 11:32:00   

Fan tomt i huve...

Har serri, försökt att plugga hela dagen!! Men det går ju bara inte! Jag kommer ingen vart i NO,n eftersom jag får inte in de jag läser! Så jäkla irriterande!

Men har iallafall skrivit klart min krönika, tror jag. Skönt det! Och har även gjort noläxan som ska in i morgon. Dock inge toppenbetyg på det men, jag kan inge bättre i No.

Hur som haver, ska ta och borsta tänderna och lägga mig. Jag får ändå ingenting nyttigt gjort så jag kan lika gärna sova och kliva upp tidigt imorgon istället.

Btw, ny månad när det gäller min telefon också! Och har tydligen förbrukat 2.75 kr idag, och jag har inte ens ringt något ??? hur konstigt är inte det ? + kommer få 29 kr extra i betalning eftersom mamma inte fixat så det kommer via internet ist via brev.... fan.

jaja ska sluta uppdatera tråkiga inlägg nu, gonatt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-05 @ 21:32:01   

15. Mina drömmar

Hälften gått, hälften kvar!

Mina drömmar! om att bli något eller drömmar på nätterna?
tar det första.

Mina drömmar? jag har väl egentligen ingen speciell dröm. Men när jag blir äldre vill jag, ha ett lyckligt liv tillsammans med den person jag älskar. Bo i ett fint hus och ha fina barn, jag vill vara världens bästa mamma och vill jobba på ett bra jobb! Jag vill kunna leva bekymmerfritt.

Fast, mina drömmar. är väl att ha hur mycket pengar som helst? skulle vara sjukt najs. Men ändå, lycka kommer inte av pengar. Iallafall inte all lycka!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-05 @ 18:44:34   

2;a advent.

Jesper har just farit hem och den här söndagen, andra advent. Kommer gå åt till att plugga. BARA! Jag har inte börjat plugga alls och har två prov på tisdag och ett jättestort prov på fredag.
Sedan har jag svenskauppgift som jag gör på datorn. Vilket inte leder till bra saker. Sitter nämnligen vid msn och fb och bloggar ist. Fyskäms! haha

menmen, jag ska ta o fixa klart den nu och sen börja med no,n!

Hane!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-05 @ 14:13:24   

Världens mysigaste morgon!!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-12-05 @ 12:00:48   

3 snabba inlägg!

Nu har det blivit tre snabba inlägg på typ tio minuter!
Har varit i stan idag, på julmarknad. Inge direkt roligt men kul att träffa Chrille och Jenny, som även följde med hem! :)

Om några minuter kommer jesper hit också, mysigt!♥

Och som ni säkert såg, eller kommer se om ni kikar vidare. Så fyller pappsen 50 idag. Men han är dock i Norge med skolan så vi firar honom när han kommer hem och storpartaj blire i sommar! :)

Awesome! ska ta och avsluta nu! vi hörs! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-04 @ 18:22:24   

14. Vad hade jag på mig i dag?

Samma som för några dagar sen?
Jaja, orkar dock inte ta någon bild nu men...

Gråa jeans, slappt linne, och en luvtröja.
Skön klädsel på en lördag!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-04 @ 18:20:28   

Pappa!

Grattis farsan på 50års dagen! :D ♥

har dock ingen bild på farsgubben på denna dator.
Synd, han som är så jävla snygg! ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-04 @ 18:18:46   

jag längtar så!



Snart smäller det,
fan snart äre dax♥
Jag älskar dig, obeskrivligt mycket!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-12-03 @ 22:48:11   

Idol

Måste fan ta att säga att Jay är nog den bästa genom hela idol, alltså alla säsonger. FYFAN va bra han är!
Så ja, ni kan ju gissa vad jag gjort ikväll.

Tror att jag blir hemma hela kvällen, känns dock skönt att få vila och plugga lite och bara chilla.
Hoppas på att få vara med jesper antingen imorgon eller söndag, men vi får se hur det blir med det :)

känns skönt att få lite gjort ikväll. Dock hemliga saker ! ;) bl.a julklapp osv.

men nu ska jag se idol. Vi hörs sedan!

mother XD

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-03 @ 22:25:16   

13. Denhär veckan

Den här veckan har för mig varit jävligt jobbig. Varit på depphumör och håller nog på att bli sjuk.
Dock så började jag veckan med att kliva upp tidigt men det har bara gått utför dag för dag.
Har haft två tråkiga idrottslektioner, en med världens sämsta vikare som sa att vi var störda ?
osv, vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Har gjort allt från att duscha till att göra mössor. Blev ilurad nikotintuggummi men kände efter ett tag att de inte var vanligt så ja.. gav vidare de ;)

Har hittat en julklapp till mig själv, som jag vill att mamma ska köpa!
Har pluggat en hel del och har bakat pepparkakor.
haha okej, dehär är bara tomprat.

Så har inget speciellt att berätta. ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-03 @ 17:39:05   

Älskling

älskling ligger nu och sover, slitn pöjk ;)
har fått rätt mycket gjort ikväll, tre timmars plugg. skönt..
nu ska jag skriva lite på min no och sen krypa ner med älsklingen ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-02 @ 20:37:51   

12. I min handväska

Har ingen handväska så detta blir nog rätt svårt att prata om så sorry!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-02 @ 20:36:48   

smörgåsrån och oboy!

Plugget gick inge bra.. :( har inte no-boken hemma och man skulle läsa några sidor osv så det gick inte så jäkla bra. MEN jag får ju inte glömma musiken, lika bra att börja plugga nu direkt.

Har hunnit tage en liten fika också, smörgåsrån och daimoboy, skitgott :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-01 @ 20:46:59   

Labbrapport

Har suttit vid datorn nästan hela kvällen så måste slita mig härifrån nu. Ska skriva min lapprapport så förmodligen så blir ja klar med den ikväll och sedan ska jag göra en till no-läxa! måste sedan ta itu med resten av allt pluggande, bl.a musikprov, engelskaprov och no-prov, sitter också och väntar på ett so-prov, men vet dock inte när kommer? Nästa vecka kanske?

Hur som helst, for till jesper igår. Dom har ju flyttat in riktigt nu. Alltså där dom ska bo! Var riktigt mysig lägenhet och jag dog några sekunder igår också, för jag trodde att jesper hade en gå-in-garderob. Men när jag öppnade dörrarna så var det ett vardagsrum istället.. haha!
men förövrigt så är det jättemysigt! Kändes nästan som att det var han och jag som hade flyttat in där, men hursomhelst så trivs jag super bra och har inte sovit så bra som jag gjorde inatt, på flera flera veckor!

ne men allvarligt, nu ska jag ta o plugga! Later!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-12-01 @ 19:34:52   

11. Mina syskon

Mina syskon..
vars ska jag börja? :)

Min älsta bror, är född 1990. I januari. Heter Christian! gick ut högstadiet med alla MVG förutom engelska  (typ) gick gymnasiet i Järpen, vilken linje vet jag dock inte. Men han gick hur som helst (längd)skidgymnasium. Tog studenten i somras och har nu flyttat till umeå, tillsammans med sin flickvän sedan fyra år tillbaka. För att forsätta på universitet till typ ingenjör eller något sånt! Har en bättre relation till honom nu när han bor i umeå än förut. Och den brorsan jag har närmast relation till!

Min andra bror (äldre) är född 1991 i augusti och heter Simon. Går sist året i Järpen, skidgymnasium här också!
Har en grym talang i längdskidåkning och kan t.ex. säga att han blev erbjuden att vara med i världscupen i helgen, (tror jag det var!) men han tackade nej pga förkylning.
Han bor tillsammans med sin flickvän Ida. Dom har varit tillsammans i ett år snart typ.
Eftersom han bor så långt borta är det svårt att hålla en bra kontakt med honom, men när han kommer hem på loven så är det alltid kul :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-12-01 @ 19:15:42