Godmorgon!

Shit va ovant det känns att sitta vid datorn på morgonen.. ;p men eftersom jag har gott om tid på mig så gör jag det :)
idrott idag, och sedan svenska.. hoppas innerligt att jag har lunch sen??? har tappat bort mitt schema så jag vet inte, och sedan efter lunchen blir det teater, antingen i umeå eller vännäs. Vi har faktiskt ingen aning.

Och sedan bär det av te stan, om vi inte är där förstås! ^^ och först gå runt på stan o kika i lite affärer och sen..... ta hål i naveln!!! gaah, är så sjukt taggad så jag vet inte vad, dock så gjorde pappa igår så jag totalt tappade lusten osv, men de kmr nog igen ska vi se.. ;D efter det far vi o hämtar upp jesper, och även lämnar natalie och emelie, och sen ska vi hem o ba chillaaaaa!

Btw, fick returcentrum som prao.. och syven?/syon sa att det var bra tider där, men ICKET. 08.00 - 15.00 dryyyygt

jajje, ska kuta upp och borsta tänderna nu.... skinnjackan blir nog hemma idag, synd! ;)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-30 @ 07:07:00   

Imorgon!

Imorn gäller det! TaggaTaggaTagga!!! Nu ska jag sova, ;p godnatt!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-29 @ 21:55:37   

Mvg! :)

Fick igen våra so-prov idag, och fick MVG! Är hur jäkla glad som helst! :) fick också igen matteprovet, och då fick jag VG- men jag är glad ändå, trodde jag knappt skulle klara G eftersom det var så jävla svårt!
Hade löptest idag, sprang 3 km på 18.33 typ, ska springa fortare nästa gång! :) Och sedan gjorde vi no-prov idag, hoppas det gick bra ! :D

Hann me rätt mycket idag ser jag ! ;)
Nu sitter jag iallafall och väntar på att vattnet ska börja koka så jag kan göra nudlar, sedan ska jag sitta och vänta på älsklingen som kommer senare! ♥

Nu ska jag iallafall läsa lite om satanism och kolla upp lite inför torsdag! :D heydå!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-28 @ 16:34:19   

Älskling imorgon!

Jag vet att jag egentligen borde sitta och råplugga till no,n nu men det känns inge vidare taggat så jag har segat mig i duschen och varit extra långsam med allt. Hehe lär ju få ångra det imorgon då vi har prov! Funderar på att ta med mig mina vanliga skor imorgon, dom skorna jag ska ha är rätt höga och mina fötter är inte så vana vid det.. Så lär nog få ont i fötterna... Nog om det, älsklingen min kommer hit imorgon! Längtar faktiskt, haha även fast jag var med honom igår, kan fan aldrig få nog av honom;]<3 My little drug :$ Jaja, nu blir det att snabbläsa no och sen sova!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-27 @ 22:03:47   

Prao, prov...

Måndag idag, en dryg skolvecka framför sig. Dock så är måndagen överstökad! Menmen, imorse hade vi matteprov, något som jag trodde vi hade på typ onsdag eller torsdag. ;) Och sen på so,n ska vi göra powerpoint arbete, vilket jag ser framemot, eftersom jag valde satanism! :)

Efter stan så drog jag och mamsen till stan, kollade runt efter praoplatser men hittade inge. letat på ca 30 olika ställen, inte napp någonstans....
Sedan så köpte jag tre par skor... hehe, eller mamma betala två och jag ett par. Bara högklackade skor.. sen fick jag med mig en "väst" eller något av den typen..

Nu ska jag ta och duscha och sedan krypa ner i säng med NO-böckerna... önskar dock att det var jesper istället.. hehe
hare bra!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-27 @ 20:49:55   

uppdaterad!



K l i c k a  h ä r ! K l i c k a  h ä r ! K l i c k a  h ä r ! K l i c k a  h ä r ! K l i c k a  h ä r !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-09-26 @ 19:49:57   

dryg kväll!

Hade egentligen tänkt att sitta och plugga hela dagen, men så taggad som jag är på NO-prov så satte jag mig vid datorn istället, hittat en jättebra sida för presenter.. och hehe i know att jag är lite tidigt ute men vafan! ;) Hittat awesome snygga och roliga saker som jag bara vill beställa, om jag hade haft pengar. Men får se ifall det blir något iallafall :) Ifs kanske också mamma beställer åt pappa eller något sådant :)

Bakade igår, så lägger upp det snart på andra bloggen. Men uppdaterar då!

Lite things från sidan, ;) och som ni ser, det är väl allt från tröjor till städsaker till toapapper. :D


Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-26 @ 19:08:13   

hos emka

sitter hos emelie nu och väntar medans hos äter middag. Senare blir det att dra in till Vby med kompisar, får hoppas på en najs kväll! Sedan så sussar jag hos min älskade pojkvän!

Idag har jag faktiskt gjort en hel del.. städat mitt rum, toalettskåpet och sedan duschat i våran nya dusch, hahaha och rakat benen och sedan sminkat mig o bakat karamellrutor, som inte va så gott.. haah  och nu sitter jag här och väntar.

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-25 @ 18:26:49   

inlägg!

Inte skrivit på ett tag,  men har inte orkat och inte haft tid. I torsdags så hade vi orientering på förmiddagen som gick bra, (vet inte om jag skrivit att vi sku orientera) dock så sprang jag och Alice vilse två gånger, ringde emil så fick han förklara vars vi skulle! Sen på eftermiddan, hade vi prov i tyska (oförberett, gick åt satan) sen engelska prov inför nationella, och sedan so-prov. Egentligen hade vi ett riktigt prov, dom andra var väl bara för att träna inför nationella, eller tyskan vet ja inte men (A)

SO-provet gick iaf bra, får se kanske på tisdag vad jag fick för betyg. Sedan efter skolan for jag o kollade synen inför moppekursen, sen for jag och älsklingen hem till honom! sov sedan där, och igår så vare skola, musik sen läsa upp talen på svenska, dryg solektion och mentortid och sedan hade vi slöjd och sedan slutade vi!

For hem till älsklingen, myste, duschade och sedan for jag in till vby och va me massa people. For hem vid tolv och nu funderar jag på att ta ett glas med pucko, och sedan fixa håret. om jag orkar ? Har inget bättre för mig ändå så. jo.. måste städa!

Ikväll kanske det blir vby, eller så stannar jag hemma och umgås med mina bröder som är hemma och senare kanske jesper kommer! :)♥

Vi hööres!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-25 @ 11:36:29   

.,.,.,.,,.,..,.,.,.,.,.,.

Nu vill jag ba ha helg. Lov.
Slippa pressen man har på sig för att få bra betyg.. plugga som en jävel på ämnen man inte kan eller ens orkar ge sig på. Matte, tyska, so, so, no svenska... åt helvete.

Inte alls på bra humör, allting kan bara gå å ta sig.

Btw så borde jag lära mig att jag inte ska förvänta mig så jävla mycket av folk.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-22 @ 18:41:28   

Dryg dag.

Allmänt dryg dag.
Nu > ännu drygare, tyska och so läxa + plugg.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-22 @ 16:16:32   

SUGER!.............

Allmänt lack ikväll.
Tyskan går åt helvete, bokstavligt talat.
So,n går åt helvete, orkar nästan inte ens försöka.
Jag har tråkigare än tråkigast och har bara lust att gå ut i mörkret och försvinna.
Har lust att kliva upp imorgon. åka buss till skolan, och sedan skolka hela dagen.

Allting suger ikväll. Åt helvete me allting.
Jag behöver fan inte vara den vuxna här i familjen.
GAAASH............


kan ju ba säga, att mitt hem kan dra åt helvete för snart flyttar jag härifrån.
Orkar bara inte vara allmänt cp och satans utanför
och att humöret dör direkt jag kliver innanför dörrarna, något är ju seriöst  f e l.


- bara för att jag är allmänt less och inte orkar skrika mer.
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Tankar | 2010-09-21 @ 20:42:37   

Frosties kakor!

Ny update på enkakaeftermaten! klicka här!

Och har även en ny kategori, Enkakaeftermaten där bloggen är länkad till! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-09-21 @ 18:26:11   

Tisdag!

Igår for jag som sagt till umeå med moder, fixa ut pengar från banken och fick då 300 kr till mig själv också, och för dom blev det en eyeliner, en ring och ett armband. Fick även med mig facescrub och ansiktsmasker hem. dock så köpte mamma dom!

Hittade två grymt snygga tröjor som jag verkligen är sugen på att köpa.. men har dock inte pengar till det. Hittade även ett par snygga skor som jag inte skulle tackat nej till!
Det var iaf en härlig dag på stan med brudsen! :) for sedan hem vid fem och vid sex hämtade älsklingen mig från moa och sen var jag med honom hela kvällen, var ute på en liten promenad, skitmysigt. Lagomt kallt/varmt och månen var amazing med stjärnor o allt!

sedan har jag sovit rätt så dåligt inatt, ingen aning om varför? och sedan varit i skolan idag. So-provet är uppskjutet till på torsdag och jag ska dessutom köra veckans land IGEN bara för att jag tyckte de va orättvist att jag sku ha gjort det + någon till men inte resten av klassen.
kan ju lova att man blir lagomt förbannad om det blir samma shit igen.

Nu ska jag skriva uppsats eller något, på tyska och sedan börja me so-helvetet..................
hejdå.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-21 @ 17:58:26   

Stan!

Ska ju till stan idag, dock lite tidigare än dom andra. Jag och mamma ska fara och hämta ut pengar till mobilen och sedan ska jag bara vänta på brudsen som kommer ca 4 timmar senare. No money så det kommer bli riktigt tråkigt och riktigt jobbigt... men vad gör man inte för flickorna? ^^ haha hoppas att någon far in tidigare iallafall!

sen ikväll så far jag till min älskade jesper och sover där till imorgon. Mys! :)♥
Nu ska jag snabbt klicka in några poäng på gratisbio sedan ska jag äta och fara!


En bild på mig för en gångs skull..
Svart och kort hår! :)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-20 @ 09:11:42   

krypa i säng med andra världskriget?

haha rubriken kanske låter lite allmänt konstig men det är precis det jag ska göra nu.

Ska ta och lägga mig och plugga på om andra världskriget. Känner mig faktiskt rätt lugn även om vi har prov på tisdag. men jag brukar alltid kunna få vg på so-proven även när jag känner mig jävligt osäker om ämnet, men i detta fall är det helt ok. jag kan det mesta, och egentligen det jag tycker är viktigast om andra världskriget. men ska plugga på så jag kan i princip allt så får jag hoppas att det går bra på provet!

Imorgon har vi alltså studiedag, jätteskönt. Det blir liiiten sovmorgon, två timmar längre iallafall. men jag ska kliva upp åtta och sedan följa mamma in till stan där vi tar ut pengar till min mobil och sedan stannar jag kvar och vänta på brudsen. :)

Behöver sedan hem och göra läxan i tyska... usch så jobbigt det känns alltså.. tror jag börjar nu innan jag kilar isäng...

godnatt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-19 @ 21:13:56   

19 september♥



My heart relies
On the love you give to me
You never let me down
You're always by my side
And I'll never, never let you go
I will never let you go

When my heart starts to crumble
And the tears start to fall
You hold me close with tender lovin'
And give me strength to carry on

I'll never let you go
You're always on my mind
You're the only one for me
You're all I need
And I'll never, never let you go


21 fantastiska månader med dig. Du är bäst!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-09-19 @ 15:15:09   

money...

kan ju säga iaf att jag är rätt så stressad när det gäller pengar....
350 för piercing, hela nästa månadspeng!
sedan över 4000 för moppekortet
700 för mobilen

usch....
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-19 @ 14:42:38   

Skolfoto !



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2010-09-19 @ 14:05:36   

Helgen!

Har varit med mysigaste jesper hela helgen här hemma hos mig, för en gångs skull. haha
har dock inte gjort så mycket alls, men skönt att bara ta det lugnt ochsåvidare. Det var tänkt att vi skulle på bio igår men det slutade inte så.. haha såg ist the wrestler och sedan så gick vi och la oss. Kan ju lova att man är grymt trött på helgerna efter en jobbig skolvecka.. och själv så somnar jag nästan tidigare på helgen än på veckorna...?

jaja, och för ni som läst min blogg under fem dagar och inte sett någon uppdatering.. haha, våran dator har pajat. Den går alltså inte att starta.. Känns väl trist. Iallafall med tanke på att alla bilder är borta.. :( Annars hade man gått och väntat på dagen den paja.
Ska försöka få igång datorn lite senare och flytta över bilderna från datorn till mobilen så jag har kvar dom.. finns flera bilder som jag vill ha kvar som jag inte har sparat någon annanstans... får hoppashoppas att det funkar..

Förövrigt så är vi ledig imorgon och det blir att fara in till stan utan pengar med flickorna, så vi får se vad vi hittar på där. Kanske kolla efter nå julklappar till älsklingen eftersom jag har 0 koll på vad jag ska ge till honom i julklapp och två år.

Nu ska jag ta och avsluta detta och kika vidare på hemsidor med prylar. Hare kung !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-19 @ 14:02:42   

Godmorgon!

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg nu på morgonen från mobilen. Dagen har väl börjat allmänt dåligt..det var jättekallt i mitt rum när jag klev upp och det fanns ingenting att äta. Så morgonen suger. Nu måste jag skynda mig! Hejdå!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-14 @ 07:09:16   

snabbt inlägg!

Har nu skrivit klart svenskan, så jag behöver bara plugga in det i hjärnan. är faktiskt nöjd med mitt tal och fick även lite hjälp av pappa.
har också hunnit plugga in lite av min tyska läxa.. dock har orden svårt för att fastna i mitt huvud. Har även målat nagellack och ska snart rengöra lite sminkborstar så det inte blir massa blandade färger och allt failar sig. haha och ska sedan krypa ner i sängen med massa mer plugg.. ska även packa för idrotten imorn.. känns inte så taggat. Orientering imorgon då och det skulle tydligen regna... blä..!
jaja, ovärt inlägg.
och min blogg suger. ska jag låsa eller inte ??
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-13 @ 20:57:26   

årets första julklapp?

Fick sluta tidigt idag, dock 13.40 och 20 min efter dom tidiga bussarna gick, så hade egentligen tänkt att dra mig in till stan för att kika på lite grejjer men sedan så slutade mamma tolv och var i stan så hon fick komma och hämta mig.
Har bara suttit och kikat lite på internet sen dess, sett tyra banks show och top model, haha. :) Har även hittat den perfekta julklappen till Alice. hoppas jag! haha, måste börja planera nu eftersom hela nästa månadspeng går åt och sen äre ju fan oktober och två månader kvar till jul. Plus måste ha present till älsklingen när vi firar två år och sedan julklapp. Och har 0 med ideér om vad han kan tänka sig vilja ha. Får också hoppas att jag får pengar när jag fyller år.. hihi!
jaja nog om detta, de är ju tre månader kvar till jul! Har tagit hem massa plugg idag som jag snart tänkte sätta igång med. Vi har tyska läxa till på torsdag, sedan ska vi ha skrivit och pluggat in ett tal på svenskan till fredag, nästa vecka har vi något prov i andra världskriget och även prov i genetik. Vilket är ett ämne som jag har jävligt svårt med... *suck*
nu ska jag ta och skriva lite på svenskan sedan ska jag upp och städa lite, hey!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-13 @ 18:50:20   

blåbärspaj!

har nu uppdaterat andra bloggen! Blåbärspaj!
LÄS HÄR!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Listor | 2010-09-12 @ 22:12:15   

Helgen!

Vare borta som sagt hela helgen och har inte kunnat eller orka uppdatera ;D
Menmen, i fredags så vare musik och syslöjd. haha, kan se om min video från musiken går att ladda upp, skulle vara så jävla roligt !
Och ja, syslöjden håller jag ju på med min klänning, hoppar verkligen att den blir bra :)
Sen efter skolan for jag till älsklingen, satt och såg på tv medans han meka me moppen och sedan vid nio så for vi till vby.
Hängde lite med emelie, moa, axel, david, tompa bland annat. Sedan for vi hem vid tolv. Skulle se en film som vi hade hyrt men somnade efter en kvart..
Lördags så hände inte så mycket, bakade cheesecake! ;) Och sen vid sju så skjutsade han mig till moa och sedan for han till forsbacka. Hos moa så väntade vi på gabb, emelie, smirr och natalie och sedan for vi till johanna och sen kom tompa och sedan jesper. satt och sjöng singstar, hade deeptalk, pratade om gamla minnen och sådant.
riktigt skön kväll, och sedan for jag och jesper hem vid tolv. Somnade efter någon timma eller så. Och idag så har vi bara myst och sove typ, ;p for hem vid fem!
nu ikväll händer inte, ska ta och fixa håret så det inte ser så jävulskt hemskt ut imorgon och sedan ska jag baka blåbärspaj. Känns helt bra en tråkig söndagkväll.
Ska ta och avsluta nu! ;D
men först kommer bilder från lite allt möjligt!
Sist men bäst ! ;D ♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-12 @ 19:51:22   

Idol

har nu suttit och sett idol och ätit chips, passade på nu eftersom jag inte lär vara hemma i helgen. haha alltså har jag nu tjuvstartat.
har även hunnit duscha och städa och allt sådant och nu väntar bara nagellack, facescrub, platttång och sedan sängen! Ska även laga några byxor som jag hade tänkt att använda imorgon eftersom mina ljusa jeans är i tvätten.
Har inte så jäkulskt mycket att säga och om jag bara babblar på like this blir det ett sjukt tråkigt inlägg. Mer än det redan är. haaha
så vi höres!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-09 @ 21:20:58   

Uppdatering!

Har nu uppdaterat två inlägg på min andra blogg, kladdkake recept och praliner! Gå in och kolla här!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-09-09 @ 18:52:35   

Torsdag idag!

Torsdag idag vilket innebär fredag imorgon! hur awesome är inte det ? 90 minuter musik och 70 minuter slöjd bland annat, på son kommer vi lyssna på några politiker och på no,n gå igenom några komplicerade frågor.. (tycker jag iallafall,, verkar dock vara ensam om det)
Sedan heeellggg! och efter skolan blir det att fara till älsklingen min, så jääävulskt efterlängtad så han kommer dö av kramar. haha♥
sen blir det nog att fara ut me kompisar + jb på kvällen :)  sen älsklingen hela helgen, får se om det blir kompisar på lördag med. Annars blir det bara att pussa hemma hos älskligen på älsklingen.
(och om ni undrar varför jag är så överromantisk, (haha) så är det för att jag inte träffat älskligen sedan lördagsmorgon förutom ca tio min på två dagar, såååå han är enormt efterlängtad!)
Ikväll händer då ingenting, eller ja.. duscha, raka benen, måla naglarna, ta fram kläder till imorgon, kanske städa och sedan packa typ medicin och se till så att mamma får med sig hjälmen till imorgon och se idol såklart!
det var väl inte så mycket mer än detta, så ska ta och avsluta inlägget. :) vi hörs!

Längtar sjukt tills månaden är slut !!!!!
hoppashoppashoppas!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-09 @ 18:19:43   

Cooockies!

Har kakor i ugnen nu, och börjar lukta riktigt gott. ;D Dock så hade vi tappat bort receptet och det fanns inte på internet så mamma chansade och sen baka vi ba, hoppas dom blir goda :) eller iallafall ätliga. :)
Receptet kommer ut på min andra blogg alldeles strax, men måste bara provsmaka först (A) Annars kommer det inte ut om det blev äckligt.
jaja, hade ju tänkt att plugga men det gick ju såklart åt helvete, men såg iallafall idol :)
hehe, sitter och planerar inför helgen nu och hoppas på att det blir jäävligt najs :)
orkar inte skriva mer. eller hade inte mer att skriva.
förutom att jag just idag HATAR busschaufförer... o.O
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-08 @ 21:38:02   

creeeepy

Världens snyggaste mobilbild!! hahaha
lite redigerad och avskuren. Solen förstörde lixom ;D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - natur | 2010-09-08 @ 19:22:06   

Plugg

Har varit en jävligt lång dag idag.. asså verkligen sjukt lång :O Men aja, är hemma nu iallafall. Ikväll blir det massor med plugg.. eller nja iallafall göra diagnosen på matten. Och sedan läsa no sen hade jag tänkt att se idol eftersom jag missade det igårkväll.
sen hade jag tänkt att hinna baka men det vet jag inte om jag orkar eller hinner.. haha.
ska avsluta nu iallafall..
Saknar min babyyyy
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-08 @ 18:01:47   

Hallå!

Ligger i min säng nu. Och har typ ont i benen sen idrotten idag. Orientering, usch. Btw om det blir några konstiga tecken i inlägget så är det för att min mobil gör så istället för en punkt. Om jag inte ändrar det alltså, aja, varit i vby idag. Var ju ett tag sen. Haha och vi hängde typ bara på kiosken, sedan i bilen blev det moppesnack med mamma. Ser ljust ut och ska nog ta kortet iår :-) orkar inte skriva mer nu, vi hörs!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-07 @ 22:36:09   

Hatar politik..

just snyggt, vid middagen idag så satt jag och predikade om hur mycket jag hatade politik och hur irriterad jag blev på deras reklamskyltar och annonser överallt.. haha
senare när jag pratade med alice. så berättade hon, att vi skulle ta en paus på so,n från andra världskriget för att prata politik! Så imorgon kommer alltså nå gubbar(typ) och ska prata med oss och vi ska tydligen kunna namn på olika personer osv. hur jävla kul är det? Nästan sugen på att stanna hemma BARA FÖR ATT. Irriterande...
Nu ska jag platta håret och sedan ta och lägga mig. Vakna och sedan ha en dryg dag i skolan med politik på son och orientering på idrotten. Yippi... jag hurrar..
usch. o.O
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-06 @ 21:20:58   

Jag har tråkigt...

Och alice loggar aldrig in på msn.. o.O
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - natur | 2010-09-06 @ 18:40:48   

Music

Jack Johnson - Imagine
David Bowie - Life on mars
In Flames - Only for the weak
Puddle of mudd - she hates me
Iron Maiden - When the wild wind blows < bästa just nu.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2010-09-06 @ 13:54:02   

Sammanfattning nudå!

Nu måste jag bara se till att jag får med allting... hehe
Juni månad;
* Var på Chrilles student!
* Min egen avslutning + var och grilla med kompisar och pojkvän på sandvika. Sjukt kul!
* var och fiska med tommie och jesper, och hade en fågel i handen som "husdjur"
* Vad med alice här hemma hos mig
* såg massor med filmer!
* och självklart var jag massor med jesper! och firade 18 månader!
Juli månad;
* Världens finaste resa till Åsele. hehe
* 19 månader med finaste älskling!
* fiskade med familj
* PITEÅ! med raubtier, marknad, salem, alice, emelie, shopping och sen gabriel.
Augusti månad;
* piteå
* kom hem till min efterlängtade pojkvän och hade massor med mysiga kvällar då vi grillade, såg filmer osv!
* Drogade yatzy!
* Fixade till i Chrilles och jennys nya lägenhet.
* tavelsjö med some bruuds!!
* 20 månader med älski!
* såg världens hemskaste film, Orphan!
* skolan började!
well, that's it!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-09-06 @ 13:38:01   

Hemma idag!

Hemma idag, behövs. Men känner att skulle kunna vara i skolan. Har bara ont i huvudet nu och snuve.. och hade hosta inatt dock. men det är på bättringsvägen iallafall och far nog till skolan imorgon!
Klev upp vid nio, hittade ingenting roligt på tvn så jag gick ut och fotade. Sjukt fint vid älven nu.. dock så fick jag inte det på bild.. det suger!
Nu ska jag ta en pizza och sätta mig framför TVn. Skriver senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-06 @ 11:44:00   

sjuk...

Är ju som sagt sjuk och är snart påväg isäng, kommer dock inte somna förns typ 10-11 om jag känner mig själv rätt..
Vet inte om det blir någon skola imorgon eller inte. Skulle vara jätteskönt att vara hemma och vila upp mig, har en grym huvudvärk och tät i näsan och har hosta. Men samtidigt så vill jag inte missa något i skolan... speciellt inte matten som jag redan ligger efter så mycket i.. blir nog att ta hem den till veckan.. Suck.
Och om jag blir hemma imorgon så kommer det nog upp en sammanfattning av mitt sommarlov, även massa musik som alice önskade.
Har inte så mycket mer att skriva..
Jag saknar min älskling till 1000...♥


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-05 @ 20:22:28   

Enkakaeftermaten!

Har tidigare skrivit att jag har en till blogg men vet inte om jag skrivit om vad? Kan hända att jag gjort det men jag kör isåfall en omgång till. Dom som känner mig och även läser min blogg vet att jag älskar att baka och bakar ganska ofta.
Så en dag så sa jag till pappa att jag ville ha en anteckningsbok där jag skrev ner mina recept osv. En stund senare kom jag på att jag kunde göra en blogg, och det var precis det jag gjorde. ^^
Där kommer jag dock bara skriva recept, och kan uppdatera i bloggen då jag gjort det om ni inte följer via bloglovin :)
Klicka här för att komma till bloggen !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-09-05 @ 16:36:06   

Korta inlägg..

Satt just och läste min blogg.. och insåg att jag har typ bara korta inlägg... haah (förvånar mig inte ifall det här också blir kort.. o.O irriterande att man inte har något att skriva om, och varför skriver man då? noo idea.. det bara är så...

Älsklingen kom inte igår, han skulle iväg och jobba idag för å tjäna in lite pengar.. Var nog lika bra det, för inatt fick jag hosta... alltså en sån där hosta som typ aldrig går bort... tur att jag inte har så mycket utav den iallafall.

Idag så händer ingenting alls, det blir att verkligen ta det lugnt och försöka att bli frisk. Vet inte heller om jag far på skolan imorgon..

nuuu vart inlägget slut, eller iallafall mina ideér. Kan iallafall ta och säga att tårtan jag gjorde igår, vart okej. Dock så är jag tät i näsan så jag känner nästan ingen smak.... hahaha men det var typ tre lager, och första lagret (typ kladdkaka) var så jävulskt hårt och torrt så det var inte gott.. men resten va inte så tokigt.. ska gå och ta en till bit sen när jag har ätit lunch osv. Och får hoppas på att den är godare idag.

Vi hörs :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-05 @ 11:00:22   

Övervänt

Sitter nu i soffan och ser film. Finding neverland heter den.. Verkar faktiskt rätt bra/konstig. Från början verkade den dålig men jag ska ta och ge den en chans. Eller så får jag gå den som ett tidsfördriv medan jag väntar på min underbara älskling! Har egentligen ingenting att skriva om.. Så rätt tört inlägg. Ska iallafall äta efterrätt snart hoppas jag på, den verkar sjukt god men man vet aldrig.. Haha men vi hörs!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-04 @ 20:34:19   

Kärleksfull ?

just idag. just nu..
så uppskattar jag allt som har med mitt liv att göra.


Jag har världens mest fantastiske pojkvän, ingen är bättre än honom!!♥
Jag har världens finaste bruuudar! ♥
Och jag har världens finaste familj. ♥

Idag så är jag kär i mitt liv
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-09-04 @ 18:57:47   

sjuk?

Hemma från älskade jesper nu, eller för ca en timme sen. Som jag skrev i förra inlägget hade vi sjukt roligt, vilket även Alice kan intyga. Världens pinsammaste sak hände även för jesper... HAHA..

hade också lite småont i halsen igår, men det var inte mycket alls. Men sedan vid halv nio så blev jag jättesnuvig och tät i näsan på typ en sekund! Så självklart är man ju sjuk nu och jag kan dessutom inte fara ut med mina brudar ikväll. :( men jag ska vara hemma, friskna till och sen kommer jesper hit och tar hand om mig..

Men innan det så har pappa och chrille beställt efterrätt av mig som jag kommer baka, sedan måste jag städa och duscha. Känner mig lagomt äcklig med små fettigt hår och snuvig osv. ^^

nuuu ska jag iallafall ta och avsluta, måste läsa igenom receptet och se om jag kan börja med något nu.. det blir nämligen Hallon mousse tårta! den låter jävligt god iallafall! haha


fick med mig en skvallertidigt och halstabletter hem också... + att jag måste börja gå på medicin igen.. suck...


En snebild, men på mig och älsklingen igår! Inladdad från mobilen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-04 @ 15:21:34   

Hos jesper

Ligger i jespers säng nu med jesper själv bredvid mig. Fast sovande, hihi han är så söt. Kvällen har väl knappt börjat men vi har hunnit haft sjukt roligt med pinsamheter osv. Haha nu ska jag ta och avsluta. Vi hörs :-)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-03 @ 19:52:44   

Komplicerad svenska..

GRYMT så jobbig svenskan är.. Har pluggat sen måndags.. Kunde i princip allt idag men nu känns allting borta.. Och det är prov imorgon? Great.. Har ont i huvudet och är trött så egentligen orkar jag inte plugga.. Men fan jag måste ju.. Vill inte sänka mitt Vg i svenska.. Haha ska dra. Godnatt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-02 @ 21:45:16   

woohooow!

Älskling skickade med mig minneskortssak som man kopplar in i datorn och det funkade ! Så äntligen har jag ny musik, nya bilder och har dessutom bytt minneskort så det fungerar att ta kort. awesoome :)
nu ska jag ta och uppdatera min andra blogg och sedan hoppa in i duschen ;D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-02 @ 18:40:16   

klippt mig!

Igår efter skolan for jag och jesper in till stan, och klippte mig... vart kort.. hehe sen for vi hem, eller for och köpte hårfärg före. svart och lila/rött... och färgade även jespers hår igår. vart jättefint :)
Sedan ska jag färga håret senare någon gång, får se när det blir.
Ikväll blir det att "finslipa" svenskan så man är redo inför provet imorgon... jaja hejdå.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-09-02 @ 17:13:17