4 dagar kvar!

4 dagar kvar till lov!

hallå! Sitter hos min snygging nu och väntar på att han ska pumpat musklerna klart så han kan komma o gosa med mig♥

Dagen har varit dryg. Matten gick bra, räknade fan 20 tal och har tagit matteboken så jag kan jobba hemma! No lektionen var dryg som vanligt. Sedan hade vi svenska nationella då jag fick jobba med Daniel. Vi skulle lyssna på en text, sedan diskutera och presentera inför klassen. Det gick faktiskt riktigt bra, men var lite jobbigt att vi fick börja för annars kanske vi hade fått lite tips från dom andra, eller typ. Fått hjälp om hur man ska presentera fram det man skulle säga osv ^^

Sedan har jag lämnat in papperna för gymnasievalet, så nu är det gjort bort! Nu är det bara att vänta om man kommer in med dom här poängen. Inte för att jag kommer in på mitt första val men ändå! Ska bli spännande att se det!

Efter skolan gick jag och köpte godis och sedan for jag på samtal. Sedan tog jag bussen hit!

Nu ska jag se project runaway, hey!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-28 @ 16:36:31   

Awesome helg!

Haft en helt awesome helg hos anna! Snackat massa, skrattat massa och spelat massor med monopol! Säkert åtta timmar!! hahah har proppat i oss massor me gosaker och haft de riktigt mysigt :) Bästa helgen på länge ;)


nu är jag hos älskling och nu kommer han från duschen så nu ska jag mysa!!!!!!!!!!!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-27 @ 18:47:51   

Hos Anna!

Sitter nu hos anna och fryser röven av mig, typ. haha nä men vi har varit ute och fotat och sånt i snön så det blev lite kallt.
Så anna är just nu i duschen och jag passade på att skriva lite på bloggen! Igårkväll så catchade vi upp lite grann eftersom vi inte träffats på år och dar och spelade ett spel och åt chips också. 
Och idag har vi som sagt fotat och ska snart göra oss varm choklad och spela monopol! Efter det blir det nog att dra på ica och köpa nå middag och sedan ikväll vet jag inte vad vi ska göra. Se någon film kanske ?^^
Men ska avsluta nu, hörs senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-26 @ 15:54:28   

Helg!!

Fyfan vad skönt med helg! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan far jag till anna! Är där över helgen så får se hur mycket jag kommer skriva. Förbered er på ingenting ;) Men på söndag kommer jag hem igen och då lär det bli lite inlägg iallafall!

Men ha en riktigt trevlig helg!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-25 @ 16:55:25   

I skolan

Sitter i skolan nu i en soffa och chillar med nå kompisar. Hehe har snart tråkig tyskalektion i en hel timme och sedan har jag engelska och efter det har jag SOPROV! Kul att jag inte pluggat något men de kommer gå awsome bra som allt annat i skolan. (hehe dagens lögn) Emil är trög och retarded och nu är det skriftligt.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-24 @ 12:01:21   

Done!

Känns inte så seriöst att göra klart gymnasievalet klockan halv tolv, men nu är det iallafall gjort!

Det enda som kvarstår nu är massor av nationella, lite prov, äckliga lärare och dampiga elever.
Kommer man överleva?

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-23 @ 23:28:50   

Härlig dans idag!

Skolan var dryg och fick klara mig under dagen utan mina två älskade klasskompisar Natalie och Emelie :(♥
Men imorgon kommer älskade natalie tillbaka och på fredag kommer emelie! Jippi!

Har också So,prov imorgon. VG och MVG delen, kommer nog inte gå så bra men ska sitta och snabbläsa igenom medan jag fixar håret och sedan blir det att försöka somna så tidigt som möjligt och försöka komma upp i vettig tid imorgon.

Ska också ta och hämta extra elementet hit upp till mitt rum eftersom det är så jäkla kallt i detta hus!
Imorgon har vi dryg jävla idrott på morgonen och sedan fortsatt dryg dag och efter skolan så pallrar jag och mina söta små skinkor hem till min heta och sexiga pojkvän. haha och ska självklart spendera natten i hans underbara famn!♥

Och på fredag äre drygskola som vanligt, och efter det får jag se om jag hamnar hos min pojkvän ett tag eller om jag sticker iväg till min snygging anna som väntar på mig i vindeln eftersom jag ska spendera helgen hos henne! awesooome!

Men nu ska jag ta och kila så jag blir klar någon gång idag! hihi hejdå!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-23 @ 22:04:29   

Skola imorgon

Även fast jag själv inte riktigt vill och tror att det kommer gå bra och koncentrara mig så känner jag att jag måste ta mig iväg till skolan imorgon! Ju längre tiden går desto mer kommer jag bara vilja slippa skolan. + kom på att jag har dans. Och vill inte missa så mycket eftersom det blir jobbigt sedan att komma igen det!

Får innerligt hoppas på att jag inte behöver göra mitt So-prov imorgon eftersom jag bara läst igenom sidorna en gång. Sure, jag kan rätt mycket men kan inte ordbetydelser, typ vad karma är.

Men nu ska jag ta och lägga ifrån mig datorn, höja musiken och sedan försöka sova och hoppas på att mitt huvud ska bli bättre. Jävla alvedon som inte funkar....

Jaja, godernatt!

 

Såhär cool var jag idag!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-22 @ 22:34:41   

Roliga bilar!

Eftersom mamma tvingade hem mig, av vilken anledning? Till att sitta hemma vid datorn under täcke o frysa? Måste nog vara så!!♥♥

så sitter jag och spelar nå random spel, som faktiskt är rätt kul förutom att jag suger på det. :( och snackar med anna på msn om gymnasievalet, har beslutsångest!!

 

klicka på bilden för att komma till spelet!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-02-22 @ 19:30:39   

Tidiga hem!

Tog tidiga hem. (hoppas jävlar mamma är glad för hon förstört min dag♥♥♥)

och nu ska jag frossa i chips o dip! Gött juu!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-02-22 @ 14:27:24   

Hemma från skolan idag med

Är hemma från skolan idag med. Har ont i huvudet och jag vet ändå att om jag far till skolan kommer ja inte kunna koncentrera mig!
och nå mer sjuk än det är jag inte, förutom snuvig men vem är inte det?

jaja, men ändå whinar mamma om att jag ska hem ?????? Less. låt mig ba va för fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

damp.
nu ska jag äta!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-02-22 @ 13:07:50   

Är hos min pojkvän nu!

Är hos min pojkvän nu och har just sett top model och nu är det projekt runaway. Älsklingen är på gymmet nu men kommer om ca 40 minuter!

Då blir det lite mys och snack och sedan vid nio far han iväg på träning igen men då ska jag passa på att plugga lite inför SOprovet som är imorgon!! Kan typ ingenting och det är typ tusen G frågor. Skämmes!

Men nu ska jag lägga mig i sängen och se TV. Ha en bra kväll ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-21 @ 16:01:40   

KKKKKläder





Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2011-02-21 @ 12:34:43   

Eg0?

Nu ska jag ta och packa lite grejer, skriva ut lite papper och sedan på en timme far jag in till vännäs.



Dagens outfit och en utav dom nya tröjorna!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-02-21 @ 12:29:39   

Avslutar dagen med...

Tänkte avsluta denna söndag med en kopp varm oboy med lite grädde, men såklart så hällde jag i grädden och märkte efter att den var gammal. Så det blev ingen oboy för mig :(

Jaja, dagen har varit lång och dryg och nu väntar en efterlängtad nattsömn. Men ska först ner och ta en alvedon så jag somnar utan smärta. He he

Imorgon blir jag nog hemma, men som jag skrev i tidigare inlägg så far jag in till vännäs vid två på samtal och efter det så tar jag antingen bussen hem till älsklingen eller så hämtar vi upp honom och så släpper mamma av oss hos honom. Så jag uppdaterar innan jag far imorgon. Hade också tänkt att slänga in bilder på kläderna jag fick, men jag kan förvarna om att bildkvaliten är kass. Vilket förstör så himla mycket!

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet, ta ut löshåret osv och sedan gå och lägga mig.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-20 @ 21:57:31   

Resultat.....

 

efter det blonda!

den söta blonda fläcken.♥

resultatet då!

Det lyser olika i olika ljus, som ni nu ser. Min hårfärlängning blev färgad, men det syns bara när man håller håret mot en lampa. Så gissar att det kommer bli lila/rött ute medans det blir svart inne. Hehe

hur som haver, är väl relativt nöjd. "fläcken" är dock kvar och det är typ där de röda syns som mest och det ser väl allmänt dåligt gjort ut. haha men jaja, blir nog ingen mer färgning på ett tag ;) Så det får duga!!

Vad tycks?

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-20 @ 17:16:57   

Färgar håret!

Har färg i håret men har fan ingen koll alls på hur länge jag haft det i? Kanske dax att skölja ur?? Hoppas på att det blir bra nu!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-20 @ 15:21:44   

Mysig lördagkväll!

Hade en helt underbar dag-kväll-natt igår med min älskade! Åt god mat, spelade spel med mor och far. Busade, skrattade och sedan låg och pratade om allt mellan himmel och jord halva natten. Så himla skönt och mysigt!!♥ Men följde tyvärr inte med älsklingen hem idag, känner mig inte tillräckligt frisk för att träffa människor och skulle vara lite taskigt att smitta dem. Men hoppas alla där får en bra dag, speciellt gunilla :)♥

Färgade som sagt inte det röda igår, så det får bli idag istället! Och mitt hår, faktiskt så ser det inte så förjävligt ut som jag inbillat mig. Men jag kan inte påstå att det är snyggt, det är väl typ. Neutralt?

Imorgon stannar jag nog hemma från skolan, trots att jag inte är så sjuk men jävligt snuvig är jag och tack vare att mamma och pappa inte köpt brusalvedon på över EN MÅNAD. Så får jag gå runt med en jävla onödig huvudvärk.

Men måste ändå in i vännäs och eftersom mamma är ledig så skjutsar hon. Efter samtalet så kommer vi förhoppningsvis hämta upp Jesper från skolan och sedan hoppar jag av hos honom. Skulle vara guldvärt eftersom jag lär behöva honom.

Och sedan måste jag till skolan på tisdag eftersom jag bokat tid hos syon och ska snacka om gymnasievalet, varför det inte går att välja det jag vill ha!!

Men nu ska jag ta och byta om till en mindre skadlig tröja och sedan påbörja färgningen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-20 @ 13:50:59   

godmorgon!

Min lilla ängel ligger kvar i sängen och sover medans jag nu sitter vid datorn. Vaknade för typ en timme sedan och det kändes så drygt att ligga kvar i flera timmar så jag klev upp, ska nog gå ner och ta mig lite fika och sedan gå upp och väcka honom och se om han vill kliva upp eller fortsätta sova!

Idag blir det att färga det röda, vilket kanske kommer bli min räddning? Eller så kommer det bara göra allting värre så jag måste färga svart.


För det blonda, ja.. hur ska man förklara? Guld/ljusbrun och det ser allmänt random ut och jättefult! Sedan har jag världens blondaste fläck som ser ut som utväxt där min snebena delar sig! Irriterande, vettefan hur jag ska få bort den?

Min hårförlängning blev inte blond alls!!! Så jag tror jag ska börja med att färga hårförlängningen och se om den blir röd annars måste jag nog sitta och tänka om på hur fan jag ska göra om jag ska skita i mina "drömmar" och färga tillbaka svart eftersom det uppenbart går åt helvete?

Skulle inte tacka nej till detta:

©Google

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-20 @ 10:03:39   

Färgning på G!

Nu har min underbara pojke kommit hit och jag har nu den blonda färgen i håret, känns lääääskigt men aja, vi får se hur det blir! :D får se om jag orkar göra den röda färgen nu ikväll men troligen så blir det så !

Det har varit en effektiv dag, eller vad man nu säger. hehe har lagat lite byxen o sytt ett par shorts och sedan lekt lite me nå linnen som inte gick så bra ;) hehe

sista rullgardinen är också uppe och har en subb på rummet också, kind of nice ! :) Ikväll blir det mys med älsklingen och sedan imorgon så följer jag troligtvis med honom till honom för hans mor fyller år ! :)


Men nu ska jag hämta lite muffins så ska vi sitta o käka!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-19 @ 16:11:14   

Mycket piggare idag!

Känner mig mycket piggare idag! Var nog bra att få vila ut rejält.

Så nu ska jag ta och kliva upp, göra mig lite fika och sedan ska jag bädda sängen, snabbstäda, pyssla med lite kläder, plugga och vara med jesper, får dock se om jag hinner göra allt men han lär nog inte kliva upp förren 12 så (a) det blir nog färgning av håret idag också! tagga!

nu ska jag ta och kila, ha det bra!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-19 @ 09:58:13   

äckligt snygga!!!!



JAG DÖR♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | I want | 2011-02-18 @ 22:42:38   

Lagomt less i kroppen

Känner mig lagomt less och sliten i kroppen så jag vet faktiskt inte om jag orkar färga mitt hår ikväll utan det kanske får bli imorgon istället? Hoppas jag mår bättre då + då har jag min favvokille hos mig!♥

Och något som inte är kul är att jag börjar få lock för öronen. IGEN!!! Så jäkla drygt!! Men nu ska jag iallafall ta o spruta i mig lite nässpray och sätta mig framför TVn en stund och känna hur jag känner mig.

och vet inte om jag kommer orka skriva några fler inlägg ikväll men isåfall så får ni ha en bra fredagskväll och sova gott!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-18 @ 21:15:56   

Gratis är gott!

Just den dagen då jag säger till mina kompisar i skolan att mamma aldrig kommer hem med något extra så kommer hon hem med en fet plastpåse med kläder och två par skor. Dock så är det begangnat men det fanns massor med gobitar där!

Bl.a. två tröjor jag länge velat ha men aldrig hittat och köpt. Sedan basiclinnen, sköna sommarlinnen, en super söt klänning, byxor, och tröjor. Känns skitbra med lite nytt i garderoben!

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-18 @ 21:10:40   

Pain!

Mår inte alls bra idag, ont i princip överallt. Ryggen, nacken, halsen, huvudet, magen och ja... you named it ;)

så har nu druckit en kopp varm oboy och ätit kakor och hoppas att det kommer bli bättre. Tror det blir en tidig kväll också men först ska jag färga mitt hår svart!

men det får vi ta efter maten, hare bra!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-18 @ 16:38:12   

Brysselkex!

Efter en jävla dryg dag i skolan så är jag nu hemma hos älsklingen. Är dock typ sjuk.. Sitter och nyser, 24/7 och har ont i halsen.

Men utöver det så är det bra så länge jag inte är i skolan och hemma! hihi och har nu bakat lite så vi ska ta oss lite kakor och göra milkshake och mysa♥

Till helgen blir det färgning för fulla muggar, awesome! heyhey!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-17 @ 20:23:58   

mot sängen!

Trots att min säng är smutsig, väldigt sne och obäddad, madrassen ligger på sniskan och sängen är utstyrd från väggen så har jag inte brytt mig ett piss om att fixa det så nu får jag sova såhär inatt!
Dock så måste jag ta och erkänna att jag alltid sover tryggare/bättre när jesper sovit över här och sängen ser ut som den gör nu! haha

Imorgon är det torsdag. En jävligt dryg dag. Måste nog vara den drygaste dagen på hela skolveckan? Men som vanligt så klarar jag av allt galant. (dagens lögn?)

Jaja, kvällen har varit soft och nu är jag redo för att gå och lägga mig. Ska bara ligga och invänta sms från min älskade innan jag kan somna. Som jag förövrigt åker till imorgon efter skolan, dock bara kanske. Men jag får flörta lite med honom!♥

Min äckligt dåliga älsklings kamera is back!♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-16 @ 22:28:24   

Design!

Som ni nu ser så har jag en ny design. Klickade bara in på google, sökte på bloggdesigner och hittade denna.
Enkel och faktiskt rätt snygg, men skulle dock vilja ha något personligare men eftersom jag inte orkar sitta och pilla och fixa så får jag/ni nöja er med denna framöver.

Om jag kommer på någon design så ska jag höra med någon kompis om den skulle kunna vara så söt och snäll och göra en åt lilla mig. Men som sagt, det kommer senare ;)

Nu ska jag ta fram HK böckerna som jag helt glömt bort och lägga mig och läsa litegranna. Har läxa till på fredag och måste verkligen spika det!

Ha en bra kväll så länge :)

Snygg bild från sommarn i pite!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-16 @ 18:48:17   

Ingen dans idag!

Egentligen skulle jag varit på dansen nu. Men eftersom både Emelie och Moa var sjuk så ville jag inte fara ensam. + jag har ont i halsen så det var ännu en till anledning till att fara hem.

Ligger nu under täcket och försöker få värme i kroppen. Även fast det är varmare ute än igår så är det fortfarande svinkallt. Vill verkligen ha sommar nu! Och kommer nog ligga under täcket hela kvällen. Det blir nog en tidig kväll med lite läsning och varm choklad och en muffins. Sedan hade jag tänkt mig att duscha och inpackning och ta något hål till i örat kanske? Vet dock inte i vilket ännu så vi får se hur det blir med det och kanske ska vänta tills jag färgat håret?

Annars har det varit en rätt skön dag. På tyskan fortsatte vi se film om koncentrationslägren och sedan hade vi ingen No. Så hade en rätt lång rast sedan hade vi läsning i en kvart och sedan lunch. Matans hemmagjorda pizza med för mycket kryddor, de va de vi fick.

Efter lunchen hade vi bild, och nu har jag äntligen kommit på vad jag ska göra! Och efter det hade vi lagpass då jag satt i datasalen två pass och bilden på sista.

Är så gott som klar på SOn nu och imorgon ska jag bara "finslipa" sedan lämna in den. Känns redigt skönt!

mitt liv♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-16 @ 17:39:50   

goderafton!

Sitter nu med datorn i knät i sängen och har min 6iga pojkvän bredvid mig! ^^ hih
har inte gjort något speciellt ikväll förutom typ att baka tårta till älsklingen och gett han lite mysfika. hehe

nu ska jag ta och avsluta detta inlägg och platta mitt hår så det inte behöver göras så mycket imorgon när jag vaknar. (A) sedan ska vi borsta tänderna och lägga oss o mysa och sedan sova! :)



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-02-15 @ 21:55:03   

My prince charming

If words could nevertheless be sufficient to explain the infinite love we share between each other.


Hur ska jag någonsin kunna visa hur mycket jag uppskattar dig?
Du har hjälpt mig genom allt, du har funnits för mig dag som natt.
Du har varit den som tagit hand om mig, tröstat mig.

Att förklara med ord, vad jag känner för dig är omöjligt.
Att kunna älska någon så mycket som jag gör, att kunna kämpa så mycket för en person utan att vilja sluta.
Du är min ögonsten.
Du fyller mitt hjärta.

Jag hatar som stunder då vi bråkar.
Jag hatar dom stunder vi sårar varandra.
Jag hatar dom stunder vi sviker varandra.

Men det bygger upp oss. Hur jobbigt det än är.

Jag skulle vilja skriva så mycket.
jag har så himla mycket inom mig som jag bara vill få ut i ord..
Men det känns som om jag tappat talförmågan eller skrivförmågan.

Jag skulle vilja skriva en låt eller en bok.
Bara om min kärlek till dig.

Ibland gör det ont att älska dig.
Ibland vill jag bara släppa dig fri, låta dig gå.

Men både du och jag vet att vi inte klarar oss utan varandra.
Jag är tacksam som får dela denna kärlek just med dig.
Jag är tacksam som får vara förlovad just med dig.

Ibland skrämmer det mig, hur rätt du känns för mig.
Som att det inte kan finnas någon annan.

För om något händer dig, om du inte längre skulle finnas för mig?
Vad händer med mig då?

Du är en dröm för mig.
Ibland måste jag nypa mig själv för att verkligen fatta att det är verklighet för mig.

Vi har pratat med varandra i 2 och ett halvt år nu.
Fortfarande rodnar jag av dig,
fortfarande får jag fjärilar i hela kroppen av dig,
fortfarande är jag fjantigt nykär♥

jag har en dröm.
en enda dröm.

Att få leva med dig, i hela mitt liv.


För du är den som känner mig bäst,
som jag litar på mest.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | | 2011-02-15 @ 15:09:18   

My hair

Har länge funderat på vafan jag ska göra av mitt hår. låg och tänkte på det imorse och jag tror jag  har bestämt mig nu.

Måste dock fara och köpa färg men det får jag göra någon annan dag, hoppas det kommer bli awesooome! :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-15 @ 13:44:14   

Ledig idag!

Superskönt att vara ledig idag! Vaknade vid halv ett, ungefär för en timme sen och kände panik! Jag har ingen aning om varför^^

Har sedan letat som ett tok efter min snodd utan framgång och har även hunnit vara på toa och bara sitta här och chilla. Ska snart ta och göra klämmackor, (MUMS) och sedan ska jag ta och tvätta min piercing och göra min so-uppgift som kommer gå åt h-vete!

Vid tjugo i fyra tar jag bussen härifrån, från älsklingen. och åker hem till mig med honom. Det var egentligen tänkt att mamma skulle hämta mig, eller jag hade själv planerat det men bilen går inte igång eftersom det är så himla kallt!

Ha en bra dag, skriver kanske senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-15 @ 13:30:09   

Sitter hos snyggingen brändström!

Sitter hos älskipälski nu, ser på topmodel!

Vet att jag egentligen borde göra min So-uppgift men det får jag ta tag i imorgon istället. är ju som sagt ledig, hur skönt!? Jo helt awesome skönt!

sen tar jag bussen hem till mig med ybersnygga pojkvän. jaja, ska ta o glutta lite på tv nu! Hare gött

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-02-14 @ 20:21:35   

godmorgon

Uppe sedan tjugo minuter sedan, har dock bara slaggat lite framför datorn. Nu blir det att starta lite musik och kliva upp och göra sig iordning för den älskade skolan! hehe, not.

Kommer nog uppdatera ikväll. Min pojkvän ska ju på träning så då har jag ändå ingenting bättre för mig om det inte blir att se top model eller sova eftersom jag brukar vara så jävla slut efter skolan!

Men ska kila nu, ha en bra alla hjärtans dag! :)♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-14 @ 06:03:24   

ByxxxeN

Vill till stan o köpa nå fler par byxor!! men har typ inga pengar. SUG.

Och btw, min piercing är verkligen åt helvete. Det är nog dax att ta ut den snart.... FUCK. Serrrriii, har gått miste om 1500 kr bara pga den där jävla piercingen osså kan man typ inte ens ha kvar den!!!!!!!!! KUL LIV!!!!!!!!! ne.. verkligen inte..

och sen så skulle jag tvätta bort mascaara från mina lösögonfransar så jag kunde använda dom imorn, gissa vad jag gjorde? jo, jag råkade skölja ner dom i handfatet. hahaha. alltså, lol. Mitt liv♥


Tur att jag ska till älsklingen imorgon, hihi ja det vart lite ändrade planer men han hade en obligatorisk träning. Don't ask me what that mean. Så jag far till honom, sover där och tar antingen tidiga eller sena hem med älsklingen!!! ♥ :D wieee!!!♥♥♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-13 @ 23:12:52   

Alla hjärtans dag imorgon!

Imorgon är det måndag och alltså skola, drygt som fan! Kommer troligtvis få en ny lärare på svenskan och annars slutar vi som vanligt 13.40.
Blir då att dryga runt i vännäs tills klockan tre då jag tar sena bussen hem till mig med min älskling.

Ska försöka hitta något gulligt till jesper för att visa hur mycket jag uppskattar honom och för att det är alla hjärtans dag medan tiden jag väntar på sena bussen eftersom jag inte köpt något till honom än, så jag får se vad det blir om det blir något♥

Sedan sover han över, och sedan på tisdag så är vi ju ledig så då får han kliva upp själv, hihi! och vi hoppas nu på att han inte kommer missa bussen. För då tvingar jag honom att stanna hemma med mig ;]

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-13 @ 20:09:03   

Jag borde bli försäljare!

Men eftersom jag har så lite, så som det kallas, liv. Så är jag medlem på massa sidor där man kan få gratis biobiljetter och gratis presentkort osv. (det är ju lätt värt när man väl får det)

sååååå, bli medlem det är helt awesome!

Gratis makeup.se
Man kan alltså få presentkort på bl.a åhlens, H&M, Kicks och Nelly.se bara genom att vara aktiv, besöka hemsidor, värva vänner, chatta, skriva i forum, kommentera bilder osv!


Gratis bio.se
Få rikspresentkort som går att använda på nästan varenda affär eller få presentkort på bio, besöka hemsidor, spela spel, svara på dagens fråga osv!


Pointshop.se
En sida där man kan besöka hemsidor och spela spel, man kan även länka vidare till pointblog, (samma konto) och där kan man blogga och få poäng osv. Skitsmart om du skriver mycket osv.
Sedan kan du beställa t.ex. presentkort, smycken, godis, smink, filmer.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Gratis presentkort! | 2011-02-13 @ 14:45:40   

Bakar!

Trots att jag bara ätit godis och chips typ hela helgen så håller jag på att baka godismuffins.. hehe, har en plåt i ugnen som jag alldeles strax ska ta ut oc sedan ska en annan in!

Bandit rock spelas för fullt i huset också, asniice.

 

eheheh random.

 

Någon som vill göra en design till mig?

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-13 @ 13:34:32   

godmorgon!

har dock varit vaken sedan halv tio men skit samma, hade ändå ingen annan vettig rubrik att skriva!

Har jäkligt ont i ryggen men ska väl ta och kliva upp snart. Hade planerat att fota lite grann idag men såklart så har pappa min kamera. Tycker fan han ska ta och fråga varje gång han lånar den? Jaja, annars så har jag hunnit vräka i mig massa chips nu på morgonen och druckit lite cola. hehe

är ensam idag till tio, så jävla skönt!

Men nu ska jag ta och gå på toa och sedan försöka hitta på något, hane!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-13 @ 11:30:53   

Hemma nu!

Oönskat, men nu är jag hemma. Ska nog snart gå och lägga mig o soooova!

Imorgon har jag ingen aning om vad som kommer hända. Kanske städa lite i huset och plugga lite. Är som sagt ensam hela dagen till typ tio imorn kväll. hehe

tror jag också håller på att bli sjuk.. not funniii..

i love my baby♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-12 @ 22:31:27   

Det vart ändrade planer igår!

Vaknade nyss upp hos min älskling, vilket inte alls var planerat igår. Men han ville att jag skulle komma så sjäälvklart!!!♥ Och eftersom jag inte hade skjuts idag så!


När jag kom hit så laddade vi ner en film och gjorde milkshake. men somnade till filmens slut, hehe.
men klockan var ändå elva så de gjorde inte så mkt.

Imorse klev älskling upp före åtta och jag låg kvar o soooov, skönt! Han är nu på match men han trodde han skulle vara tillbaka vid halv tolv, så nu ska jag kuta på toa och sedan borsta tänderna. Heyhey!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-12 @ 11:03:37   

Jävla bussjävel!

Ne, men seriuosly. Dagen har varit dryg. På HKn gjorde vi pizza, på svenskan läste vi, på so,n forskade vi om hinduistiska gudar och sedan på slöjden fortsatte jag med mitt arbete.

Sedan kom bussen typ en kvart sent!! Men var ändå hemma samma tid som vanligt. hehe

Ikväll blir jag bara hemma och imorgon jobbar mamma hela dagen, alltså från 7 - 9 så det känns lite chill. Så förhoppningsvis kommer jesper hit, men vi får se.

Sitter nu under täcke framför TVn och ser på simpson! hehe
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-11 @ 16:48:10   

Svek

Har suttit och läst en bok hela kvällen, började med den idag på skolan och har nu läst ut den.. Kul att man måste gå och låna ännu en till bok på måndag? njeaa..

Liten bild men hittade ingen större.

 

Kan väl inte direkt säga att den var bra, men den var inte heller dålig. Den var konstig och man har tusen frågor om boken som man inte blir besvarade. jobbigt läge!

 

Nu ska jag ta och fixa lite inför imorgon och sedan gå och lägga mig. Sov gott!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2011-02-10 @ 21:47:07   

Träningsvärk!

Har träningsvärk sen igår efter dansen! och det lär bli värre tills imorgon. Har även fått blåmärken på knäna, men jaja! ;) Det är sådant man får räkna med!


Idag har jag då haft andra nationella provet av tre, i svenska. Känns skönt att ha det bort gjort! Kändes jäkligt bra också och jag gillar min krönika som jag skrev och satt till och med i tårar när jag skrev! Är dock lite osäker om jag följde mönstrena på vad en krönika är. Alltså om jag missat något viktigt osv men gick igenom texten minst 20 gånger så jag hoppas inte det.

Annars har vi bara sett film idag! På tyskan såg vi en film om ett koncentrationsläger, på engelskan såg vi någon "skämt" film som inte var ett dugg kul och på So,n såg vi en film om avföring. haha!

Hade också tänkt att vara på liljas öppethus idag, men så blev det inte. Tjejerna visste inte vad dom skulle besöka för linje och verkade mest bara intresserad av pojkarna på bygg så jag for hem. ;p

ska nu ta och öva lite dancemooves och sedan kanske äta något? Skriver kanske senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-10 @ 16:59:16   

Godmorgon!

Godmorgon! Hur mås det? För mig så är jag uppe med tuppen, till och med en timme tidigare än tuppen. Hehe

Har sminkat mig nu och fixat mitt kråkbo till hår som jag hade när jag vaknade. (Inte okej!)
Tagga nationella i tre timmar nu? Njea, men det ska nog gå bra! Har redan börjat knapra på godiset som jag köpte till idag!

Men jaja, nu ska jag ta och chilla lite så klockan går, sedan ska jag fika och dra till skolan! Heysveys!


 

nya tröjan och dagens utseende!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-10 @ 06:49:24   

Smått och gott!

bilden säger väl allt! ;)

 

 

så jävla härlig låt, spelas om och om igen i mina högtalare!

 

Imorgon funderar jag på att göra sidecut? alltså, frisyr. Inte klippa utan lixom. Göra nå coolt.

Men får se hur tidigt jag orkar kliva upp!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-02-09 @ 23:17:51   

Ojoj! dålig update!

Har inte skrivit sedan i tisdags morgon. Så drar en sammafattning under gårdagen och idag.

Igår, tisdag: Svenska Nationella på morgonen, läsförståelse. Gick faktiskt helt okej, och hoppas verkligen på ett bra betyg. Men känns inte som så. ;/

Gjorde matteprov, men fick ändå inte VG. Var dock ett halvt poäng ifrån, om jag räknat rätt alltså. hehe, snabbräknade bara så vet inte om jag räknat fel. ^^ Fick också tillbaka So-provet. Fast, det var nog på måndag. Men hur som haver, jag fick VG. Som jag anade..

Efter den dryga skolan så for jag till min älskade, gjorde middag och åt och efter det så såg vi skönheten och odjuret! Satt och lipa på slutet (A) hih, sedan somnade vi. Kan lova att jag var sliten efter dagen!

Idag: ville verkligen verkligen inte kliva upp imorse, men tillslut tog vi oss upp! dryg förmiddag, som vanligt. + att jag tappat bort mina skåpnycklar. hehe fast dom var i min väska som mamma tog hem igår från jesper. ^^ sedan på lagpasset hade jag absolut ingenting att göra, så det blev datasalen hela eftermiddagen. Började på mitt specialarbete eller vad han nu kallar det. Ett arbete som vi ska få lektionstid i typ 4 veckor! Så det blir ett stort arbete det. Men har iallafall hunnit planera lite och kommit igång lite. Känns väldigt skönt faktiskt!

sedan tog jag bussen till stan, köpte smink och en tröja. Och efter det så blev det dans, så jävla kul! Älskar det! Har dessutom börjat få flyt på sakerna nu och liknar inte en clown i armén längre!!

tog bussen hem med moa och emelie då, och kan lova att vi var flumm. Gick nog inte en sekund utan att vi skrattade. Bokstavligt talat! For hem till emelie och övade lite dancemooves tills jag for hem.

Har nu hunnit duscha och skrivit dehär, vart aningen jättelångt MEN, ni är nog underhållna ett bra tag. ^^

hehe, ska ta och plugga lite inför nationella nu. Vi höres!

BTW, JAG ÄR BÄST!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-09 @ 23:08:52   

Nationella!

Måste skynda mig att skriva detta inlägg, men hade lite tid över så ja!

Nationella nurå om en timme ungefär, känns kul? Nja det vet jag inte. Men har med mig världens packning eftersom vi har idrott efter. Kan lova att väskjäveln är tung!inte gött det.


Nu ska jag ta och klä på mig, blir vinterjackan idag. Fryser fan inomhus! Hane bra!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-08 @ 07:13:15   

Ingen bra rubrik..

Sitter och försöker få värme i kroppen, även fast det "bara" är minus 6 grader så är det ju svinkallt! Blir nog att slänga sig i duschen om jag inte blir varmare.

Sitter just för stunden och väntar på middag, som jag hoppas blir tacos! Och sitter och laddar ner låtar till mobilen. Måste ju ladda upp lite inför imorgon då vi har vårt första nationella prov i svenska, läsförståelse. Men det känns som om det kommer gå bra ändå.

Känns som om morgondagen kommer bli förjävla dryg. Först nationella sedan tyska, lunch idrott, no och tillsist.. matteprov! yeeyyy.. Mitt första omprov någonsin tror jag, men ja.. 3 poäng från VG så han vill bara att jag ska få VG, men ändå. (A)

sedan far jag då till jesper, sover troligtvis där. och sedan blire jooobbigt med idrottskläderna på onsdag eftersom jag ska in till stan o dansa och vill inte ha en fet jävla väska med mig xD Men aja, det löser sig nog.

och sedan på torsdag är det nationella igen i svenska! dryg vecka!!

Nu ska jag iallafall ta o ladda ner lite mer musik. skriver senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-07 @ 16:37:06   

finaste!

Sitter hos min finaste nu och mår bara gott! love him♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-02-06 @ 21:40:59   

Dax att skärpa sig!

Har under den senaste tiden i skolan, alltså efter lovet. Börjat ana att jag tappar på skolan. Dvs, halvsover på lektionerna, inte lyssnar på vad lärarna försöker lära oss, pratar osvosv... känns fan inte bra alltså så nu fan ska jag ta tag i det här! Vill inte sumpa det jag byggt upp i tre år för fan!

Så, vad händer idag då? jo jag hade planerat att fara till stan med mamsen och gå på någon loppis typ. Men jag ville hellre vara med min pojkvän. Men jag kommer ändå komma till han lika sent så allt känns åt helvete. Då kunde jag för helvete lika gärna farit dit. Kul.

Jaja, är allmänt whine och vill inte skriva något.

såg ut sådäär igår!

jaja, hejdå.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-06 @ 12:15:46   

Dööööööd

Har ont i huvudet nu, inte så jävla kul. Men har typ sove i 11 timmar så de borde inte bero på det.
Känner mig helt random när jag skriver, hahah vet fan inte vad jag ska skriva. Nu ska jag gå och sminka mig, vi höres!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-02-05 @ 12:59:20   

Christina Aguilera

 

Glömt och berätta att ja fick denna från mor och far när dom kom hem från Estland, fick även lite godis o en nattkräm och lite smink!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2011-02-04 @ 23:14:47   

smått och gott..

har hunnit med lite smått och gott under kvällen. Har t.ex. hunnit städa mitt äckligt lortiga rum, som nu är rent ^^
Har hunnit sy in ett par jeans och faktiskt göra en makeover på en Iron Maiden tröja! Har sett lite lets dance och har nu gjort milkshake, dock inte lika god som jag hoppades och trodde den skulle vara... Har även hunnit ta ett till hål i örat! Hur awesome? Nu är det bara resten som fattas men jag ska börja me o se så att dehär läker bra och att mitt örhänge inte blir grönt.. hehe så nu kommer ja ha lite problem med att sova på ena sidan iallafall!

Lägger nu in bilder meeeen, min mobilkamera suger och min kamera är spårlöst försvunnen men den kanske är i sundsvall med pappa... men ja, det är iallafall något!



lite hål o nitar lte överallt på tröjan, klippte även upp kragen och vikte upp ärmarna. Synd att ja ha inte har någon bättre bild!


149:- H&M



149:- Carlings Nya favvotröjan! Så jävulskt skön!



Mitt nytagna hål och nya örhängen, en ring har redan (!!) gått sönder, hann inte ens ta på mig det!

Avslutar med en egopic!

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Shopping | 2011-02-04 @ 23:10:23   

Stan igår!

Är inte riktigt på skrivar humör men jag skriver iallafall.

For till stan igår efter skolan, hittade en tröja och ett par jeansleggins och örhängen. hehe inte så mycket meeeen de är nog lika bra jag sparar pengarna.
for sedan hem till jesper, åt tacos och sedan for han ut med billy i typ två timmar så då dryga jag bara framför TVn, och sedan efter att han komme hem så gick vi o la oss!

Gjorde So-prov idag. Och det kändes inte alls bra.. kommer nog få VG minus eller bara G. vilket suger, men aja!

Har inget mer att skriva, inte på denna blogg iallafall.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-04 @ 16:33:04   

Slänger in ett inlägg!

Passar på att slänga in ett inlägg på bloggen nu när jag ändå sitter vid datorn på skolan och gör i princip ingenting.
Har just haft idrott, snörugby. Så jävla kul! haha blev dock inte så mycket tacklingar men ja, jag är ju tjej ;)
Efter skolan så drar jag och my baby till stan! Ska försöka hitta nå byxen o nå tröjor osv och ska även köpa örhängen eftersom jag funderar på att ta hål själv... hehe! Sen far vi hem till honom och sen sover jag där! hur awesome?! vet dock inte hur mycket pengar jag har men ha 700 löst...

jaja, det blir nog bra det! nu ska jag leta filmer från koreakriget sen ha en slö mattelektion och sen gå på lunch och äta tacos!
vi får höras senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-03 @ 09:49:44   

Fullt upp!

Har verkligen fullt upp nu så hinner aldrig uppdatera något! Ska iallafall försöka bli bättre men har rätt mycket att göra. Inför nationella, en redovisning och ett prov, dansen idag, imorn stan med älskling♥ och till helgen lär det nog bara bli chill hos snyggingen min :) förhoppningsvis iallafall :)

men ska se när jag får tid till att uppdatera. Kan iallafall säga att mycket händer just nu i mitt liv, många känslor och tankar som går genom huvet. Både lycka & kärlek och sorg & hat.

det löser sig nog, måste ta och plugga nu och sedan sova! Godnatt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-02-02 @ 23:32:25