Jobbig dag..

Hade egentligen friluftsdag idag, som jag skrev igår. Så for på möte imorse o fyfan, satt o grät genom allt och det var riktigt skönt att inte behöva komma tillbaka till skolan så tackar och bockar att hon tog ledigt!

Men vi gick runt på stan och hittade lite smått o gott och har gjort VÄRLDENS impulsköp.. eller två impulsköp!! :o :o hehehe visar imorgon hade jag tänkt! Men fick inte heller med allt vad jag ville ha med mig hem såsom eyeliner bl.a. men jag är ju i stan varje onsdag så det kommer nog att inhandlas snart!

men nu ska jag ner o äta och sedan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra ikväll. Men skriver nog senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-31 @ 17:25:06   

home from dance

är hemma nu, eller hemma och hemma. Jag är hos jesper men det är som mitt hem♥ och eftersom han sitter o ser på ishockey som jag är jävligt less på så jag sitter och bloggar och läser bloggar och så vidare, hehe. Men vi ska snart hoppa in i duschen och sedan lär det väl bli bums i säng ? :)

Haft en rätt chill dag idag, först bio på morgonen. Hämden. Och sedan hade vi bild och lagpass. Sedan for jag och emka_95 till stan o inhandlade litegrann, (kan säga att jag blev av med typ 300 kr på typ INGENTING) och sedan dansade vi och nu sitter jag som sagt här.

Imorgon är det friluftsdag men mamma har sökt ledigt eftersom ja ska på möte(typ) och vet inte riktigt hur länge det räcker och sedan skulle vi passa på att fixa annat så det kändes onödigt att fara till skolan och där vi ska åka pulka ( vars det nu va) i typ två timmar och sedan ta bussen hem.

så blir en rätt kort vecka för mig eftersom jag tog tidiga hem igår osv... men ja, jag får helt enkelt ta igen de jag missat om jag missat något osv.

men nu jävlar fick ja ont i huvudet så ska ta och avsluta. Vi höres, hajj!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-30 @ 21:43:26   

Ny msn!

Har förresten ny MSN!!

adda; [email protected]
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-03-29 @ 18:18:17   

Mensvärk!

Sjukaste vad man kan må dåligt ibland!!!! for hem med tidiga bussen idag, skönt som fan och välbehövligt. haft ont i magen, ryggen och huvudet idag och knappt fått i mig någon mat och ja gudarna vet allt... får hoppas att jag mår bättre så jag kan dansa imorgon men vi får se hur det blir med det.
sedan ska jag förhoppningsvis vara med jesper imorgon också eftersom han far till skeå på torsdag och kommer hem lördagkväll....
hehe, men ska ta o lägga mig o vila maggen lite!! ;d haiii
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-29 @ 17:55:46   

dryg måndag!

Satan se dryg dag det varit... mensverk o ont i ryggen och humöret vare nere och idioter som gjort det ena och det andra... matteprov och äcklig mat.. usch!

missade dessutom tidiga bussen med typ 5 minuter så jag fick vänta på sena bussen, och sen efter jag kommit hem har jag ätit nudlar och bakat lite och alldeles strax kommer min snygging hit♥

så jag ska ta coh bädda och sådant, så vi hörs senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-28 @ 17:49:53   

Godmorgon!

ska alldeles strax kila ner för att snabbfika och sedan upp igen för att borsta tänderna, gå på toa och fixa klart väskan..

denna dag känns alldeles onödig och jag är irriterad på att jag ens klev upp men ja, nu är jag redan uppe! heh,

ska ta och dra mig nu, haii!!

idag blir det lockar och diadem!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-28 @ 06:54:00   

Got to sleep!!

nu måste jag verkligen sova, ska upp om 5 timmar och 40 minuter. KUL dag att se fram emot imorgon. svar; nej!!!!

god natt, en gång för alla.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-28 @ 01:03:35   

taggad natt

Känns ju sådär superkul att ha mensvärk, ont i ryggen och hosta en natt som denna då man absolut inte kan somna och man vet att man kommer vara helt död imorgon + att vi kanske har prov..

men det är så jävla många tankar som snurrar runt i mitt huvud och det enda jag skulle behöva nu är att få ligga i min älsklings famn och somna tryggt till hans andetag.. ♥

men såklart så går ju inte de, så de suger. Jag får väl fortsätta dagdrömma om min prins!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-27 @ 23:53:29   

Min privata blogg..

Eftersom det har varit så strulit med statistiken på min privata så har jag satt lösenord på den. Tänker dock ändra det nu igen, så att ni kan komma in och läsa osv..

Så skriv här, eller smsa mig om ni vill ha användarnamn eller lösen.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-03-27 @ 22:21:21   

Moppekortet åt hvete!

Usch va jag börjar bli irriterad.. kommer ju fan ALDRIG få ta de där jävla nedrans äckelkortet!!!!!!!!
kunde ju fan redan haft de.. egentligen......

o sen att de ska kosta en jävla förmögenhet och + att man ska köpa en jävla moppe själv, man är fan inte gjord av pengar. DIEEE......

Börjar starkt fundera på att skita i allt, vet dock inte om jag kan göra det nu..

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-27 @ 21:51:46   

Söndagkväll..

Fyfan vilken lång helg det känns som att det har varit!! Klagar inte ;) ;) men aja, har inte gjort nå vidare mycket idag förutom So,n och svenskan. Har suttit vid datorn och fixat håret och typ inget mer. hahaha värd dag (y)

Onödig fakta: har slösat över 200 kronor på godis och mat denna månad, de känns ju faktiskt inte bra.......... SKÄRPNING!!!!!!!

jaja, nu ska jag ta och fika lite mackor och dricka nå varm choklad och sedan ta och krypa i säng och smsa min älskling♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-27 @ 20:44:58   

Oväntat, huh?

För en stund, vill jag tacka alla fina vänner jag någonsin haft. Dom som har varit med mig hela livet och funnits för mig dag som natt. Även dom jag inte har kontakt med längre och även dom jag har kontakt med. För vars hade jag varit utan alla jag hade? Vad hade jag varit? Allting hade varit så förändrat. Hur kan man visa sin uppskattning till människor man inte längre pratar med? Men som har betytt så mycket i ens liv och som fortfarande betyder. Som man tänker på varenda dag. Som man fortfarande beundrar, ser upp till, vill se till att personen mår och har det bra utan en. Jag har aldrig velat såra någon, för vem har velat det egentligen? Men ibland säger känslorna annat än tankarna och man måste göra det som känns bäst även om man saknar det. Och ibland vill jag bara ta upp kontakten igen, börja prata med en, träffa en, berätta allt som hänt medan man inte pratat. gråta ut hos och skratta med... Men om man ångrar sig? Om det känns fel? Det blir mer tårar, mer ångest, mer sår, mer bråk och just nu, ärligt talat. Klarar jag inte av något mer men ändå vill jag prata med er. Dom jag varit närmast av dom jag förlorat. Och ni två vet vilka ni är. Även fast detta är jävligt oförberett och jag tror nästan ingen har förväntat sig detta. Inte ens jag hade förväntat mig dehär som jag känner just nu... Jag blir så förvirrad, för vad är det jag vill egentligen? Jag är rädd för att vara utan er men är rädd för att vara med er. Jag behöver er men klarar mig utan er. Jag saknar er men vafan ska jag göra åt saken? Nu är det som det är. Jag mår bra med hur det är. Men jag mådde bra med hur det var förut också. Och till er som funnits för mig, enda från förskolan och fyran och så vidare. Jag kan inte beskriva med ord min glädje och kärlek jag känner för er. Ni är så bra, så underbara. Jag kommer aldrig kunna tacka er för dom gånger ni ställt upp för mig på senaste tiden då mitt liv bara rasat. Då ni fått mig att tänka på annat och må bra för stunden. Visat att trots bråk så håller man ihop och viljan att rädda någon från det mörkaste är det starkaste bandet som finns i en vänskap. Jag kommer alltid lita på er, alla er. Och ni kommer vara saknad av mig om vi inte fortsätter prata efter sommaren och jag kommer alltid ställa upp för er.


Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Tankar | 2011-03-27 @ 16:16:52   

SO; klar!!

Så underbart! Är äntligen klar med Souppgiften, känns dock förjävligt för att jag inte fått den tid jag behövt. Sure, vi har haft en månad men det är NU jag har börjat få fram bra information och börjat jobbat på riktigt, men aja. Skönt att det är överstökat iallafall!

Och ska alldeles strax ta tag i Engelskan, FAN va det ska bli förbättring i skolan nu! (haha... kommer säkert ha ändrat mig imorgon...)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-27 @ 15:45:33   

Straaawberry cake

Har just nu ätit upp den sista biten av jordgubbstårtan jag och älskling gjorde i fredags, och kan säga att den bara blev godare och godare för varje dag!!! Och färska jordgubbar på var inte heller helt fel, dock så var dom från spanien och var inte lika goda :( :( :(

Imorse for älsklingen vid halv tio och jobba så jag låg kvar och sov till halv ett och sedan har jag ätit lite lunch och tårta.... Resten av dagen vet jag inte hur den spenderas, blir iallafall en lugn dag kanske framför en bok eller något och sedan att lägga sig tidigt för att vara så pigg som möjligt eftersom vi har matteprov imorgon (tror jag att det blev så??) jajaaa..

kan också passa på att be om ursäkt för dålig update men det är som det är och jag försöker slänga in nåt så fort jag har tid och något intressant att säga. Har inte heller haft kameran o fotat något så det är ganska dött med bilder också, men jag tar och slänger in några gamla bilder !!

 

Måste också ta och förvarna er om att jag har massa spännande på gång!!!!!

så lite infooo kommer senare men dom flesta vet nog redan eftersom jag är DÖÖÖglad!!!!

 

&& btw, min brorsa far till USA inatt.. *avis...*

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-27 @ 13:44:37   

BLIR SÅ LEDSEN...

min piercing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-03-26 @ 14:06:13   

Godmorgon!!!

Ja säg ba de, KOLLA KLOCKAN!

Och så undrar ni säkert vafan jag gör uppe nu.. och vet ni? Jag har svar!
Vaknade vid kvart i sju av ett sms från fredrik, (till jb) och dom ska nämligen iväg och pimpla och jag kommer ändå inte lyckas somna om just nu så jag klev upp och sitter och käkar godis nu :) hehe

får se vad jag hittar på medans älsklingen är borta, kanske börja packa????? hehe fast de är typ 1,5 månad kvar... :( :D :D :D :D :D

nu ska jag gå o säga farvääl till älsklingen, vinka med min vita näsduk och snyta mig... (dramatisk...)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-26 @ 07:38:40   

Mysig fredag!

har nu gjort ätit tacos och gjort tårta som vi ska äta om ett tag sedan ska vi bara mysa framför tvn, mys!!! :)♥♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-03-25 @ 20:30:32   

hata astma...

Alltså, dom två senaste dagarna har jag typ dött här hos jesper även fast jag tagit allergitabletter! hur irriterande? Igår vaknade jag vid tolv (somnade tidigt) och fick världens hostattack + astma (om man kan säga så.. hehe)
och nu sitter jag och kan knappt andas, och är snuvig. Kul? :) Men imorgon far vi till mig vilket blir skönare + är ensam hemma till kanske på lördag :)
Nu ligger älsklingen i sängen och jag väntar på att den förbannade hockeyn ska ta slut nån gång så jag kan få fika och gå och lägga mig. hehe!
ska ta och hoppa i sängen nu så kanske han ger sig, eller ? ;) Hörs!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-24 @ 22:03:22   

h j ä r t a

Känner mig inte så duktig på att uppdatera men har då å andra sidan inte så himla mycket att berätta....
nu ska jag stänga ner och vänta på pojken som snart kommer ur duschen♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-24 @ 18:00:16   

haha...

En lite rolig grej som jag nu tänkte dela med mig av. Dom dagar jag uppdaterar minst, har jag mest besökare. Hur logist är det? 0%. hahahaha kanske är det för att min blogg är intressantare när jag inte bloggar? Håller ni med !??? ;D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-03-22 @ 23:16:05   

oh happy dayyy!!

Alltså, idag borde jag egentligen vara glaaaaaaad!!!!!!!!!!!!!!!! och ja, det är jag. Faktiskt. Men jag är ändå ledsen. hehe vi tare på privata, jobbigt läge att ni inte har lösen, vavavaaa????? :D :D

menmen, imorgon är det en halvsmå dryg dag. Ska på nå jävla möte vid elva och missar lunchen och bilden. Men mamma skulle fixa nå käk till mig!  sedan lagpass då jag måste bli klar med SO,n vilket jag förhoppningsvis kommer bli och sedan in till stan för dans åker sedan hem med emelies moder och blir avsläppt vid statiol och blir sedan upphämtad av min pojke och hans underbara mor.♥ 

På torsdagen är det idrott då jag hoppas på att få reda på mitt idrottbetyg, just nu(!!) och sedan väntar långa jävliga lektioner hela dagen, bl.a. svenska, matte, engelska, bspråk och so och dessutom sen lunch ;o sedan far jag med bussen till den absolut snyggaste i världen, mr brändström och sedan på kvällen kommer moran (mor, för er som inte förstod) dit så vi kan snacka lite granna om framtiden. Mohaha

men annars dagen hittills då, jo egentligen borde jag ha packat klart inför imorgon och torsdag men det har jag inte gjort. Jag borde ha gjort So uppgiften, vilket jag inte gjort. Jag borde ha läst ur min bok, vilket jag inte gjort. Jag borde ha städat, vilket jag inte gjort och ja.. det är helt enkelt massor jag borde ha gjort som jag inte gjort. Bra gjort Ida!! bra kämpat!

Hade egentligen lite mer att berätta, roliga saker men eftersom klockan springer iväg så måste jag nog ta och avsluta och ta det en annan dag.

avslutar med anna och hennes dagliga hjärtinfarkt

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-22 @ 22:30:57   

Värdelös dag!

Fy vad irriterad jag känner mig.. svenskalektionerna är en ren jävla plåga, vi ska vara klar med So-arbetet på fredag och hinna gjort en redovisning(!!) vilket inte kommer gå för mig och kommer alltså få läsa 500 dryga och långa sidor ur böcker eftersom man ska ha läst. iförsig så kunde man ha tagit en novell eller något, men jag kör storslaget.

Sedan hade vi kortdag, tack och lov för det! Och hade planerat min kväll med städning, bakning, läsning bl.a. så vad gör jag..? Jo jag läser ca 20 sidor och somnar.... vaknar och äter middag och läser kanske 60 sidor till.. så sätter jag mig vid datorn för att kolla facebook och när jag ska sätta mig och läsa igen så kommer mamma in och vi börjar prata om utomlands och så satt vi och kolla i över en timme på utlandsresor. Och så var kvällen förbi..

hahah, en riktigt jävla meningslös dag faktiskt! Imorgon taggar vi engelskalektion och pinigs på idrotten och matte på slutet (nooot) men det går väl..

Nu ska jag ta och packa idrottskläder och borsta tänderna! baii!!

Första natten på en vecka som jag sover utan älsklingen.. jobbigt, svar JAAAAA!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-21 @ 22:15:16   

Lördag-söndag!

vart en himla omväxlande dag igår, haha känns inte som om det är något jag vill skriva om men det vart många om och men innan jag bestämde mig för att dra till tompa.. Det jobbiga då var att jag hade duschat och sminkat mig, men sedan gråte och sove så man såg ju ut som man gjorde... heheh

for till moa och sedan så drog vi till tompa, träffade älsk o alla folk (typ 5 pers,hihi) sedan satt vi o chilla o prata, sjöng o allt va de blev sen hamna ja o älsklingen inne på ett rum där han tillslut somnade ^^ for sedan hem vid halv tolv och tog lite chips när vi komme hem. hihi

Denna dag har bestått av mycket dricka och glass!! Har varit hur törstig som helst^^ och har suttit ute på altan och snackat lite och snart ska vi fara till honom så sover jag där! :)

men nu ska jag gå och packa lite kläder som jag kan ha hos honom och sedan sätta mig framför hockeyn tills vi drar :) :) :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-20 @ 17:27:57   

Nittonde mars

2 år och 3 månader

jag älskar dig mer än någonsin,
tack för ditt stöd och din kärlek
tack för att du torkar mina tårar
tack för att du får mig att glömma

du är mitt livs kärlek♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-03-19 @ 12:05:46   

hey..

helg nudå! inge vidare taggat men de är väl ingenting i mitt liv just nu.
Va o grilla igår me jesper oskar och hanna ett tag o for sen hem o sov tyyppp.. dock så vare en sån jävla söt katt där men ja reagerar fortfarande på deen.... kan va för att ja ha katthår fulla tröjan men whatever.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-19 @ 11:58:22   

rolig lördag

.....
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-03-19 @ 09:17:34   

hos älsklingen

sitter som vanligt hos älsklingen nu, och fyfan va skönt med fredag imorgon!

Denna torsdag har varit jobbigare och drygare än vanligt, fyfan se drygt! Speciellt svenska lektionen, fyhelvete säg ja ba! när vi kom hem till älskling tog vi lite snack o hoppa sen in i duschen, åt och sedan for han iväg på skriller. (heheh tvinga me han i duschen, annars sku han duscha efter skrillerna egentligen men han får kliva upp tidigt imorgon istället)
så jag ska väl alldeles strax ta och platta håret så ja inte behöv kämpa lika mycket imorn innan skolan!

imorn efter skolan far vi till mig, tack och lov för det. Känns lagomt äckligt med samma kläder tre dagar i rad och det är nog på tiden att jag tar hit lite linnen och sånt känn jag!! hahaha men jag ska ta och göra någe annat nu. eller ta o skriva på privata, heheehhe seeee u
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-17 @ 19:59:30   

Skor som är för balla för att användas....

 

skicka hem dom i min brevlåda, tack!!!!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | I want | 2011-03-17 @ 19:18:50   

No dance!

Dagen började med 2 timmars No nationella i Biologi, det gick faktiskt förjäkla bra men det tycker jag att det går om varenda prov men jag hoppas att jag får bra betyg denna gång!!! Är iallafall säker på ett G. haha

dock så satt jag ungefär bara en timme och kanske... en kvart? sedan blev det rast ett tag och sedan del B, som gick på typ 10-15 min sen for vi å åt på frasses och efter lunch så har vi haft lagdag, allmänt segt men har börja komma igång igen när det gäller So,n.

Och som alltid på onsdagar så har vi ju dans men den blev inställd så jag for hem till älskling och han har alldeles nyss farit på gymmet och kommer väl hem någon stund innan han senare far på träning så det blir lite ensamt ikväll men det känns skönt, ska försöka sova lite grann eftersom jag sov så lite inatt och sedan bara ta det lugnt, och sedan får jag ju sova med honom!!!!♥♥

Ska ta och avsluta nu, får se om jag skriver senare :) baii!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-16 @ 17:26:35   

DanzZzZ

Godmorgon! usch vilken natt... har sovit ung. fyra timmar och jag har nationella hela morgonen.. fy....No denna gång och tack och lov för att det vart biologi!!! Kanske jag har någon chans till att få något bra betyg.

Sedan till lunch far vi troligtvis och käkar pizza och sedan efter skolan så blir det att åka in till stan själv... kul va? hahaha.... de gick bra den första gången men kan lova att det är aningen SKITdrygt..  vet inte om jag ska dansa eller inte. (så vi får se om jag åker in) eftersom jag blöder näsblod varannan dag typ, och brukar aldrig annars blöda och jag hostar och har ont i halsen.

men nu ska jag ta och gå på toa och sedan väcka min pojkee♥♥


skitsnygg bild. i knoww!!! (y)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-16 @ 06:52:57   

Fika sedan sängen!

så jääääävla seg söndag!!!!!

jaja nu ska jag ner och fika (bara för att fördriva tiden) och sedan gå och lägga mig.
godnatt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-13 @ 20:38:15   

Tidsfördriv!

501. Om du hamnar på en öde ö och bara får ta med dig en grej ; vad skulle du då ta med dig? Jesper!
502. Tror du att du skulle överleva på en öde ö helt ensam 3 månader? nej, skulle nog ta livet av mig^^
503. Vad skulle det värsta vara när du tänker tanken att vara helt ensam i 3 månader? att folk skulle glömma bort mig eller inte känna igen mig.
504. Kan du göra upp eld? ja
505. Skulle du kunna döda ett djur för att få mat? ja, om jag vågade.
506. Vem pratade du med i telefon senast? Jesper
507. Du blir arg när: jag blir nästan aldrig arg...
508. Du står inte ut med: människor som sviker, dom kan åka direkt till helvetet!!!
509. Du blir glad när: jag träffar min pojkvän
510. Du blir ledsen när: folk dömer en utifrån sin ålder
511. Är du nöjd med ditt utseende? rätt så nöjd ja,
512. Om ja; vad är du mest nöjd med? benen
513. Tänker du mycket på ditt utseende? jo
514. Kan du tänka dig att göra en kosmetisk plastikoperation? ja
515. Tycker du det är okej att killar använder smink? så länge de inte syns eller passar deras stil och då skare va rockstil med liiiiite svart runt ögonen då äre okej.
516. När började du sminka dig? när jag gick i femman.
518. Vart står din dator? har den i knät just nu
519. Hur är en bra vän? en som är sig själv och som kan se på en när det är något fel.
520. Är du en bra vän? vet inte
521. Kan en kille och tjej enbart vara vänner? Det finns nämligen de som påstår att det inte funkar. yes, i belive so.
522. Har det hänt att du och din bästa vän blivit ovänner? Hur påverkade det dig känslomässigt? Har ingen riktig bästa vän utom min pojkvän som är en blandning ;) förjävligt mådd ja!
523. Har du haft en bästa vän som du inte längre har kontakt med? Vad orsakade detta? Ja, människor sviker och man lessnar.
524. Vänskap ska vara kravlös. Vilka förväntningar har du på dina vänner? Att dom inte går bakom ryggen på en
525. Hur tror du att din bästa vän ser på dig? som sagt, no best friend. Annars som världens snyggaste flickvän ;);)
526. Tuggar du tuggummi? yes!
527. Prenenumerar du på nån tidning? Vilken? nej
529. Rökfritt på krogen tycker du vad om: bra!!
530. Vad åt du senast? potatismos, biff, brunsås!
531. Äger du några gosedjur? yes, ludina och junior och... inte kommit på ngt namn till den sista ;(
532. Har du ätit något "skumt" nångång? [Rostad insekt, djurtestiklar etc ] neeedu
534. Hur brukar du ha håret? utsläppt
535. Använder du klänning el. kjol ofta? nästan aldrig
536. Har du någon gång känt dig förbigången på jobbet vad gäller lön, avancemang eller annat? På vilket sätt? inget jobb
537. Har det på din arbetsplats förekommit någon form av mobbning? Njaae, mest skitsnack (skola)
538. Den arbetsplats du varit längst på, hur länge har/hade du jobbat där? MEN JAG JOBBAR INTE
539. Har du en bra chef? -
540. Har du bra arbetskollegor? -
541. Är du fackligt ansluten? -
542. Vad är det mest rebelliska dugjort i tonåren? typ åkt tre på moppen med förarn som va full o trött?
543. Har du gjort något rebelliskt i vuxen ålder? 15år.....
549. Den viktigaste tekniska prylen i ditt hem: datorn!
550. När du ska någonstans; är du ute i god tid eller är du en sån som kommer försent? i god tid!!
551. vad tycker du om vänner som alltid kommer för sent? Jättestörande!
552. När var du hos doktorn senast? för ett år sen ungefär
553. Vad får dig stressad? plugg & prov
554. Källsorterar du sopor? nej
555. Köper du miljövänliga produkter? njea,
556. Hur mycket betyder internet för dig? En hel del
557. Skulle du klara dig utan internet och datorer i en vecka? Ja. Det gör jag då och då.
558. Vad ger dig abstinens? vad är det? ^^
559. Hur definerar du otrohet? utbyte av kroppsvätskor av annan person än partnern
561. Storstad eller landsbygd? Landsbygd &&&& storstad
562. Havet eller skogen? Havet!
563. Coca cola eller Pepsi? cola!!
564. Hur många TV-kanaler har ni hemma hos er? 50?
565. Handskar eller vantar? vantar
567. Aftonbladet eller Expressen? aftonbladet
568. Fame factory eller Idol? idol!
569. Dagbok eller webblogg? Webblogg
570. Har du känt nåt av dessa den här veckan? [Försmådd. Irriterad. Arg. Upprörd. Missnöjd. Förorättad] irriterad, arg, upprörd, missnöjd. resten fatta ja inte (A)
571. Hur ofta städar du hemma hos dig? typ 2 ggr/vecka
572. När städade du senast? nyss
575. Hur ser uppdelningen ut hos er när det gäller hushållet? jag gör allt, fy fan för alla andra.
576. Finns där något du aldrig gör i hushållet? inte vad jag kan komma på nu.
578. Vilka tre saker drömmer du om att göra innan du dör? få familj, bra jobb, resa.
580. Tipsa om nån sevärdhet i just din stad där du bor: stad?
581. Vad skulle ingen förmå dig att göra? döda någon
582. När hade du ditt senaste begär/sug över något att äta eller dricka, och vad var det? Stillade du dina begär? chips.... nej.
584. Stockholm, Malmö eller Göteborg? vet faktiskt inte
586. Vilken sorts mjölk köper du? hata mjölk!
587. Kan du laga en punktering på cykeln? nee
588. Äter du lunch ute eller har du matlåda? lunch i matan
589. Kommer du ihåg alla dina klasskamraters namn från grundskolan? heheheehe, jora. hela klassen
590. Vilket årtionde hade det häftigaste modet och musiken enligt din mening? 80
591. Brukar du handla på nätet? nej
592. Vad köper du helst på nätet? kläder, presentr
593. Från vilka ställen har du beställt? -
594. Gillar du aktioner / loppmarknader?JAA! Fynda fynda fynda!
595. Photoshop el. Painshop Pro: Photoshop
596. Vilken är den hemskaste present du fått? hahah hemlis
597. Hur skämmer du bort dig själv? Massor med chips och godis och softa i soffan.
598. Har du någon egenhet som till och med irriterar dig själv? att jag tänker för mkt
599. Vad har du för ringsignal/ låt på din mobiltelefon? vanliga "ring ring" signalen.
600. Hur reagerar du på en rejäl utskällning? typ gråter!!!!
601. När skällde du ut någon senast? några dagar sedan.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2011-03-13 @ 20:05:47   

Seg söndag!

Sista dagen innan lovet och det känns förjävligt att jag vaknat ungefär nio varje morgon hela lovet framtills fredag och resten av helgen då jag vaknat tolv. Känns mindre kul att kliva upp imorgon men ja..

Varit ute lite i solen och har hunnit duscha, platta håret, städa, spelat step mania och typ chiiiilllAt. och inget mer intressant lär hända idag så jag vet inte om jag kommer uppdatera så mycket mer?

Skönt att sluta relativt tidigt imorgon iallafall och jag får se vad jag hittar på tills sena bussen går och sedan far jag till älsklingen och sover där :)♥ Känns drygt nanting att måsta ta med sig sina gympakläder men vad gör man inte för kärleken? hihi!

Nu ska.. jag.. göra något annat. Have a nice day!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-13 @ 16:27:42   

ut!

Går ut och solar, haha kommer väl in om det är kallt! See u
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-13 @ 12:40:21   

melodifestivaleeennnn 2011

så var melodifestivalen över igen, hahaha kan väl säga att det inte fanns någon riktigt bra men jävlar va nanne grönvall hade coola kläder! hahaha och dom där som gjorde om anna bergendahls låt, ngn som vet vad dom heter? glömt boooort, vilket suger. hehe

har just precis pratat med älsklingen i tele och nu ska jag ta och tvätta bort allt smink och ta bort löshåret och kamma igenom mitt översprayade hår. ;) och sedan får jag hoppas på en bättre natt inatt än igårnatt. hahaha


liten tjuvtitt på frillan när ja just börjat + mitt lilla söta sugmärke!♥ hihi
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-12 @ 22:24:25   

lördagkväll

kommer bli en lång kväll känner jag. vill verkligen hitta på något roligt att göra men vad finns det? jobbigt liv, litteee!
kanske se melodifestivalen? vi få väl la se!

saknar min älskling så jävla mycket också :(
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-12 @ 19:48:13   

Hallåhallå!

damn va jag är bra på att göra frisyrer! helt över min förväntan.

Satt som sagt igår och kikade efter frisyrer till skolavslutningen (vet att jag är tidig men wtf, jag brukar alltid annars vara sen med de och få stressa) och hittade som sagt några frisyrer jag ville blanda.

och så idag så tänkte jag att jag lika gärna kunde testa att göra frisyren jag haft inne i mitt huvud. Och hur gick det? jo det gick awesome bra!!

förutom att jag har skitsmusigt hår och att mycket måste finslipas så blev det hur bra som helst. Så med lite mer övning kan den nog bli perfekt :)

nu känner jag mer tagg på att köpa klänningen!!!♥

ååååh va jag längtar till sommarn och avslutningen och utomlands och gbg och aaalllttt!!!

ok, tänkte egentligen lägga ut en bild på frisyren.
men behåller den nog för mig själv ett tag till. vill ju int att ngn ska snooo min ide, heheheh.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-12 @ 17:15:12   

Namnsdag!

Efter en plågsam natt med många mardrömmar så kunde jag vakna på rätt sida av kudden idag och kliva upp och inte vara alltför depp! Fick dessutom ett sms av mamma som var ute på promenad då hon grattade mig på namnsdagen!
Vilket också betyder att emelie, mor och kronprinsessan och alla som heter viktoria har namnsdag, grattis på er!

Klev upp och såg ett paket på rumsbordet och däri fanns det en mascaara, ett halsband och örhängen. Tack mamiii♥
sedan har jag ätit en macka och druckit smoothie. gött det! och nu sitter jag ute på altanen och solar med datorn i knät. hur skönt? jaja..hoppas snön smälter snabbt så jag kan börja sola på riktigt!! och får då hoppas på att min navelpiercing är bra.. eftersom det går lite upp och ner med den! :(

jag älskar dig och kommer alltid göra, vi har någonting mellan oss som ingen kan förstöra.

du är hela mitt liv, älskling♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-12 @ 13:38:15   

Fredagsmys!

tjenare och godkväll,

kvällen har varit lagomt dryg och äntligen ska jag få sova♥ haha,
igårkväll kom fredde och samuel förbi en stund iallafall och sen kom jesper, satt först ba och snackade med fredde och samuel eftersom dom just hade tänkt att fara när jesper steg in genom dörren^^

Sedan for han med dom ut och åkte lite skoter och kom sedan in till mig, låg och snacka till halv två och sedan sov vi till elva. klev upp och gjorde iordning hamburgare och pommes och sedan har vi ba chillat hela dagen, sett lite tv, myst, snackat, skrattat, busat och sånt! sedan så for han hem vid sju och som sagt, kvällen har sedan bara varit dryg.

Dock så har jag börjat leta efter skolavslutningskläder, eller klänning rättare sagt. Men har fan inte hittat nåt vettigt på varken bubbelroom eller nelly. Fast lessnade rätt snabbt på att leta där. Men hittade några söta klännigar på tradera! ;)

klänning + skor, smycken plus en blandning av olika frisyrer..

ungefär så långt har jag kommit!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-11 @ 23:50:29   

Det svänger fort!

Från att inte ha något alls att göra ikväll till att planera att fara ut och åka skoter och sedan till att vänta på att pojkvännen ska komma! de svänger ungefär som mitt humör gör. hehe

Nä, men eftersom fredrik inte hört av sig än och jag inte vet riktigt när jesper kommer så stannar jag inne och väntar på honom och tar skoteråkningen en annan dag istället.

Så nu ska jag bara invänta honom och sedan får vi väl se vad vi hittar på!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-10 @ 20:42:10   

Mys framför TVn med mig själv!

Är ju ensam hela kvällen så jag ha köpt lite godis som ja ska sitta o käka på ikväll.hihi!
Har också alldeles nyss ätit middag, nudlar och en macka! ;D

Har inget mer vettigt att skriva så ni få hare gött!

candyyy♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-10 @ 17:57:29   

Slö dag!

Har bara röjt undan lite i huset så de se okej ut och nu sitter jag vid Tvn, vilket jag säkert kommer göra hela kvällen eftersom jag inte har nååågot annat vettigt för mig och det snöar ute(suuucks) och jag är inte på så bra humör.

blir nog en tidig kväll? eller ja, det får vi se. Ska väl strax ta och göra nå middag. Ne usch vilket tråkigt inlägg känn jag!

såhär snygg är jag en torsdagkväll i min nya tröja!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-10 @ 16:06:20   

Hemma från vännäs!

Har varit en sväng till vännäs för att handla och för samtal. (berättar mer i min privata) Och nu är jag som sagt hemma och ska alldeles strax ta tag i lite städning. Hade även planerat att gå ut och sola litegrann men vi får se hur det blir med den saken. Jag tycker då för det mesta att solen bara försvinner titt som tätt?

Men först så ska jag ner och äta makaroner och korv och sedan får jag se vad lilla jag hittar på!

Btw, tagit hem klasströjan nu! så jävulskt skön och perfekt size :) grymt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-10 @ 12:05:45   

Why don't you get a job?

Kom fan inte på någon bättre rubrik så det fick bli som det blev. Hehe!

Sitter just nu och laddar in massor av gamla bilder som jag har bränt över på skivor så det blir lite roligt att sitta och kolla igenom alla men kommer nog få radera en hel del bilder som jag inte kommer orka ha på datorn^^

Dagen har varit awesome! Eller sedan måndan förra veckan har allting varit helt awesome och jag har väl aldrig varit så jävla lycklig såhär länge♥

Igår så hade vi en chillkväll framför TVn, åt marängsvisch och kollade på simpson, family guy och 99 saker man måste göra innan man dör. Efter det så var båda dödströtta så vi gick och la oss. Vaknade imorse vid 9-10 och låg och myste och pratade, klev upp och gjorde blåbärsmoothie och åt mackor och såg TV. (det var mycket mysigare än vad det låter;]♥)

Sedan chillade vi lite och sedan for vi ut och åkte skidor, gick skitlätt att åka efter leden men sedan när vi skulle vända och åka tillbaka gick det inte lika lätt.. hehe motvind nanting! + det blev så jäkla kallt så vi bestämde oss för att åka hem och gymma i stället, så lite muskelpump blev de å!

tog sedan lite mer marängsvisch. Eller glass, banan och maräng + sås och chillade seadn bara vid tvn tills han for hem!

Nu sitter jag här ensam och försöker få värme i kroppen. Ska väl alldeles strax gå ner och göra lite varm oboy och mackor och sedan sätta mig och kolla igenom alla bilder!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-09 @ 19:22:51   

Home!

Skulle publicerats vid 11

Ligger hemma i sängen nu medans älsklingen är på toa, vaknade väl för ett tag sedan och har bara legat och myst och pratat i sängen♥

Snart ska vi gå ner och göra iordning mysfika har jag bestämt, hihi och sedan har vi bestämt oss för att dra ut på längdskidor!! och sedan så har vi inte bestämt någe mer. ^^

nu kommer han så uppdaterar senare, ha en awesome dag!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-09 @ 10:27:31   

Godmorgon!

har nu vaknat hemma hos älsklingen ensam! hahah han for och åkte skridskor imorse vid typ sju och kommer och hämtar upp mig vid halv elva och då ska vi fara till oske, ta skotern och skjutsa hem hanna och sedan far jag och älsklingen hem till lilla mig!!

Gårkvällen var skön, satt i en skitfin grillstuga och grillade korv, godis(hehe) satt och snacka och bara hade det allmänt chill! så man kan säga att kvällen var awesome :)

nu ska jag gå och va lite social med gunilla, vi hores!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-08 @ 09:47:12   

Kolapaj!

Bakar just nu kolapaj, som jag förhoppningsvis kommer få smaka på???
Ska ju bort ikväll och mina bröder är ju hemma så jag hoppas innerligt att dom lämnar något kvar till mig och jesper. annars flyger ja i taget!

jaja, ska ta och göra klart den nu så jag får fortsätta med städningen och byte kläder osv. Hehe!

Tror inte jag kommer skriva någe mer så ni får ha det så bra så hörs vi senare! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-07 @ 15:42:51   

Lite senare uppdate än vad jag trodde...

Vart lite senare uppdate än vad jag hade tänkt mig men bättre sent än aldrig, eller hur ? ;)

Vad händer idag då? jo, jag ska fixa mig. Dvs. sminka, till vilket nytta? bra fråga men det är ju kul! Blir dock bara lite mascara och rouge! Sedan blir det att städa lite i mitt rum, rensa nescesären, vika kläder, dammsuga, tvätta speglar, skåp, ta bort stearin som runnit från ljus och lite smått och gott.

Sedan ikväll blir det att ta skotern och fara och grilla med Älsklingen, oskar och hanna i ngn stuga nånstans. Mys ;D♥ Och sedan så kanske jag följer med älsklingen hem och sover där och sedan far vi hem hit imorgon eller så stannar jag hemma ikväll och så kommer han imorgon :)

så det blir väl niceee de ! :) Nu ska jag ta och börja med dagens sysslor, hehe. Baii!

no fake hair and no makeup,

100% real! yeyyy

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-07 @ 11:59:19   

Ner och fika...

Nu ska jag klä på mig och sedan gå ner och käka frukost, återkommer senare!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - "modell" | 2011-03-07 @ 10:02:01   

Red Nails

nu ska jag ta och stänga ner allt på datorn och sedan ta och sova! Imorgon blir det en händelserik dag, eller? Nja, vi får väl se. Kommer nog sova längre än till 9 som jag gjort i helgen.

Sedan lär det som sagt bli snack med mamma och pappa när dom kommer hem från vännäs, får dock hoppas på att det inte slutar i kaos och sedan far jag ut och grillar med some people. Återkommer med mer om det senare, ifs så kanske det inte är så mycket att berätta men jag antar att det kommer vara den enda riktiga saken jag kommer göra under detta sportlov. haha

Håller dessutom tummarna på att jag får nattbesök imorgon av älsklingen, hade absolut inte tackat nej till det men vet inte vad han har planerat i veckan ^^

men nu tror jag mina naglar har torkat så nu ska jag ta och avsluta detta inlägg. Vi hörs imorgon?

©google

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-06 @ 23:33:14   

Bilder!




kvällens outfit ^
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - kärlek | 2011-03-06 @ 20:13:26   

Mår illa!

Har varit hemma sedan kvart över fem på ett ungefär och tagit en lång och behövlig dusch och sedan fixat mig och ätit gomiddag med pappa, chrille och simon!

Dock så mår inte min mage lika bra som jag skulle vilja att den gjorde. Känner mig rent ut av spyfärdig och väntar väl bara på att kuta på toan, typ.  Inte så nice det!

Menmen, ska ta och hämta kameran nu och lägga in dom få bilder det blev i helgen på datorn. Sedan får jag vänta och se och hoppas på att jag ska må bättre så jag kan få i mig lite chips, hehe♥

Skriver senare!

älska bruden!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-06 @ 19:54:04   

Far hem ikväll!

Efter en jättejättemysig helg hos min snygging så har jag bara några timmar kvar med honom. :(♥ han ska fara och åka skridskor och jag ska hem och duscha och sova, ehehe och umgås med mina brorsor som nu är hemma!

imorgon lär jag inte göra något, snacka med mor och far och sedan chilllaaaaa hemma typ!

menmen, nu ska jag sminka mig lite tro ja och försöka få ut min snygging på en promenad!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-06 @ 12:33:42   

Lov!

har lov nu, hur skönt är inte det?? :D sitter just nu ensam hos jesper eftersom han är och åker skridskor med oskar och hans mor for just precis iväg. hehe

hade lust att hitta på något ikväll men vi stannar nog hemma, har ingen skjuts! men det blir nog bra ändå.
men nu ska jag sätta mig framför 16 and pregnent.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-04 @ 18:12:55   

Update!



Och påtal om foton;



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - "modell" | 2011-03-03 @ 20:23:23   

Bakning på G

Nu ska jag ner och baka, blir en tidig kväll ikväll men uppdaterar senare och troligtvis med lite bilder.

Tjingelingen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-03 @ 18:08:51   

Damn!

Somnade igår vid elva men är fortfarande lika jävla trött! Vafan är det för fel? Det får nog bli en tidig kväll ikväll med!
Och nu när man vakna så blåser det ju SATE ute! och det känns ju inte alls roligt att ha utegympa i detta. Man lär ju frysa ihjäl?
Nu ska jag ta och kliva upp och göra mig iordning för att fara till skolan. Vi hörs senare? ;)

I brist på bilder får ni lite googlebilder!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-03 @ 06:17:47   

Onsdag

Har varit jäkligt trött idag, höll på somna på lagpasset och i bussen påväg till stan så när jag skrivit klart detta inlägg..

Vi håller alltså på att skriva tyska nationella nu på skolan, ett brev. Vilket förvånandsvärt går rätt bra! Men samtidigt inte, hehe. Men hoppas på ett högre betyg än G. Sedan så har dagen bara varit långtråkig och dryg och ingenting speciellt har hänt.

Åkte in till stan efter skolan, gick och strosade runt bland affärer men hittade ingenting jag ville köpa och sedan drog jag på dansen, och som vanligt så får jag alltid ont i huvudet innan dansen men det gick bra ändå!
for sedan hem och sen dess har jag rett upp lite bråk, duschat, fikat och städat.

Nu ska jag ta och avsluta!

Btw, känns lagomt surt. En 50lapp försvann spårlöst från min börs för någon vecka sen, men tänkte väl att jag slarvat bort den. (dock är det väldigt olikt mig, men orkade inte bry mig så mycket) Men nu har jag tappat bort en till jävla 50lapp. Och tappat bort? Vettefan! Hedde den i börsen i tisdags morgon och sen dess har jag inte öppnat börsen förutom idag när jag betalade mat med mitt kort pch tog ut pengar och stoppade i facket där min 50lapp skulle varit, men inte var. Så jävla irriterande!
Och ja, gissar att någon snott båda. 100 jävla spenn åt helvete. Kul va ?
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-03-02 @ 22:31:38   

sötaste pojkvännen någonsin!!

haha jag har världens sötaste pojkvän!!!!♥

han ligger nu och sussar så sött och så tänkte jag passa på att skriva av mig lite på min privata. Men så tycker jag att jag inte får tillräckligt mycket med plats för armarna så jag ber han flytta efter!

söt som han är så gjorde han det, men i nästa sekund så la han sig och höll om mig!!♥♥♥ haha jag smälter lite nu faktiskt♥

tur att jag kan skriva iallafall och mysigt är det, nanting!

he is the only one i will ever love

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-03-01 @ 19:51:30