Snabb kille! (?)

Älskling 22.55
- ska fara snart... <3


23.49 - han är fan inte hemma än.... HAHA snabb kille? ha ba gått 54 minuter....
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-05-29 @ 23:49:13   

Skola imorgon

blir nog skola imorgon även om jag inte kommer höra ett piss! Men kanske ska in till vårdcentralen för att fixa skiten! Om dom har tid vill säga^^

Efter skolan blir det nog älsklingen, kommer sakna han som stryk så får passa på att vara med honom nu innan jag far och direkt jag kommer hem♥  Om han inte är i iggesund då :(

ska iallafall ta och lägga mig nu, tänkte kliva upp extra tidigt imorgon men vi får se hur det blir med det.. hehehe
godnatt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-29 @ 23:11:26   

ont i magen...

Jag blir ju för fan aldrig frisk från denna förkylning eller vafan det nu är.. Sure jag har inte ont i halsen längre men nu mår jag illa hela jävla tiden och har ont  i huve och är småyr..
+ att jag inte hör någonting XD

känns ju lagomt kul.. eller? njea... men jag måååste bli frisk innan gbg *pepparpeppar* annars blire å stanna hemma... men få se till så att mor lägger över mina pengar före så jag kan dra till söta lilla umeå och kanske hitta nå niciga grejer, är så jävla taggad på att shoppa.. hehe (A)

Men nu ska jag gå ner och fylla mammas tårta, och sedan blir det väl att lägga sig!

Grattis mamma på morsdag



lovee uu :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-29 @ 20:45:23   

silence

Känns ju lagomt taggande, två dagar innan göteborg så har man lock för BÅDA öronen.. Så jag hör i princip inte ett skit utan att behöva ha jättehögt ljud på TVn och datorn om jag ska höra ngt.. hehe funni.. + om de inte fixar till sig lär man ju inte höra något i skolan, gött det! eller ne...

ha just precis försökt att äta, meeen... det går inte nå vidare bra.. heheh och ser förövrigt på det regnar köttbullar... haha har fan inget bättre för mig typ, är som sagt lagomt sliten! Har inge vettigare att berätta nu så tjaoooo
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-29 @ 12:58:07   

Mardrömmar

Hatar alla dessa mardrömmar och det verkar som om nattens mardrömmar bara handlat om vatten och död.. fyfan..

I övrigt så for jesper iväg på jaktstig imorse vid åtta, och jag har sovit vidare tills ju.. Är dööötrött men jag vettefan varför? Jag har i stort sätt sovit ut i två veckor.. hah

Ska nog ta och kliva upp nu och börja fundera på vafan man ska ha med sig till Göteborg! Far ju om två dagar så kanske dax att börja packa ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-29 @ 11:00:10   

I've hurt my finger :( :( :( :(

auuchh.... i've hurt my finger!!!!!!!!! :( :(

men har lagt på plåster nu iallafall, tacka gudarna för deras uppfinning♥

jesper ska ha stryk........
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-05-28 @ 18:06:48   

jävlar se dukte!

På mindre än två timmar så har jag hunne: Baka marängtårta, chokladpraliner, muffins, skrivit två inlägg (hehe) städat köket, gått på toa, kollat ut genom fönstret typ tusen gånger för att jag har tyckts sett blixtar, funderat va i helvete ja sku göra med mina två sista ogräddade kakor, men det löste sig självt.. hahaha eller min klantighet löste det. Jag råkade såklart tappa ut allting på golvet, yeyy me!!

haha kul liv jag har♥♥

ska se till så att jag inte bränner kakorna och sedan ska jag ta något att dricka tror jag! see u
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-28 @ 15:56:09   

saturday and I'm in love

tjenaretjenare.. Något piggare idag men ändå inte fullt frisk. Gårdagen spenderades med älsklingen framför ronny och ragge och lite sportacus. Natten var i stort sätt en plåga, då jag inte sov iallafall! haha men kunde ändå somna tillslut, skönt!

Jesper och farsan har just dragit ut och ska ställa upp ngn skyttebana till jaktstigen imorgon så då ska jag väl passa på att göra nån marängtårta och kanske nå muffins om jag orkar det.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-28 @ 14:11:25   

fyfan..

fyfan vilken natt alltså, eller hm.. misstolka inte..
men jag lär ju inte kunna somna på mååååååååååånga timmar eftersom min hals typ skärt ihop och jag inte fattar vad problemet kan va så jag kan lösa det..
aja, sitter iallafall nu med varma koppen, blåbär och hallon och ska försöka förbättra halsen på någevis... godernatt mina damer och herrar
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-28 @ 01:11:15   

godnatt




Trött, less och besviken som ett svin. Godnatt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - natur | 2011-05-27 @ 23:10:42   

pojken min<3

Sitter hos min pojkvän och är sjuk.. Kände mig inte riktigt pigg för att fara till skolan så jag stannade hemma med älsklingen som också är sjuuk♥
och om ca 40 min tar vi bussen till mig! hihi hejdå♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-27 @ 15:02:10   

väntar väntar och väntar..

Sitter och ser på simpsons men det suger för dom sjuuunger hela tiden :O Gaaanska så olikt dom, men aja.. tidsfördriv..

Väntar på att få fara till min pojkvän men han är för tillfället ute och fiskar så jag måste vänta på att han far hem först, that sucks..

jaja, ska gå och packa så allt är klart så jag kan fara då han ber mig, tihihi..

have a nice night! couse i will♥♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-26 @ 19:28:17   

keep doing his shit ;;)





OK, nu ska jag fortsätta med fiskuppsatsen, gött!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-05-26 @ 15:37:10   

torsdag

Mår fakiskt mycket bättre idag men har fortfarande lite småont i halsen och snuvig och ont i huvudet men som det ser ut nu så kommer jag till skolan imorgon. Har dock sovmorgon till klockan tio så jag far nog till älsklingen ikväll så kan jag få senare skjuts till skolan, får dock se om jag hinner till svenskan eller om jag får lov att skippa den! Och om inte jag och emelie ska fara på musiken och spela upp för erica.

just nu väntar jag på att mor ska komma hem och på att jag ska skriva klart så jag kan gå och borsta tänderna och sedan skölja munnen och ta en halstablett.. så det inte smakar skit.. hehe!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-26 @ 13:35:39   

Goder natt

Nu ska jag ta och sova lite grann, halsen gör ont som stryk men får se hur det blir imorgon. Vill inte missa för mycket men vill ändå bli frisk och känns aningen onödigt att fara till skolan och sedan ångra sig för att man mår så piss.. Hm.. knepigt läge...

dock så måste min grupp GÖRA OM muntliga nationella i engelska för att våran lärare lyckats spola över det eller något, fyfan va kass man få va. så ja... Kul va? Njea, inte riktigt..

men ja.. jag ska då börja med att bli frisk!



gammbild!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-25 @ 21:59:24   

> dusch

är lagomt less och trött och har absolut ingenting att göra.. Så jag ska snart hoppa in i duschen, sedan gå ner och ta något varmt för halsen och sedan tror jag att jag ska krypa i säng.

Som det ser ut nu så kommer jag inte till skolan imorgon men vem vet? jag kanske piggnar till under natten! haha men vi får se, verkar vara något skit eftersom både mamma och jesper har ont i halsen ;p

jajje, krya på mig! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-25 @ 20:05:36   

fäärska alhgrens bilar

sitter just nu och mumsar på en alldeles färsk alhgrens bil påse (okejokej, jag äter innehållet...) men alltså... en sak jag kom och tänka på.. dom är faktskt inte lika god när dom är så himla färska!! då hinner man ju äta om dem innan man känner smaken... hehe (a)

Annars så går det superbra för mig med uppsattsen, NOT. hahaha sitter och kikar på skor istället.. haha så he ska va ;) För övrigt så saknar jag min pojkvän alldeles för mycket.. :(:(:( Men vad gör man åt saken?

tänkte bara snabbslänga in ett inlägg så jag blir lite mer social, haha!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-25 @ 17:58:50   

sorry!

skrev ingenting igår alls faktiskt, sorry för det ! haha men hann iallafall med tvåbussen från stan så jag var i vännäs vid kvart i tre, hann träffa mina tjejor och hann också med sena bussen hem till jesper! som vanligt så hade jag och jesper jättteeemysigt och vi gjorde chokladbollar och åt kebabrulle och godis och ja.. ni förstår ? ;) haha men somnade till en film och sedan vaknade vi vid tolv så snabb bäddade jag och sedan somnade vi om.

Kan dessutom lova att jag var laaagomt seg imorse.. men klev tillslut upp.. dock med världens halsont.. Så idag har jag knarkat halstabletter och tog tidiga bussen hem, tack och lov för det för jag har just nu världens ondaste huvudvärk och måste bli frisk innan Gbg!

Så nu istället för skola så ska jag skriva en uppsatts åt jesper, som ska vara klar på fredag.. fyfan va drygt men får se om jag ens kommer igång.. hahaha  bai!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-25 @ 14:33:56   

sommarjobb

hahaha.. alltså ja... sökte ju sommarjobb på hotell vingen i vännäs men har ännu inte fått något svar, dåligt tycker jag. Men jag har iallafall två veckors jobb åt kommunen. (skitbra betaaaalt)

Tyckte det var lite småroligt, tog ju som första val vård och andra val fritids. Vad fick jag? jo returcentrum... hahahahaha.....

jaja ja känn då alla o ha ingen lång resetid om jag flyttar in hos jesper dom två veckorna, ;p
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-23 @ 22:00:15   

fisketur!

Har hunnit komma hem och äta och duscha efter kvällens fisketur, det blev lite småfiskar och lite större. Var rätt så molnigt när vi for men sedan blev det finare väder :)

Nu ska jag gå och smörja in min övertorra hud och sedan fixa lite plugg och grejer till imorgon. Och sedan såå blir det inte någon skola för mig imorgon heller, pga personliga skäl.. Men skriver kanske ikväll (troligtvis inte) men annars så skriver jag nog imorgon innan jag far iväg...

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-23 @ 21:22:02   

långt inlägg framför mig...

Känns som att jag har ett ritkigt långt inlägg framför mig men allt som vi hunnit med under våran resa.. Men faktiskt så tror jag att jag bara lägger upp bilder så får dom tala för sig själv.. Blir nog enklast!

SÖNDAG/MÅNDAG:












TISDAG:










ONSDAG:
- inga bilder

TORSDAG:








FREDAG:








LÖRDAG:













SÖNDAG:


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-05-23 @ 12:43:47   

godmorgon!

Trött som ett jävla as är jag iallafall! Men ska ändå kliva upp nu, dagen tillbringas nog mest med datorn och TVn och bakning om jag nu orkar. Får se hur det blir med den delen!

Men först ska jag ner och dricka varm choklad och äta SVENSK MAT ♥♥♥♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-23 @ 09:54:47   

home sweet home....

hemma nu! får dock se hur mycket jag tänker skriva ikväll!
Är iallafall ledig en dag till så jag får kvickna till och packa upp och hinna med lite plugg och sådant innan skola, skönt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-22 @ 21:41:30   

see u in a week!

Blir sista inlägget nu på en vecka, ska inte fara riktigt än men om en halvtime bäre å!
ha hunne städa o pyssla om mig och mamma, packat klart och allt sådant och nu äre bara en alvedon som ska ner i magen och ett toabesök som väntar!

hoppas ni kommer ha de bra, för de ska jag!!!!!!

ses om en vecka!

 

snygg bild från gårdagen!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-15 @ 17:07:56   

färgning!

har städat klart nu, eller för ett bra tag sedan och har även hunnit ladda över lite musik som jag ska överföra till mobilen alldeles strax. Har just färgat mammas hår och har även hunnit färga mina ögonbryn och ögonfransar, ska snart hoppa in i duschen och ta en rejäl omgång med mitt benhår, som jag låtit växa i två veckor förjäves och sedan skrubba och göra sådant larv, som måla naglarna osv. Sedan så tror jag att vi far ;)

men skriver nog innan jag far!... kanske!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-15 @ 14:58:15   

god morgon!

har varit vaken i ca en timme, har fan inte kunnat sova bra varken igår eller idag, eller dvs. jag har vaknat tidigt!

Men har bara degat framför datorn fram till nu, gjort moppefrågor och samlat poäng till alla mina sidor där jag försöker få ett presentkort. Inte länge kvar till mitt första nu iallafall!

Nu ska jag ta och kliva upp, äta lite och sedan så ska jag städa rummet, dammsuga, moppa(kanske) och torka rent alla hyllor och så från damm.
Sedan blir att lägga in det sista till packningen såsom objektiv"trasa", löshår, sminkborstar och lite underkläder, men ja.. jag börjar så..

Uppdaterar under dagen!


arkivbild!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-15 @ 10:23:19   

vaxning

haha, alla tkr att vaxning och sånt är förjävligt, men lixom.. är jag konstig då eller? de stack bara till och sen va de över, haha nästan töntigt (A)

aja, det sög iallafall, blev kvar småhår och sedan så lossnade typ halva remsan på benet och allt blev förstört så gjorde bara en och en halv vad. XD resten får jag raka bort imorgon när jag duschar!

Nu ska jag gå och göra dipp och sedan sätta mig framför TVn med my parents och sedan blir det troligtvis godnatt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-14 @ 20:35:46   

saturday

älsklingen kom tillbaka vid tolv och så åt vi lunch och pratade, skrattade och myste och sedan skjutsade dom hem mig. Sen dess har jag rive upp min gympaväska eftersom jag inte varit hemma sedan i torsdagsmorse och sedan har jag packat i princip allting till imorgon och även laddat kamrorna (?) så jag har det gjort. Sedan har jag plinkat lite på gitarren men börjar få så ont i fingarna nu så jag chillar ett tag vid datorn istället så får jag fortsätta sedan!

Kvällen består av grillat och hasselbackspotatis med bea och sedan vaxning av ben.. om jag vågar.. haha och sedan blir det nog eurovision med mama och papa :)



söööt tjej!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-14 @ 17:21:43   

pojkvännen stack iväg 10 min efter att vi vakna...

känns som en störthärlig start på lördagmorgonen.. eller?
jaja, har iaf inte kunnat sova sedan klockan sju imorse utan har typ halvsove i en kvart, vare vaken en kvart sove en kvart... osv. sen nyss for jesper iväg.
lagomt kul. så nu ska jag sitta hemma hos honom till två och vänta på skjuts hem. (ÄLSKAR MITT LIV)
och sen ska jag hem själv och vaxa mina ben själv eftersom jesper har annat han måste göra... jaja..
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-14 @ 10:17:16   

tjenaretjenare!

Sitter hos min underbara påjke och pluggar moppeprov medan han ser hockey. hehe man måste passa på vettu ;) ne men annars så är det fredag och tack och lov för att skolveckan är slut, så jävla less och depp på skolan!!
Nu blire inte skola på en vecka, så jävla skönt. jaja ska fortsätta nuuuuuuuuuuuu
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-13 @ 16:38:58   

Min pojkvän är det sötaste ever!

OM jag bara kunde ta kort utan att han blev sur när han sov.. alltsååå åååh... sötaste jag någonsin sett...♥♥

nu ska jag sminka mig och sådant skit, baii!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-05-12 @ 06:28:21   

gitarrspelande!

har varit en jävligt dryg dag med dryga lärare och allt sånt shit, har varit små varmt men ändå kallt... hehe men annars är det faktiskt riktigt skapligt.

Har varit på möte om GBG, klassresan och det var väl allmänt drygt och typ dom tio första minuterna var intressanta.. kom hem vid halv nio och sedan dess har jag plockat fram gitarren och försökt lära mig nåt, har faktiskt gått över min förväntan med behöver mer mer mer träning + att jag får så jävla ont i fingrarna..

annars så ser inte framtiden särsilt ljus ut på pengafronten vilket oroar mig.. men hoppas det löser sig ändå.. men vi får väl se... Imorgon drar jag lite tidigare från skolan eftersom jag ska vara i umeå klockan 3 på möte, får se sen om jag är i skapligt skick för att fara och dansa men annars så far jag hem och plockar upp jesper istället och far hem hit, blir väl lite gitarrspelande och massor med mys, saknar pojken nanting!!!!♥♥



tack för att du gör mina dagar och för att du spottar pannkaka i mitt ansikte, du är bäst!!!!♥♥♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-10 @ 22:01:01   

God morgon!

Sitter just nu på bussen så tänkte uppdatera lite grann... Klev upp i morse vid kvart över sex efter en rätt så jobbig natt, det tog typ en kvart för mig att välja ut kläder och klä mig.. Haha och resten är nog inte så intressant. Ser iallafall ut å bli en lång och varm dag, dryga lektioner och sedan vid sju ikväll så har vi möte om gbg, så måste bara hitta nåt place att vara på tills dess, för att det ska bli mindre körning. Men vi ser väl hur det blir med det... Men ha en bra dag, för nu har jag inget mer att skriva. Hahah
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-10 @ 07:34:39   

sleep tight

nu är No,n gjord så nu slipper man jobba imorgon och har också hunnit fixa klart lite smått och gott. Nu ska jag lägga mig med svenskaläxan och plugga jävel eftersom vi har universums största prov på torsdag och vill man ha MVG så vill man.. men vi ser väl hur det går med det ;)

Men ha en bra kväll, baiii!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-09 @ 21:47:27   

Home sweet home..

Hemma från skolan nu, skulle egentligen inte hunnit hem men då fick jag börja en halvitimme tidigare och hann just med sena bussen så det var rätt skönt och skulle egentligen till jesper men eftersom han är och fiskar så vet man aldrig när han kommer hem så lika bra att vara hemma och göra massa läxa och sånt där.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-09 @ 16:19:10   

Bilder!



ser ni jesper+??











jäkligt bra utsikt iallafall, det där var bara typ en hundradel av alla bilder men vissa gick inte att lägga in men ja, nu blir det sängen! Godnatt
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - kärlek | 2011-05-08 @ 22:09:38   

Awesome helg

fredagen var absolut katastrof, men är nog ingenting jag vill skriva om här på min öppna blogg. Helgen skulle egentligen spenderas ensam och på middag+fest. Men i fredags så blev allt så... fel. Ingenting kändes rätt och skulle helst bara vilja dö. haha

men ringde jesper och bad han komma på kvällen, men eftersom han redan planerat och köpt massa till det så beslutade vi att vi skulle hämta honom på lördag istället!

Och som jag skrev så vaknade jag vid typ nio eller något, minns inte riktigt. Hann baka och chilla lite och sedan for vi (jag och mami) iväg till fredrikshall och hämtade min snygging!

låg och pratade och myste ett bra tag, och sedan for vi ner och snabbfiskade (om jag itne minns fel?) men fick iallafall ingenting, efter middagen for vi till fallet som ligger ute i skogen, så det blev promenad dit och tillbaka, uppför miniberget och sedan massor med fotning. Dock fick vi skynda oss hem så hann inte fota allt jag ville.. När vi kom hem så va vi småsocialt med mama papa och roger innan vi for ner och fiskade, och kom iallafall upp med en liten harr som jag fick, hehe ;) gick in och drack varm choklad och sedan la vi oss framför en film och somnade strax efter det♥

imorse vaknade vi vid halv tio och låg och myste en bra stund, klev upp och gjorde fika och sedan for vi tillbaka till fallet så jag fick fota klart och fota lite som pappa bad mig om och sedan for vi hem strax efter så for älsklingen hem, efter det så drog jag ut på en löprunda på 4 km ute i skogen och sedan ett litet styrkepass efter, sedan ruschade jag in i duschen och sedan var det dax med att sätta igång med maten, pga HKuppgiften, men den är iallafall gjord nu. Så jäkla skönt! och sedan dess har jag bara suttit och skrive klart lite uppgifter och pluggat litegrann.

nu blir det att avsluta detta inlägg och sedan göra ett nytt med massa bilder i stället. Annars blir detta så jävulskt långt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-08 @ 21:52:50   

1vecka kvar...

En jävla veckan kvar i den här jävla hålan, sen far viiiiiiiiii till turklaaaaaaand i en vecka. Så jävulskt skönt!!♥♥ dock ser det ut att bli världens typ skitväder :(

aja, så länge ja slipper vännäskommun och sverige så ! XD
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-08 @ 20:27:37   

söndag

Har en massa naturbilder som jag kommer lägga ut om ett tag, men först så ska jag ut och löpa + styrka och sedan blir det snabbdusch och laga mat!

Så jävla skön söndag säger jag bara... ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-08 @ 14:11:11   

underbar lördag

tackar min pojkvän för en sjukt bra och behövlig dag och kväll. Nu är han i duschen och denna fina lördagskväll avslutas med film och mys, kan det bli bättre?♥

Äkta kärlek baby, du och jag. ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-05-07 @ 22:07:28   

5 sanningar om mig...

1. jag får aldrig sittväck på magen
2. har alltid häng med mjukisbyxer
3. jag sjunger alltid när jag kör moped
4. beroende av allt sött
5. jag är snål, med allt förutom godis.....
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2011-05-07 @ 09:11:41   

God morgon,

god morgon på er, är uppe med tuppen.. Nästan iallafall! Lyckades somna igår innan tio så nu är jag pigg och utvilad... eller hur var det nu?

vaknade och fick panik för jag trodde det var skola, haha men ne de är ju lördag! jesper kommer hit vid tolv, och innan det hade jag tänkt att städa lite, packa ner lite nytvättat i väskan så jag inte använder det innan turkiet! och sedan får jag se om jag hinner baka lite också.

Jag hoppas på en bättre dag idag, men det känns som det iallafall. Känner mig så jävla glad och tacksam för att jesper kommer idag, han ärligt talat räddade min helg♥

Men ska ta och kliva upp nu, kanske duscha också? Det skulle vara riiiiktigt skönt.. haha men hey på er iallafall!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-07 @ 08:49:51   

ensam fredag

dryg skola idag och allmänt kallt har det också varit, skulle egentligen fare o fiska men ont i huve o fryser och de lär ju bara bli värre o vill inte bli sjuk till turkiet om en vecka, så jag blir ensam ikväll.

imorgon vet jag fan inte heller vad jag ska göra, jesper är me billy och natalie ska firas, dock tänker dom typ dra på ngn pundarfest i vännäs och jag har ingenting där att göra + att morötterna kom inte heller för vi slutade bort de på nå jävla vis.

vettefan vrf, för att jag typ skulle vara med jesper på lördan egentligen ;s aja, allmänt lack.
en hel vecka,
kommer inte träffa jesper i helgen han verkar ba ha fullt upp
och jag har träffat honom två dagar,
en dag såg vi typ en och en halv film - socialt. grät resten av kvällen - väldigt roligt och trevligt.. not
och den andra dagen kom jag vid halv åtta och sedan duschade jag och han såg hockey sen somna vi 9.

alltså allvarligt, kul? är så jävla ledsen och arg och less så ja palla int, sitt ba o gråt hela jävla tin o usch, haha roligt inlägg va ? va ett jävla tag sedan jag skrev såhär på denhär bloggen iaf. men aja, wtf. jag pallar inte bry mig, ha ett bra liv .

alltså va i helvete, jag pallar inte tjata på honom men gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, jag skulle vara med honom idag, hur jävlar slutade det? och jag skulle vara med honom imorgon, hur fan slutade de? haahahahahhaha alltså så jävla skrattretande, åt helvete me allt iallafall!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-06 @ 17:05:57   

Sitt på bussn

Sitter just nu på bussen, (gratis nätverk, hell yea) Haha, tänkte iallafall skriva ett litet snabbt inlägg innan skolan, Vi har inget speciellt idag, vad jag kommer ihåg men hoppas på att få igen några prov? Men vi får se hur det blir med det. Efter skolan ska jag vara med älsklingen, vet dock inte vars än men det blir nog bra :) Ska ta och avsluta nu, ha en bra dag!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-06 @ 07:43:05   

frys!

Frys som ett jävla tok även fast jag varit inne och legat under täcke i typ snart 2 timmar. Men nu blir det att släcka ögonen och hjärnan och sova, för jag ska upp om sex timmar och då är det fredag!!

men jaja, nu ska jag och min hungriga mage sova. godernatter!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-06 @ 00:16:40   

hehe

har inte skrive på ett tag, men har knappt suttit vid datorn! men ska snabbuppdatera lite nu hade jag tänkt och sedan gå på toa sen får vi se vad som händer!

Igår var det dans efter skolan, stod på huve o allt möjligt, hehe och nu är det bara en gång kvar för mig eftersom under sista dansen är jag utomlands! och annars så for jag till jesper, somnade rätt tidigt eftersom det var hockey.. haha

idag har jag det varit nationella i matte och sedan engelskaredovisning, har även kört moppe och ska snart ut och träffa en gammal vän, kanske.

sedan blire o sova och sedan äre freeedag!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-05 @ 18:39:36   

skoltime!

godmorgon på er! vaknade för en timme sedan precis och är nu klar för att gå ner och fika lite äppelpaj, hehe (A)

idag äre bara dryga lektioner så jag är inte så jävla taggad och mitt smink vart överarbetat o ja.. usch.. jaja, ska gå ner och fika nu.

haha man ser knappt att det är jag, men aja!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-03 @ 06:52:15   

godnatt!

Nu sitt jag i sängen och är alldeles nyduschad! Ska alldeles strax ta och gå ner och ta lite varm choklad och sedan upp och blåsa och småplatta håret så det är i OKordning innan jag går och lägger mig, vilket innebär att jag kan sova längre imorgon.

Har fått riktigt mycket gjort idag och det känns helt awesome! Börjat tvätta kläder och även sy sådant som behövs sy, eller behöver negermek. hahaha

Men nu ska jag kila ner, godnatt på er!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-02 @ 21:31:18   

Done!

haha, känner att det blir småa uppdateringar! Men det är ju bättre än ingenting, right?

Har varit ute och gått i 50 minuter, i faktiskt rätt bra fart! Känns så otroligt skönt och något som överraskade mig var att jag blev så jävla sugen på att fara ut och springa, röra på benen och slippa tänka! OK, inte på en väg dock men åkrar och skogar i mitt ♥ Det kan fan inte bli bättre än så, så jag taggar helgens träning! OMG, börjar låta som jag gjorde för kanske 5 år sen, damn!

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, städa? känns tråkigt men måste nog ta tag i det före jag börjar dra fram massa kläder och sånt...

så ja, jag ska faktiskt ta och göra det.. Sedan funderar jag på att ta fotbad, fotmask (HAH) men man blir jävulskt lena och måla tånaglarna, long time ago man gjorde det! och kanske dricka nå varm choklad som för övrigt övertagit mitt hjärta, hihi!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-02 @ 19:22:01   

Läxa> check!

Blev inte så mycket läxa som jag trodde ändå, har skrivit klar bokrescensionen och pluggat lite på engelskan, måste också prata med emelie hur vi ska dela upp allting. Och sedan är jag inte riktigt säker på hur jag ska skriva andra svenska uppgiften så den kan jag chilla med och att plugga inför svenskaprovet känns onödigt eftersom vi tydligen har det nästa vecka. Så jag har inte så mycket mer att göra, ska alldeles strax bege mig ut på en promenad i det kalla vädret och sedan ska jag väl städa och kanske börja ta fram lite kläder till turkiet?


snart min tur!!♥♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-02 @ 18:07:04   

läxa,läxa,läxa

kortdag idag, men som alla måndagar så slutar jag en kvart för sent för att hitta med bussen.... Men morsan kom och hämtade mig idag, så vi for och tog ut pengar, och som en överraskning!!! har jag 500 kr kvar på kortet efter jag har tagit ut 200 spenn, vilket jag inte tycker kan stämma! Jag får lixom inte ihop det... men man ska inte sura för det! jag har ju 200 spenn mer! hehe

och sedan for vi på apoteket och har äntligen köpt ett nytt läppsyl, har varit i behov av det i 3 veckor snart! Utöver det så kom jag hem för ca 30 min sedan och ska alldeles strax ta och göra alla mina läxor som jag måste göra.... engelska, svenska x3, matte, idrotten och HKn skulle också vara skön att få bortgjord..

Känner att jag har lite fullt upp för + läxorna, så har jag 3 träningsdagar, packning till turkiet, fisketur, moppekörning och fest? och massa såntdär, vettefan hur jag ska hinna allting och även fast de inte är ngt att oroa sig över, så stressar jag som FAN! but, that's me!

men nu ska jag ta och käka min japp och sätta igång med läxorna...



störd bild♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-02 @ 15:45:11   

fryser!

sitt o tokfrys hos jesper, men har tagit på mig täcke nu så det lär ju bli bättre! hehe han är just nu och gymmar så jag passar på att skriva lite, har dock inte så mycket roligt att berätta!
Gårdagen - valborg - började hemma hos mig me go matn o efterrätt, och vid nio for vi till bygdegården,  sku va med fredrik där men han va int där, så vi ringde morsan och sa att vi ville ha skjuts hem och just då kom fredrik ut... haha men vi for hem och så såg vi walk the line, för tredje gången! hahah
sen somna vi sött i min säng, he he lol.
och idag så for vi till jesper vid två och nu ser jag lyxfällan, vilket jag ska fortsätta med att göra!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-05-01 @ 17:56:52