dedär

jag tror jag hatar måndagar.. visst, de är väl nice att vi har kortdag. Men jag missar tidiga bussen med en kvart och får därför alltid vänta en och en halv timme på bussen. Men idag kom mamma och hämtade mig, så for vi och tog spruta för hepatit A, så nu var det bortgjort och sedan for vi en sväng på strömpilen. Köpte present till älsklingen och sedan nå solbriller, haft världens panik men nu ha ja köpt ett par så nu får dom jävlar duga. hahaha det roliga va att alla tjejbriller såg jag helt CP ut så fick bli ett par killbrillor. Men aja! That's life! Köpte även ett graffittinagellack, haha OM man är efter? ;) Men de va på rea så why not? tänkte måla ikväll så ni får nog bild på färg och resultat senare!

Nu hade jag planerat att gå ner och baka lite, så jag får se vad det blir för gott. Planerar också på att göra en design, men jag har absolut ingen ide i huvudet och kan inte med någonting när det gäller koder och allt sådant. Men jag får se hur det blir med den saken.


Hej

Min mage bara väller ut, seriously!!! Måste verkligen ta tag i träningen.. måste seriöst de.. Men fatta skönt att ba chilla i sängen, se någon film, äta chips.. kakor..

men ne. Jag måste fan ta mig ut o träna. Iallafall muskler. typ mage, typ situps och armhävningar och sådant skit.. ska fan utomlands om en månad.... Och varför kan inte "fläsket" lägga sig på typ ryggen istället där hela jävla ryggraden sticker ut som nån jävla flaggstång. haha OK.

Idag har jag bakat, hallongrottor som blev små platta kakor (FAIL) men de är ugnens fel. HIH!
Och sedan bakade jag några andra kakor som jag faktiskt inte vet vad dom heter. men dom är bruna och har pärlsocker på! Hihi,

Och utöver mina små smakprover av kakor (typ 5 st) så har jag ätit nudlar♥ och verkligen sett fram emot en glasstårta i kväll men ne, den skippar jag för då spyr jag. hahah så vad har jag för val?

Istället ska jag ta och måla naglarna, fota, lägga in på datorn, blogga, lägga in på bloggen och publizera. alltså sammanfattning, bilder kommer.

sedan blir det nog nattinatti med massa plugg!

hejRSS 2.0