110

idag har jag gjort typ ingenting, jag har äte lunch o midda, öh, och tränat ! haha sen har jag bara sutte vid datan typ. ;p fan va drygt, datanörd, ooohhyes ! haha. iaf, ja vet inte vad som hänt mellan mig o olivia , heelp me ! olivia vafan äre ? :(
iaf, jag har typ inget att skriva eftersom inget har hänt, förutom att jag typ är världens lyckligaste. ^^ egentligen skulle jag kunna berätta hur mkt som helst om typ ingenting. men ja har ingen energi till det. haha. imorrn äre iaf skola, o fem dagar sen helg, men de blir i angsjön. kmr sakna mina älsklingar. hihi . ^^ o spec en. (A) öööööööööööööhm, nu har jag ingenting att skriva ! hahaha !!

vaddå het ?
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-08-31 @ 20:22:21   

109

fan vilken kung kväll, najs som satan. for vid sex till rödå o kom hem typ nu.. ;P nä men för en halvtimme sen iallafall,. öhm, när jag kom till bron skulle vi grilla där, jag henke markus o sebbe så då gjorde sebb upp en eld sen satt vi där o ba.. typ prata. sen kom albin den glade.. höhö. o sen gick vi upp till tobba o va där inne, gick ut igen o sen minns ja int va vi gjorde, juste vi skulle typ gå ner till bygdegården men vi stanna uppe på vägen. sen stack sebb me tobba nånstans o då vare bara ja henke markus millis o albin. sen stack henke.. o då börjde vi gå upp till affärn o sen så va albin spårlöst borta ,, haha sen börja markus millis o ja fantisera, de va sjukt kul. typ skratta hela tin. sen så va vi vid tobba igen tro ja, o lite vid busskuren sen följde markus o sebb mig hem en bit och dom skrämde upp mig jävligt mkt. men sen så när dom börja gå hem så gick jag typ fem minuter sen kom britta så fick ja lift me henne. haha . kul, ja !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-08-30 @ 23:52:14   

108

Mycket blir som man inte tänkt, om jag skulle få välja. Skulle vi dela vårat liv tillsammans ! Varje dag, skulle vi vara ett. Inget skulle kunna skilja på oss. Jag skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka. För att få röra dig, få prata med dig, få andas i takt med dig. Jag vet att jag tjatar mycket. Men jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag älskar dig, hur jävla lång tid ska de ta för mig innan jag förstått det och hur ska jag kunna förklara det för dig. Jag älskar dig så det gör ont när jag tänker på att du inte är min, att du inte tänker på mig. Att du har en annan. Jag försöker vara glad o posetiv när du hittat nån ny, men innerst inne vill jag bara dö. Ännu en sumpad chans. Fattar du inte, jag vill ha dig. Skulle aldrig vilja såra lr svika dig om jag fick dig tbx, du är den allra bästa i hela mitt liv. Du är den finaste personen jag någonsin träffat. Jag älskar ditt namn, det är så fint. Allt är så fucking fint med dig, jag älskar hela dig. Vad du än gör! Hjälp mig, jag kan inte vara utan dig ! Jag kan inte andas utan dig för du är min luft. Du har fyllt upp mitt hjärta med kärlek och svek. Men hur mycket du än sårar mig, kan jag alltid förlåta dig. För ett liv utan dig vill jag inte leva !

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2008-08-29 @ 23:26:23   

107

hah , som sagt. jag vill ha nåt roligt att göra ikv ! men tror inte de händer. tv;n är upptagen av pappa. han ser typ friidrott, o sen gissar jag att jag inte får fara till rödå heller eftersom jag vare hemma från skolan idag. BU ! + att olivia först skulle till ikaros men sen inte, men ja gissar att ja inte kan vara med henne heller. så jag får väl bara dega vid datan o ritpapprerna. wie, kul. haha nej. nuuuu ska jag göra nåt. lr jag vill skriva men har inget att skriva om . heheh. nä, jag orkar inte skriva nå mer. kmr inte på nåt såååå, halera bra !

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-08-29 @ 19:07:52   

106

idag så hade jag faktiskt orkat vara på skolan , men mamma o pappa väckte mig inte. xD haha, och igår sa pappa att jag skulle stanna hemma idag med. vet inte vrf ! Nu har jag iaf bara ont i huve. de är ett plus. o de är fredag idag ! WIE! helg, yes. haha . gabbe fyller år, så grattis på han ! o nu väntar jag bara på glassbilen. ^^ HAH!


fan, att ja ens trodde på dig !? förstog väl att de va för bra för att vara sant. suck.

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-08-29 @ 14:50:34   

105

nu har jag fixat till min blogg igen.
o nu så ha ja lagt märke på att ja glömde ett s i annas efternamn. ;] piiiiiinsamt, men ja orkar inte göra om det nu, får göra de sen... HAH!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-08-28 @ 19:04:11   

104

igår vare världens slappdag på skolan, först läsning en kvart, bild i en timme. sen håltimma från tjugo i tio till elva, då va de idrott sen lunch och sen blev de so, o nu tycker jag att so;n är jätterolig. världens bästa lärare! haha dessutom så slutade vi tidigt också. ^^ och idag har jag varit hemma från skolan. haft sjukt ont i huvet, och lite i halsen. Fick egentligen stanna hemma sen i måndags, men de gjorde jag inte. för jag kände att jag skulle kunna klara av skolan. men imorså hadejag så fucking ont så jag ville vila. plus att pappa har haft ont i huvet hela helgen och sen blivigt sjuk nu i veckan. så pappa sa att jag fick välja, sen så sa mamma att jag kunde få stanna hemma. så då gjorde jag det. det känns inte bättre i huvet lr halsen, men eftersom det är fredag imorn så ska jag ändå fara till skolan tror jag. De var nästan jobbigt att sova länge. ^^ haha, så kan det gå. aa, men nu ska jag ringa olivia o hämta posten! HEJHEJ !

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-08-28 @ 15:21:44   

103

Bellman, en fransk och en tysk hade sökt jobb som brandmän. Brandchefen tog upp dem på tionde våningen i ett höghus.
Så sa brandchefen att de skulle hoppa. Fransken hoppade och slog ihjäl sig, sedan hoppade tysken och slog ihjäl sig. Men Bellman stod kvar. Då sa brandchefen till honom:
"Du får jobbet! Ni ska jobba och inte slå ihjäl er."


Bellman gick till drottningen och sa att han slog vad om femtio kronor att drottningen hade ett födelsemärke på vänstra skinkan.
På det svarade drottningen:
"Det var lättförtjänta pengar!"
Drottningen drog upp klänningen och drog ner byxorna.
"Nu förlorade du femtio kronor Bellman!"
"Ja det gjorde jag", sa Bellman, "men titta i det där fönstret. Där står kungen - och jag slog vad med honom om tusen kronor att drottningen skulle visa arslet för mig."


Om en fet skäggig gubbe klättrar genom ditt fönster och trycker ner dig i en stor säck, bli inte rädd. Jag har sagt till
tomten att jag vill ha dig i julklapp!!

5 milj människor tittar på Tv just nu. 2 milj jobbar. 1 milj sover. 800 000 har sex. 500000 knarkar och 1 dum jävel läser detta meddelandet!


I stadens park har det stått två statyer, i evigheter verkar det som, mitt emot varandra, en manlig och en kvinnlig.
En dag kom en trollkarl fram till dem och sa:
"Ni har nu stått här i 200 år, så jag ska vara snäll och förvandla er till levande människor i 30 minuter. Men kom ihåg - det är bara 30 minuter, så använd dem väl.
Trollkarlen svängde med sitt trollspö och de två statyerna försvann bakom närmast buske, där det hördes fniss, skratt och lite annat med. Efter femton minuter kom de tillbaka alldeles utsjasade och trollkarlen frågade varför de inte gjorde det en gång till eftersom de fortfarande har femton minuter till godo. Då vände sig den manliga statyn mot den kvinnliga och sa:
"Ok, men den här gången håller du duvan också skiter jag på den!"

Killen till tjejen dagen efter de träffades och tillbringade natten tillsammans: -Gumman, hur många killar hade du innan mig?

Det blev tyst en lång stund... Då säger killen: -Förlåt mig gumman jag har väl inte sårat dig med min fråga eller?

-"Nej då", svarade tjejen. "Jag räknar fortfarande."


Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna. Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig. Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt. En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en slingrande väg och plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som verkade fått punktering. Det var jultomten med säcken full av presenter. Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka med dom så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så började de snart dela ut presenterna. Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.

Bara en av de tre överlevde. Vem?

(Tänk först och titta sen på svaret nedan)Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.
Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.

Alla vet att jultomten inte existerar... och vad kan man säga om de perfekta männen!!


För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.

Bonus för män:

Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen så betyder det att kvinnan körde. Det förklarar olyckan.Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar det att:
Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-08-28 @ 15:12:24   

102

nu har jag inte skrive på aaaaaaaaaaslänge, hahaha. vet inte när senast va?! A, typ fem dagar men ändå, (; hehe. iaf, skolan har börjat, de kanske den hade gjort förut också ? men iaf, ja ha börja högstadiet, fett mkt roligare. mer friare o så, de är najs. fick överskåp också, HAH ! snacka om att många ville byta med mig, men icket. jag är ond, i know. mohaha. och nu har dom vanliga lektionerna börjat. iaf, so;n är mktmkt roligare nu me henrik än me barbro. xD hahah ! och ja måste byta från träslöjd till syslöjd. o då få ja va me a;arna. haha, typiskt, men tjejerna är ju iaf bra ! men inte fredde. lalala, alice har börjat i våran klass o ja, hon är jättesnäll. och sen i helgen så blire grillning me girls in my class. kommer bli så sjukt kul hoppas jag . (: och den helgen som varit har jag vare i hemavan på träningsläger. cissi, evve o anna var där. vi delade rum och hade jättejättekul ! a o nu vet ja inte vad jag mer ska skriva. jo ja va me henke o markus i söndags. o ja gissar att henke är lite avis. ^^ o ja, olivia var lite sur o ja va jävligt pratglad! hahah , sen fick ja ett halvt hjärtsudd av markus, haha. de va skiiitagulligt. och nu har jag nog inge mer att berätta. pusshej ! 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-08-26 @ 19:00:12   

101

haha, ja ha int skrive på bloggen på ett tag nu känns de som. fast ja vet inte hur många ggr ja börjat , men jämt blive tvungen att stänga ner. xD o sen igår tro ja de va, då skrev ja skitlångt, men då så sparades bara första meningen eftersom internet dampa . och det var inte kul. iaf, i lördags så kom olivia till mig o vi åt midda sen drog vi till rödå, for först hem till henke o sen ut till affärn. satt där ett bra tag. o de kom massa folk, bland annat sebb. o sen stack alla t hedman, men ja, olivia & henke gick till skolan o då kom sebbe också sen tog sebbe min telefon o han o henke sprang bort o ringde till alla möjliga. typ bara till mina skidkompisar dessutom. xD ahaha. sen så tillslut så låg ja på gräset o sebbe låg också o olivia satt, fast henke o ogge gick o hämta en penna för att skriva på ogges gips. och sen så kom sebbs brorsa o sebbe for me han. sen så va ja o olivia själv sen kom henke. men vi bara gav han en kram o sa hejdå o gick hem. och vi kom hem typ vid halv ett. sen såg vi film , o olivia somna vid tre o ja vid fem. sen vakna vi halv tio, o sen starta vi datan o hade fullt ös till tolv. o sen for hon hem. och vid sju kom mamma, pappa & simon hem från järpen, o vi åt sen for ja o olivia till rödå och va me henke o markus. vi for hem till markus men gick där ifrån nästan lika snabbt som vi kom. xD hah. sen for vi till skolan. sen skulle olivia vara hemma vid 10 så vi fick börja gå rätt snabbt. sen så hände de inte så mkt mer. simon står just nu o gräver med min klänning ute..  normalt. haha nä. hejsvejs ! + att ja har beställt kläder från ellos ! bilder kmr !några kommentarer om mitt hår under dagarna;
- ÅH ! troll! ¤ henke
-
åh, vad har du gjort häxa!? ¤ markus
- grönt? ¤ tobba
- haru grönt hår? ¤ sebb,
-
grönt hår?! ¤ andrew
- haru grön hårfärg? ¤ jimjag verkligen hatar dom som skvallrar .
dom har typ inge liv.
o dehär lär ju inte sluta bra gissar jag .
helvetes ungjävel! håll käften idiot !


+ ett till par skor som är slut nu.
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-08-18 @ 16:34:00   

100

jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, jag är dum i huve, JAG ÄR DUM I HUVE,
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2008-08-16 @ 17:43:33   

99

ida ha ja vare me henke, vi gjorde typ ingenting. o han hade jättetråkigt o de blev ju som de blev...  o sen har jag snackat me tompa i telefon och ringer han just nu . :D haha o vi snackar väl om allt mellan himmel o jord. xd haha. sen ska olivia komma till mig så ska vi äta midda, sen blire fiiiilm ! :D de blir skitnajs, sen sover olivia hos mig, så ja inte behöver sova ensam som jag gjorde inatt. :] haha,. så de bir najs. nu så ska ja sluta skriva o börja göra iordning för ikv. :D hejhej !

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-08-16 @ 16:25:11   

98

hellohello ! just nu sitter jag och tråkar, o känner mig inte alls på humör, pga pappa. han har vare dum i huve den här veckan.. iaf, igår var mamma o handla o då köpte hon så jag kan göra fransk manikyr, jättekul ! och även fast jag inte är så bra , eftersom det var första gången igår som jag testade så tycker jag att det blev jättesnyggt. (= iaf, de är sista helgen på sommarlovet. usch! men jag ska iaf vara med olivia och kanske henke. fast han vill inte komma. ;D men vi får se hur det blir. o sen så har jag värsta klådan på mina läppar - det får inte vara munsår ! då dör jag . men jag har aldrig haft dee men ändå. men nu ska ja gå o göra nå annat. hej !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-08-15 @ 17:26:14   

97

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!

När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!

När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!

När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!

När hon är tyst .... Fråga vad som står på!

När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!

När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!

När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!

När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!

När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!

När hon är rädd .... Skydda henne!

När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!

När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!

När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!

När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!

När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!

När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!

När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!

När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!

När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!

När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!

När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!

När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan

När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!

När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den

ladda upp denna texten inom 2min annars får du otur i kärlek resten av ditt liv
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-08-13 @ 22:26:03   

96

tidig kväll för mig ikväll. orkar inte me allt jävla shiet. pappa är skitsur på símon, jag är skitsur på pappa för han har helt fel om allting. så ja är på simon sida JA !! o mamma hon har varit allmänt irriterande idag. tråkigt väder, sura miner. passar ju perfekt !! hoppas olivia blir frisk snart. Måste bort från dehära huset så fort som de är möjligt, + att mamma o pappa kanske inte far t järpen i helgen. o då jävlar kommer jag seriöst få världens attack. jag vill inte ha dom i min närhet på ett tag känner jag ! såå, de va allt från mig. halerabra !
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-08-13 @ 22:24:53   

95

idag så äre väääärldens tråkigaste väder.. fyhelvete. och sen har jag inte gjort så mycket. bara sutte vid datan, städat och sett film. och snackat med olivia. (; hon är hemma, men är dock sjuk. inte för att jag blir förvånad men..(?) hon ska iaf vara frisk innan helgen. och hon hade inte köpt ett konstgjort hjortron trots allt. haha fuck. ja som hade vela ha de. ;D men jag överlever nog hoppas jag . nu har jag ingenting att skriva + ingenting att göra. kanske ska gå o röja undan lite smink som ligger utspritt överallt. haha ! o sen har jag vare o kolla på ellos.se o hitta kläder, o bilder kmr ofc !


allting är från ellos!

79,50 kr 149 kr 129 kr 179 kr 129 kr 79,50 kr
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-08-13 @ 19:20:53   

94

jaha, nu har olivia vare borta sen söndag. i dessutom har jag inte prata med hon sen söndags o jag håller på dampa lös - hennes mobil är inte på!!!! dö på henne. hon ska vara me mig imorn punkt slut ! fast ja vet knappt om hon är hemma än ?!?!?! Och jag lär ju inte få veta de heller ikv. guu ja saknar henne ! iaf, henke är hemma snart , typ vilken minut som helst skulle ja tro. men ja lär ju ändå inte få veta när olivia kommer hem. xD hehe. nu ska ja gå ner o fika eller göra nåt. pusshej!

haha måste pierca mig snaart ! :D antingen i näsan lr ögonbrynet. heyyyy..
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-08-12 @ 21:42:43   

93

´vby, natta o amanda idag. haah skitkul, iförsig vi gjorde typ inget,. först så typ for vi ut o tog rödvinbär. haha sen gick vi in, o typ spela gh, o sen gjorde vi inte så mkt mer innan amanda for hem. sen så satt ja o natalie o bara snackade typ en halvtimma, innan maten, sen så gick vi ut o prata mer eftersom basso kom sen gick vi in o satte oss vid datan o satt vid apb och lyssna på musik. efter de så skulle vi se " a walk to remember " men de fanns ingen text, så då kunde vi inte se den, sen så spela vi gh igen, o sen for ja hem.. haha, så vi ha inte gjort så mkt direkt. men kul ha vi haft iaf, sen så har typ natalie tjatat hela tiden på att vi ska bada :D men de har typ inte blivit något, sen så skulle vi värma upp badtunnan men de blev inte heller, hehe. o nu ser ja på os och typ tråkar och vet inte vad jag ska göra, o ja stör mig på att ja säger " o " hela tiden och " och " aja, drygt mhm... 

ja pallar inte att bry mäj, haha. ni får fan säga vad ni vill. men de är ju vad ni tycker, om ni nu tycker de. men ja tycker inte jag är de. och jag pallar inte heller säga emot, de hjälper ju inget ändå, såååå.. give up, pleas. ni känar ju inget påre, xD

hejjj,
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-08-11 @ 20:39:11   

92

förstår mig inte på ungdomar som inte har nåt liv. blir så jävla förbannad. kan man inte få vara som man är utan att bli kallad fjortis? herregu, o sen vill dom komma tillbaka ba; ååh, förlåt. de va inte meningen! du är ju skitvacker o tjablaha ! jävla idioter, har så fucking mkt att säga till er. men ja orka int, vrf ska ja ens behöva bry mig ? jag har ju tusen andra o ja litar på dom mkt mer än vad jag litar på er, men en sak ska ni ha klart för er, aldrig, aldrig,aldrig att ni får mig tillbaka igen. ni har sårat mig så sjukt mkt. så, bye med er ! ha ett trevligt liv - not.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2008-08-11 @ 01:24:37   

91

åå, ja ha så jävla tråååk,
kom på nå å göra, schyssta.
olivia ä påväg t fjällen o ja ha typ snart redan dött. fyfan.
inget att göra, bläbläblä! blir väl datan o tv;n hela dan I guess...
hejhej !


JAG BLIR SÅ SJUKT LESS PÅ ALLTING !!!!!!!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-08-10 @ 14:02:16   

90

ida ha ja inte gjort nåt typ, baka sen fare på midda hos grannars . o sen så ha ja slite ut en tand o ha jätteont i halsen pga blodsmaken - ja tål nog inte blod. hehe,. iaf, nu dricker ja cocacola för att få bort blodsmaken. o ska väl ta o pallra mig i säng nån gång framåt natten. iaf, hare bra, hejhej !

oo så jävla bra låt!!
http://www.youtube.com/watch?v=73eqsJPp_xQ&feature=related' i love it.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-08-09 @ 23:20:07   

89

nu ha int ja skrive här på ett bra tag. skriver typ aldrig nu för tiden. men ja sitter då inte så mkt vid datan heller, men ändå. hehe då äre bara o börja, fast vad jag ska berätta va en annan sak. jag va iaf i stan i förrgår, köpte en kofta/blus. den är grå o jätteskön. sen så köpte vi en diskmaskin o lite mer grejs. sen så en dag, typ onsdags tror jag. då skulle ja o olivia träffa henke o då följde sebbe o jim me. o sebb va iaf snäll den här gången. inte för att han gjorde nåt me mej förra gången.. men mot olivia. men jim han va lika dum i huve som han brukar va o så ja... hm vet inte vad jag ska berätta mer, kramade sebbe iaf innan jag for och sen på kvällen då vare öreälvsloppet, typ i bjurholm 4,1 km o de sprang ja på 20.15 o sen så ha ja säkert gjort lite mer, jo juste,ja har köpt ett par glasögon som jag älskar, - men dom ska chrillepille ha. suck ! aja, nu äre lunch. pussHEJ.

natta ja vill vaaa meee digigiigigigg!Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-08-09 @ 12:42:33   

87

Jag är:
[ ] Pojke
[x] Flicka

Jag äter:
[x] kött
[ ] fisk
[x] kyckling
[x] grönsaker
[x] frukter
[x] rotfrukter
[x] mjölkprodukter
[x] pasta
[ ] tabletter

Jag dricker:
[x] mjölk
[ ] havredryck
[x] energidryck
[x] juice
[x] saft
[x] läsk
[ ] kaffe
[ ] te
[x] oboy
[x] vatten

Jag har:
[x] en mamma
[x] en pappa
[ ] en mormor
[x] en morfar
[ ] en farmor
[ ] en farfar
[ ] en/flera systrar
[x] en/flera bröder
[x] en/flera kusiner
[ ] en/flera kusinbarn
[x] en moster
[x] en morbror
[x] en faster
[x] en farbror
[ ] en flickvän
[ ] en pojkvän
[x] en/flera vänner

[x] allergi
[ ] höjdskräck
[ ] cellskräck
[x] ormfobi
[x] någon sjukdom
[x] någon/några jag älskar

[x] gröna ögon
[x] blåa ögon
[ ] bruna ögon
[ ] vitt hår
[x] brunt hår
[ ] svart hår
[x] blont hår

Jag älskar:
[x] min familj
[x] mina vänner
[x] mina släktingar
[ ] mina gosedjur
[x] min säng
[x] musik
[ ] djur
[ ] reptiler
[ ] böcker
[x] havet
[x] naturen
[ ] att skriva
[ ] att sjunga

Jag hatar:
[x] myggbett
[x] flugor
[ ] min pappa
[ ] min mamma
[x] getingar
[ ] bimbon och "plastics"
[x] pedofiler
[ ] alkoholister
[x] knarkare
[ ] fiskar
[ ] mina systrar
[x] misshandel
[x] mördare
[x] våldtäkter
[ ] utlänningar
[x] krig

Jag har:
[x] haft kvarsittning
[x] kommit för sent till lektion
[ ] skolkat
[ ] varit på besök hos rektorn
[x] gråtit mig till sömns
[ ] blivit mobbad
[x] skurit mig
[x] nästan blivit dränkt
[ ] blivit misshandlad
[x] blivit utstirrad
[x] blivit anklagad för saker som jag inte har gjort
[x] kramat någon av motsatt kön
[x] kramat någon av samma kön

Jag har blivit kallad för:
[x] mitt namn
[x] mina smeknamn
[x] hora
[x] slampa
[ ] bimbo
[x] emo
[ ] skabb
[x] sötnos
[x] gumman
[x] bitch
[x] hon
[ ] punkare
[x] du
[x] äckel

1. Pierca näsan eller tungan? näsan
2. Vara seriös eller rolig? rolig
3. Dricka röd eller grön mjölk? röd!
4. Brinna upp eller drunkna? drunkna
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Föräldrar

Svara ärligt.
1.
Tycker du om någon? - ja
2. Sol eller måne? - sol
3. Vinter eller höst? - vinter
4. Vänster eller höger? - höger
5. Soligt eller regn? - soligt
6. Vaniljglass eller chokladglass? - vanilj

Har du.. senaste 24 timmarna
1.
Kysst någon? - jo
2. Sjungit? - ja
3. Blivit kramad? - ja
4. Känt dig fånig? - JA! xD
5. Saknat någon? - jaa,
6. Dansat galet? - nixpix
7. Klippt håret? - nej
8. Gråtit? - nä
9. Ljugit? - nä
10. Blivit kysst? - jo

Om dig.
1. Hur mycket är klockan just nu? - 23.18
2. Fullständigt namn? - ida viktoria persson
3. Vart bor du? - I Sverige
4. Hur många barn vill du ha? - några
5. Vill du gifta dig? - Ja
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - skär
7. Har du ätit sushi? - näej
8. Favoritglass? - öhh.
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - typ 5 :p
10.
Humör? - glá

Grejer.
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej
2. Har du en hund? - nä
3. Sover du helst själv eller med någon? - någon
4. Tror du på spöken? - jo.

Fem SKULLE.
1. Skulle du vilja vara längre? - hahaha ja.
2. Skulle du vilja väga mer? - hahaha aaa,.
3. Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? - maby
4. Skulle du vilja ha sex nu? - hahahah vem vet
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? - hahahah nä

Tio KAN.
1. Kan du röra på öronen? - nä
2. Kan du slicka dig på näsan? - nä
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - aaaa
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - tror jag
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - nä, älskar att prata
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - alltid
7. Kan dina vänner lita på dig? - ja!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - jo.
9. Kan du suga? - hahahaha nä.
10.
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - nä..

Femton HAR.
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Ja,
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Ja
3. Har du syskon? - Ja, flera
4. Har du någonsin haft sex med någon? - nix
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - vet ej
6. Har du varit full den här månaden? - hahaa nä
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - joep
8. Har du borstat tänderna den senast timmen? - nä
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - joo.
10.
Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - näej
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nä,
12. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger eller gjort det? - näe
13. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - nej
14. Har du haft sex med mer än tre personer? - nej
15. Har du ljugit på någon fråga än då? - nej

Nitton VEM.
1. Vem är din bäste vän? - olivia wonkavaara !
2. Vem älskar du? - sebb
3. Vem hade du senast sex med? - ingen.
4. Vem vill du bli full med? olivia , markus o henke
5. Vem är den bästa artisten? - axl rose lr slash
6. Vem pratade du senast i telefon med? - henke
7. Vem har du en liten crush i? - sebb. :] 
8. Vem är snyggast i hela världen? - mina brorsor
9. Vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det? - mamma o pappa.
10.
Vem är snällast i världen? - olivia
11. Vem är din bästa kompis? - olivia wonkavaara ! igen
12. Vem vill du prata med? - henke o olivia
13. Vem sov du senast med? - filip
14. Vem såg dig full senast? - pär
15. Vem vet allt om dig? - jag
16. Vem hatar du mest? - ingen kommentar
17. Vem kramade du senast? - olivia
18. Vem kan berätta allt för dig? - dom andra som litar på mig
19. Vem kan du berätta allt för? - olivia

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2008-08-03 @ 23:28:08   

85

halloj, ha försökt att skrive inlägg flera dagar men ja ha jämt börjat med annat så nu läre ju vara dax.. va ju ett tag sen. iaf, ja vet inte vart jag ska börja? men i lördags så bestämde ja o olivia att vi skulle vara med henke o markus så när vi kom till bron var dom där, o de va inte ett dugg hemskt, känns som om jag har kännt henke jättelänge. iaf, vi drog upp till rödåsel. o va där på affärn typ hela kvällen . o sen minns ja inte om de va i lördags lr söndags simon (inte min brorsa) kom o satte sig me oss, o de va inte kul tyckte ja o olivia. haha, men de gjorde tydligen henke o markus. sen så träffa ja sebbe litegrann o såklart så skämde jag ut mig rätt så mkt ! :D hahahah ! sen så nån dag for vi o tänkte grilla på sandvika men ja "glömde" tändstickorna ., ja orkade helt enkelt inte ta med dom. för ja tyckte att henke lr markus kunde fara o hämta de hemma hos sig men nä, de gjorde dom inte. haha så vi bara satt vid elden som inte brann o prata o hade jätteroligt. sen fick ja typ en kilo sand i håret av markus o de va ju inte precis kvällens höjdpunkt. haha sen så drog vi t affärn o slöa där och sen kom typ jeppe o några fler. o sen så gick vi iväg efter ett tag o sen sa jeppe att henke skulle fara hem men vi stog typ o snack i en timme ja, jeppe , markus, henke o olivia. sen drog jeppe ner byxorna på först henke sen mej sen markus. hahaha. pinsamt men rätt så kul. sen så va klockan typ tolv så ja o olivia skulle fara hem å då följde jeppe o markus oss me moppen dom rulla o ba skratta åt oss för att vi gick så sakta o sen försökte markus dra ner mina byxor men han lyckades inte. mohaha. sen så vart ja o olivia störd på dom för dom följde oss typ jättelångt. :p haha men tillslut for dom hem. sen så nästa dag typ, måndas så kom henke hem till mig . o vi va me olivia o va typ mest nere vid älven o prata o sen försökte henke putta ner mig i vattnet o han va jättenära på att klara det. men som sagt, man har ju skills. ahahaha. sen så vid sju skulle olivia hem så ja o henke följde henne typ till hennes busskur o sen stog vi o prata i kanske en kvart, sen så börja ja o henke börja gå mot rödå, o sen stanna vi av vid bron o snacka i ca en timme, o kramades lite smått. ;] myspys, sen va henke så hungrig så han fick lov att fara hem för han hade inte ätit någon middag. sen vart de ju bara o traska hem, fast ja fortsatte raka vägen till olivia istället. ;D heheh, sen kom ja väl hem vid tolv. o sen i tisdags så kom muppälsklingsanna på besök o vi for på sandvika o där va ju tina, nicke, pici, moa o erik. o sen ringde vi henke o sa att han skulle komma. så han kom men han bara satt i sanden och hade typ tråkigt o lekte med min mobil. o han satt o svettades jättemkt men han orkade inte klä av sig, himla lata unge. men iaf, sen så for anna hem med bussen o sen på kvällen så va ja hos olivia me henke o ja minns inte va vi gjorde. i onsdags så gjorde ja typ inget .... o torsdags (igår) så gjorde ja inte heller nåt, jo ja träna och sen på kvällen så vare ett jävla åskväder. hur jävla najs som helst, försökte ta kort på blixten men missa, jävligt svårt ! haah men sen så stog ja o prata me pappa medans ta tog kort, fast ja va inte beredd så då kom världens muller o ja vart asarädd o tryckte på knappen o just då kom det en blixt, haha snacka om tur! haha. sen idag så va ja me henke o vi typ bara prata o så ! och imorn blire emle o middag hos patrik o johanna. o hoppas rasmus ska diiiiiit. pussshej !Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-08-01 @ 22:25:00