60

sommarlovet börjar kännas lite drygt nu tyck ja, har ingenting att göra . har läst två böcker i dag, ca 400 sidor. jag borde verkligen inte vara frisk... sen så är typ allt drygt, lr de mesta iaf , inget att göra på dagarna när olivia är borta, nästan alltid ont i huve, vettefan va de beror på, pappa tror att de är datan, men jag har inte sutte nåt på hela helgen eftersom jag inte vare hemma, och sen tror han att de kan vara solen och att jag dricker för lite, och de kan ju faktsikt vara sant, hehe. imorn hoppas jag på bra väder. ska ut o träna o sen blire väl olivia hoppas jag så de inte blir en såndära tråkdag igen. och emle kan jag inte vara med eftersom hon är i östersund på storsjöcupen. o nån annan brukar jag inte precis vara med. och anna ska sova i tält idag men nån,  typ maja, så hon lär ju vara med maja imorn me,., så ja, jag har alltså inte så mkt val om olivia gör nåt annat,, booooring. aja men jag får ta dagen som den kommer och sen äre väl inget jag kan göra åt de. o just nu kom ja på att jag inte badat en enda gång på sommarlovet. herregu, dehär går ju inte. nu måste jag få fingrarna ur arslet o komma mig ut och roa mig lite !! kej, nu börjar jag låta lite tragisk, men känner ingen glädje me sommarlovet . inget händer ju vafan ! usch !
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-06-30 @ 22:52:06   

59

jadu, idag blir inte så mycket gjort för min del tror jag , bara slapp, fast de äre väl inte heller, anyway jag har solat lite idag och jag har smsat me olivia lite granna . sen så har hon komme hem , men hon fick inte vara  med mig eftersom hon har vare borta i två dagar och tältat med några från hennes klass ... menmen , imorn kan vi säkert vara med varann , o jag har typ inge speciellt att skriva . ahha, förutom att jag har egat mig lite me kameran(mobilen) idag o att jag väntar på att nåt ska hända och att jag ska få vara me sebbe någon dag , men de värkar inte bli. han har hittat en tjej o han värkar ha helt glömt bort mig och olivia, men han kommer väl tillbax när han ha dumpa tjejen . ^^ pussN på allihop.Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-06-30 @ 16:57:13   

58

jo nu var man hemma från övik. har vare där på träningsläger, for lördagmorron(igår) och kom dit vid tio, sen vare första passet ungefär när vi kom dit,. sen efter det åt i lunch, vila o åt midda, sen for vi ut o sprang. och sen kom vi tillbaka vid åtta ungefär och duscha o fikade. sen for alla ungdomar på hamnfesten, typ som vännäsdagarna, men de sög så vi for typ hem efter en timme typ.sen sov vi, o klev upp vi åtta, fika, vila o sen ut till slalombacken för att gå stavgång.. DRYGT ! menmen, sen så åt vi lunch o vila och packa, sen intervaller på skate, sen for vi hem, o de känns verkligen superskönt att få börja träna igen efter min förkylning. (= så ja, jag har inte så mkt mer att skriva. i veckan så blire grilla me olivia på sandvika sen blire väl träna o sova ? aja, pussn.


om jag bara för en dag kunde få vara din ?
kunde få vara den du älskar allra mest !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-06-29 @ 21:07:49   

57

Flickor, om ni inte lägger in den här inom 10 minuter så kommmer eran mamma att dö!

Strippat inför en folksamling: nepp
Äger ett par vita string: nepp
Har mer än 5 bh:ar: precis fem st, fast en är förliten ^^
Älskar personer som har magrutor: joodu, allt för mkt !
Har haft trekant: nepp
Har färgat håret minst 3 gånger: ahaha ofcourse,
Går inte ut utan smink: oftast
Har någon gång spelat klädpoker: joda, ;d
Tittat på en porrfilm: nepp
Du studerar ofta din kropp i spegeln: nepp
Älskar att shoppa underkläder: inte själv.
Du har någon gång föreställt dig själv ha sex med Brad Pitt: öh, nä?
Du har hånglat med över 15 personer på en kväll: nääääääj,.
Du älskar att prata om sex : haha om man är oseriös kan de va rätt kul ;d
Har dåligt självförtroende: joda, vissa dagar.
Älskar att få uppmärksamhet: ja why not.
Romantiska filmer är det bästa man kan se: JA !
Du har solat solarium: nepp
Du har haft sex med mer än 10 personer: oh nej
Du bär alltid läppglans: nejnej
DU HAR SVARAT ÄRLIGT PÅ FÖLJANDE FRÅGOR: hah, vem vet ??!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2008-06-29 @ 20:51:50   

55

igår så va ja me olivia i princip hela dagen. sen for hon hem vid halv tio, sen ringde hon vid tio ba; vill du följa med när jag åker inlines? o då följde jag med, ofcourse, de gjorde amanda också ! ahaha o de va ganska kul. :D o sen när jag kom hem så såg vi linas kvällbok. o seen gick ja o la mig. o nu ska jag fara till olivia. puss !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-06-27 @ 12:49:38   

54

jag vet inte vad jag vill, det är du som får mig att vilja. du är en stor del av mitt liv, de bästa jag har. låt de föralltid vara så? du kan aldrig räkna ut hur mycket jag älskar dig., och hur mycket jag har saknat dig medans vi inte varit så bra mellan oss. för de va du som värmde mig när jag var kall, de va du som lyssnade på mig när jag behövde prata. de va du som alltid fanns för mig när jag mådde skit. de va du som alltid vågade vara sig själv!! jag saknar dig fortfarande, varje minut. varje jävla ensam sekund. du fyllde upp mitt tomrum, o va alltid den jag kunde vara med när jag hade alldeles tråkigt, och var ensam. du betyder så jävla mkt, och jag vet. jag är inte perfekt, men med dig duger jag! för utan dig är jag ingenting. det är du som gör mig speciell! för mig är du inte bara en vanlig person. du är en vän, sån där som man aldrig hittar även om man letar över hela jorden, men jag har funnit dig och så länge som jag lever, kommer du alltid vara nummer ett, den jag älskar mest. för ingen kan någonsin ta den plats du har, den är bara för dig. för mig är du luften jag andas och pulsen som slår. jag vet inte vad jag ska göra för att få dig tillbaka till mig och olivia. de skulle betyda så mycket ! jag vet att du inte läser dehär. jag vet inte ens om du bryr dig om mig , men de ända jag är säker på är att de vi gjorde när vi träffades va äkta, kramarna va äkta, även fast du kanske inte ville (A) så vet jag, du har saknat oss. de märktes på dig, nu kanske jag låter rätt snobbig lr nåt sånt, men jag kände det, du har saknat oss. och det gjorde mig glad. jag önskar vi kunde ha de som förut. våra mysiga stunder, alla kramar . jag älskar att få vara i din famn, du är så mjuk, du är sån man skulle ha 10 stycken av. jag älskar din doft, och allt med dig. du är fan den bästa som finns, även om du gör sånt som inte är bra, jag bryr mig inte om de. de är ju ändå du som bestämmer sånt,. och sånna saker är inte hela människan. o jag har fått känna dig, den du är ! du är världens bästa kille, och jag tycker att det är tråkigt att de bara är jag och olivia som fått lära känna den sebbe. du är värd allt bra sebbe, de hoppas jag att du vet. du är som solen och månen, du finns alltid där och du lyser upp min dag och min natt. och när de är molnit så vet jag att du ändå finns där bakom,. bakom allt de mörka . du är en toppen kille och jag kommer alltid älska dig.

sebastian johansson !

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Tankar | 2008-06-26 @ 00:21:11   

53

idag så vakna ja vid tolv, skönt o sova ut ! o skönt att ingen väckte mig också . men sen efter att jag vakna så duscha jag, och satte mig vid datan. sen vid tre kom olivia och vi gjorde hennes blogg lite snyggare. å de va ju lite kul! gå in på den förresten !!  www.miniwonkis.blogg.se o ja, mer har jag väl inte o berätta förutom att jag har tråkat mig med en bok ikv. hahah ! hare bäst o sov gott. puss o kram !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-06-25 @ 23:31:47   

51

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
( ) Fondation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
( ) Parfym över 300 kr

Du ...

( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag (puder)
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på Gym (hemma, man kan inte säga att de är ett gym men de är massa styrketräningsgrejjer. ;P)
(x) Klipper dig varannan/varje månad

Du har...

(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

0-10 Naturligtvis naturlig tjejen
10-23 konstgjord behandlad blomma
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka, bara plast
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2008-06-25 @ 18:29:18   

50

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Tankar | 2008-06-25 @ 18:18:04   

49

Vi kan klara allt tillsammans vi kan prata om allt har inte känt så här förut och du vet att det är sant vill höra dom orden att du känner samma sak det kanske inte händer men jag hoppas varje dag det sägs att hopper är det sista som lämnar människan så jag har kvar hoppet om att vi hittar varan tänk om livet har en mening men jag tvivlar på de nu för jag trodde nästan på att min mening var du men jag trodde väll fel ja det visar väll sig kanske kommer det en dag då du kommer tillbaks till mig Jag kanske trodde för mkt jag kanske tog och överdrev men det kändes så rätt hur kan det då vara fel jag förstår ingenting nu men försöker för din skull du ville inte såra nån men du har gjort det nu var det något fel på det sättet som jag var vill kunna kalla dig min iallafall för en dag jag fick inte ens en chans att visa känslorna jag har
men du ska veta en sak jag skulle alltid stannat kvar aldrig göra dig besviken aldrig tänka på att såra dig du är så underbar och betyder mycket för mig men nu är det som det är och det är inte som jag vill men bara du e lycklig ska jag inte säga till för mina känslor för dig nu de är inte lika riktiga för bara du mår bra är jag glad, det är det viktiga jag hoppades på oss men det blev inte så men en enda sak måste jag få dig att förstå att allt som jag sa till dig det var så äkta och ingenting på jorden få det att ändras kanske är jag dum som tror jag duger för dig men ärlighet varar längst du är det finaste som hänt mig!!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Tankar | 2008-06-25 @ 18:07:09   

48

vi svor på att alltid vara vänner
men vad hände
vi förlorade varann
men du är alltid min ängel
det är otroligt
hur det kunde bli så fel
och det finns inget vi längre
så det fattas en del
utanpå ett léende
men inuti ett hål
att vara utan dig
är det som skapar djupa sår
alla gånger
som vi skrattat åt varann
alla gånger
som vi hållt varann i hand
alla gånger
som du sagt att du älskar mig 
tänker på dig varje dag
vill bara ha dig här
du va mitt allt
den jag levde för varenda dag
gå utan dig bredvid mig
så kommer inget kännas bra

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2008-06-25 @ 17:40:46   

47

ingen är social på msn lr apa, trist som fan. idag så har jag väntat på olivia i typ sex timmar sen kom hon när jag hade hittat nåt att göra. typiskt ! (; o sen såg vi filmen från lycksele . de va kul , haha ! sen så gick vi ut o ner till älven o då ringde tompa faktiskt ! de va längesen man prata med han ! (= var ju hur länge sen som helst ! så de va ju lite kul de också, o nu sitter jag och smsar med david o tråkar som de står i början av inlägget. menmen, de är ju snart dax för sängen om jag nu orkar gå o lägga mig ! hehe,
pussen !
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-06-24 @ 23:43:59   

46

nu sitt jag vi pappas data o håller andan, (hicka !)
har haft de tre ggr idag.
jättejobbigt.
iaf, jag lyssnar på amanda jensen - amarula tree
jättebra låt !
http://www.youtube.com/watch?v=SzZqW_ggE9A&feature=related
o den här är också bra me amanda
http://www.youtube.com/watch?v=TvUWoZXt4uA&NR=1
och jag väntar på olivia men hon kommer aldrig.
så typiskt henne. ;P
menmen .
kommentera sidan o skriv i chatten !
pusss !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-06-24 @ 18:25:38   

45

igår vare världens bästa dag på länge !!
iii do love it.
haha även om de fanns ett minus med också.. :/

idag så har jag ingen aning om vad jag ska göra. jag känner mig frisk, förutom att jag nästan inte hör nånting., annars har jag inte ont i huve, inte ont i halsen, inte så täppt i näsan ., megabra ! men de är ju träningsläger i helgen o de känns för jobbigt ! o jag orkar inte fara på de, men man måste väl om jag är frisk ! fast då kmr jag säkert bli sjuk igen . o då får jag seriöst damp ! usch, de är så tråkigt att vara sjuk ! ;d
aja, nu ska jag försöka ta mig in i duschen om de finns nå varmvatten !
pussn på er !

ida persson .
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2008-06-24 @ 13:09:34   

44

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!!!!
I´M THE HAPPIEST GIRL IN THE WORLD !
HELLYE !

sebbe sebbe sebbe sebbe sebbe sebbe sebbe sebbe sebbe sebbe sebbe sebbe sebbe .
you rock my world.
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Tankar | 2008-06-23 @ 22:43:46   

43

nu har jag inte skrive här på ett bra tag!
men de är väl bara o sätta igång att skriva.
i helgen har de vare midsommar och vi har vare i agnsjön .
de va askul, förutom att jag var sjuk.. :(
+ att olivia for hem efter första dagen eftersom hon va sjuk.
så de va inge bra ...
sen så höll jag på att förlora min toffel men de gjorde jag inte som tur va !
haha, rolig historia de ! ;)
jag, evve och olivia stog på bryggan .. jag på ena sidan och evve och olivia på andra. haha sen så hade vi just haft toffeltävling, vi skulle se vems toffla som åkte snabbast på vattnet. och då kom jag på iden att jag skulle kasta över tofflan till evelina så jag kasta och skrek att hon skulle ta emot den .. men hon missa o den for ut i sjön.. och den va så långt ut att vi inte nådde den,, och ingen ville hoppa i och hämta den,. tillslut så var den ungefär 100 meter från oss .. och de va några som skulle ut o paddla så vi fråga dom om dom kunde hämta den och dom sa att dom kunde försöka,. så dom for ut och hämta den men dom kom aldrig tillbaka utan fortsatte att paddla bort. sen så gick vi och åt och kom tillbaka och då va dom påväg och sen så ramla dom i vattnet och några fick fara ut med båt och hämta dom.. ooo dom hade inte min toffla .. :(
men sen så nästa dag for rasmus ut och fiska och sen när vi satt o åt lunch så kom han och eva me en fiskehåv o hade min toffla i den. o då vart ja glá ! hahah!

så de va de.
idag ska jag bli frisk o baka.
och maby fara te rödå o träffa sebbe.
saknar verkligen diiig.
puss på er allihop!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-06-23 @ 14:02:09   

42

[1989] gick en flicka hem till sin mamma för hon hade varit hos sin
mormor och ätit, när hon gick på en stig kände hon en hand på henne
axel, hon försökte springa men mannen bakom henne höll för hennes mun
och drog ner henne på marken och sedan in i en skog, mannen tvingade
flickan att ta av sig ALLA kläderna och hålla käften, flickan kunde
ingenting göra än att göra som mannen sa. När hon hade tagit av sig
kläderna band mannen fast henne i ett träd, och tog själv av sig ALLA
kläderna. Han ställde sig framför henne och började med det värsta. Han
trängde sig in i henne och närmade sig hennes mun, flickan kämpade för
sitt liv men det gick inte. Det va mörkt ute och mannen hade sex med en
12 årig flicka, Kl närmade sig 24:00 mitt i natten. Efter allt tog
mannen en kniv ur sin ficka och stack den i flickans underliv och sedan
i bröstet, Den natten blev flickans sista dag i livet, mördad och
sexuttnyttjad. Polisen hittade flickan i skogen 3 dagar senare men
mannen hittades ALDRIG. Om du inte lägger ut denna text på din
bilddagbok inom 5 min kommer du dö på något av dessa sätten: 1. Flickan
kommer att ligga i din säng i natt och döda dig för att du inte brydde
dig. 2. Du kommer dö på samma sätt som flickan. 3. Mannen kommer att
stå bredvid din säng i natt och kolla på dig när du sover och när du
minst anar det så kommer han att sticka en kniv i dig... Man vet inte
på vilket sätt det blir, Men tänk på att flickans själ finns kvar och
mördaren är fortfarande på fri fot.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2008-06-22 @ 17:42:00   

41

midsommar imorn i angsjön.,
de blir kul .
fast olivia kanske inte får följa med ..
o då vill inte jag heller följa med för då blire inge kul !
så jag tkr att hon måste följa med !
idag så har jag vare i umeå,
for typ halv åtta imorse kom hem tolv.
for två igen och kom hem fem,.
haha !
ganska drygt ja .
och nu känner jag min friskare faktiskt.
hoppas förkylningen är påväg bort !
fan, sjuk på sommarlovet..
hur bra är de på skala 1 - 10 ?
nä, usch!
nu ska jag dra.
pussseN på er !

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-06-19 @ 18:10:12   

40

Kan inte tro på verkligheten, det får inte vara över.
Du är den enda för mig, och allt som jag behöver.
Inget kommer nånsin bli detsamma igen,
jag längtar efter dig och jag saknar dig än.
Du var allt för mig gubben, fan vi gjorde allt ihop.
Jag trodde faktiskt att det alltid skulle va vi två.
Vi var ju gjorda för varann, och du var min bäste vän,
men bäst att skit i allt, och börja om igen.
Men hur ska det gå när bara du finns i mitt huvud,
allt jag tänker på är dig och det vi gjorde.
Vet du hur mycket skit jag tog emot för din skull?
Vet du hur många vänner jag svikit för din skull?
Kommer du ihåg, vi kunde skratta åt allt.
Mitt hjärta är öppet och alla bara strör salt.
Det gör ont, själen bara svider, när jag som vanligt
tänker tillbaks i tiden, på tiden det var du och jag,
tiden det var vi två. Du vet precis som jag att en gång
var det faktiskt så. VIll känna lycka med dig igen, och hålla
din hand igen. Kan du inte fatta, jag saknar dig verkligen.
Du såg mig, innan någon annan sett mig.
Men jag förändrades, sen dög jag inte åt dig.
Du älskade mig så som jag en gång var, det gör du inte längre
och det sårar mig idag.

[Ref.] x2
Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende.
Din personlighet, ditt underbara leende.
Du är så underbar, snälla ge mig en chans.
Vill bara va med dig, o ingen annan stans.

Nu lever du ditt liv, och nu lever jag mitt.
Man måste ta en dag i taget, och sköta sitt.
Men jag tänker på dig varje dag, varje minut.
Jag hoppas denna saga kommer få ett lyckligt slut.
Det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig.
Du var så jävla mycket, du är allting för mig.
Du var den jag kunde prata med när jag mådde skit.
Det är tack vare dig som jag tagit mig hit.
Alla minnen som vi skapade, har du glömt varenda en?
Jag vill bara ha tillbaks tiden med dej igen.
Vi hade ett språk, som ingen annan förstod.
När jag kolla på dig förr, så stog du och log.
Men nu när jag tittar på dig, ser du inte mig.
Du tittar förbi, som du aldrig någonsin kännt mig.
Det sårar mig, spela roll vad jag gör, du märker
inte mig, du varken ser eller hör.

[Ref. x2]
Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende.
Din personlighet, ditt underbara leende.
Du är så underbar, snälla ge mig en chans.
Vill bara va med dig, ingen annan stans.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2008-06-10 @ 15:20:19   

39

javisst blire skönt me sommarlov.
trist att man inte får träffa kompisarna så mkt bara.
ska verkligen försöka träffa dom i vby mer nu .
o diana o gabbe ofcourse.. haha
förra året hade jag typ inte träffa nån .
men så äre  !

skolavslutning idag.
regna som fan,
o ja, låten gick sådär menmen,
olv sla kah ta bussen till lycksele.
o stanna tills på måndag! puss

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2008 | 2008-06-10 @ 13:50:47   

33

Namn: Ida Viktoria Persson
Piercingar: Nej, eller jo öronen (a)
Tatueringar: nej
Längd: 163
Skostorlek: 38
Hårfärg: blond/gul/guld och brunt
Är du kär i någon: alldeles för mkt.
Önskar du att du bodde någon annanstans:ibland
Tänker du på självmord: nej
Tycker andra att du är attraktiv: inte vet jag, haha
Dricker du: nej
Använder du droger: Nej
Röker du: neop
Vilket shampoo använder du: de som finns
Vilken parfym använder du: vanilj o några andra 
Vad är du rädd för: SPÖKEN
Gillar du att tvätta: nej
Gillar du Berg-och-Dalbana: inte de bästa precis

SENASTE..
Film du hyrde: black christmas
Film du köpte: dangerus water
Låten du lyssnade på: guns n roses november rain
Låten du hade på hjärnan: hm... ingen .
Låten du laddade ner: jadu, minns inte .  
Personen du ringde: olivia
Tv program du tittade på: miami ink
Personen du tänkte på: sebbe

FÖR ELLER EMOT...
Långdistansförhållanden: för
Utnyttja någon: emot
Självmord: emot
Teenage smoking: emot
Att använda droger: emot
Sex före äktenskap: för
Köra onykter: emot
Förhållanden: för

FAVORIT..
Mat: grillat
Låt: november rain .
Sak att göra: vara utomlands, vara med mina vänner!
Sport: skidor
Dryck: hm. massor
Kläder: tunikor. jeans . mjukis, linne , kofta. xd
Film: många
Bil: bra fråga..

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke: joda, många ggr
Gråtit över en flicka: jops
Ljugit för någon: haha, vem har inte gjort det? ;)
Varit i slagsmål: jo
Blivit arresterad: nej

ANTAL..
Gånger du varit kär:på riktigt typ,,, 2-3 ggr
Gånger ditt hjärta brustit: alldeles för många gånger
Hjärtan brustit på grund av dej: några ggr...
Tjejer du kysst: 0
Gånger ditt namn varit med i tidningen: antagligen rätt så många gånger, kanske 20?
Ärr du har på kroppen: orkar inte räkna..

Ska bli skoj: sommarlov
Ska inte bli skoj: tråka på sommarlovet .,.
Sparar till: kamera, kläder . m.m
Väntar på: att något ska hända
Pålägg som gäller: skinka och smör såklart, höhö
Dagens dryck: läsk ,

SENASTE..
Bok du läste: hon klev ut ur tavlar, ut bilden. (lr nåt sånt.. ;P )
Personen du fick mail av: emil s
Personen du fick brev av: emelie
Personen du fick sms av: oskar
Gången hela din familj åt middag tillsammans: nån månad sen
Saken du köpte: klänning.

Vad har du gjort idag: träna..
Var det kul: nja .
Hur tidigt stiger du upp: skoldag ; 06.30 helg ; olika.
Gillar du att slåss: nää
Vad ska du göra ikväll: sooova
Är du seriös: njaa, ibland :')
Vad är du allergisk mot: allt o alla,
Var har du ont: i käken ..
Använder du hårspray: aa, ibland.
Kan du stå på händer: näju,
Favorit serie: ingen

Håkan Hellström eller The Ark: the ark
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars winnerbäck!
Salt eller socker: socker, mhh :'D
Gillar du ketchup: jaa
Är du glad nu: njea
Var du glad igår:  jopp
Känner du nån som jobbar på sjukhus: ja
Vad dansar du till: musik ?
Stockholm är: en stad
Göteborg är: är också en stad
Kan du sjunga: NEJ NEJ NEJ!
Mer värt än guld: rödåkompisarna o olivia
Spaghetti eller makaroner: makaroner
Ett land jag helst vill besöka: usa.. england. tahiland... en hel del
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2008-06-10 @ 13:45:31   

38

ja, då var sista "arbetsdagen" avslutad i skolan. soft, skolavslutning imorn, de lär ju bli bäst. sen blire o dra till lycksele till farbror. ska åka buss vid 6 från storvägen i tvärålund. o de blir ju "megakul" o åka ensam dessutom, men vad har man mobil till ? haha. anyway, ska bli skönt med sommarlov !! o idag så har jag packat klart, inte riktigt allt men nästan. o sen har jag städat mitt och simons rum. lite iaf, så de ser bra ut när simon kmr hem. haha tror de är på fredag.. men iaf, jag har också fått en ny klocka o puder, så de är najs! pusssss hej kyss glada meeej . höhö.

my new clock ,  o mitt nya puder... o jag...
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-06-09 @ 19:50:43   

37

(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan
( ) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag
( ) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
(x) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
(x) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
(x) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig
(x) du är en lugn person
(x) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då
( ) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(x) du tycker om små bebisar

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
( ) du höjer nästan aldrig rösten
(x) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet
( ) du har somnat på en lektion

( ) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej

(x) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
( ) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max
0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?
20-24 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2008-06-08 @ 18:22:43   

36

Fjortistest

1. du använder Foundation [ ]
2. du använder puder [x]
3. du använder 3 lager mascara [x]
4. du använder rouge [x]
5. du använder solpuder på sommar och vinter [ ]
6. du använder svart kajal [x]
7. du använder ögonbrynspenna [ ]
8. du använder läppglans [ ]
Totalt: 4

1. minst 5 par linnen [x]
2. minst tre par Jeans [x]
3. minst 4 klänningar [ ]
4. minst 1 par mjukisbyxor [x]
5. minst 2 par skor [x]
Totalt: 4

1. stora örhängen [x]
2. märkesväska [ ]
3. armband [x]
4. halsband [x]
5. stora solglasögon [ ]
6. diadem/pannband [x]
7. nagellack [x]
8. 3 kg parfym [x]
Totalt: 6


1. killtjusare [x]
2. många vänner [x]
3. tycker det är coolt att skolka [ ]
4. dricker för att bli full [ ]
5. konstiga ljud [x]
6. Går på alla " speciella " tillfällen [x]
7. Älskar sola solarium [ ]
8. älskar rosa [ ]
9. fixar alltid håret [x]
totalt: 5

1-8 Onormal
9-16 Normal
17-24 Fjortis
25-32 Extrem fjortis

totalt: 19
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2008-06-08 @ 18:19:21   

35

är du en bad ass elr mammas flicka?

druckit alkohol[x]
rökt/snusat [ ]
rökt vattenpipa [ ]
testat tyngre droger [ ]
druckit så mkt så du spytt [ ]
snott från en privat person [ ]
misshandlat någon [ ]
fuskat på ett prov [x]
hamnat i trubbel med polisen [ ]
druckit alkohol på offentlig plats [ ]
kysst en främling [ ]
haft sex md en främling [ ]
hånglat med nån av samma kön [ ]
slagit knytnäven i väggen [x]
slagit nån så den ramla [x]
skurit dig själv [x]
hets ätit [x]
haft bulimi/anorexi [ ]
piercat dig själv [x]
har en tatuering [ ]
vart otrogen [ ]
gått bakom nåns rygg [x]
gett nån skyldig skulden [x]
kallat någon hora/slampa [x]
hotat någon [x]
skrikit till någon att du hatar den [x]

totalt; 12

0-6; du är mammas flicka. du följer alla lagar & regler som finns.
6-17; du är en kaxig sak! du säger vad du tkr o tänker,
och är inte så värst rädd va folk har för uppfattning för dig
.

18-27; du är riktig bad ass. folk kan bli rädda för dig när du går förbi. tagga ner..

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Listor | 2008-06-08 @ 18:15:09   

34

Vilken svordom använder du mest? jadu, helvete kanske.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.30
Var köper du dina matvaror ifrån? en affär
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? joda.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? kläder!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? nä
När var senast någon stötte på dig? inte vet jag, haha
Vad åt du till middag senast? hamburgare
Kan du vissla? jo, men proffs är jag då inte.
Tittade du på tecknat när du var liten? klart
Äger du några popband t-shirts?
När flög du senast?
aldrig,
Pratar du några andra språk? ja, två
Har du gråtit offentligt? jaoja
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? JAAAA ! haha .
Vad har du med dig in på bion? popcorn och en kompis? :)
Vad har du för väder? solit ?
Har du en blogg? jops, denhär.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? går intepå gymn.
När sov du senast på golvet? vet inte..
Vilken är din favorit drink? ingen aning
Gillar du din boendesituation? sådär.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 1.30
Är dina dagar fullbokade och stressiga? ibland, ibland inte
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? hahanä .
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 13
Tror du på liv på andra planeter? vem vet.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? har jag inte tänkt på..
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? kanske det, menskulle vara äckligt.
Tycker du om att krama folk? ja!
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? charlott kalla
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja, faktist
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? never.
Hur äter du ett äpple? tuggar och sväljer.
Är du mörkrädd? nää
Förrätt eller efterrätt? . efterrätt såklart! haha
Tre saker du alltid har med dig? mobil, mig själv, o kanske kläderna jag har på mig?
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2008-06-08 @ 18:10:15   

32

Har smink (x)
har en gitarr (x)
har fem olika parfymer (x)
Har cheep Monday byxor ( )
Har msn (x)
Har bdb ( )
Har färgat håret svart (x)
Hål i öronen (x)
Total: 6

DU HAR GJORT:
Har däckat ( )
Har percing naveln läppen eller näsan ()
Har varit på disco (x)
Har druckit alkohol (x)
Har tagit egobilder (x)
Har svurit (x)
Har färgat håret (x)
Total: 5

ÖVRIGT:
Suttit på gatan mitt i stan (x)
Har tagit hål i öronen (x)
Har haft kort hår (x)
Har skärt dej (x)
har/haft över 100 på din Msn (x)
har/haft ett tönt smeknamn (x)
Har haft över 50 inne på msn (x)
Har en mobil (x)
Total: 8

summa: 17
1-7: Daddy's little spoiled girl!"
8-15: I guess you're a normal kid
16-18: Du har ett liv, men lever det inte enda ut. Passa På medans du kan!
19-23: Rock'n'roll baby!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2008-06-08 @ 17:22:08   

31

jag får seriöst damp på den hära bloggen...
antingen äre jag som är oteknisk lr så gåre bara inte..
så hjälp mig..
hur kan man göra så att bloggen blir snyggare ?
te.x snygg bakrund o stor bild på framsidan..
schysta skriv om ni vet !
puss !blåååhndie .
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-06-07 @ 22:53:29   

30

Får du över 30 är du tjej.

[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Du har en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har färgat håret.
[x] Du brukar säga blonda saker.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma.
[x] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
Totalt:5

Du älskar..
[ ] Glitter.
[x] Färgen rosa.
[x] Shopping.
[x] Dekorationer.
[x] Speglar.
[ ] Skolan.
[ ] Enhörningar.
[x] Disneyfilmer.
[x] Ljus.
[x] Blommor.
[x] Mjukisdjur.
Totalt:8

Du shoppar på..
[ ] MQ.
[ ] Pimkie.
[ ] Victoria´s Secret.
[x] H&M.
[ ] New Yorker.
[x] Gina Tricot.
[ ] NK.
[ ] Top Gun.
[ ] Taily Weijl.
[ ] Bijou Birgiette.
[ ] City Girl.
[ ] Colosseum.
[ ] Madonna.
Totalt: 2´

Du säger ofta..
[ ] Whatever.
[ ] Oh my god!
[x] Vet inte
[ ] Cutie.
[ ] Hot.
[x] Visst.
[ ] Säkert.
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous.
Totalt:3

Du läser..
[x] FRIDA.
[ ] Cosmopolitan.
[ ] Glamour.
[ ] Marie Claire.
[ ] Elle.
[ ] Teen Vouge.
[ ] Bravo.
[ ] Veckorevyn.
[ ] Wendy.
[ ] Bravo Girl.
[ ] Popcorn.
[ ]Star Flash.
Totalt: 1

Du älskar dessa filmer..
[ ] Elizabethtown.
[ ] Girls Club.
[x] Freaky Friday.
[X] The Notebook.
[X] A Walk To Remember.
[x] Sweet Home Alabalma.
[ ] Where the heart is.
[ ] Just My Luck.
[ ] John Tucker Must Die.
[ ] Pledge this.
[ ] Girls United.
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days.
[ ] Mona Lisas Smile.
[ ] My Girl.
Totalt:4

Du brukar kolla på..
[ ] Lost.
[x] Americas Next Top Model.
[x] Project Runway.
[ ] Desperate Housewives.
[ ] The Simple Life.
[ ] Men In Trees.
[ ] 8th & Ocean.
[ ] Grey’s Anatomy.
[ ] OC.
[x] Laguna Beach/The Hills.
[ ] Nip/Tuck.
[ ] Gilmore Girls.
[ ] One Three Hill.
[ ] Heroes.
Totalt:3

Gillar..
[ ] Paris Hilton.
[ ] Jessica Simpson.
[ ] Mariah Carey.
[ ] J-Lo.
[ ] Britney Spears.
[ ] Beyonce Knowles.
[x] Christina Aguilera.
[x] Hilary Duff.
[x] Lindsay Lohan.
[ ] Gwen Stefani.
Totalt: 3

hahh satan, 29 xD
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2008-06-07 @ 19:24:59   

29

fyfan va jobbi mamma o pappa är.
blablabla , bråkbråkbråk!
usch, nu går ja o lägger mig.
bläuh..


de har vare hur himla varmt som helst idag..
gick knappt o vara ute !
28 grader i skuggen. mumma lr ?
aja, blev inge vby idag.
o imorn har jag inget planerat.
ring mig om ni vill hitta på nå !

image146
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-06-05 @ 23:29:53   

28

igår så va våran klass och såg nians revy,.
den va rolig .
sen så efter lunch så cyklade vi till pengfors eftersom vi skulle övernatta där,.
vi ställde upp tälten o bädda o allt först.
o efter ett tag så gick några o bada.
de va typ as skönt,.
sen vart de lekar, sen midda o sen lekar igen.
o på kvällen grilla vi korv o satt vid brasan
och jag, diana, david, emil, fredrik m.f gick till kraftverket. :d
ahah .
o när vi var påväg dit så snubbla tommie lr nått, o rulla ner i vattnet.
såg skitkul ut , xd
sen gick dom i vårat tält; jag diana emma o elina o spela kort osådär.
sen typ skulle vi sova men alla var typ ändå ute o sprang o sen så var elina i gabbes tält,
o då bjöd jag diana o emma in emil a , david o jimmy,
sen så kom elina, o vi bestämde oss för att göra oss redo för att sova.
o de vart megatrångt, eftersom killarna ville sova med oss.
men tillslut gick jimmy o de vart mer plats.
sen så somna vi typ vid 2 , halv 3. o vaknade halv 4.
sen kunde man inte somna om,
tjo de va inge kul men sen så satt vi o snacka.
ganska högt också,
sen kom gabbe in 5 o vi satt o snacka till 6.
sen gick vi ut o satte oss där man eldar o de va askallt .
sen fika vi lite. o hade inget o göra.
sen vakna alla andra och vi började plocka ihop.
sen cykla vi tillbaka o åt lunch sen hade vi musik i 20 minuter o vi sluta sen .
jag gabbe o diana cykla hem till diana,
sen badade vi. och de var hur jävla skönt som helst!
o sen har jag halvt sovit enda sen middan vi åt hos diana,
sen gick vi till gabbe för att han skulle äta.
o sen så somna vi av på gabbes studsmatta. ^^
o nu sitter jag här o degar. :D


imorn så planerar jag på att dra till vby,
fast jag ska hinna me o träna också ..
får väl se hur det går!
pussar o kramar.


asså snälla, hur jävla omogen får man inte va.
jag är så jävla less på dig.
dra åt fucking helvete!!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-06-04 @ 21:54:53   

27

nu är jag i skolan o har just haft musik.
ahah före det så var vi i pengfors o övernatta.
o de va megakul.
orkar inte skriva nåt om de nu, gör de hemma ist.
puss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-06-04 @ 12:44:08   

26

jadu, vad ska man säga..?
tältning imorn,
elina vill typ inte sova me mig o diana så hon ska fråga uffe om hon får byta,
något trist. menmen,
hennes val !
nu ska jag gå ner o göra varmchoklad o sen krypa i säng...
pusshej !

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-06-02 @ 21:36:17   

25

jag har inte skrive på bloggen sen typ , torsdags.
nu har jag iaf skaffat apb igen..
imorn så äre tältning, bah najs ! <3
ska sova me elina o diana .
dianagums , du ä ju bäääst ! :*
så snart måste man ju börja packa.
o på onsdag stannar jag i spöland hos diana !
de blir ju najs ju ;d
haha puss !


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2008 | 2008-06-02 @ 15:09:35