fredag ;)

ikväll kommer emläää & alice hit och ja vet inte riktigt vad vi ska göra ? men vi hittar väl på någe. hehe.
pappa har kommit hem nu, han for till järpen igår och nu har han komme hem. Så nu ska jag snart hjälpa honom att bära ut nå skit + att ja ha en gitarr som jag kan plinka på. Tom två st ;) hahaha får se om det går nå vidare bra. :D

sen ska jag duscha och äta lunch osv. men nu ska jag fortsätta kolla efter klänningar till avslutningen, tjaO!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-04-09 @ 12:36:10   

tjatjaa....!

tjäääna! onsdagkväll nurå, igår så klev ja upp klockan sju och for te stan med bussen som gick nio. Sedan var jag och anna på bussstationen o vänta på cissi och tove men då var dom ngn annanstans så då traskade vi dit och sedan hitta vi dom på H&M. sen gick vi bara runt och gjorde typ ingenting. :P vi var med evve också och sen vid ett så tog jag bussen till vby men visste inte när jag sku kliva av så jag klev av då en annan klev av, (som bor på samma ställe nästan som dit jag skulle, jb:)) sen fick jag gå typ 5 km och sen kom jag till min älskling!! vi typ låg o mysade och pratade och såg på tv osv. :) somnade runt elva och sov till elva då chrille ringde och väckte oss sen fick jag skynda att klä på mig för att kunna fara till alice eftersom jb skulle packa och massa. sen satt jag hos alice i typ en timme och väntade på henne och sen när alice komme så kom typ emlä 15 min efter och då bakade vi ngn kaka, (eget recept) sen for vi ut o åkte i lekbacken och sen for emlä hem. o då for vi till ica, o sen for vi på bibblan o alice låna nån bok osså satt vi vid datorn en stund sedan for jag hem...

nu har ja äte middag. dock ett tag sedan, och jag har duschat och spelat koronn..(felstavat men whatever XD) gick inge bra alls och sen har jag skittråkigt nu så jag satte mig o skrev ett litet inlägg..


så ja, vi hörs väl senare. tjjaoooo

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-04-07 @ 20:41:11   

måndag!

måndag idag, har varit en sjukt dryg dag med trist väder och inget bra på tv. har inte gjort så mycket, sett några filmer, spelat monopol, klagat över att ha ingenting att göra osv... som tur är så är det snart kväll och då blir det o sova. tihih xD
Min älskade älskade älskling kommer hem ikväll!! ska inte träffa honom ikväll utan blir kanske imorgon istället. Han är lite sjuk och är nog trött och har nog mycket att göra eftersom dom flyttar till helgen.

Imorgon blir det först kanske att fara till stan. (hoppas jenny&chrille ska dit så får man skjuts med bil ;) ) sen ska jag träffa cissi och tove, och förhoppningsvis annapanna! :) så det blir najs tyck ja. och sen får man se om chrille och jenny ska dit för isf kanske dom kan skjutsa mig till jesper efter ? :) hope so!

nu har jag inte så mycket mer att skriva..så hejdå.

i miss you my darling!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-04-05 @ 19:21:59   

lördag kväll med some girls!

Fredagkvällen blev tidig. gick och lade mig vid tio, somnade elva och vaknade ett. sedan hände de ju lite saker.

På lördagen pratade jag i telefon med min älskling, och gissa vad? han kommer hem imorgon!!!

Iallafall, sen vid ett/två for jag till emka och var där till tre då vi for vidare till vännäsby, till alice & fanny. och sedan for vi och käkade på blå h. sen skulle vi till vännäsbacken och åka skrana men vi for till lekbacken på skidspåret istället där vi byggde hopp och hoppade osv. :) Sen körde vi lite snörugby och sedan gick vi in och såg film. :) sen for ja hem vid tio typ o gick o la mej..
heheh

och nu äre strålande sol ute och typ 5 + grader. :) har varit ute och läst lite bok men fick ont i huve så jag gick in o drack vatten och åt lite godis. tiihih sen gick jag ut o sola lite. ;p fast nu har jag så jävla tråkigt så jag vet inte vad jag gör..
hehe hejdå
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-04-04 @ 14:22:18   

talang 2010

ser nu på talang. och har försökt skriva inlägg flera gånger men kommer jämt åt någon knapp.. jag suger på att skriva på bärbara datorer. förövrigt har jag tråkigt... finns typ inget att göra. och blir väl snart läggdax skulle jag tro..

om det inte blir att gå ner och vara social me dom andra...

har liite planerat i veckan. ska vara med emle och alice någon/några dagar. och sedan ska jag träffa anna, och cissi&tove. ska oxå försöka hitta ngn present till min älskling som fyller år om 26 dagar. hihi så jag ska väl till stan.. vet dock inte hur mycket pengar jag har men det får vi lösa då..

Jag saknar jesper... känner mig jättetom och bara ensam.. vill ba att han ska aprillat med mig och komma hem till mig så jag får hålla om honom och kyssa honom... älskling... kom hem!

nu ska jag ta och hämta lite dricka eller något och sedan fortsätta se på talang... och sedan får jag se vad det blir..

men ja... vi hörs väl? hey.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-04-02 @ 20:47:25   

Glad påsk!

långfredag idag, haft rätt chill idag. :) klev upp vid nio, såg på nyhetsmorgon lr något. var faktiskt lite intressant eftersom dom bl.a pratade om pappas kusin som var boxare. Sen efter det så fikade jag, och började sedan göra baylis kakan. gjorde sockerkaka och hade den inne i ugnen i 30minuter. blev dock typ 50 xD eftersom den aldrig blev klar. sedan gjorde jag smörkräm, hackade daim och tog fram baylis. penslade på baylis, på kakan och sedan hällde jag på smörkrämen på kakan. och strödde sedan över daimen :) jag tror den kommer bli skitgod och vi ska äta den till efterrätt ikväll! :)

Sen så har jag målat lite ägg, städat, klätt mig och fixat håret och ansiktet.  och nu är det bara chill, sitter och gör inget speciellt så tänkte att jag skulle skriva ett inlägg.
Snart så kommer Conny & Annette hit, och då lär det väl bli lite fika eller något. och sedan ikväll middag osv..
nu ska jag gå och måla mina naglar! hare bra och glad påsk!
Jag saknar dig Jesper. Som fan....
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-04-02 @ 14:40:46   

Påsklov!

Nu har vi alltså påsklov, var på hammar idag och kollade runt lite, och sedan igår så var vi på skolbio och såg pojken i randig pyjamas.
Känns som att påsklovet kommer bli sjukt jobbigt och tufft... men jag får hoppas jag har vänner som jag kan vara med :)
iaf så for min älskling till fjällen idag, och kommer stanna borta hela påsklovet. han kommer hem på typ måndagen, när vi börjar skolan igen. + att han i deras stuga dom är i, (han + edlunds familj) så har dom ingen ström så jag kommer inte heller kunna få tag på honom. Och det kommer kännas så jävla tomt... och hemskt. Vill bara att han ska komma hem nu på en gång... dehär är ju fan inte ens kul...
imorn kommer conny och annette hit, och jag ska typ baka baylis (stavning) kaka.
sen i helgen hade vi flickor, hihi. tänkt att hitta på något att göra..
jag har kommit på en ide om att fara till vännäsbacken, dock när den är stängd. Alltså på kvällen, osså åker vi skrana och grillar osv! Skulle vara sjukt mysigt tycker jag :)
Sitter nu och fryser och vet inte riktigt vad jag ska göra, om det kommer bli såhär under lovet så vet jag fan inte vad jag tar mig till.. jag kommer fan ruttna ihjäl gånger 100.
Nu ska jag ta och äta något och sedan.. typ.. gå och lägga mig.. kul.. klockan är typ 20.10 och funderar på att lägga mig.. YYEY, LOV. he he.... synd att vi inte hade nå läxor heller.. kunde fan ha plugga på som satan på det...
nä.. men jag tror att jag kommer städa litegranna i mitt rum imorn.. det som går att städa och sedan kanske jag hittar ut och tränar lite. Så det blir nog bra hoppas jag!
heyhey!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-04-01 @ 20:13:36