Från mobilen..

- det är sjukt hur mycket folk kan förändra sig, göra till sig och gå bakom ryggen på en men ändå låtsas som ingenting. Det måste ju kräva en enorm kraft att göra det alltså... En stor applåd tycker jag! Och påtal om hästar och getter så kom jag på denna linje (dom har dock inget gemensamt... Förutom att det krävs mkt av en det sista året.. Jag citerar alice, "åh, jag är less på att plugga" Första provet och redan less, hur tusan ska detta gå? Oj på jobbigt. Dax att skaffa sig en smart kompis som jag teleportera över sin smarthet till lilla mig. Nu ska jag sova. Påriktigt... Godnatt.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2010-08-31 @ 21:55:58   

Trött..!

Är verkligen jättetrött nu och ska gå raka vägen i säng.. förutom att jag måste packa till imorgon... jobbigt !
ikväll har jag pluggat svenska, börjar kunna det mesta nu. :) men ska även plugga imorgon på e-val/lagdag eller vad det nu heter^^ jaja, är sjuuukt trött... dagen har varit allmän dryg med dåliga saker, irriterande folk, äcklig mat osv.. får hoppas på en bättre dag imorgon...
btw, far och klipper mig imorgon om det inte blir något strul.. hehe ! och sedan far jag till älsklingen och kanske färgar håret, vi får se hur det slutar..
så ja.. gonatt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-08-31 @ 21:04:18   

Irriterande..!

okej.. ny mobil.. och denna dator gillar tydligen inte mobiler, det går alltså inte att överföra. Men så fanns det ett annat sätt att göra det på, installerade programmen till det och gjorde iordning en lista på ca 70 låtar... raderat lite låtar från mobilen osv, och SJÄLVKLART så funkar det inte... gash va förbannad jag blir och jag vägrar att ladda ner dom låtarna, hade tur för hade typ jättemånga låtar på datorn som bröderna laddat ner förut så ja, bara att välja och vraka mellan skön musik.
men ja.. åt helvete med det iallafall eftersom det inte fungerade som de skulle...
hejdå!
btw....
Grattis broder! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-08-31 @ 17:42:37   

that´s life.

Jag orkar bara inte.......
åt helvete..
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2010-08-31 @ 16:28:56   

Älskling<3

Varje dag övertygar du mig om varför jag älskar dig. Du är den bästa, någonsin. Jag är evigt tacksam för den kärlek du skänker mig. Lämna mig aldrig. Min finaste! <3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-08-30 @ 23:19:07   

Baby♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Du är ljuset i mitt mörker, älskling!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - kärlek | 2010-08-30 @ 18:19:35   

Ojoj!

inte skrivit på ett jävla tag nu alltså, i fredags var jag bara hemma och tog det lugnt. I lördag så sminkade jag mig, lockade håret osv och sminkade även morsan som skulle iväg och träffa mitt kusinbarn.
Sen kom jesper och vi myste väl, gjorde mat; tacos och sedan cheesecake (jeeevulskt gott, och som vi dock åt på söndagen) men vi såg I Am Legend , så jäkla bra film alltså! och sedan gick vi och la oss rätt tidigt, var sjukt trötta. Sen igår, söndags. Så va vi hemma hos mig ett tag och for sedan till älsklingen! han har mublerat om, vart jättefint! :) och sedan så chillade vi, såg halva The Pick Of Destiny, tror den heter så iallafall och sedan fixade han tele till mig (hans gamla som jag ska betala) och sedan vare väl bara o sova. Upp till skolan idag och ja..
Slutade klockan två, 4 riktiga lektioner. Har prov till på fredag i svenska, och sedan tog jag bussen hem. Har nu ätit en god middag, och cheesecake.. mohahaha gott! Och ska snart ladda in bilder på datorn, och sedan plugga, yeey! Nu har alltså skolan börjat på riktigt!
vi höres!
Tenacious D in 'The Pick of Destiny' Poster
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-08-30 @ 17:41:49   

hata popcorn....

haha skrev ett inlägg förut vid åtta men så dog datorn och allting försvann och jag var inte så supersugen på att skriva om det så jag gick upp och satte mig med popcorn och tv istället..
Och nu till min rubrik. JAG HATAR POPCORN!!! det ska alltid fastna mellan tänderna osså börjar man blöda och allt jävlas... jaja o_o
nuuuu sitter jag och saknar jesper. hehe drygt inlägg XD hejdå
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-08-27 @ 23:30:32   

Fredagkväll!

Var hos jesper igår till idag, hade roligt men jag sov en hel del. hahaha slitsamt att gå i skolan!
Idag vare också skola och vi slutade sent, som alla andra dagar. ^^ vi hade dock en rätt chill dag. Med musik, slöjd tex. Och på slöjden planerar jag att göra en klänning, som jag kanske kommer ha på avslutningen om den blir bra. Vilket jag får se senare. Men jag hoppas på det iallafall. :)
Ikväll händer nog ingenting, eller vi får se vars det slutar. Planerar på att raka benen och duscha osv som ett slut på första skolveckan. :)
Har inte lust att skriva något inlägg egentligen så jag avslutar nu! Vi höres! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-08-27 @ 18:29:55   

Trött i huvudet!

har suttit hela kvällen framför datorn och försökt få fram något snyggt till min bloggdesign. Dock inte den här utan en ny som jag gjort..
Så är himla trött i huvudet eftersom nästan ingenting funkat, allting har flyttats till fel ställen och ingenting är riktigt okej känns det som! Så det blir nog att kila i säng nu, eller iallafall börja med att göra det. Jag kommer säkert inte lägga mig förns elva för så brukar det bli.. *suck*
nä men allvarligt, nu blir det sängen för mig så jag orkar med morgon dagen och simprov! Sedan kommer nog älsklingen hit så skriver troligtvis ingenting imorgon.
vi får höras senare!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-08-25 @ 21:36:40   

tredje skoldagen!

Igår så vare andra skoldagen, och typ då dom riktiga lektionerna började kan man säga. Även fast vi än så länge bara fått böckerna och har hunnit börja arbeta lite på SO, och igår så var vi också på vännäsbadet och simmade och livräddare, gick helt okej och imorgon är det prov på det och sen äre inge mer bad! Dock så är det världens kallaste och tråkigaste väder så alla lär bli sjuk. haha
for till älsklingen sen och myste osv. sov där och var grymt trött imorse när jag vaknade även om  vi somnade tidigare än vad jag gjort när ja sove hemma i söndags och måndags.. haha sen idag har de inte varit så mycket arbete och vi "lekte" väl, haha nämen vi delades upp i grupper och körde olika stationer/lekar. Typ fem i rad, hitta så många ord som möjligt osvosv...
dagen är slut nu, eller skolan iallafall och ikväll händer det inte så mycket. Pappa kom hem med ett recept på en kolapaj med hallon eller något sådant som jag ska göra sedan... sjuukt roligt att baka!

Nu ska jag fortsätta dagdrömma om min Jesper, haha. As always ;]♥ och så hörs vi. hey!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-08-25 @ 18:01:37   

kom igen nurå!

Klicka och registrera dig här för att hjälpa mig att få spotify premium!
Du kan även få det själv om du gör samma sak som jag!
Bli medlem på GratisBio gratis och tjäna poäng som sedan kan bytas mot presentkort!
KOM IGEN NURÅ!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Gratis presentkort! | 2010-08-23 @ 21:37:58   

Ingen klippning idag.

Förstdagen, hände inget speciellt.
Efter skolan skulle jag, alice, emelie och natalie in till stan. För att jag sedan skulle klippa mig 14.30 så vi stod och väntade på hammar men det kom ingen buss, så ja. Det blir någon annan gång då alltså.
Det blev inte heller att fara till jesper eftersom vi skulle ha badkläder imorgon på skolan och då var jag tvungen att fara hem. Surt!
Imorgon blir det då vännäsbadet och sedan blir det att fara till älsklingen! Längtar så oerhört jävla mycket efter honom så jag tror jag äter upp honom när jag ser honom!♥

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-08-23 @ 19:11:10   

...

Rör du, dör du....
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2010-08-22 @ 22:09:10   

Pannacotta, recept.

Dagens efterrätt, pannacotta.
Hade inte allt som skulle vara i så jag gjorde en egen. Blev helt okej, dock lite dryg i längden och kunde varit mindre vitchoklad. Och var lite för länge i kylen (A)
Men skriver båda recepten här:

(riktiga)
4 dl grädde
0,5 dl socker
1 st vaniljstång
1,5 blad gelatin


Dela vaniljstången på mitten och skrapa ut fröna noga. Koka grädden, fröna, vaniljstången och sockret. Tag sedan bort vaniljstången.
Blötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten. Krama sedan ur vattnet ur bladen och tillsätt den under omrörning i den varma grädden(smeten)
Häll upp och kyl ner.



(MIN)
4 dl grädde
1/4 dl socker
1-2 msk vaniljsocker
1 tsk gelatin
50 g

blandade ihop allt utan gelatinet som jag lade i vatten, och sedan tillsatte när det tjocknats. Lät det koka, men inte så det kokade över. Vilket var lätt hänt och sedan hällde jag upp och kylde i kylen i ca 2 timmar.

Sedan kan man också ha bär till, vilket man nog ska ha. haha !

Bild tagen från google!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-08-22 @ 22:08:23   

Godnatt!

Rätt slö dag, men ändå fått lite gjort. bla. städat, tränat, (gick jättebra:)) och gjort efterrätt, planerat för imorn. haha kanske inte så mycket, men ja. Tillräckligt för en slö söndag.

Imorgon blir det alltså att kliva upp klockan 06.10, har själv bestämt att jag ska börja kliva upp tidigare om mornarna så jag hinner fika något vettigt så jag inte sitter vrålhungrig i klassrummet som jag brukar göra, men vi får se helt enkelt hur det slutar!
första skoldagen imorn, känns inge speciellt faktiskt. Helt ärligt första året som jag varit chill sista kvällen även fast vi byter skola och allt. btw, hoppas verkligen jag får överskåp.... o.O

Sedan blir det till stan en snabbis och sedan hem till älsklingen! Troligtvis sova där hos honom, och sedan skola tisdag. haha

nu ska jag ta och kila till sängen, hoppas verkligen jag somnar tidigt men jag sitter och gäspar nu så kommer säkert gå bra. så ja, vi hörs !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-08-22 @ 21:51:56   

Bandit rock!

Har nu spelat bandit rock på hög volym medans jag städat, kan det bli bättre ? Helt awesome musik! :) Har iallafall nästan städat klart och har rensat ut kläder, (kan lova att jag behöver ett nytt gäng med kläder) behöver nu bara bädda och damsuga och städa toalettskåpet behöver jag också göra... ska ta och göra det senare.

Nu blir det faktiskt att gå ut, och styrketräna så kan kan duscha i varmvatten sedan!
Vi hörs senare ! ;D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-08-22 @ 14:37:08   

Sista dagen!

Sista dagen på sommarlovet. Vädret är skiittråkigt, som igår typ. Molnigt och regnit.. Men då behöver jag iallafall inte känna någon ångest till att vara inne ^^

Dagens planer drog jag ju igår, städa. Pappa tycker även att jag ska styrketräna men jag får se om jag orkar. Skulle nog vara skönt men jag är nog för lat för det.. haha (A) Men som sagt, vi får se! Jag kanske blir jättehurtig och sugen på att träna och far ut. Men det har då inte hänt på ca 2 år så!

Känner mig inte ett dugg sugen på skola.. inte ens för att träffa kompisarna... de gör jag ju iallafall... hah! Men det kommer nog bli bra ändå.
och mitt mål.. ja.. att förbättra mina betyg.. vill ha några MVG innan vi går ut iallafall, och det ser väl ljust ut på 3 ämnen. Och har några jag kan försöka bli bättre i.. Och sen absolut inte sänka mig i något... Och förhoppningsvis så kommer jag in på det jag vill.. vilket är ? jafan.. vem vet? Typ media eller hotell och resturang..

Men nu har jag suttit alldeles för länge vid datorn.. eller njea.. men jag måste sätta igång med att städa annars blir det nog inte av idag.. ;p
skriver senare !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-22 @ 12:59:40   

Sekunder från sängen...

är nu bara några sekunder från sängen, skulle egentligen behövt komma isäng tidigare men det slutade dock dåligt. haha. Har suttit ute på altanen med familjen, dock inte simon. med tända ljus, baguetter, kräftor och chips. Mitt humör... ja vad kan man säga ? natthumor hade jag där ett tag när jag i princip skrattade åt allting som inte var ett dugg roligt.

Och nu är det alltså raka vägen i säng. Får hoppas på att jag somnar tidigt, och kliver upp i bra tid imorgon. Annars blir det jobbigt på måndag.. Lär det dock bli iallafall men (a)

nä, fan nu ska jag skynda mig i säng. Imorgon blir det att storstäda rummet, kanske även kök, toalett osv. Bror på hur mycket jag orkar, och sedan bara göra sig klar inför, till och börja med iallafall, en termin i skolan. Sista året. shit alltså..



Saknar min älskade jesper. Skulle få vara underbart att tillbringa näst sista natten på sommarlovet med hans varma kropp och goa kyssar. Kom hit älskling, i miss u so... :(♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-22 @ 00:00:47   

Dagens!

Dagens roligaste; Att jag skulle bli komiker
Dagens tråkigaste; for hem från älskling
Dagens låt;

Dagens text; en äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon medan alla andra tror på ditt leende
Dagens humör; Rätt okej, ont i huvet och magen. ;p
Dagens sötnos; Jesper!
Dagens outfit;Leggins, linne, 2 tröjor
Dagens frisyr; uppsatt.
Dagens smink; nada
Dagens önskning; att sommarlovet var längre...
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-08-21 @ 20:31:34   

Muffins på annorlunda sätt

 

+ lätt att göra,

+tog inte alls lång tid, klippa - hälla - in i ugn

+ganska goda

+snålade inte på smet

- småa formar

- äcklig smet

- gick sönder lätt

3/5 :)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-21 @ 16:21:43   

Tävling!



Är med i en tävling hos millah och tävlar om 2 produkter från E.L.F cosmetics.
Det går alltså ut på att välja två produkter från sidan, sedan skriva en kommentar och sedan om man vill ha bonus så skriver man inlägg, så ja. here we go! :D

Jag har valt;
1.  Tinted Moisturiser Spf 15

2. "Get The Look, Dramatic Eyes"


Nu är det bara att hoppas på att jag vinner! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-08-21 @ 13:28:59   

Kom hem vid halv nio!

Efter natalie så fick jag skjuts av henne till Älsklingen! Väl hos honom väntade det lite seriöst snack, men vi kunde glömma det under kvällen och istället ligga omslingrade och se på TV, typ. haha. Det slutade väl iallafall, as always :) Skönt iallafall att ha lättat på hjärtat! Dessutom så var det ju 20 månader för oss i torsdags! :)♥

Igår så hände inte så mycket, vi hyrde film. Orphan. hah satt och grät i princip halva filmen, men den var jättebra. Det är typ en skräckis. Men jag tyckte den bara var hemsk.. på annat sätt kan man säga.. haha eller synd om personerna, så kanske jag kan säga. Den MÅSTE ni iallafall se, den bästa och hemskaste film jag sett!

kom hem idag vid halv nio eftersom älsklingen skulle jobba, hade dock förväntat mig en hel helg. Dvs torsdag - söndag, med grillning och typ färgning kanske + klippa håret. Men så blev det inte. ^^

idag händer inte så mycket, umgås med min broder om han stannar hemma ikväll. Annars vet jag inte riktigt!
Ska också snart ta och boka tid för klippning. sjukt sugen nu!

jaja vi hörs! ;)



NI MÅSTE SE DEN!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-21 @ 12:58:09   

Hos Natalie !

Sitter hos natalie nu och chillar, hehe igår så for vi ju och bada på sandvika, jag och alice och emil. va sjuuuukt kallt men vi lever dock. :P
Sen for vi t vby och fixade till i byastugan, och såg sedan massa filmer. Eller vi såg typ filmer och chillade ett tag, såg film och chillade osv. :P haha ochja, som högst var det väl, jag david, emelie natalie, mathias, emil, elina och diana. Alice var med i början men fick inte på slutet :(

haha for hem sedan hem vid fem, eller iallafall till natalie, sov här/där. och for sedan till byastugan vid elva o städa, ha hunne vare lite hos emiiil och käkat på blåå och nu planerar dom till tavelsjö. eller natalie ringer runt massa. ahah

men nuuu ska jag avsluta hahaha, vi hörs. :D
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-19 @ 15:22:32   

Sandvika!

Sitter nu och väntar på att Emil och Alice ska komma. Dom är sjuuukt sega och jag har hunnit byta om, städa och plocka ur och i diskmaskinen.. så ja.. medans jag väntar tänkte jag slänga in ett inlägg...

Och en rolig sak, som jag har tänkt på.. jag håller typ på att bli tonåring??? Alltså visst, de är jag redan. Men jag har varit en sådan som har städat och städat och tyckt de vare kul och så vidare. Och nu helt plötsligt orkar jag inte... det är för tråkigt osv... haha fail...

nu ska jag kila ut och sola innan dom kommer. ahha hade!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-18 @ 12:24:29   

Godmorgon!

Vaknade först vid nio, hade världens mensvärk och som tur var så kunde jag somna om så nu är det mycket bättre! Vad händer idag då?

Jo, jag tiggde skjuts av emil, så alice kan ta sig hit. haha så då ska vi fara och bada på sandvika. + Emil dårå, dom är väl alldeles strax påväg förhoppningsvis. :) haha sen får man ju se om dom hittar ^^ Hoppas emelie också ändrar sig, eller att hon piggnat till!

jaja, ska ta och byta om nu och packa så jag är färdig, ska också ta och kika ut skalln utanför dörren och se om det är varmt eller inte. Står ju bara 13 på termometern...
Ses sen! :)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-18 @ 11:45:37   

Nu blir det ändring!

Eftersom skolan snart börjar så ska jag börja vända om tiden på dygnet hade jag tänkt, med att lägga mig tidigt idag. Eller iallafall innan tolv och sedan ställa klockan på tio imorgon. Får hoppas att Alice på något sätt tar sig hit, eller att emelie blir frisk över natten så vi kan fara och bada, har ju till och med bakat muffins för det. Haha!

Imorgon kväll blir det iallafall vännäsby och filmkväll på byastugan. Får väl se vars jag hamnar sedan..
Men nu ska jag i säng iallafall, vi höres ! :D

Jag saknar dig så himla mycket,
älskling kom hem!!!

Kvällens drog.

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-17 @ 23:40:23   

Some music

Take that - Rule the world


Faber Drive - When i'm with you


Faber Drive - I Just Died In Your Arms Tonight


Raubtier - Kamphund


Raubtier - Dobermann
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2010-08-17 @ 19:46:35   

Ny design.

Ny design nu, min gamla kruppade sönder och det verkade inte fixas på något sätt så jag kikade in på google och hittade mig en design, ändrade bara headern och resten är från det jag laddade ner.

Raderade även inlägget som det kruppade för mig, men skriver kortfattat vad det innehöll:
Sjukt varmt idag, har dock inte gjort något speciellt. Fotat lite, solat, och sedan bara chillat. Ikväll blir det att städa och baka, om nu emelie och alice hade tänkt sig hit imorgon!
(stod lite mer men ja,.. kort minne ;))



Omredigerad bild.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-17 @ 19:40:59   

Kvällsfika,

veckans planer ser utt att förändras, dock inget som är riktigt säkert än. Men sitter iallafall och fikar nu, rostat bröd och juice!
Försöker få tag i älskling, men han fiskar.. vilket han gör 24-7... seriously. från klockan 8,a idag till nu och han är ändå inte klar... o.O haha
imorgon blir det att bara ta det lugnt, städa förhoppningsvis om jag orkar och baka vill jag också göra.. men vad?

Dagen idag, har humöret inte varit på min bästa sida. Har känns mig rastlös, och verkligen inte sugen på något av det jag brukar vilja göra. Jag har glömt bort hur många saker som helst och börjat tvivla. Jag har och är förbannad på två personer. en för skitsnack och en annan för dåligt beteende.


Jag har absolut ingenting att skriva om, så vet inte om det är värt att skriva. Jag mår dåligt för saker. Och önskar just nu att jag bara hade en låtsas vän som jag fick prata av mig med. Eller att jag kunde klicka på Delete. menmen...



Jag saknar dig så jävla mycket.
Du är den bästa killen i världen.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-16 @ 22:52:20   

Måndag.

Måndag idag. Om en vecka, har första skoldagen gått, hur känns det då? nje, åt helvete faktiskt. Men ändå rätt bra. Om ett halvår ska man välja och om ett år börja gymnasiet. shit shit och jävlar va tiden går :O

Jaja, 7 dagar kvar av sommarlovet. hm, om man räknar helgen som en vanlig helg så 5 dagar kvar av sommarlovet. Hoppas på ett bra slut iallafall..
idag händer nog ingenting, har solat, klippt gräset, pratat med Alice i telefonen, cyklat i en timme och kommer nog städa ikväll.
sen till veckan kanske de blir filmkväll i vby, tavelsjö och älskling såklart när han kommer hem! :) Blir awesome!

har också bestämt mig för att jag ska klippa mig så som i förra inlägget. Hoppas bara att jag inte ångrar mig, får se då jag bokar tid men ska klippa mig på attityd, i stan. natalie tipsade mig! Nu ska jag avsluta! Hey!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-16 @ 16:10:44   

Test!

Sommarlovs testet

Har du druckit tills du spytt? nep

Sårat någon? ja

Förlorat en vän? ja

Träffat nya människor? nej

Kysst en främling? nej

Tagit droger? Gör inte sånt skit

Haft en sommarflört? nep

Gråtit? japp

Skrattat tills du kissat på dig? nej

Tältat? jajemen!

Varit vaken en hel natt? ja

Solat? Yaaa

Badat? YAA

Haft ett förhållande? ja

Gjort dig riktigt illa? hahahah, typ de värsta jag vare med om. men de va väl bara ett skrubbsår på benet som var lite djupare och gjorde riktigt ont ett bra tag.

Gjort några nya percingar/ tatueringar? ne

Läst en bok? Yess

Skickat fel sms med flit? Nej

Suttit vid datan en hel natt? nej

Näckat? näää

Solat naken? näää

Fått utegångsförbud? neeeee

Sagt "jag älskar dig" och menat det? Jao

Sagt "jag älskar dig" och inte menat det? Ne

Varit i slagsmål? nej

Pussat någon utav samma kön? nej

Sjungit högt på ett berg? nej

Kysst någon i regnet? har jag nog gjort ;P

Kysst någon i skogen? ja

Kysst någon du inte borde? Ne

Tappat rösten? halvt

varit på festival? jora!

Gått upp i vikt? ja..

Gått ner i vikt? nej

Brännt dig? Litegrann  

Fått en ful bränna av kläder/smycken? Nä

Varit utomlands? näää

Gjort ett bra köp? Jaaaaa :D

Tagit upp kontakten med en gammal vän? kind of

haft skadeglädje? oja!

Sovit under bar himmel?nej

Vad kommer du sakna mest? värmen :(

Har du svart ärligt på alla frågor? jappjapp
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-08-16 @ 12:51:06   

kort hår!

Jag är JÄVLIGT less på mitt hår nu, plus att när mamma började berätta att hon inte kan ha långt hår för att det blir så slitet och fult så började jag tänka på om det var samma visa för mig...

Så jag har nu börjat fundera på att klippa kort, eller typ... mellanlångt/kort. men jag vet inte om jag kommer ångra mig eller inte, jag har försökt spara till långt men det växer fan aldrig och det är fult och slitet.

shiiiit, slut ångest. Eller nja, jag ska nog inte klippa mig på ett tag, men jag vill som... bestämma mig. hahaha har också kikat runt på lite bilder på korta frisyrer och det lutar nog mot emo/rock stil. och mockabrun eller svart hår med kanske slingor i...

gash, jag vet verkligen inte hur jag ska göra! :O


© google, (inte jag som kluddat över heller)

dedär lutar jag mot,
alltså kortare därbak, längre där fram och med mörkare färger...

Va tycker ni????  help meee!!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-15 @ 23:25:43   

LÅNGT INLÄGG!

Som sagt, hemma nu från tavelsjö och stan! Är sjukt trött, och har en jävlig huvudvärk. Så det blir nog att lägga mig tidigt ikväll!

Men iallafall, igår så skjutsade pappa mig till tavelsjö, vi virrade dock omkring eftersom natalie m.f hade missförstått vars vi var. kan vara för att jag är så himla dålig på att förklara. hehe men vi hittade fram tillslut, och då hände inte så mycket. Jag och Natalie satt i båten o prata medans vi väntade på johanna och moa! När dom kom så for vi och massa andra till någon ö och badade och solade. Sedan for vi fyra ut på vattenskotern. Både körde och åkte efter den. Sjukt jävla kul!
ahha men sen så slutade den funka så vi va typ mitt ute i sjön och ba.. eh... va händer nu? XD Men det löste sig tillslut. sen for vi in till Storön där vi skulle bo över natten. haha, såg 3 FETA spindlar, verkligen SKITstora! och sen så grillade vi korv, gjorde popcorn över elden, vi va tveksamma om det gick först men jävlar, de vart skitgott! :) Sen så satt vi ute hela kvällen vid elden och pratade om ja.. allt. Sjuuukt skönt att få prata ut med dom och även rättat till osv. Behövdes!
Sedan vid tolv -halv ett så började vi dra oss in.. ahha vi klarade inte av att vara ute längre var så satans rädd!, plus att veden var slut.

haha, och egentligen så skulle jag sova i en soffa. ca 2 meter från dom andra som sov i en grupp kan man säga. men jag fick dela säng med moa. ^^ haha så då låg vi och pratade ännu mer, tårar släpptes.

haha men sen helt plötsligt hörde vi något som rasade omkull utanför dörren, vi fick såklart PANIK och visste inte vafan vi skulle göra. Sedan berättade natalie att hon också sett något vitt fara upp mot fönstret.. Så vi låg verkligen skiträdda och ba.. typ dog. haha! men efter ett tag så lugnade det ner sig, moa flyttade även till en annan säng en bit där ifrån för att vi pratade så mycket och hon ville sova.

Fick även kontakt med en gammal vän, vilket på sätt och vis var skönt. Sedan somnade jag, och drömde tre mardrömmar inatt. Sjukt! En då jag vaknade sekunden innan jag skulle dö, en då jag var typ en pyssling och blive förgiftad så jag spydde något blått och sedan typ, dog? och den sista var att jag blev tafsad på och sedan när jag slog personen som gjorde det så blev jag misshandlad. ahhahahah sjukt va min hjärna älskar mig???

Vi vaknade vid elva och då vare bara att packa ihop och fara hem, skrattade även åt natten som varit när vi märkte att det vita som farit mot fönstret troligtvis var en chipspåse och det som blåst ner var några burkar... haha!

Sedan vid ett så blev jag hämtad och for då till stan, med ännu mer grejer till chrilles lägenhet sen käka vi pizza och hjälpte lite mer sen kom vi hem vid sju.
Har även fått med mig mic och cam. hehe

NU ska jag ta och avsluta detta inlägg. ahah bilder kommer dock...!


fin larv♥


Storön, även kallad skräckön.....


> >


NU > sängen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-15 @ 22:24:21   

Tavelsjö!

Klev upp halv elva efter en skön nattsömn, sov faktiskt jättebra! :) Så inte lika roligt att gå upp, har just ätit frukost och ska snart hoppa i duschen. Därefter blir det lunch och sedan sticka iväg till Tavelsjö! Om man hittar dit vill säga... ehhe

Kommer bli grymt kul, sover där inatt och badar osv. Och det är ju grymt väder idag också, det gillas verkligen!
Nä, men nu ska jag ta och duscha och göra allt sådant. Vi hörs imorgon om jag inte mobilbloggar!! :)


Jesper Brändström.
du är mitt allt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-14 @ 10:59:46   

Irriterad..

OKEJ.
1. När jag skulle lägga in låtar till mobilen hittade jag inte sladden.. förns typ 3 minuter efter... (tog alltså tre minuter, hehe)

2. När jag väl hittat sladden gör jag som man ska, kopplar in slappen i mobilen och datorn. Kommer mappen upp, som ska komma upp? NEJ! och det jobbiga är, att det borde jag egentligen vetat. För sist jag skulle ladda in bilder på datorn, så gick det inte. Och det tog alltså ytterligare fem minuter för att jag är så tjurskallig och ville inte ge upp....

Så 8 onödiga jävla minuter bortkastade från mitt ovedärliga (??????) liv.

+2 nu med inlägget. hehe alltså 10 min... suck.

Nu ska jag gå och lägga mig. haha!


"Om du bara visste hur ofta jag sitter timmar och bara oroar mig för dig
Det spelar ingen roll om det handlar om en kille eller vän
För när killen sviker och viker från din sida
När din vän får ditt hjärta att svida
Gråt inte dina dyrbara tårar då
För jag står bakom dig.
"

©


Det var ord, som fick mig att fortsätta.
Jag kan inte förneka saknaden,
bara ignorera den
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-14 @ 00:35:27   

Godnatt

Sjukt härlig kväll, inte ofta man får tillbringa en kväll med familjen. Även om simon inte var hemma...
men vi ha äte goomatn o efterrätt och spelat koronn (hur det nu stavas) haft riktigt kul, skrattat mycket osv!

Nu är det väl bara sängen som väntar. Ställer nog klockan på halv 11 imorgon så jag hinner duscha och packa, typ badkläder bara men ändå. Haha
Kommer bli sjukt kul känns det som! :D

Jaja, nu ska jag bara ta och ladda in lite låtar från iron maiden nu på mobilen (chrille spelade upp deras nya skiva, skitbra! Släpps på måndag!) och sedan krypa ner i sängen och sova. :)

en skabbig bild på mig från tisdagskvällen hos Chrille, sliten och trött. Awesome! ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-14 @ 00:19:40   

Ätit middag!

Sitter nu inne efter en god middag ute på altanen. Västerbottenpaj & kyckling. (Som dock inte var så god..) Men resten ;) ahah så mätt och belåten. Väntar också på min cheesecake som skulle vara i frysen i 5 timmar. Suck! Kommer troligtvis ta ut den tidigare ändå. orkar fan inte vänta till tio.. Så kanske vid åtta, kutade och kollade till den nyss och den var väl halv klar. hehe

men nu ska jag spela yatzy, hehe hey
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-13 @ 19:22:25   

Fredag 13

Ja, rubriken finns nog på ganska många bloggar just idag. Konstigt? Än så länge har jag inte råkat ut för någon otur, förutom att jag förlorat typ 6/7 i yatzy mot min bror. Haha

Igår kom Jesper hit, såg benknäckargänget med alice älskade Adam Sandler på Tv och bakade kladdkaka. Gick o la oss rätt tidigt, är småsjuk. Sedan for han hem för ett tag sedan, han far ju till fjällen nu i en vecka.. så hoppas han får ha det så kul och att jag fortfarande kommer vara vid livet innan nästa lördag. Hehe!

Ikväll blir det att äta kräftor. Dock inte för mig, är ju allergisk men jag skulle få kycklingspett eller något (dom ser faktiskt sjukt goda ut ;p) och sedan blir det efterrätt som jag ska baka. Cheesecake! Första gången jag bakar det så det ska väl bli lite kul, Känner att jag bakar väldigt mycket, men jag blir fan aldrig less på att baka. Bara less på att äta (A)

Men nu ska jag ta och baka, och får se vars kvällen slutar.
Imorgon sticker jag & some girls till Tavelsjö, så ska ladda upp kameran även fast batteriet typ håller en timme och bilderna blir kassa.. men värt ändå tydligen!

Hejdå!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-13 @ 15:47:01   

Yatzy!

Mamma håller på att rensa massa garderober fulla med böcker och spel osv, och så hittade jag yatzy! har inte spelat det på hur många år som helst och kommer inte ihåg reglerna heller, och dock så är förpackningen borta. Så jag kikade in på wikipedia hur man spelade, och ska försöka få med Jesper på en spelomgång. hehe!

Ska nu ta och köra på internet om jag hittar någon bra länk!



©Google
Uppdate; Spela Yatzy HÄR!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-12 @ 12:25:04   

Chicken!

Godmorgon, sitter nu med varma koppen i handen, kycklingsmak. Gott! Blir bara ett snabbisinlägg för jag är inte så skriv sugen.

Jesper kommer hit om ett tag, och vi ska väl inte göra något speciellt direkt.,. hehe

Men nä, känner att dehär inlägget vart jävligt tråkigt, känns knappt värt att publicera det.. o.O men de gör jag iallafall. hehe

 

Slängde ihop en snabb bild igår men ja hann inte lägga ut den.

Dedär skulle jag iallafall inte tacka nej till! hehe om jag fick det gratis vill säga.. o.O

Och en till rolig sak, om jag kollar på kläder, på internet. Då kan jag hitta så himla mycket fint. men när det kommer till vad min "stil" är/ det jag passar i. Så är det kankse ett plagg av tio.... surt!

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-12 @ 11:37:46   

Tänkte skriva ett till inlägg innan jag ...

Tänkte skriva ett till inlägg innan jag gick från datorn Men jag sket i det och lät brodern ta över datorn. Men inte är jag depp för de Inte, för nu har jag nämligen gjort en macka (alldeles färsk, mums) med skinkost och gjort en jättegod milkshake som jag avslutar dagen med! :-) känns ju inte alls för tråkig,Hehe Och Ja nu blir det att lägga sig i sängen Men tror inte jag ska försöka mig på att fortsätta läsa tidningen för min sänglampa är så Kass och jag vill inte få värre huvudvärk än jag redan har. Imorgon kommer jesper hit, är det sagt. Så får se när pojken kommer,(L) han far ju sedan till fjällen i en vecka på lördag. Så jag ska försöka umgås så mkt som möjligt med mina kompisar och jag +några tjejer far nog till tavelsjö i helgen som vi hade tänkt göra för länge sedan. Hoppas det blir av för det skulle var riktigt roligt! (: Och påtal om kokosnötter, min rum är helt tomt nu och jätteljust.. Haha tvn och högtalarna och ngn annan sak är borta och nu är det alldeles tomt på hyllorna.. Känns hemskt och inte alls hemtrevligt.. Får försöka fixa det på något sätt. Nu ska jag faktiskt sova. Godnatt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2010-08-11 @ 23:50:27   

Ginatricot

haha, btw. Är det bara för mig som Ginatricot laggar? hahahahah eller funkar bra ett tag men sen då jävlar!

Hade printscreenat och skulle lägga ut hur det ser ut. men nu vill inte blogg.se ladda upp bilden. hehe...
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-11 @ 20:49:37   

Monopol

Blev drygt i längden att sitta och läsa i tidningen så istället för att dra ut och gå med mamma så spelade jag monopol med min broder. Såklart, så ska jag alltid förlora och han vinna - överlägset. Och ja.. jag fick ingen revanch och vi spelade väl i 30 min innan jag blev bankrutt.. haha

har egentligen ingenting intressant att skriva om men jag skriver väl några rader till. Ska ta och kika på lite kläder.. Men eftersom jag är så jävla rik och bra på att spara så kan jag ju köpa vad jag vill. Host... har ca 200 kr kvar på kortet och förhoppningsvis så kan jag spara det till något vettigt. gash... behöver sommarjobba men lite sent ute nu. Ca 2 veckor kvar ( eller något, räknar inte ) tills skolan börjar så ja..

Jaja, kanske uppdaterar senare. Vi får se hur det blir! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-11 @ 20:41:46   

Hemma för ett tag sedan..

Blev en lite längre tripp till stan än väntat. Eller nja, det var väl redan bestämt men jag visste ingenting förns jag var påväg dit. ;p

igår for vi iallafall och städade i Chrilles lägenhet och sedan for vi även och handlade mat, dock så glömde vi rätt mycket som vi skulle ha.. Så jag kunde inte baka igår. Men jag/vi städade och sådant, fortfarnade rätt mycket jobb kvar. Hoppas inte jag behöver hjälpa till mer iallafall! ^^ Sedan bäddade vi iordning och la oss.

Jag somnade dock väldigt sent och halvsov, (alltså sov inte bra) och vaknade 20 i 7. Hör och häpna! Mådde inte alls bra då, min hals gjorde svinont, snuvig, ont i huvudet och så vidare. Så jag klev upp, gjorde te och en macka och kan säga att det blev mycket bättre, + knarkade i mig Läkerol. Sedan for vi o lämna in bilen, for på willys, tillbaka till lägenheten, bakade toscakaka och godismuffins och sedan for vi ut på olika affärer. Sedan kom vi hem vid tre.

Och jag tycker verkligen inte det bara gått en dag? haha känns som om vi varit på semester i fem dagar eller något. Är iallafall slut och trött och mina fötter, hälar framförallt värker.

Kom iallafall hem med:
armband
underkläder
Örhängen
skvallertidning
parfym
typ av hårinpackning
& massor av halstabletter... hehe



Nu ska jag gå och kolla om det finns något gott och varmt till min hals, sedan ska jag upp och lägga mig i min säng med musik i öronen och läsa skvaller.

Vi höres!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-11 @ 18:34:29   

Bakning!

Har kommit hem från älskade Jesper för ett tag sedan, eller runt tre. Hunnit fixa till mig och sedan bakat chokladbollar och äta.

Nu blir det att fara in till Stan och handla mat, och sedan dra vidare till brors nya lägenhet! Kommer vara där hela kvällen och baka till honom, får se när jag kommer hem. Vi hörs!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-10 @ 18:41:51   

OK.

1. Världens kanske sämsta dag idag?
2. Jag orkar inte, varför ens försöka? Om självförtroendet är på hopp ett tag, så självklart ska det falla ner någon gång igen...
3. jag saknar min älskling.
4. Mycket som man skulle vilja ha.
5. Sommarlovet är snart slut.
6. Skabb skabb och åter skabb.
7. KUL.KOMPIS.AR
8. hejdå
Lämna en kommentar ?  
8 KOMMENTARER | Tankar | 2010-08-08 @ 17:42:54   

less..

Igår for vi ju som sagt till Natalie, hämtade upp jojo också och sedan satt vi o dryga lite vid datorn och sedan körde vi "jag har aldrig" som slutade med skrik, skratt och typ.. vattenkrig.
For sedan ner till älven och satt där och pratade till kl. 1 då mor min kom och hämtade mig. Kom hem och gick raka vägen i säng. Var sjukt trött.. hehe

Vaknade idag vid elva, läste nästan ut min bok. Har bara ett kapitel kvar, eller kanske två. Men runt 20 sidor (värt att veta va?) som jag hade tänkt att läsa ut ikväll efter dagens sysslor som består av att plocka in kläder i garderoben och göra sådant som är nödvändigt.

Dagens väder är nog så dåligt det kan bli och jag känner mig allmänt less och tung i huvudet. Vill vara med Jesper men han gör annat så ja, jag är hemma.
Men nu ska jag ta och avsluta, och btw... haha har fått träningsvärk från när vi åkte fossil igår. ^^ Lite bilder finns hos Emelie.



Lite bilder från i fredags.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-08 @ 13:15:27   

hos emelie

sitter nu hos emelie och väntar på att hon ska duscha klart så vi kan dra in till vby och till natalie!
har varit hos emelie typ hela dagen och först låg vi och flöt på madrasser i vattnet och förhoppningsvis så har jag blivit brun... hehe sedan så kom natalie och moa och då åkte vi fossil och ring efter båt, dock så åkte jag bara 2 åk och båda med fossil eftersom jag är en liten pussy ;d ahha satt och skrek för mitt liv under den tid jag åkte. ^^
har även käkat familjepizza med tjejerna och pratat om massor. och nu har dom farit hem för typ 10 min sen och snart så åker vi in till natalie.

nu kommer emelie så nu ska jag avsluta. vi höres :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-07 @ 20:17:53   

tjooo

Vaknade runt halv tio-tio och låg och drog mig ett tag.

Nu har jag ätit och sminkat mig (känns dock onödigt eftersom vi ska typ bada osv. hehe... menmen.

Nu ska jag iallafall gå upp och borsta tänderna och sådant och sedan drar jag. hahah vi hörs!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-07 @ 11:34:21   

Min puls är dina hjärteslag

Jag blir här till mitt bittra slut
evig kärlek falnar aldrig ut
Ditt namn har etsats till mitt liv
En länk av stål som glöder, som är explosiv
Hur kan jag föreställa mig
Ett liv av tomhet, övergiven utan dig
Det är den största skräck jag har
Att du ej längre skulle stanna kvar



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-08-06 @ 17:29:43   

haha pics


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - kärlek | 2010-08-06 @ 17:22:03   

Underbara dagar med älskade!

Har ju varit ensam från onsdag morgon, och ja.. mamma och pappa kommer hem ikväll någon gång.
Så i onsdags, vad gjorde jag då för att "fira" ensamheten? Jo..

Jag städade i ca 6 timmar och tvättade två tvättar. men fint blev det och det är fortfarande städat, grymt skönt.. Nu äre bara mitt rum som behöver städas och toaletten osv... Men sedan runt 6-7 så kom Jesper hit. Vi bakade tårta och åt sedan den, (smakade jättemkt ägg och började må dåligt av den, haha) sedan satt vi framför tvn och latade oss med popcorn och såg på extremfiske, grymt :)

Gick och la oss rätt tidigt, och vaknade tio igår. Klev upp och åt lunch, sedan spelade vi monopol och denhär gången vann jag.. hehe sedan så gjorde vi stora chokladbollar och började med maten. Faktiskt riktigt roligt att göra egen mat och så vidare... typ leva sig in i vuxenvärlden. haha tönt jag är.
Iallafall, det blev hemgjorde typ.. köttbullar/biffar med makaroner och gräddsås. aweesome :)
och vid 8-9 så gick vi ner till älven och grillade och pratade, smällde raketer och fiskade smått. Var iallafall en sjukt härlig kväll och vi gick upp vid elva och såg lite på tv innan vi la oss.

Älskling for imorse vid åtta eller halv nio, han skulle iväg och jobba. Så ja, han lämnade mig typ halv död i sängen. haha! men ja kunde iallafall somna om och sedan vaknade jag vid halv två idag...

Och nu ska jag alldeles strax gå och äta lunch och sedan sätta mig framför TVn. Kommer kanske bilder senare! :)

Hey!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-06 @ 14:59:39   

Piteå!

Första dagen, alltså onsdags. Så kom vi fram vid halv fyra, for hem till Alice, åt och sedan for vi och badade och satte upp tältet.. gjorde inte så mkt mer, eller så har jag helt tappat minnet. (A)


Torsdag; Vi for till the city i Piteå med raggarbil och strosade runt där, köpte puder och leggins. När vi kom hem så åkte vi kärringmoppe, blåste bubblor och spelade spel och satt nere vid sjön och pratade rätt länge.



Fredag; Var tänkt att vi skulle dra in till stan tidigt, men eftersom det var sådant fint väder så slängde vi på oss bikinin och la oss på badmadrasser och låg och flöt ute i vattnet, vi började simma tillbaka när vi kanske var 200 m från stranden. Sedan med glatt humör drog vi in till stan och bara gick runt, var på tivolit osv. haha, en liten rolig grej tycker jag iaf. Jag blev skitskraj, för då åkte alice och emelie karusell osså var det rätt lite folk. Och helt plötsligt ser jag hur 10-15 säkerthetsvakter kommer åt vårat håll.., ahah det var dock bara för att piteå dansar och ler skulle vara där och så ingen skulle fuska med att komma in. Haha
Sedan gick vi runt i princip hela stan för att få komma in till pdol. Och väl där inne såg vi Oskar Linnros, Salem Al Fakir, som nu har blivit grymt bra i mina öron. Raubtier och Sonic syndicate.
Raubtier var det grymmaste jag varit med om, musiken var väl bara ok. Men fyfan vilken känsla det var där!! Var helt slut efter dom spelat klart och jag var så hes så jag fick målbrottsröst hela tiden, dvs röster skar sig i princip varje mening. Haha
For hem vid tolv och var helt slut.


Oskar Linnros


Salem Al Fakir!

Salem Al Fakir vs raubtier

Raubtier vs Salem Al Fakir

Raubtier

Sonic Syndicate

var en hel del folk kan man säga, trångt i princip vars man än stod. Men vi lyckades stå långt fram på typ alla konserter. Grymt!

Lördag; For och gick på stan, och mötte sedan upp Gabriel på busstationen, gick runt lite grann på stan och på tivolit och for sedan hem. Hyrde en film, trubbel i paradiset. Och sedan satt vi ute på en brygga till två typ och spelade 4manna games och åt kex och chips. haha.


Söndag; For på Piteå Havsbad, dock så blåste det väldigt mycket vid havet så vi for på inomhusbadet. Där blev vi väl i stort sätt förföljda av 4 norrmän som vi sedan började prata med. Badade och vid halv sex skyndade vi oss att duscha och göra oss iordning för vi trodde att det stängde sex... haha men det stängde åtta. men sedan gick vi och köpte glass och godis, var och lekte i en lekpark också.. haha och for hem vid halv nio. packade och sedan grillade vi. gick och la oss vid tolv.


Måndag; klev upp nio och packade ihop allting, tog farväl av alice och satte oss på bussen 10.45
kom till umeå ca 14.00 och då for jag raka vägen till älskingen, som jag skrev igår.
hade jättemysigt men sov en del, fick massage och pussar. vi kastade gris med vattenballonger och hade allmänt roligt.

Nu ska jag sätta igång med att städa, och senare ikväll kommer jesper hit. Är också ensam till på fredagkväll, dvs bara jag i huset. mohaha fest! ne, skoja. det ska bli mysiga dagar med pojkvännen istället ! :) ♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-04 @ 13:03:44   

Återkommer imorgon..

Hemma nu alltså, eller for hem från Piteå igår men jag for raka vägen till min älskade jesper. :) Sovit där, och sedan for jag hem innan middagen idag.

Är fortfarande grymt trött och sliten och har ont i princip överallt i kroppen efter veckan så jag ska ta och lägga mig alldeles strax. hehe

Återkommer någon gång imorgon med bilder och en liten sammanfattning utav piteå.. Så ja, ha det så bra tills dess då alltså. Vi hörs!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2010-08-03 @ 22:14:31