trettioförsta januari tvåtusentio

Sicken underbar helg lixom! :) Älskling hela helgen, i fredas så såg vi ju film. Det har jag redan skrive om och igår så mådde vi ju lite dåligt pga snurrandet osv, hahah sen vid halv tio så for jag och älski hem till mig, :) Kan lova att ja va fettlycklig. De va sån jävla härlig känsla som jag hade. När vi kom hem så hörde man utanför huset, att pappa spelade musik. Sen när vi kom in vare gogammlåtar på HÖG nivå. Guu, älskar den känslan! :) Iallafall, jag och älski busade på och dansade och fjantade oss. Hahah sjukt kul! ^^  Sen somna vi rätt tidigt. Vaknade idag vid tio.. åt lunch och for sedan ut och åkte skidor och slängde oss i snön. hahhahaha sen gick vi in o värmde oss under täcke och myste. Sen försökte vi plugga lite grann. Eller jesper skulle plugga men de vart nästan så att jag pluggade åt honom medan han spela nå mobilspel. hahahahha (A) sen hände inte så mycket. Älski for hem vid fem och efter de ha ja hunne "storstäda", äta mat, duscha och sett film. Och nu väntar bara sängen och sedan en DRYYYG skoldag.
Nu ska jag kila vidare till sängen och läsa/smsa älski :)


Btw, medans jag städade så kom jag på massa jag behöver köpa.....

- Platttång
- nya jeans,(dom ja testa på jc)
- ny tröja(den ja testa på jc)
- foundation lr puder
- present till jb!
- hårspray

+ att jag måste spara massa pengar && att jag är så jävla snål. HAHAH!
Men iaf, Ha't bra ! :D
&gonatt me er

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-31 @ 22:16:50   

Sitter hos älski nu ;d

sitter hos älski och väntar på honom, han e i duschen. ^^ Såg en jättebra film igårkväll som hette the last house on the left. Den var skitbra så den tyck ja ni ska se :) Förövrigt har vi försökt fixa hem voddler men det tar ju sin tid. sen så har vi snurrat runt på hans datorstol och sen försökt gå rakt osv, så nu mår vi lite dåligt osv.. :( inge kul, nu kmr älski så nu ska jag kyssa honom :] ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-30 @ 20:15:35   

Vad säger din födelsedag om dig...?

Passionate, Stubborn & Resourceful
Beneath a controlled, cool exterior beats your heart. Passionate, penetrating, and determined, you will probe until you reach the truth. You may not speak volumes or show emotions readily, yet rest assured there's an enormous amount of activity happening beneath the surface. An excellent leader, you’re always aware. When it comes to resourcefulness, you come out ahead. Favorable Colors: Dark Reds, black Key Body Part: Reproductive Lucky Gem: Opal Strengths: Passionate, stubborn, resourceful, brave, a true friend. Weaknesses: Jealous, distrusting, secretive, violent, caustic. Charismatic marks: An intense look in the eyes, muscular. Likes: Truth, facts, being right, teasing, longtime friends, a grand passion, a worthy adversary. Dislikes: Dishonesty, passive people, revealing secrets. Best environment: Dark, sensuous places, any situation that offers power or rouses strong feelings.& på svenska, dock ingen böjning lr ngt. Använt mig av google-translate.

Passionerad, envis och fyndiga
Under en kontrollerad, slår cool exteriör ditt hjärta. Passionate, genomträngande, och ut kommer du att sonden tills du når sanningen. Du får inte tala volymer eller visa känslor lätt, men lita på det finns en enorm aktivitet som sker under ytan. En utmärkt ledare är du alltid medveten. När det gäller påhittighet, kommer du rakt fram. Gynnsamma Färger: Dark Rött, svart Key Body Part: Reproduktiv Lucky Gem: Opal Styrkor: Passionate, envis, påhittig, modig, en sann vän. Svagheter: Svartsjuk, misstroende, hemlighetsfull, våldsam, frätande. Karismatisk märken: En intensiv blick i ögonen, muskulös. Gillar: sanning, fakta, är rätt, retas, lång tid vänner, en stor passion, en värdig motståndare. Ogillar: Oärlighet, passiva människor, avslöja hemligheter. Bästa miljö: Dark, sinnlig platser, situationer som ger energi eller väcker starka känslor.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-28 @ 21:14:35   

F U C K Y O U

Är jag töntig nu? Fjortis? som skriver på min blogg om dig? Är det verkligen jag som är dum och korkad? Är det verkligen jag som är omogen?..

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska tycka om dig. Du visade sig vara någon helt annan person är den jag trodde att du var. Vi har dock inte pratat med varann på ett halvår. Men det är så JÄVLA sorgligt att se sin exBästa Vän förändras till någon helt annan, till en sån person som den verkligen verkligen avskydde förut.

Du gör mig så jävla less och förbannad. Kan du inte bara låta oss vara? Vad har vi gjort? Var det verkligen VI som började? Varför måste du fortsätta som nå jävla cplagg och bara matamatamata fula ord och äckliga meningar hela tiden? Jag trodde att du var mognare än så.... Vi gör knappt något? Jag fattar verkligen inte varför du måste fortsätta?

Väx upp och skaffa dig ett liv. Det är fan inte moget att be småbarn skrika 'fäg' åt en i bussen eller vad tycker du?

Att jag ens började sakna dig, ångrar jag nu. Du har blivit någon annan person. Någon jag verkligen inte känner. Någon jag inte VILL känna.

Jag har växt upp med dig. Jag har levt med dig. Du har varit min hjälp. Du har varit min bästa vän. Du har alltid varit där för mig. Nu vill jag inte se dig. Du har svikit så många gånger.... fyfan..

Jag skulle kunna förlåta dig för ALLT du gör mot mig, vad som helst. Men att gå på den jag älskar mest, ja där blir det fan stopp. Kan du snälla bara dra åt helvete ? Jag är less.. Sluta snacka skit. Du har det ju så bra, varför då snacka skit? Glöm oss då, vad är problemet????

Trodde våran vänskap aldrig kunde falla.
Men jag gjorde ett stort misstag som trodde det hela tiden.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2010-01-28 @ 19:24:09   

En dag kvar till helg!!

Känns underbart!! Sen igår efter skolan så har jag typ haft världens häärligaste liv ! ^^ Först så sura jag och jesper typ hela hela dagen. Sen for jag till honom och då blev vi helt plötsligt jätteglada och busades osv (A) Sen åt vi semla och satt o kolla på stora fiskar som är asläskiga som jag hoppa till, till.^^ sen duscha vi o sen gick vi o la oss, låg och prata och sen somnade vi :) Vaknade imorse vid halv sju. Vi var sjukt sega på att kliva upp men (A) iaf, sen klev vi upp småmyste hela tiden och värmde varann eftersom det var så kallt. sen for vi till skolan sen har vi vare små glada änglar hela dagen ! :) ahahha ;] ;] sen blire typ att vara med älskling i helgen massa :):) chill ;] kanske vi tränar osv, :)

Så jävla mycket kärlek,
så jävla fucking underbart.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-28 @ 18:19:11   

Helg ! :)

helgen va toppensnoppen!
dock så vare inte så värst kul. Med en sak, men de är glömt nu! :)

Iaf, for till Anna i fredags vid typ sex! va där och pratade typ hela hela tiden och lyssnade på musik osv, åt glass o godis o ba tjocka oss. Fett chill :) Sen såg vi Halloween H2O och sen somna vi runt två :)

Vaknade lördag, vid nio. (alarm) klev upp, anna duscha och jag packa iordning sängkläder osv, sen skyndade vi oss att äta och sen kuta till bussen som gick 10.10 till stan.   Sen när vi var på stan så gick vi först bara runt och kollade, osså hitta jag typ världens perfektaste jeans!!!!!!! :O köpte dom inte.... :'( iaf, sen hitta jag en assnygg tröja oxå! ^^
Sen vid halv tre tog vi bussen till Vby, och sedan for vi till alice, åt kladdkaka och sedan pratade på och tände ljusrör osv. Sen for vi på blåhuset, åt pizza och då kom även Gabriel. Sen när vi va proppmätta gick vi tillbaka till Alice och började se
The ring,  Men nästan i slutet så "exploderade" ett ljusrör och flög överallt i rummet xD Så då vart det bara att städa men det gick inte så bra, osså luktade det jättestarkt. Så tillslut gick vi ut eftersom alla mådde dåligt xD sen tog vi farväl av alice och började gå till skolan där vi blev hämtade av annas föräldrar. Sen släppte vi av Gabbe och sen mig hos jesper ! :) :)  och anna for hem.
Hos Jesper gjorde vi inte så mkt, myste, åt milkshake, såg på beck och somnade sedan vid ett..

Vaknade 10-10.30 låg o drog oss ett tag, åt och sedan for vi hem till mig där vi for ut och åkte skidor, haha. Gick inte så bra, de var varken skare eller någon skoterled. Men vi körde där skotrar kört iaf, ;p sen kom vi ut på älven och såg att en skoter vänt, osså åkte vi lite till sen typ hörde vi ett muller eller något, o ja fick panik typ xD iaf, sen så blev de ba högre och mer. Och sen föll isen ner, och sen kom de upp vatten. Och vi hann just upp från isen/älven. så de va lite tur, sen så åkte vi hem till mig och gymmade sedan (A) Badade och myste. Sen hackade vi grönsaker osv, till tacos och åt det när mamma kom hem :) + gjorde gräddkola, men vi faila så vi hedde i kakao ! :D hahah då varte bra ;) haha sen såg vi
tretton och sedan vid tolv så somnade vi :)

Vaknade idag vid typ 06.20 och sedan klev vi upp och for te skolan! :) kan lova att de va världens bästa start på en skoldag!!  (A)(A);]


 

Förresten. Ngt jävligt surt.... Simon ha ju komme me i JuniorVM i Tyskland, han är där nu. Och pappa, chrille, johan och pontus är där. Sen så vare nå tester. Typ drog och doptest. och även Blodvärde... Iallafall så är det så att Simon, trots att han inte tagit drog/doper så har han för högt blodvärde (kan vara helt normalt) MEN han får inte tävla..... Och det var sprint idag. Det han är bäst på, och sen kanske han kan få vara med på fredag, dom ska ta nytt prov då. Men då är det 10km.
Hoppas iallafall att han får tävla på fredag !!!!!

Nu ska jag duscha och sedan plugga, tjao!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-25 @ 17:17:01   

Är hos annapanna :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-22 @ 19:41:10   

..

Det gör fucking ont i hela mig....
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2010-01-22 @ 19:34:18   

// från alice,i skolan.

Tja, alice som skriver nu med  emils mobil. Fredrik ser lite ut som en troll. Isak är bög har vi kommit på. Ida är bäst :)men jag äger ändå lite mer för att tala sanning B-) nu ska jag dra och rädda världen!

Tja, alice som skriver nu med  emils mobil. Fredrik ser lite ut som en troll. Isak är bög har vi kommit på. Ida är bäst :)men jag äger ändå lite mer för att tala sanning B-) nu ska jag dra och rädda världen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Gästbloggning! | 2010-01-22 @ 15:12:56   

Skolan suger

Alice äger sönder världen och universitet. Emelie är lika bra. Jag har emils telefon: den tar jag nu: hejdå
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-22 @ 10:42:40   

inte nååådigt vilken dag...

Dagen har bara varit massa dryg, Jesper har inte varit på skolan. Vilket gjort att jag inte kunnat le så jääävulskt mycket. Sen har min hjärna varit på låångsemester, typ till månen. Gjorde diagnos i matten & hade typ 5 fel. Sen på No,n (där jag typ fattar de vi håller på med) fattade jag NADA på.. tragiskt. Sen har dagen bara varit allmänt (hur stavas de ?) seg & jobbig.

Sen har man massa plugg,
- Tyska läxa imorn,
- 2 svenska redovisningar & engelska läxa till fredag.
- No prov till på onsdag
- So prov till torsdag
- Musikprov om två veckor...

men känns ändå skönt för min del, har gjort allting förutom Son, som jag har en vecka kvar att göra ! :)

Imorn så kommer Jesper hit :):) Och sen på fredag blir det vindeln och till anna, sova där och sedan åka in till stan. Sen till Vby och va med alice och ev. nån fler. Sedan blir det Jb sent på lördagkväll, då anna blir hämtad. Och så sover jag över hos Jb :)

Känner på mig att helgen kommer bli grym. Vet inte varför, men Anna har jag inte träffat sen höstlovet (skandal..) och sen känns de som att ja ha något att göra hela tiden! + får umgås med mina bästa vänner, Anna och Alice & min tredje, allraste bästa vän & även pojkvän Jesper!

Nu blir det lite mer plugg, tyska och engelska och sedan sova! Känns skönt, kmr dock inte vara kul att kliva upp imorn. Vilket det aldrig är typ, hahaha! Nämen nu ska jag ta o dra mig härifrån!

Hare kung och så ses vi när vi hörs vill säga ;) hey

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-20 @ 21:46:51   

Smått & gott!

13 månader, eller 1 år och 1 månad idag ^^


 

Haft en superduperbra dag idag!! :) På skolan vare väl tråklektioner, sen lunchrast med världens finaste och alice, då det även blev snökrig. hhahha, sen vart de lite mer snökrig inne i fiket te.x ;d hahah dock så var jag inte helt inblandad. ^^ sen efter skolan bleve bussen till älsklingsjesper :) och då blev det typ brottning i snön så vi va halvt genomblöta när vi kom in, sen gjorde vi läxor i typ två timmar. gick inte så bra men whatever ;D sen så bädda jag, eftersom typ hela kvällen har vi brottats och kittlat varann och haft kuddkrig osv, hahahaha sen for jag hem efter lite mys framför tvn, ^^ sen nu sitter jag hemma med jespers goa, stora, blåa mjukiiisbrallor och t-shirt, ;D o de luuuktar mumma (A) haha men jag ska gå och träna på massa läxa/prov nu. Vi hörs ! ;D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-19 @ 21:56:33   

Btw,

13 månader imorn :) :) <33

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-01-18 @ 21:04:56   

THAT'S IT!!

nu har jag, ba helt random. bestämt mig... JAG SKA INTE HA RAKLUGG, iiiinte min stiil.
Ba surt att jag klippte till den nyss,....

men iaf, nu blire snelugg. nomatterwhat. hej
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-18 @ 21:01:09   

;] ;] ;]

Helgen va suuuper bra ! :D
fredan sög kuk. tårar o svek, fyyyyfan.

Lördan va kuung :D for till älskling vid två ! :) sen såg vi på tv o prata lite om fredan. sen så vid fyra sa billy att han inte skulle med. och då vare påväg att inte bli något för att billy bokat platser åt pici och han, + att de va inte säkert att jag kom in. (15årsgräns.) men tillslut bokade vi platsen breve mig till pici o vi for. ;D sen gick de priiima o komma in på filmen och de va typ världens minsta biosalong xD ahha o satt mellan pici och jesper :D höll båda i handen, HAHAH och pici flög som fan upp ur stolen och jag ryckte till o skämde ut dom XD råka skrika; fyfaaan va äckligt. när de va typ tyst i biosalongen. AHAHA :] skämdes ju en aning :P haha sen efter bion va slut så for vi hem. pici hem till sig och ja o älski hem till han :) sen typ somna jesper typ 10 och jag typefter halv 11. sen vakna vi vid elva idag, sen har vi läst lite, (läxa för jb) sen typ, myst osv :) haft iaf sjuuukt najs :) :) :)

haha och nu sitter jag här och leeeeeeeeeer som FAAN , och jag vet att jb vet vrf ! :D
men nu ska jag dra, hej ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-17 @ 22:44:58   

Jääävla cp, dra åt helvete äckel.

"jag tkr synd om alla dina vänner, som trott på dig. som du ha svike."

Helt ärligt. du kan fan ba dra åt helvete. DU VET INTE ETT SKIT, fattar du de?
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2010-01-17 @ 22:28:49   

;)

Hejddååååå suckers, nu drar jag till älski och sen till stan och se instängd 2 med älski, pici o billy. ;d
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-16 @ 14:36:23   

Öppna upp hjärnan och klicka på delete..


alice cutta sig lite på bilden o.O och de är inte färg xDerkänn, jag är oxå rätt så konstnärlig av mig ? ;)
HAHAHAH jag gjorde den dä de stog ida xD de kanske ni fattar o.Oglömma.glömma.glömma.glömma.. fan de går inte!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-15 @ 16:42:37   

hahaha

jag är så förbannad så jag kan ba skratta ! gah......

iaf. imorn blir det jbälskling, sen bio på lördag. sen söndag vet jag inte.
Nästa helg blir det stan med anna, och hon ville oxå se bio så ja vi får se (A) hahaha sen får vi se vad det blir ^^

Nu ska jag iaf fixa iordning kläder till lillgrann'N alice, sedan fixa grejer till imorn. sedan ringa stora alice om hjälp med läxan och sen sova typ. Hej


Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-14 @ 19:05:11   

Hello mrs. Angry.

Seriöst, BLÄ.
BLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄ
BLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLBLBLÄBLÄBLBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄ
BLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄ
BLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄ
BLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLBLBLÄBLÄBLBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄ
BLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄ


Förövrigt,
mkt mysigt inlägg faktist, lite exotiskt och.... känslomässigt.

DRA ÅT HELVETE, FATTAR NI DE ? försvinn ur min fucking åsyn, från mina tankar. går inte att förlåta allt verkar de som. De fucking bara växer, förstår ni det ? Fyfan så less. less. less. less.

vänner sviker, falska vänner, äckliga vänner, inte ens är vänner, vad är vänner ? HA HA bevisa de för mig. Allmänt less nu lixom på sina såkallade vänner.

Så jävla förbannad, vill ba skrika.


btw, jävla fjortisar... o.O hatar sånna....
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Tankar | 2010-01-14 @ 18:32:52   

666

Kom ihåg en sak nu, inlägget jag skrev på min födelsedag. (minns inte om det var ett lr flera) Men ett av de iaf, de va inlägg 666. hahahahaha

Annars då? jo... kallt. virrigt :S har vare sjukt virrig idag.. huvet är väl bättre, dock har jag tagit 2 brustabletter men har fortfarande ont.

Och jo, vill ha nya låtar... lessnar mer och mer på mina låtar. Skicka era spotify listor? Så får ni en glaad Ida, kanske ;p

Sen ihelgen blir det Instäng 2 på Bio, med älskling, pici och kanske billy. donnow, blir najs iaf ! nu vet jag inte vad det blir. Bara chilla vidare. hey

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-13 @ 18:47:22   

Mindre bloggning nu framöver,

yeup,  så ligger det till..

Skolan har nu börjat.. Somnade väl vid 3 inatt eller vad den nu blev! Och när jag vakna hade jag fett röda ögon och min kropp ville verkligen stanna i sängen. Men, jag for till vårdcentralen i vännäs idag, där jag bl.a fick testa reflexer, prata om huvet, kolla om ja had nån sjukdom lr ngt i kroppen osv. Dom kom iallafall inte fram till något varför jag har haft sån huvevärk, men om den inte gått över inom en vecka så ska jag dit igen. + att ja ska spruta snart igen o.O
Skolan sen.. träffade min saknade älskling :) sen nästan direkt jag kom så gick jag på lunch, då alice kom o hämta mig och Jb gick på lektion. Sen har jag bara haft 1 lektion idag, eftersom två vi hade efter lunch hade vi ingen lärare på, och tillslut hade vi då tyska i en timme. Skolan är iaf fettdryg och känns som om jag aldrig haft något lov ! Fy, nu längtar jag som fan till sportlovet !

Imorn blir det skola som vanligt och sedan blir det Jesper :) seeyah

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-11 @ 18:33:30   

i miss you....

darling... I wish you were here...!


 

Ska nu sova. ensam. utanJb. gonatt.

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-10 @ 21:12:29   

My love,

- tänk att man kunna ligga i en evighet och bara kolla på en person utan att bli less, utan att ens vilja kolla bort.
att kunna gråta åt ett ansikte, för att det är så fint.
att kunna gråta av lycka & kärlek bara när man träffar en.
att känna ett beroende, att hela kroppen längtar vansinnigt mycket efter en person.
att kunna vakna brevid sin älskade, på morgonen med ett leende på läpparna.
att kunna resa sig upp när man bara vill ligga kvar.
att kunna ha någon, 24-7 att prata med om vad som helst.
att känna lycka, kärlek & värme.
Jesper Brändström

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Kärlek | 2010-01-10 @ 14:49:06   

Lovet!

Ska ta o försöka skriva ngt inlägg nu, mår för övrigt sjukt dåligt. (typ spyilla, men de är inte att jag är sjuk^^) hm.. annars så sitter jag bara och försöker skynda på att ladda ner låtar. Eftersom ja egentligen inte får sitta vid datorn.

Men lovet har varit sjukt underbart, och de bästa lovet ever för mig ! :) Visst, har inte gjort så mycket. Men jag har varit med världens bästa person i princip hela lovet - Jesper :) Sjukt najs, massa bus o kärlek, mkt skratt o tårar. Men som sagt, värdens bästa lov. Önskar dock att skolan inte behövde börja så de kunde fått vara såhär hela livet. :) haha så tack till jesper ! :) <3
Btw så har jag räknat ut att jag sove hos jesper, mer än jag sovit hemma! hahahaha typ sove ensam 5-7 dagar av 19 lr 20 lr va de nu är! ^^ (A)
Omg, är så jävla lycklig. Men typ förkrossad att min verkliga dröm tar slut...

Kan lova att jag längtar till nästa lov! Typ sportlovet eller vad det nu är :P

Nu ska jag ta o ladda ner klart låtarna och sen fixa in dom på mobilen och sen chilla i sängen, hey.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-10 @ 14:09:44   

gomorgon...

de är SVIIINKALLT i huse, ja får... mens. Nämen serri, somna typ fyra inatt. vaknade för en timme sen för att jag frös så jävla mkt och hade asont i huve. Och kunde inte somna om så jag klev upp.. hade tänkt mig nu att se en film om de går ngn bra på tv eller om jag ska se 14 suger på datorn...
Måste iaf hämta täcke så ja bliii varm...

Skriver mer sen, hej.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-10 @ 08:56:37   

just kidding....

blir inge sammanfattning ikv, blir imorgon. Eftersom jag varken får sitta vid datorn eller tvn o.O pga hjärnskakningen. skiitkul, ska iaf börja läsa om twilightböckerna nu, och sen ska jag lägga mig i tid så de inte bli som en chock på måndag när jag ska upp....

Ha det bra, hejdå!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-09 @ 22:16:11   

Cs ;)

hm, kommer sammanfattning av lovet sen ikväll. För mig är det lixom slut XD

men ska spela cs nu ! ;D tjao
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-09 @ 18:31:53   

NÄRA DÖDEN UPPLEVELSE!!!!!!!!!!!!

GAAAAAAAAAAAH!!!
JB ÄR DÖDENS.......
MEN IAF, HADE VARE PÅ TOA!!!!! OSSÅ NÄR JAG KOM TILL JESPERS RUM SÅ VISADE HAN ATT JAG SKULLE SÄTTA MIG VID DATORN, osså trodde jag att han skrive nå värsta gulligt, OSSÅ VARE MÖRKT I RUMMET, OSSÅ LETA JA VÄRSTA MKT PÅ DATASKÄRMEN, OSSÅ HAN BA; va haru inte märkt ngt? O JA BA WHAAAT? OSSÅ KOLLA JA NER PÅ TANGENTBORDET.


OSSÅ VARE EN FUCKING FET OCH STOR JÄVLA FRYST HELVETES FITT KRÄFTA DÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag höll på dö.... ja typ flög upp ur stolen och skrek som satan o hoppa ner i hans säng XD och typ grät,
FYFAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!

men jaja, huvudsaken var ju att jb fick de kul, vilket han fick, hahaha han kan fan inte sluta skratta åt de xD


HAHAH förlåt :] !!!!!! // Din älsklings JB :]
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-06 @ 22:50:08   

Sammanfattning av mina tankar...

Det blir älskling nu fram mot sex, efter 2 timmars fundering om de är förkallt för simon och pappa att köra till järpen. Nu har dom äntligen bestämt sig för att prova.


Om simon kommer på bra plats i helgen, så kommer han kanske vara med i JuniorVM!
Pappa och Jb, tror att jag har lätt hjärnskakning, börjar tro samma nu..
Jag tror till 110% på spöken nu.... äckliiiga saker händer ju runt om i världen. hhah lol xD
Min **** är cp, den har vare i två dagar o nu är den ba; POFF. borta..  inga spår alls!!! gissar att ni kan lista ut vad de är men whatever.
Skönt att vet att man inte kmr få besök mitt i natten nu, man vet att de är chill. Dom förstår tack o lov!!


nu ska jag dra hejdå! :D

 

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Tankar | 2010-01-06 @ 17:38:23   

hehe,

jag är typ.. konstig.

Efter en gång då jag slog bakhuvet i jespers knä, (i fredags) så har jag haft dunkande och helt sjuk huvevärk. + att varje natt har jag drömt något extremt jävla konstigt... och jag har komme ihåg i princip hela drömmen! venne vad de är med mig ? :S De började fredagnatt iaf.

Btw, ska typ till älski nu efter 4,5. förhoppningsvis. Sen sover ja över osså kommer vi hit imorgonkväll! :D

heddåå
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-06 @ 15:01:27   

testis xD

Kärleken;
Har du en kille just nu? - väärldens finaste, så ja. :)
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? - ja, haha
På rumpan? - hur mkt han vill ;]
Kyssa dig på halsen? hur mkt han vill ;]
Kyssa dig på munnen? - hur mkt han vill ;]
Kyssa dig på kinden? - hur mkt han vill ;]
Gillar du någon? - min pååjkä ;]
Har du vart ihop med någon för inte så längesedan? - ja ha vart ihop över ett år, men fattar inte frågat ?XD
Vad heter personen du gillar? JESPER J BRÄNDSTRÖM.!

Skolan;

Går du i skolan? - jo...
Har du någon gång skolkat? - ao
Har du varit i skolan idag? - NE :D

Annat;

Hur mår du just nu? - rätt bra :D
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - jep
Har du piercat dig? - räknas öronen eller? xp
I så fall, vart? öronen bara ;p
Vilken bh-storlek? är inte de privat ? :O;)
Telefon/mobil; älskis sony eriksson
Vem ringde du senast? - jb brändström
Vem ringde dig senast? - jb brändström
Vem sms:a till dig senast? - jb brändström :D
Vem sms:a du till senast? - jb brändström :]

Övrigt;
Är du hungrig just nu? - nej
Vad är klockan nu? - 14.33
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? - apb,blogg, facebook, räknas msn?

Familj;
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - igårkväll
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 30 min sen kanske :D

Övrigt;
Gillar du punk-stilen? - jao, men inte om de är överdrivet
Har du sminkat dig idag? - ne
I så fall, vad för smink?  inge

Musik;

Lyssnar du på musik just nu? - ne xD
I så fall, vilken låt för tillfället? - .
Vad gillar du för musik? - typ gamm musik / rock :D

Kläder;
Har du fler än 4 linnen? - ao
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - japp
Har du någon märkes väska? - ne
Har du ReStErÖdS-trosor? - vad är de? ;s
Har du en vit bh/topp? - japp
Har du en svart bh/topp? - nepps

Smink & Hår;
Använder du mascara? - ne
Använder du Wax? - nep
Använder du ögonskugga? - nep
Använder du kajal? - nep
Använder du hårspray? yes
Använder du volymspray? - nep
Andänder du mouse? - jeps
Använder du deodorant? - ofcc
Använder du skiinspray? - nej
Använder du parfym? - japp
Använder du ögonfransböjare? - nej
Använder du täckstift? - ibland
Använder du läppglans/läppstift? - nepp
Använder du rouge? - nepp
uppsatt lr utsläppt hår? - olika
duschar du varje dag - ne, då torkar jag ut xD
målar du naglarna? - yeaa!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-01-06 @ 14:41:10   

gahh...

är typ sjuk...

btw så funderar jag på att sluta skriva på bloggn?
så äre med det iaf. nu drar jag och lägger mig igen,

har legat i sängen hela dan men whatever, och har läst snart 200 sidor engelska o.O har tpy ba 50 sidor kvar av breaking dawn iaf.

hej

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-05 @ 22:19:02   

hey, darling<3

Bara, för att jag har världens mest bästaste och underbaraste person till pojkvän!!!!!!!!<3

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - kärlek | 2010-01-05 @ 01:18:47   

gash, vilken dag är det?

Är helt borta i vilka dagar de är och datum osv :S

Hur som helst, i lördags så for ja o mamma till kusinerna , va hel najs! :) Även lillkusinerna kom. haha som inte är så små men (A) sen efter det så skjutsade mamma mig till jesper så kom väl dit vid 22.40 sen såg vi ba tv osv :) maserade honom oxå för han hade typ nackspärr. hehe (A)
igår så hände inte så mkt, bakade muffins som blev fail XD sen va jag väl halvt slö så ja orkade inte göra så mkt.. älskling gissar på feber, skulle jag oxå gjort... eftersom jag var sjuuukt varm. Men mot kvällen så var jag inte trött alls men ändå sjukt varm. Jag tog iaf en kall dusch för att kyla ner mig vilket var en bra ide ! XD sen så låg vi vakna till 03.00 då hockeyn börja så då såg vi den, sen somnade vi runt sex och sen idag vaknade jb vid typ 1 och jag vid typ nästan tre. (A)  sen ha ja haft världens värk... o tage alvedon osv. Sen for ja hem med mamma som slutade 9. Snart blir det väl sängen, sova..
har sjukt ont i huve  + mår dåligt..

så ja... ska ta o krypa isäng snart..
imorn blir det iaf ingenting, ska se hur jag mår så kanske jag far ut och tränar..
Btw, en sjuk sak. Jag får typ knappt vara hemma om jag är sjuk! :O haha, kanske drf simon inte ska bli sjuk men whatever, (A)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-05 @ 01:16:29   

kusinerna!

Ikväll blir det middag hos kusinerna, loong time ago. Sen blire väl att vara där hela kvällen och sedan fara hem. Imorn så förhoppningsvis kommer älski, annars tkr jag att jag kan bli skjutsad dit ikväll eller att vi hämtar upp honom! Miss him :)

Hm.. har ingen mer planering.. Btw har nya jeans, venne riktigt... om dom e snygga.. men.. duger XD Plus mamma köpte dom för jättelänge sen på rea och glömde bort dom så kan inte lämna igen dom så ja får väl offra mig xD

btw, inte så bra bilder men pallar inte hämta kameran så XD


eh eh eh,


Måste ba få berätta att ja hade världens dröm inatt. helt random ! :O De va nå negers som jaga mig o alice, och två tjejer till osså hamna vi i en frys o massa sånt ! :S helt knäppt.. ingen bra dröm iaf. XD

Lämna en kommentar ?  
7 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-02 @ 15:27:04   

ne men serri...

nu blire sängen tro ja ;D vi hörs!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-02 @ 00:21:34   

Frååågor ;)

Har så jäävulskt tråk, har bett alice komma på VILKA FRÅGOR SOM HELST. som jag ska svara på ! ;D


1. Är du en utomjording? - nej, men jag har det i blodet. Det är nämligen så att min far är en utomjording! :) 

2. Har du någonsin varit med om något magiskt? INGET "KÄRLEKSMAGISKT" - HM... kluring.. ÅÅH, de va helt makiskt en gång i somras, världens finaste utsikt ! :D && på kalle anka stafetten, när jag var påväg in i mål för mitt lag, FYFAN VILKEN KÄNSLA !!!!!!

3. har du sett ett spöke i ögat? - nej, men ett spöke har sett mig i ögat ! Men jag skyndade mig att blunda men då höll den kvar ögonlocket så jag hedde för handen ist ! :D

4. Hur många tuggumin kan du stoppa i munnen sammanlagt? - om jag ska åka buss, så ett annars börjar jag må dåligt XD annars så... venne. 20? vi kan testa på skolan! :D

5. Kan du halsa ett glas vatten? - nej, de börjar ila i mina tänder då :(

6. Har du någon gång lagt en brakare mitt i ett klassrum? - HAHHAHAHAHHA, pinsamt... Jag kan inte lägga värsta brakarna :(

7. Har du någon gång lagt en riktig brakare nära nån? - hm.. samma svar, men ngn ha ja säkert klämt ut, o isåfall me typ anna lr olivia XD

8. har du någon gång ramlat ner för en trappa i publik? - nej, om inte mamma o simon räknas så XD

9. Har du någon gång råkat snacka med en skyltdocka? - HAHAHHAHA nej ??? jag brukar inte prata med främlingar, men ibland brukar jag bli asrädd för skyltdockor för dom ser ut som människor, osså är man påväg att gå in i dom o.O XD

10. Har du någongång råkar snacka med en person som du trodde var någon annan än den egentligen va? - HAHAHHA JAAAAAA, miljontals gånger typ (A) HHAHAHAAH

11. Har du någongång gått i sömnen? - Inte vad jag vet, men pratat/mumlat gjorde ja senast inatt ! XD

12. Har du någon gång lipat för att du råka svälja ditt tuggummi? - haha nej, ska man de lr ? (A)

13. hur många marshmellows kan du proppa i din mun? - hm.... stora... så blev de typ.. 7 tror jag XD minns inte riktigt! XD

14. hur snabbt kan du käka en macka? - ärligt... om ja ska vara snabb, så kanske 5 minuter xD

15. Hur snabbt kan du dricka ett glas vatten? - gissar på typ.. ca 1 minut ;D

16. Har du nån gång lagt en brakare när du och jesper myste/kysstes? - HAHAHAHHAHA nje XD

17. Vilket är ditt värsta faceplant? - De va på skolan, typ... 3 år sen. Då jag gunga, och låg på mage på typ, ett sånt där däck xD osså skulle jag fixa till mitt pannband. Men jag hade för hög fart så jag typ, voltade och landade me ansiktet och även resten av kroppen då, ner i snön. Kan lova att mina klasskompisar skrattade ett bra jävla tag... ;D

18. Har du någonsin spottat på nån? - haha vem har inte ? sist var väl på jesper :D (sry babe<3)

19. Har du någonsin slagit en kille mellan benen? i så fall, hur? hur många gånger? vem? - hm, en gång knäa jag fredrik edlund.. XD och annars, så hade jag väl råka göra illa älskling där några gånger... tex med böcker, bussbälten, händer, HAHAHAHH och typ.. massvis med gånger XD fast inte med mening då (A)

20. vad är det mest pinsamma du gjort inför ngn? - HAHAHAHAH okej... lite privat.. men för typ.. mindre än ett halvår sen. så... busade jag med jesper, typ stönade XD osså kom hans mamma in.. och först märkte ja ingenting så ja fortsatte o sen sa jesper åt mig... HAHAHA

21. Du kommer hem med huvudvärk och PMS till Jesper säger du:
1. Jävla idiotjävel!
2.Fuck of and diieeee
3.du säger ingenting uton låser in dig i ett rum och somnar
4.
skriker "Älskling! Jag har PMS... FIXA DET FÖR HELVETTE!!!"

22. Snarkar du? - hahah nej, ;D men för ngn dag sen gjorde jag tydligen världens grisläte i sömnen! ;D HAHAHAHHA

23. vilken är din klantigaste dag? haha, va typ våren 2009 o olivia sove över, började med att ja tappa ut mitt tuggummi så de kom i håret och kletade sig as mkt och att jag sedan var tvungen att klippa av håret, sedan så spillde jag nästan en hel kopp varmchoklad på mig, och sen halkade jag på en pappskiva ute xD HAHAH tror oxå att jag spillde jouice på mig XD

24. Har du någongång gått in i en provhytt som redan någon böt om i? HAHAHAHHAH nej (A)

25. Berätta om en gång när du kissa på dig: hahahahhahahahaha okej... de va en gång i ettan, då hoppade jag hopprep på rasten osså märkte ja att ja va så jävla kissnödig, men skulle bara hoppa klart, sen så SKYYYNDADE jag mig till toan men han inte... som tur var hade jag kjol och de syntes inte igenom! XD

26. Har du någonsin trott att en vanlig människa varit en skylt docka? - HAHHA OJA, a lots of times xD brukar jämt lyckas med att vara asnära på att gå in i en :D

27. Har du någonsin skrivit ett "Privat" sms till fel person? - HAHAHAHAH OJ, jättejättemånga sms som ja skicka fel, tex skrivit ngt dumt om en person och sen råkat skicka till den xD och sen skickar jag jämt till jesper när jag ska skicka till mamma lr pappa, typ som handlingslistor osv. XD

28. Har du någonsin ramlat på en främling? - hahahha ne, men typ dunsat in i dom... AHHAHA vågar dessutom inte säga förlåt så ja ba går förbi o skämms :D

29. Har du någonsin ramlat i en pool med alla kläder på? - nope, ;) så klante e int ja . :D

30. Har du någonsin spytt på skolan? - nej och tack o lov för de, skulle tycka de va så jävla pinsamt så ja vet inte xD HAHHA


maschmellows, ;)

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2010-01-02 @ 00:16:21   

Nyår!

Nyår va skiitabra :) for till älskling i onsdags, typ vid åtta så vi ba myste osv. Va typ vaken till tre lr ngt, såg wrestling ;D Sen vakna vi typ kvart i ett. sen såg vi tv o venne riktigt va vi gjorde xD iaf,till tolvslaget då vi gick ut i panga raketer osv, sen gick vi in o gjorde inte så mkt, chillade och bara myste till typ 2 :P då ja somna xd Sen imorse vaknade jag först elva och sen tolv, o hade drömt värsta.. mardrömmen.. aja, sen kom mamma o hämta mig vid halv 5, ;p
Så nu kmr jag typ inte träffa jesper på typ.. några dagar... får se när nästa gång blir,
men iaf, sjuuuukt mkt tack till älskling ! :) Helt underbart har det varit ! :) :) <3

kmr med några bilder nu, och video. ;D

Ha ett bra 2010 !!!
för det kmr jag ha med världens finaste jesper ! :) <3

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-01 @ 21:51:48   

förhoppningsvis...

.. så är designen kirrad, lr ? ngt fel som ni ser/tänker på?
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2010-01-01 @ 17:49:36