<3

jag har vääääääärldens bästa och sötaste pojkvän♥♥♥


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-04-30 @ 17:48:25   

Pojkvän!

godmorgon alla, för en gångs skull så sov jag fan länge, till halv tolv! så nu har jag fikat och just nu sitter jag och letar massa sköna låtar, börjar nog bli dax att ladda ner lite så man får med sig ett gäng till turkiet! :)

Annars så väntar jag på jesper som kommer om ungefär en kvart, så ska skynda mig att borsta tänderna och såntdär så får vi se vad vi hittar på när han kommer, min lilla gulleplutt, hihi!♥


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-04-30 @ 12:31:34   

trött!

Börjar bli riktigt trött nu så tror jag ska ta å krypa i säng! Kvällen har bestått av massor med snack med olivia! längesen som fan man träffa henne så måste ju catcha upp allting lixom, hehe och hon for väl hem för kanske en timme sedan.

Ligg o ha försökt fördriva tiden för ja vänta på svar om jesper kommer inatt eller inte men så blir det inte :( *sad* men han kommer imorgon istället så lika bra jag går och lägger mig!

så ja, godnatt folket!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-29 @ 23:32:38   

fucking helg!

Så jävulskt skönt att äntligen ha helg och fan vad man är less på skolan bara efter en vecka! som dessutom inte ens var en hel vecka.. haha

helgen blir lugn, idag chillar jag hemma med mig själv och får se ifall det blir någe besök? jesper kanske kommer inatt men troligen inte, men isåfall kommer han imorgon! och vi lär nog bli hemma på valborg som det ser ut nu, men kan nog vara skönt det med. Som jesper sa, valborg är överskattat!

men nu ska jag ta o fräscha upp mig lite, skriver senare!


söt, right!?
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-29 @ 17:02:37   

grattis jesper!

har varit hos jespers mormor nu o fika lite o spela lite kort och nu är vi hemma o ska alldeles strax mysa ner mig brevid jesper!!!!!!!!
grattis älskling!!!!!!!!!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-28 @ 19:06:59   

världens sämsta fli....

världens sämsta flickvän, den listan toppar jag!!!!!

nu ska jag ta och sova.
imorgon och fredag blir ensamt på skolan. flikkorna är i fjällen. bai
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-27 @ 21:59:11   

Dålig update!

ha vare riktigt dålig på att skriva på sistone, eller två dagar... haha men har i stort sätt haft fullt upp.

igår efter skolan for ja till moa och sedan på moppekurs, kom hem och efter ett tag kom jesper hit o sen la vi oss efter fika osv....
och idag så är det onsdag, vilket innebär att det är dans! vart en tuff timme men känns bra nu förutom att jag har ont i hela jäkla kroppen!!

Kom hem för ca en timme sen o ha ba packa upp och sutte vid datorn och ska snart kila in i duschen och sedan blir det paketinslagning och moppeplugg!

imorgon lär jag inte heller skriva eftersom jesper fyller år och vi ska till hans mormor o sedan bara hem till honom och umgås! mysigt!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-27 @ 20:14:23   

glad tjej!

påsklovet har verklignen varit suuuperbra, vädret har varit helt amazing och fick nu höra att det kommer bli en rekordsommar! Så får hoppas på det!

Har varit raketsnabb eftersom för en halv timme sedan fick jag veta att jesper hämtar mig på en timme, alltså en halvtimme kvar nu. Så jag skyndade mig in i duschen, rakade benen o allt sånt och sedan ha ja hunne klä på mig o smörja mig o sen att packa idrottsgrejer, moppeböcker och allt sånt skit på bara en halvtimme! jag är fan kung.

Så nu sitter jag här... en halv timme kvar... hahaa vafan, de suger. Men lägger in några bilder och sedan ska jag kolla så jag har med allting sedan far jag o är med vääääääärldens bästa!!!!!!!♥♥♥






yeeey, testade mittbena också för första gången då ja vare seriös, så toookigt se de int ut.. speciellt inte eftersom jag hade rekordfettigt hår! :D
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-04-25 @ 15:38:35   

panik!

Har städat klart nu och håll på att ladda kameran, vilket jag hoppas att den är klar snart för jag dör snart av tristess... haha

ne men kom just precis på en sak.... JESPER FYLLER ÅR OM TRE DAGAR!!!!!! och jag är världens sämsta flickvän som har en sugig present men ja ha inga pengar o ingenting...... så de suger :( får ge han kärlek ist♥

och sen börjar jag märka att jag måste köpa nytt smink, foundation, puder och rough.... + att jag är skyldig mamsen 130 spenn + att ja ska utomlands om tre veckor... alltså kul... hahahah njea, inte direkt tyck ja ;d

Men nu ska jag dryga på med lite annat o hoppas på att den laddad klart snart för sedan ska jag ut i solen om det fortfarande är kvar ?
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-25 @ 10:56:38   

godmorgon på er!

Helt ärligt, så kändes det faktiskt lite smådrygt att jag vaknade nu! Eller iallafall att jag startade datorn för annars hade jag kunnat fortsätta sova, (troligtvis) men eftersom jag nu redan är vaken så ska jag kuta på toa, fika lite och sedan städa upp i mitt rum. Ska även försöka få slut på mitt kamera batteri så jag sedan kan ladda upp och fara ut och fota en massa, awesoome!

sedan får jag se vad dagen bjuuder på!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-25 @ 08:41:58   

Smådryg kväll..

Söndag idag.. har varit ett jävla långt påsklov men int fan klagar jag för det! Och idag har jag gjort i princip ingenting nyttigt!
Hade planerat att städa och duscha, men fan. Vars är orken? Jag tar itu med det imorgon istället för sedan drar ju
skolhelvetet igång igen på tisdag ;d men känns lite smånice att träffa brudarna igen och så :)

Har varit ute och fotat lite och även läst lite i handboken så ja lär mig lite men har nästan glömt bort allting redan, ahaha och alldeles strax ska jag ta och fika och sedan gå och lägga mig. Sattsar på en tidig kväll så jag inte sover bort morgondagen och inte kan somna imorgonkväll... Jag är nämligen proffs på att sova till typ 1 sista dagen innan skolan.. hehe

Älsklingen är borta o arbet så jag får klara mig utan honom ikväll och imorgon *snyft* Men de ska nog gå fina fisken och jag blir ju bara ännu gladare när jag träffar honom istället! hihi!



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-24 @ 20:38:16   

soft dag!

Alltså fysatan vilket härligt väder det varit i helgen! Och av bra väder så blir man på bra humör! Dock så tror jag fortfarande att jag är lite småsjuk och har en redig huvudvärk så jag lär nog inte göra mycket ikväll.

Vill hellre ligga hemma med älsklingen och se någon romantisk film eller något. Brudarna hade dock tänkt att grilla men kändes lite otaggat eftersom det är ganska långt från mig och både få skjuts och hämtning. Och har ba tappa suget eftersom inga föräldrar vill skjutsa hit någon gång, förutom någon enstaka. så ja... bad huh? och kändes aningen drygt att fara till vby för att grilla o sedan fara hem. jaooooOOO

men hur som helst, varit ute sedan klockan elva idag, irriterande men jag har fan inte blive nå brun? Inte mycket iallafall.. Kusinerna kom förbi så de blev lite kusinsnack och catchaupp talk, haha. Missat en hel del!

och just nu sitt ja o frys under täcke, haha not good.


jag saknar min ängel♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-24 @ 16:23:10   

Lilla musen Gurra!




Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - natur | 2011-04-23 @ 21:21:07   

FRYYYSER

börjar småfundera på om jag håller på att bli sjuk, ajaj! igår låg jag och frös som ett tok under två täcken medans jesper låg i shorts o svettades, och sedan så låg ja o svettades o frös o svettades o frös och ja.. ni förstår?
har dessutom riktigt ont i huvudet och ont i resten av kroppen också. Så jobbigt!

förutom det så har dagen varit super! Vädret har inte kunnat bli bättre, umgåtts med min familj, spela golf och kubb osv. Jättemysigt och nu ligger jag i sängen och tror att jag snart ska ta mig en kopp varm choklad och krypa ner i sängen till någon film och sedan avsluta dagen så?

låter finemang, så ha en bra kväll o sov så gott. Gissar att jag inte lär uppdatera så mycket mer förutom några bilder kanske ? :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-23 @ 21:12:19   

hair

alltså, min utväxt är fan inte att leka med! och dessutom så har mitt hår blekts jättemycket så ja.. börjar nästan se för fake ut med mitt löshår, så de blir till att sätta upp de i massa olika frisyrer för att dölja och få det att se så naturligt ut som möjligt!

Ska nämligen inte färga mitt hår före turkiet, eftersom det lär blekas! och sedan är det ju bara typ 4-3 veckor kvar till avslutningen och då ska ja färga had ja tänkt!




Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-23 @ 17:22:49   

golf!

Har varit hemma sedan ett och har spelat golf i nästan två timmar med brorsan och sedan har jag ätit lite mat (dock lunch vid ett) och bara chillat på rummet, var planerat att jag skulle städa men jag lämnar det till morgondagen tror jag.

jag ska nu ta o byta om till lite finare kläder än nån tshirt och några fula leggins leggins, det är ju trots allt påsk!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-23 @ 16:20:23   

glad påsk!

nu är maten inne i ugnen och efterrätten klar! Får bara se till att inte äta för mycket, så jag spricker. jag lovar, jag kan fan fasta eller vad det nu heter, i en månad. så mycket har jag ätit denna vecka, ÅNGEST.
ska ta o städa till nu lite innan maten också! baii, glad påsk!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-22 @ 18:07:36   

fredaag

visst äre långfreda idag??

spela roll, de är iaf fredag! ;D morgonen har varit allmänt random och jag är lack för att ja inte fått nå svar om sommarjobbet...

nu ska ja dra
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-22 @ 11:37:33   

Hockey suger!

jag är så jävulskt less på denna jävla vedervärdiga sport, kallad hockey! sänds typ varenda dag som man är med jesper!

jaja, ja sitter nu och väntar på mat vilket ja kommer få äta i pausen, haha våfflor♥ och utöver det har vi inte gjort så mycket idag. suttit framför TVn, käka pizza, sove lite, fått lite välbehövlig massage av älsklingen! imorgon inväntar en mysig fredagskväll med älskingen, egen middag och ljus osv :)

sedan på lördag far jag hem, städar, leker med kameran lite grann och vilar ut till söndagen då jag far till min efterlängtade moaaaa♥ som även fyller år, får krama henne lite mer än vanligt eftersom jag inte har någon present till henne :(♥

hihi nu ska jag mysa dom sista fem minuterna framför hockeyn med jesper sedan ska vi käka!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-21 @ 20:02:01   

Godmorgon!

Ligger just nu i sängen och är så jävla rastlös men vill inte kliva upp och väcka jesper, så jag bloggar via mobilen! Gårkvällen var jättemysig, och såg en skitbra film! Haha sen gjorde vi inte så mkt mer än att sova. Kan också ta att berätta att min lilla vilding knuffa in mig i väggen inatt så jag bytte sida och sedan efter ett tag puttade han nästan ner mig... Haha förliten säng! Senare idag ska vi till honom, får väl se vad vi hittar på. Han skulle iaf inte med till fjällen eftersom han inte rymdes<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-21 @ 09:25:57   

nu; bilder - snart; mat!




Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-04-20 @ 17:19:23   

sitt ute!

sitter just nu ute och tänkte uppdatera lite grann! dagen har varit jättechill, varit ute och fotat och fiskat lite,solat, ätit glass o ba allmänt busat med jesper! :))

Så lite bilder kommer troligen upp senare ikväll eller någon annan gång när jag har tid! Just nu är älsklingen hos fredrik men han skulle nog hem till middagen!

och ikväll så ska jag nog lära jesper fota lite grann så han klarar av manuellt och sedan kanske se någon film och mysa ? :)

och hur awesome känns de inte att det är sommarvärme ute??? är såå himla glad! Dock så börjar ju pollen komma fram nu och det är ju lite jävligt så jag går runt med rinnande näsa och ögon, men jag är glad för det ! :)

nu ska jag ta och lägga in lite bilder och även sätta mig på altanen och stoppa in laddaren in i datorn.♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-20 @ 16:49:46   

mys och film!

Har myst hela kvällen med min underbara pojkvän, sett film. som var skitbra, vet dock inte vad den heter just nu och har även spelat lite golf.

Kvällen lär nog fortsätta i sängen med lite nighttalk och sådär, awesome! hoppas ni hare bra!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-19 @ 21:59:09   

såhär kul har jag... -.-

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-04-19 @ 16:30:45   

superväder!

Alltså fatta vilket jävla skönt väder det är ute idaaaaaag!! har blivit skitbrun, där jag redan är brun..= min cp mage.. haha och har också lyckats bli solbränd på bröstkorgen så nu kan jag inte vara ute längre, fuck ! ;)

Så ist sitter jag vid datorn och ska alldeles strax ta och fräscha upp mig me smink och sådant och funderar sedan  på att gå ut och fota eller något.
Ikväll kommer älsklingen hit så vet inte om jag kommer skriva senare, men ni ser väl!

Gårdagen var awesome med anna, vi gjorde dock inte ett skit men vi snackade nonstop. Grillade också vilken gick åt h-vete. men aja! ^^

och idag for hon hem vid ett och sedan dess ha ja pressa och plugga till moppeprovet!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-19 @ 14:23:28   

min pojkvän är störd♥

♥♥♥♥♥ om ni bara visste va älskling ha sagt hela morgon, hheheeh.. jaja

är vaken nu och om en timme är anna panna här! vi ska ha det skitawesome men har ingen aning om vad vi ska göra.
hahaha


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-18 @ 09:28:34   

mormor!

Känns ju sådär lagomt kul... jag ska fara och träffa jesper mormor idag, för första gången!
OCH jag ser allvarligt talat FÖRJÄVLIG UT!!!!!!! och han sa ingenting heller innan jag for hemifrån igår, ååh...


har en ful gammal tröja och världens u-ringaste linne, sedan ha jag trasiga byxor och skor. och har världens fettigaste hår och utslag över hela halsen.................... haha alltså kul!???

jaja, nästa gång vi träffas så kommer ja iallafall se något bättre ut... haha kan typ inte se värre ut... xD

är dönervös också, men det ska nog gå bra!:D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-17 @ 11:30:55   

makeup!

Och ja justja, vi har ju omval till gymnasiet nu och med det menas att vi också fått veta om vi prelimenärt kommit in, (btw, hahahaha skit i min stavning) och sökte ju spa och stylist och blev antagen! Känns awesome!

och annars idag, så efter veden så har jag sminkat och fixat mamma eftersom hon ska iväg på middag med sina systrar, verkligen synd att jag inte hade batteri i min kamera, de vart helt awesome bra! kanske lite ungdomligt men ;) har också hunnit iväg en sväng till rödå för lite godis men fan, dom hade varken goda sorter eller nyfyllt på... men de blev iallafall littegrann och har ju kvar från igår och imorse! ^^

och till kvällen tänkte jesper komma men vi ser hur det blir med det.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-16 @ 15:42:24   

Ved...

om en månad så e ja i turkland, känns rätt awesome :)

hur äre annars då? jo.. de kliar på halsen, är svullen på benet och småsvullen på armen + har värsta mkt eksem där nu och är lite småskakig... så vad äre jag ha gjort?? jo.. kasta ved.. hahah men jaja, skönt att jag har gjort bort det så ja inte skulle behöva gå ut och göra det nu! o.O

lördagen kommer bli jävlig seg känn ja o ja vettefan va ja ska hitta på, ^^ nu ska jag iallafall gå ner och dricka ett glas välförtjänt coca cola. baii!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-16 @ 13:16:40   

bra start på dagen!!!

 

-på sängen.

awesoome!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-16 @ 10:52:13   

godnatt

-
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-04-15 @ 21:19:48   

Spotify..

Alltså allvarligt, någon fler än jag som läst på aftonbladet om Spotify??

 

alltså, från den första maj så får man bara lyssna på spotify i 10 timmar/månad!! och annars får man betala....

och det är inte ens 200 låtar....

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2011-04-15 @ 17:09:25   

påskloooov!

Så jävla skönt, på måndag behöver man alltså inte kliva upp utan kan fortsätta sova... hur awesome??

jag har egentligen bara varit allmänt less och besviken idag, alltså ingen bra dag. Och ikväll lär inte så mycket hända, chilla på rumme me godis.

hah well, that's it!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-15 @ 16:42:06   

In to the shower!

Nu har jag plocka undan kläder, renbäddat och damsugit och dessutom hunnit plugga lite så nu ska jag hoppa in i duschen!
sedan ska jag invänta min underbara pojkvän och antingen så hamnar jag hos honom eller han här, det beror på!7

Btw, för er som inte vet.. jag har tagit ut min navelpiercing, </3 den började göra så jävla jävla ont så de va fan smärtsamt och ja, känns surt eftersom ja verkligen vill ha men ja ha int skött bättre så aja, that´s life. Tog också ut den nu för att de ska hinna läka någolunda tills turkiet! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-14 @ 19:00:08   

torsdag..

En dag kvar i helvetet sen äre LOV!! så himla skönt..

och så jävla utmattad man är från dagen... No-prov som inte alls gick bra, tyskaläxa som inte gick bra heller och sedan fick jag igen mitt nationella i tyska och gick bara G... så jävla besviken jag blev!!! Höll dessutom nästan på att somna på matten.. ett plus idag iallafall var att man fick påskmust till maten... DOCK så vare en jävla kille som satt o typ stirra som ett jävla fån! VA VILL DU???????

och sen vill jag bara säga hur JÄÄVLA less jag är på folk som snackar skit, folk som man inte ens trodde snackade skit går runt som nå jävla kajer o ba snackar, så jävla less!
Och hur jävla uppenbart äre om en tokstirrar på en?? alltså snälla, väx upp...

nu ska jag kuta ner och käka, sedan städa lite, och plugga och sedan duscha och sedan får vi se om jesper kommer hit efter bäverjakten eller om jag far till honom. mehewehheh

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-14 @ 16:40:42   

Dryg kväll!

Dryg kväll, men har skickat in en sommarjobbsansökan och sedan pluggat massa, eller iallafall försökt. Och det känns faktiskt riktigt riktigt bra, kan i stort sett de mesta när jag läser det men ska ta hem instuderingspapper imorgon så jag kan lära mig utan texten framför mig!

kvällen lär inte bjuda på så mycket mer än detta så lär nog inte skriva något mer om jag inte får något super intressant att berätta.

så vi höres kanske imorgon? :) efter dansen ofc!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-12 @ 19:32:31   

Plugg,

har suttit i soffan sedan klockan sju imorse förutom när jag gått på toa och varit och ätit, haha MEN jag har faktiskt pluggat i nästan två timmar, och resten av tiden har jag sett lite tv och pillat med designen.

Och ja, som ni ser. Ny design, blev väl lite barnslig kansek men den är väl OK. piffade till de lite med några bilder under menyn som jag tänkte fylla på med när det kommer nyare bilder och så vidare!

Men nu ska jag fortsätta och plugga och kanske tvätta min jävla piercing.. alltså fan :( Sedan ska jag deppa på och ha tråkigt ikväll♥

Hare gött!

gammal bild!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-12 @ 15:01:12   

ALLA SOM HAR TRÅKIGT GÖR DENNA LISTA!

SENASTE
Personen du strulade med: Jesper
Personen du kramade: jesper
Personen du tänkte på: en tjej på TVn som varit kidnappad
Personen som sov i din säng: Jag
Personen du skrev med på msn: Jesper
Personen du var med: Jesper
Djuret du köpte: aldrig köpt något djur!
Maten du åt: nudlar
Gången du spydde: Somras

KOMPISAR:
En kompis du saknar: Anna
En kompis du älskar riktigt mycket: moa, emelie, natalie, anna
Din bästa kompis: - ^
En kompis du glidit ifrån: ingen..
En kompis du kommit nära: moa

RANDOM
Stänger du av mobilen när du sover? nejj
Biter du på naglarna? ne!
Var du full senast du hade sex? nej
Har du kysst en polis? nej
Har du någonting att dölja? ja
Kan du baka bröd? ja
Vet du hur man frostar av en frys? ja

UTSEÉNDE
Hårfärg: svart, röd/orange?
Ögonfärg: gröna
Längd: 166
Skostorlek: 37
Ålder: 15

KÄRLEK/SEX
Har du en kille/tjej just nu? ja:)))
Gillar du någon?ja:)
Vem? Jesper
Har du haft många förhållanden? nej, lr några.
Vad har du på dig nu? mjukis byxen o tjocktröja

VEM
Vem är i rummet med dig? noone
Vem fick du senast sms av? jesper
Vem tänker du på nu? tjejen på oprah som blive kidnappad o komme tillbaka.
Pratade du senast i telefon med? mamma
Vems hus var du senast i? jespers
Vem önskar du var med dig nu? jesper...
Vem i din skola går dig mest på nerverna? HAH g-l

VAR
Var går du i skolan? Hammar
Var är din telefon? bordet
Var är din mamma? Ute
Var sover du? i min sääääng
Var handlar du mest? H&M eller typ ica ;d
Var fick du tag i tröjan du har på dig nu? broorsan
Vart åkte du senast bil? home
Var i ditt rum är du? är ju i tvrummet!

VAD
Vad åt du senast? kakor
Vad drack du senast?
påskmust

Vad är det för färg på dina byxor? svart
Vad är den närmaste saken som är blå? nå klistermärken på datorn
Vad gillar du mest med skolan? att den är snart över....
Vad har du på fötterna? sockar
Vad är din favorit färg? svart
Vilken film såg du senast? marley and me
Vad hör du just nu? 3 reklamen


HAR DU NÅGONSIN
Sovit i en annan säng? jaa
Hånglat på en bio? ne, inte va ja minns iallafall!
Hånglat i skogen? ja :)
Tyckt att din kusin är het? nej
Sovit naken? jaa
Kört över hastighetsgränsen? - ne
Målat om ditt rum? nej
Dansat framför en spegel? på dansen jaa ;p
Dumpat någon? ja
Hoppat in i en bil med folk du just träffat? ne
Varit i slagsmål? nej
Smugit ur ditt hus? jep
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? donnow
Hånglat med en främling? njet
Älskar eller saknar någon nu? saknar och älskar jesper

NÅGON/VEM/HAR DU/DAGENS
Någon som förstår dig: ibland
Någon som du saknar: ja
Någon du längtar efter: ja
Vem kramade dig senast: jesper
Vem pussade dig senast: jesper
Vem ringde dig senast: mamma
Vem ringde du senast: mamma
Vem var hemma hos dig senast: jesper
Vem var du hemma hos senast: jesper
Har du några kärleksproblem:
Har du käkat något idag: yes
Har du pratat med ngn idag: ja
Har du gråtit idag: ne
Har du skrattat idag: ne
Dagens outfit: mjukis
Dagens låt: -
Dagens dusch: ikv
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: mascara
Dagens vill ha: PIZZA!
Dagens drog: -
Dagens finaste: -
Dagens måste: träna..
Dagens dryck: -
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2011-04-12 @ 14:06:30   

mumsiiii

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | I want | 2011-04-12 @ 12:11:02   

I'm home today

som rubriken säger, jag är hemma idag. Kände mig inte riktigt kry och det är ju bättre att vara hemma idag än imorgon då vi har nationellaprov i engelska.

ska väl alldeles strax ta o hämta lite fika och sedan får man se vad dagen bjuder på, jag lär nog inte orka göra så mycket förutom att typ se p TV och sitta vid datorn.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-12 @ 07:46:20   

Graffittinails

klaga inte om jag stavat fel, jag är bara en människa.

Sa ju att jag skulle lägga ut en bild på mina naglar, *och publiken hurrar* haha skämt o sido. Men kommer nederst i inlägget.

Men först ska jag ta och dampa lite: BNFJADNFOEMFOPAMFLSKMFKENFMPOASMFOSPMAFKASNJGOEKIIPO
MIN JÄVLA PIERCING ÄR STÖRD I HUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
satans JÄVLA ANUS!!!!!!!!!!! vafan skulle ja ta hål för???????????? OKOKOK de är typ de enda jag är nöjd med, med min kropp och den är åt helvete så va är då resten????????!?!??!?!?!??!?!!!!!!!!?

& det röda på mina fingrar är från de gamla nagellacket som ja bara inte orkar ta bort eftersom det ändå kommer vara borta innan jag far till skolan imorgon. haha

 

go fucking natt

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-11 @ 21:42:36   

Alltså ne...

Min mage bara väller ut, seriously!!! Måste verkligen ta tag i träningen.. måste seriöst de.. Men fatta skönt att ba chilla i sängen, se någon film, äta chips.. kakor..

men ne. Jag måste fan ta mig ut o träna. Iallafall muskler. typ mage, typ situps och armhävningar och sådant skit.. ska fan utomlands om en månad.... Och varför kan inte "fläsket" lägga sig på typ ryggen istället där hela jävla ryggraden sticker ut som nån jävla flaggstång. haha OK.

Idag har jag bakat, hallongrottor som blev små platta kakor (FAIL) men de är ugnens fel. HIH!
Och sedan bakade jag några andra kakor som jag faktiskt inte vet vad dom heter. men dom är bruna och har pärlsocker på! Hihi,

Och utöver mina små smakprover av kakor (typ 5 st) så har jag ätit nudlar♥ och verkligen sett fram emot en glasstårta i kväll men ne, den skippar jag för då spyr jag. hahah så vad har jag för val?

Istället ska jag ta och måla naglarna, fota, lägga in på datorn, blogga, lägga in på bloggen och publizera. alltså sammanfattning, bilder kommer.

sedan blir det nog nattinatti med massa plugg!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-11 @ 20:38:16   

Måndag!

jag tror jag hatar måndagar.. visst, de är väl nice att vi har kortdag. Men jag missar tidiga bussen med en kvart och får därför alltid vänta en och en halv timme på bussen. Men idag kom mamma och hämtade mig, så for vi och tog spruta för hepatit A, så nu var det bortgjort och sedan for vi en sväng på strömpilen. Köpte present till älsklingen och sedan nå solbriller, haft världens panik men nu ha ja köpt ett par så nu får dom jävlar duga. hahaha det roliga va att alla tjejbriller såg jag helt CP ut så fick bli ett par killbrillor. Men aja! That's life! Köpte även ett graffittinagellack, haha OM man är efter? ;) Men de va på rea så why not? tänkte måla ikväll så ni får nog bild på färg och resultat senare!

Nu hade jag planerat att gå ner och baka lite, så jag får se vad det blir för gott. Planerar också på att göra en design, men jag har absolut ingen ide i huvudet och kan inte med någonting när det gäller koder och allt sådant. Men jag får se hur det blir med den saken.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-11 @ 18:46:55   

ehhee

vakna tidigt imorse, typ vid nio. har sedan sett lite tv och ätit pannkakor och sedan ha vi sett en film, overboard.
och nu sitter jesper och pluggar matte, och för en gångs skull så fattar jag typ allt xD haha och så håller han på att göra ett test och så ska jag få rätta det sen.. funny huh? ;d
hehe nu ska jag göra annat, är hungrig........... hehe hej!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-10 @ 13:50:18   

faiL

Duschat och sånt, började med att ta fram kjol, tunn kofta leggins och en top, och iställer så sitter jag nu med jeans och tjocktröja, haha.. Gick bra med att klä upp sig !

lär väl fara på ett tag, och har faktiskt inte en blekaste aning om vad jag ska göra tills dess?
skriva av mig lite? hm.. ja vi får helt enkelt se.

bai så länge iallafall!

don't ask♥



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-09 @ 19:20:43   

SUUUPERGLAAD

Vart supersuperglad nu!! Jesper for ju hem för att vara med en kompis, det blev dock inte så och vid åtta ska jag dit och stannar till på måndag eftersom det var tänkt att jag skulle komma imorgon egentligen!

Funderar på att klä upp mig.. hm... ? ;) ;) Ska slänga mig i duschen nu iallafall! PUSS

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-09 @ 18:17:56   

Panik!

Jesper fyller år om nitton dagar, VAAD ska jag köpa????? help me noow!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-04-09 @ 17:14:18   

Bildbomb!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - kärlek | 2011-04-09 @ 17:00:25   

Skön lördag!

Riktigt riktigt nice väder idag, har suttit ute på altanen med älsklingen och solat, fick faktiskt färg på magen! Dock såg jag typ bara smutsig ut och sedan mina "kända" vita prickar på magen, syntes bara värre. Måste fan sola bort dom innan sommaren kommer! hehe

annars har fredagen varit jättemysig, som jag skrev! Har fotat massa och haft jättejätteroligt med älsklingen, legat och käkat chips och bara småpratat, mys♥

och idag var vi som sagt ute o har ätit lite glasstårta, mums! och nu har han farit hem.

Ikväll tror jag att jag ska se; walk the line! för tredje eller fjärde gången!!

Nu ska jag kuta på toa, hämta lite dricka och sedan kommer bildbomb!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-09 @ 15:56:59   

Skrev ej igår...

Hade en supermysig fredag så skrev ingenting igår och nu ska jag fortsätta njuta av denna underbara och glada tid med min pojkvän innan han far hem innan tre, skriver sedan och bilder kommer!♥ Så håll utkik!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-09 @ 11:00:26   

Good night

Skön kväll som fan, dock skulle det inte sitta fel med lite massage eftersom jag har grymt ont i ryggen och nacken sedan jag sov konstigt hos jesper i förrgår. Får väl ta o tigga lite massage imorgon av jesper istället.

Ikväll har jag gjort precis vad jag hade tänkt att göra. Har planerat lite grann, tagit en lång och varm dusch, raka benen o allt sånt och sedan bodyscrub och DIE va len man blev!! dock var det väl både två som hjälpte till men fyfan! Hur jäkla fräscht som helst ju!! Har sedan målat naglarna och smörjt in mig, plattat mammas hår, och ätit jordgubbar och päron, + godis! Hur mysigt?

Dock så har jag reagerat på något, kan vara jordgubbarna eller någon godis :( Det suger! Men nu ska jag kila upp och borsta tänderna, ta fram kläder till imorgon och sedan gå och lägga mig och sova så att jag är pigg inför Engelska Nationella imorgon!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-07 @ 22:01:14   

tror facebook vill jävlas..

JAHA! och då när man väl bestämt att man ska få mycket gjort så klickar man in på facebooks spåkula......

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-04-07 @ 17:07:42   

night for my self..

Idag tror jag att ja ska dra fingarna ur röven, eller hur man nu säger och göra saker jag tycker om att göra.
Och dock inte att sitta vid datorn,

men tjejjaaa mig lite grann och få tänka igenom, planera, skriva av mig (datorn då) och bara vara mig själv för en kväll. Har bett mamma köpa godis också så det blir ett litet plus. Och behöver dessutom inte betala själv! hihi, perfekt!

Skulle verkligen vilja fota, men har ingen inspiration. Det finns ju ingenting ute att fota!! Vilket suger... :( Vill också börja packa nu på en gååång.... men de är fan 5v kvar så ska iallafall vänta 3 veckor till.. OM jag klarar det, TAGG!!

men nu ska jag kika litte på mopeder!

väldigt kreativa bilder jag tar,♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-07 @ 16:55:45   

whenever i fall he picks me up,

Y o u   a  r e   m y   h e r o ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-04-06 @ 22:42:26   

Moppekurs idag!

♥yey, moppekurs idag kl. 18.00 hehehe
tagga♥
ne.. men sitter hos emka nu och hon håller på att packa inför hennes utlandsresa imorgon.. så jag får lära mig lite grejjjer som man ska ha med sig eftersom jag är wannabe resare!!!
men nu ska jag fortsätta vara social, bai!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-06 @ 16:09:22   

People = shit

haha, ja jag säger då det....
Jag har nästan lust att nämna namnen, på alla jag är så jävla irriterad på. bara för att jag just är så JÄVLA irriterad på dom!!!!

en person, (((vet att alla kommer typ anmäla detta till mobbingteamet men))) MEN att ALDRIG jobba på lektioner, ALDRIG jobba tillsammans med grupppartnern när man har grupparbeten, att alltid skylla på att "de är hemma" att alltid gå från lektioner när man ska läsa något högt,

HAHA ok. nu slutar jag innan det går för långt, + att jesper kommer nu!!!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-04-05 @ 18:51:03   

At school

Sitter just nu på skolan och har engelska, orkar egentligen inte jobba men jag måste... emelie är hos läkarn, typ?? och natalie sitter på planet hem till umeå! Så jag är helt ensam idag, om inte natalie dyker upp♥

Har inte så mycket värt att skriva, någon som har lust att göra om min design?? säg tiLL!!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-05 @ 08:40:18   

nu > sova!

Älsklingen ligger redan och sussar så sött, önskar jag fick ta kort utan att han blir så sur :(♥
men nu när jag laddad in massa musik, typ tre låtar XD så ska jag ta och lägga bort datorn och försöka sova.

Godnatt på er så hörs vi troligtvis imorgon!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-04 @ 23:02:35   

hjärta

Nu har älsklingen kommit och så har vi hunnit fika, så dax att pallra sig isäng.

Imorgon taggar vi innebandy på idrotten och massa annat gött. Tummen upp? Dessutom så är både natalie och emelie borta imorgon så lär bli en ensamdag.

menmen , ska ta och ladda ner lite musik så jag har något att göra imorgon. Puss!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-04 @ 22:16:47   

Hör och häpna!!!

jag har bestämt mig. haha inte för att vara tobaksfri, men det är jag iallafall. MEN jag ska fan sluta köpa godis och munkar och allt sånt.. och onödigt dyra matsaker... jag skulle fan ha tjänat flera tusen om jag inte la ut på så mkt godis o sånt....

men ni får gärna bjuda mig ;]

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-04-04 @ 19:07:25   

Bellybuttonpiercing..

Bara för att jag var så allmänt less på min piercing i typ, förrgår så vart ja sugen på att byta tvärt pch kolla hur lite skinn de egentligen är nu sååååå bytte jag.... heheh dock så är denna piercing typ 14 mm och jag ska ha 8mm så... (a) +++ att ja ville leka me min kamera, och eftersom vädret storsuger så har jag inget annat vettigt att fota!



vill ha sommar.. och sol.. och läkt piercing, nu är jag fan less på att tvätta hela jävla tin!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-04 @ 17:50:40   

Avslutningsklänning

I tordags fick jag ju hem en avslutningsklännig, och trots att jag skulle behöva ha den i XS så behåller jag den, för då har jag löst det problemet!



499 kr på nicole

hoppas ba int ngn köper en lika daaan :(
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2011-04-04 @ 17:39:37   

Home!

Sitter nu i min säng och nästan fryser ihjäl, älsklingen har varit ute mer än en timme och jagat så han lär väl dyka upp någon gång snart! Så får vi oss en liten myskväll innan vi måste kliva upp till skolan. (suck)


 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-03 @ 18:59:42   

Hos älsklingen

är hos älsklingen nu och har just tryckt i mig massa makaroner o skinksås, DÖÖGOTT♥♥

lär inte hända så värst mycket idag men efter fem far jag hem till mig, och han till fredrik för att och sedan kommer han till mig och sover!

de va väl allt, haha ett kort inlägg men ja, ni vet iallafall vad jag gör !!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-03 @ 11:35:22   

ändrade planer!

Det blir inga bilder idag och kanske inte imorgon heller, jobbigt va? ;) Iförsig så känns de inte så värt att fota de ja köpt förutom en klänning jag ska ha till skolavslutningen!

Och varför blir det inga bilder? Jo för jag far till min snygging inom en timme♥♥ och har ännu inte fått hem usbkabeln, mamma jobbar kväll så hon kommer hem vid tio ikväll med den men då är ju jag borta. Hihi!

nu ska jag ta och äta lite mat o sen ska jag och mitt glada humör ta o pallra mig till älsklingen!!!!
ha en bra, fin och mysig lördagkväll för det ska jag!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-02 @ 16:05:15   

Tråkig dag.

tråkig dag så jag tar den stora möjligheten till att fula mig i webcameran!!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-04-02 @ 12:47:22   

no pictures!

Sa i torsdags att jag skulle lägga in bilder på vad jag handlat igår, men det blev inte så! Kanske att det kommer bilder ikväll eller imorgon. Men det är inte säkert, får se när älsklingen min kommer och så vidare!

För har för tillfället ingen USB-kabel till min nya kamera!!! Eller min och min, det är familjens kamera men dom fotar aldrig så, ja. Jag kommer nog använda den mest ;)



Och som sagt, vi fick inte med någon USBkabel så har inte kunnat lägga in några bilder på datorn och har alltså inte kunnat studera hur bilderna blir, så mycket. Men det kommer! mamma skulle troligtvis fara förbi idag och kolla om vi fick hem en kabel eller om vi måste köpa...  jaja, ska ta o fika lite nu och sen får vi se vad dagen bjuder på!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-02 @ 10:46:53   

Friday night and I'm alone!

Äntligen helg! och äntligen hemma från skolan! har inte varit något speciellt så är inte så mycket att skriva om. Men det var iallafall tänkt att moa och emelie skulle komma till mig så jag ha duschat och sminkat mig och plattat håret och allt i två timmar och nu får jag veta att dom inte kommer så det känns lite sådär ovärt ^^

Kommer alltså vara by my self ikväll men jag får väl hitta på något trevligt att göra istället, typ blogga ;) ;) hahaha
nä men skämt å sido!

Ska avsluta nu, ^^ baii!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-04-01 @ 18:47:06