What I've done.... today.

Hallåhallå, huuur ståre till? Ne. Seriöst nu.

Dagen har varit jättebra. Sen jag kom hem från umeå så har jag bakat snickers och pepparkakor, (imorgon äre mazariner och kanske äppelpaj som står på tur) och så har jag även.... klippt mammas hår! En liten spontangrej och jag funderar fan på att byta linje till frisör..! Skämt o sido, nej det skulle jag aldrig göra. Går ju världens bästa linje! Men det vart inte så jäkla tokigt ändå, lite småsnett men vafan. Det tycker jag att man får räkna med!

Plattade och stylade hennes hår och hann även plocka hennes ögonbryn med världens dåligaste pincett.

Nu ligger jag i sängen och försöker få ett nytt rekord i bubble shooter. Går dock utför istället för uppför. Kanske får jag ge upp spelandet för idag?

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-31 @ 22:44:59   

Ont i leden

Sitter i soffan med en jävla värk i min högra handled... Blir så less på detta! Tror jag måste ta och kolla upp det här någon gång eftersom det värker rätt ofta i handlederna och i lederna nere vid "innerfoten".. Det är verkligen skitobehagligt och det har värkt till och från i flera år.

Annars så sitter jag och spelar Bubble Shooter och försöker klå Julias rekord. Vilket inte går så bra! hehe kvällen lär fortsättas såhär.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-31 @ 19:53:44   

Back to this shit

Ja.. så sitter man här hemma igen.. och gör det vanliga... FRYSER! Har tre st tjocksockar på mig och fryser, har jeans och utebyxor på mig och även en tjocktröja. Förstår verkligen inte hur folk kan leva så här.

Min näsa är kall, precis som om jag har varit utomhus. (vilket jag inte varit) och jag ryser för att jag fryser så mycket. Inte OK!!

Ngt som är ganska ok är att jag för tillfället äter världens goaste.... pepparkaksdeg!!!!!!!! &dricker pucko.. muuumms......

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-31 @ 15:28:26   

Hemma i storstan

Sådär ja. Nu är man då alltså hemma i storstan Selet och sitter vid min älskade älskade dator♥ Mamsen kom hem till mig och så åt vi lite lunch, hon fick en massage av mig och så for vi iväg på ica för att köpa ingredienser till lite bakning och nu är vi hemma.

Så dagen lär spenderas med lite bakning men även så tänkte jag fara och hälsa på Olivia! Och sedan får jag se hur resten av vecka ser ut men troligtvis far jag tillbaka till stan antingen torsdag eller senast fredag då jag och papi ändå ska in till stan!

 

Vissa idioter är inget annat än idioter, hur mycket man än försöker att vrida och vända på det.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-31 @ 14:23:34   

Mum

Mamsi är påväg hit så vi får se hur dagen slutar, kanske att jag åker hem ikväll eller imorgon, som var planerat. Som sagt, får se hur och vars dagen slutar men hur som helst slipper jag vara ensam idag! Skönt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-31 @ 11:14:54   

Värdelös dag

Idag är också en sån där dag, en värdelös dag. Jag kommer sitta på skinkan och inte göra något vettigt alls. Fyfan!
Har alleles för stor lust att shoppa (utan pengar) men det lär ju inte bli.. Så vad ska man göra idag?

Kanske ska ta och färdigställa lite saker. Men får se hur jag klarar av det pga humöret osvosv(=
så kanske man skulle ta och äta något snarlikt lunch? Så man iallafall gör något nyttigt.

 

Förresten, skitkul ni som kommentarede igår! (=

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-31 @ 10:30:38   

Typiskt tjejer

Vad är felet idag? Jag har legat och suttit i soffan hela dagen. (typ) ätit massor med godis.. och en enda tanke på min fina så har jag börjat böla. Vad är grejen lixom? Träffade han i morse och saknar honom så jävulskt mkt.. hade världens mysigaste helg tillsammans och ja..

Ibland är det jobbigt att vara tjej&kär...
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-10-30 @ 19:14:59   

Magiskt

Älska mina paintskills♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-30 @ 17:29:24   

30 Oktober

 

Var tvungen att testa min nya highlighter jag köpte igår. Och full pott! Hittills iallafall.

Färgen sitter mycket bättre och blev mycket mer färg.  Tips!!

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-10-30 @ 16:47:28   

Tired

T r ö t t !

När jag kom hem imorse från när jag följt min fina så la jag mig framför TVn och somnade typ på en gång... Sov till klockan elva och är fortfarande trött! Gud så irriterande.

Lovet? Ja.. Jag har inga planer faktiskt. Jesper jobbar lite hit och dit och vet inte riktigt när han är ledig. Och jag funderar på om jag ska stanna i umeå eller om jag ska åka hem..

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-30 @ 11:52:35   

You´re beautiful for me

Är vaken för att följa älsklingen till bussen. Skriver senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-30 @ 06:48:36   

Shopping


Inlägg till mina älsklingsskor så dom inte blir förstora
Smörkniv (haha)
Volume powder
Cake eyeliner
High lech lighter
och underkläder!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2011-10-29 @ 21:56:31   

Myslördag

Hej på er! Denna lördag har varit jättemysig! Började med en mysig morgon och så en mysig lunch. For ner på stan för att kika runt lite, var dock lite jobbigt med så mycket folk men fick med mig lite grejjer ändå(=

Kom hem runt fem och har städat lite och tog sedan en dusch tillsammans, åt lite middag och har sett legally blond och ska nu se 17 again. Har faktiskt aldrig sett den så det är väl på tiden kanske!

Sedan blir det en tidig kväll då älsklingen tar halv åtta (!!) hem pga jobb.. Men pengar är pengar så!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-29 @ 21:53:21   

Äntligen höstlov!

Gud vad tiden har flygit fram och äntligen är det höstlov. Även fast man inte haft den känslan att man är skolless så känner man ändå sig lite sliten och ska bli perfekt med ett lov. Sedan är det bara 7 veckor kvar till jul! Fatta hur fort det kommer gå! (=

Jag är hemma med min älskling som för tillfället är i duschen och ska försöka piggna till lite från sin sjukdom! Ikväll vankas det pastacarbonara och mys framför TVn med!

Så mycket kärlek♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-28 @ 15:42:51   

Bird is the word



Har hunnit tvätta en tvätt nu på morgonen och nu är det dax för att steka lite pannkakor och plugga lite.
Lite halvfula bilder på mig, men vad gör det?:)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-10-28 @ 08:58:43   

Sleepin' Sickness

Klockan är inte ens sju än och jag har hunnit diska, tvätta två tvättar, städat, hängt upp tvätten, duschat och har för tillfället hårinpackning i håret som jag snart ska duscha ur. Har även hunnit fila till och målat naglarna.

Fan va effektiv jag känner mig! Dock så har jag lite plugg ikväll inför engelskaprovet imorgon. Jag har bestämt mig för att kämpa på engelskan. Det var knappt så att jag fick mitt VG i nian och nu vill jag behålla det. Eller iallafall ha C eller B.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-27 @ 18:46:35   

Flummar på

Hej på er, har börjat skriva flera inlägg under dagen men dom har aldrig publicerats. Dom har varit alldeles för tråkiga.

Matten gick någolunda bra. Kunde iallafall svara på allt och det kändes jättebra, men med tanke på att det var precis så på repetitionsuppgifterna även fast jag hade jättemånga fel, så vi får helt enkelt se när resultatet kommer. Svenska och trendspanings redovisningen flöt på bra och så var dagen slut.

Skönt som fasen att vara hemma.. Har hunnit göra pannkakor som för övrigt var skitäckliga så får äta något annat till middag. (Troligen makaroner och korv)
Har jävligt ont i magen och har ingen aning varför, sitter under täcke men fryser ändå.. och ja.. ni förstår mina problem?

Längtar dock jättejättemycket till imorgon då vi slutar vid tre och så kommer min finaste hit. Jag saknar honom sjukt sjukt mycket och vill bara kunna ta det lugnt, pussas lite, skratta lite, laga mat tillsammans med någon osvosv...

Som sagt, flummar på;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-27 @ 15:32:05   

Största idioten som man är..

Godmorgon, sitter i skolan nu (!!). Brukar i vanligtvis fara kl 8 men jag hade ingenting att göra hemma så jag for iväg till skolan. Och nu till rubriken, jag glömde deo för andra gången... Hur smart är man? Njea, inge vidare smart.

Och så har vi matteprov nu på morgonen. Vilket inte känns OK där jag kan svara på alla tal men sedan blir det fel. KUK! så ja.... vi lär ju se hur det går..

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-27 @ 08:08:03   

Moneymoney..

 

Känner mig enormt shoppingsugen.. Dock inte så mycket på kläder (faktiskt) utan mer på smink där jag kan lära mig att utvecklas. Jag skulle kunna döda för 120 paletten både matt och shimmer.
Men har hört att lindex ögonskugga ska vara ganska bra och är dessutom billig!

Men, så kommer det till tatuering. Hörde med en kompis igår om ställen man kunde tatuera sig på där det inte är åldersgräns. Har ju velat ha en skorpion hur länge som helst nu och funderar på att spara ihop till en tatuering inom det närmaste året. Får dock försöka övertala mamma först, irriterande nog säger hon nej. Men tvekar. och så blir man ju så himla hoppfull osv... men vi får se hur det slutar.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | I want | 2011-10-26 @ 22:19:29   

Diet

Efter allt jag proppat i mig allt från chips till godis så fick jag världens ångest. Så jag for ut och sprang ca en mil och körde lite tuff styrka. Fyfan så skönt! Känner mig jättefitt och känner mig verkligen lätt och smal. Jag ska även börja med en ny diet tänkte jag, träna stenhårt, äta lite och dricka proteindrinkar och förlora massa och vikt! Känner mig så glad! :D

Och ni som trodde på det där kan ju typ.. ge mig en tusenlapp. För jag sitter och trycker i mig massa milkshake utan någon plats över i magen. (MÄTT) och ser på bröstcansergalan.

 

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-26 @ 20:58:18   

I fell for the candy

Godiset var egentligen sparat till i helgen, men jag känner att jag är så duktig så jag plockade på mig lite godis, tacochips&chreme fresh och så sitter jag och pluggar.

Varvar mellan bloggen-engelskan-facebook-engelskan-facebook-svenskan-simpson-sms-engelska osvosv.
Men jag försöker ju iallafall och det visar framsteg!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-26 @ 18:45:29   

Pluggkväll

Två dagar kvar till helg&lov. Känns jätteskönt. Har dock två prov och två redovisningar därav tre görs bort imorgon. Känns jätteskönt. Så ikväll ska jag plugga hela kvällen så jag får bra betyg!

Så nu vet ni vad jag gör ikväll men även imorgon. Har engelskaprov/test på fredag vilket jag är jätteorolig över då min grammatik suger.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-26 @ 18:16:09   

Oprah Winfrey

På entreprenören så har vi alldeles nyss avslutat en induviduell uppgift där jag fick A. Känner mig jättenöjd! Och nu har vi grupparbete. Denna gång är det att skriva om en entreprenör. Jag och Julia har valt att skriva om Oprah Winfrey. Detta känns jätteroligt och det går jättebra för oss. Kul!

Nu ska jag jobba vidare!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Spa & Stylist - gymnasielinje | 2011-10-26 @ 15:08:33   

Nudlar

Godmorgon. Min sovmorgon är i stort sätt förstörd då jag inte har någon sovmorgon. Om 35 minuter ska jag vara på skolan på utvecklingssamtal och där efter måste jag vänta i 35 minuter till innan idrotten börjar. Aerobics. Vet inte riktigt vad det är men vi ser väl. Sedan har vi en lång jäkla lunch då det är lax. (funderar på att åka hem ist...)
Nu ska jag skynda mig äta nudlar och sedan far jag iväg. Ha en bra dag!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-26 @ 08:34:21   

Som tre år igen..

Denna tisdags kväll har bestått utav pizzakäk, skratt, flams, glasstårta och en sväng på ica då vi läste på internet att det var 49 kr/kilot. Rusade dit och fann av lycka lysande klistermärken om man handlade över 300 gram. Barnsligheten kom och nu har jag klistermärken på mobilen! hahahaha....

Ska försöka på mig lite plugg men det lär ju inte gå så bra. Ser för tillfället värsta pojkvänsakademien så lär nog fastna här..
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-25 @ 21:07:14   

Katastrofal dag

Gud vilken dag! Har ingen aning men under make lektionen blev jag verkligen jättestressad, jätteotålig och så klantade sig allt ihop. Maken blev godkänt men det var inte alls ett bra resultat för mig..

Julia och Sandra kommer till mig för att käka lite pizza ikväll och samtidigt kommer emelie hit med ett usbminne så jag kan få tag i några bilder jag saknat.
Sedan efter nio kommer mamma hit för att sova då jag + hon har utvecklingssamtal imorgon.

Vill ha svart hår...

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-25 @ 15:52:34   

Created by natur



Morgonfotning i Umeå
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - natur | 2011-10-25 @ 10:20:27   

The Birthday Kid

 

Gårdagen mina vänner, var dagen då jag fyllde 16.
2 år kvar till körkortet, studenden och krogen. Inte illa, men fan... två år!!

 

Men gårdagen var som sagt jättebra! Fick världens sötaste och godaste tårta av min älskade som faktiskt han hade gjort! Sedan fick jag även en bukett rosor och presentkort på make up store.
Det roliga var nog att han och en killkompis gått in på make up store för att köpa.. hahahahhaha♥
Nog det sista stället man ens skulle kunna tänka sig att han satt sin fot i.. utan mig!

Vi tog det mest bara lugnt då älskling inte mådde så bra, så det blev lite tvtittning och sedan vart det lite myssnack på kvällen. Sånt behövs!♥

Hade en underbar födelsedag, tack vare mina fina kompisar och min pojkvän!
Meeeeen det roliga är inte över än, ser ut som att det kommer komma lite till presenter.. vad jag hört.. kul!

Puss på er alla!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-25 @ 09:27:37   

07.57

Godmorgon på er, jag har just anlänt till Umeå från min sjuka men ändå underbaraa pojkvän, Febern har gått ner men han har troligtvis halsfluss.. Får verkligen hoppas att jag inte åker dit då vi har en hel del jobb i veckan att göra i skolan.

Jag börjar om ca fyra timmar och 18 minuter. Känns ju inte alls för underbart.. Ne inte ett dugg faktiskt. Så jag får se vad jag hittar på..! Uppdaterar snart igen om gårdagen:))

Kyssar!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-25 @ 07:57:57   

Är hos den jag älskar mest♥

K Ä R L E K
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-10-24 @ 20:35:27   

Födelsedagspresent!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-24 @ 12:32:47   

Today it's my day

16 år sedan jag föddes. wierd!

Julia sjöng för mig inatt minuten då jag föddes, kul!
Och annars? njea, en vanlig dag. Men hare så braaa! :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-10-24 @ 08:48:57   

Pluggsöndag!

Godkväll mina kära vänner. Hur läget? Jotack det är bra!

Jag och Julia sitter och försöker få ihop hennes redovisning som ska redovisas på onsdag. Bad girl som inte gjort något alls! Men då jag läst hennes bok så blir det lättare för mig att hjälpa till!

Vi har gjort en redig middag med pastacarbonara och ätit tårta, haft lite serious talk och så. Skönt som fan!

Nu väntas snart sängen och så ställer vi klockan på 8. Imorgon blir jag 16 år och jag ser inte framemot något. Min pojkvän har 40 graders feber och så ska jag upp klockan 7 på tisdag morgon när jag börjar 12.15. Men vad gör man inte för kärleken?

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-23 @ 22:50:19   

Tårta och pengar

Nu har min mor, far, broder+sambo varit här! Riktigt trevligt. Fick tårta och 500 kr, kanske att jag kommer få mer vid ett senare tillfälle men vi ser väl. Jag är glad vilket som!

Nu inväntar jag Julia som snart kommer och knackar på dörren. Vi tänkte plugga lite och sedan sover hon här till imorgon. Skönt att ha sovmorgon då vi inte har någon idrott! :)

Ska stöka undan litegranna nu innan hon kommer, skriver kanske senare! Puss!




Fina Julia och Lina från fashionweek!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-23 @ 17:46:11   

Svar!

Anonym om Söndag & Idol:
hur många poäng behövde du för att ta dig in på din linje? :)
-Hej! Jag hade 260 poäng men gränsen låg på 235. Sedan kom även våran åttonde reserv in! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Spa & Stylist - gymnasielinje | 2011-10-23 @ 15:26:50   

Söndag & Idol

Eftersom vi inte såg Idol i fredags så ser jag det idag på tv4play! Annars har jag slängt i en tvätt som alldeles strax borde vara klar och börjat tina lite lasagne som varit i frysen.

Mamma och pappa kommer hit idag för att "fira" mig, ne men lär väl inte bli världens presenter och så eftersom jag redan fått så mycket under hösten men någonting förhoppningsvis^^

Nu har reklamen slutat så, see u!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-23 @ 11:46:58   

Sant

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Tankar | 2011-10-22 @ 20:41:47   

Fashion Week




Bara några bilder från dagen. Kika in på klassbloggen om någon minut så finns även ännu fler där!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Spa & Stylist - gymnasielinje | 2011-10-22 @ 18:45:36   

With my girls



Gårkvällen spenderades med dom här tre fina flickorna, där vi spelade frågespel, "jag har aldrig.." och bara hade det riktigt roligt och fick lära känna varandra på riktigt ! Efter ett tag så kom Lovas John hit då vi fick veta att han satt ensam hemma och gjorde ingenting. Riktigt roligt det med! =) Sandra och Julia sov över hos mig och vi somnade väl runt tolv-ett. Skön kväll helt enkelt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-10-22 @ 18:29:00   

So cold, I may die.

Hemma från fashionweek nu, har chillat lite med brudarna men dom har nu farit hem.. Ska snart börja redigera bilder från gårdagen men även från idag och lägga ut på denna blogg men även klassbloggen.

Hade verkligen sett fram emot att få besök av min man, men det blev ändrade planer. Vilket suger.. så istället sitter jag och fryser och mår lite småilla.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-22 @ 14:51:26   

Grym kväll!

Måste börja få säga att jag älskar mina finaste finaste vänner och jag älskar min pojkvän. Jag är så jävla lycklig för att det är just ni som är mina vänner!

Och så... kvällen! Gaaaaad vad roligt jag hade igår, det var fan det sjukaste. Har dock inte sovit en blund inatt typ.. Känns iallafall inte som så, hehehe(A)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning för dagens jobb!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-22 @ 06:02:23   

Myskväll!

Myskväll med tjejerna ikväll! Så himla härligt! ^^ Har kört lite sällskapsspel och kör för tillfället "jag har aldrig". Återkommer senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-21 @ 19:49:04   

Svenskalektion

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-21 @ 13:12:11   

I need a hero



Drar mig mot skolan för två lektioner, sedan HELG!! Ohfuck. glömmer alltid att jag ska till skolan imorn.... HAHA
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-10-21 @ 09:28:06   

Finn ett fel

Dog en stund av skratt när jag inte hittade min tandborste och hittade den här...

Undra om jag var trött imorse?

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-20 @ 22:56:45   

Torsdag kväll

Hur ska man börja detta inlägg då?

Morgon dagen gick från fullspeckad till virrig. Det skulle ju vara en klassfest men då blev det lite snett och krokigt så det ser tyvärr inte ut att bli någon, så vi får helt enkelt skjuta upp den!

Så får se om det kommer upp en nödplan eller så tänkte jag, sandra och lova ha en liten "häng-kväll" hos någon med kanske film, godis och prat? Känns inte helt tokigt och inte så dåligt med tanke på att klockan kommer vara ställd på 6-halv 7 på lördag.

Sedan får jag se hur min sista helg som femtonåring slutar. Kanske att min babe kommer till mig på lördag/lördag kväll. Vi får helt enkelt se!

Lånar ut mina fina bebisar i helgen!♥
Känner dock att det snart är dax för att ta och använda dom... Var ju ett tag sedan!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-20 @ 21:19:52   

I'm ready to say goodbye

Så, nu har jag överfört lite bilder till skoldatorn som jag igår överförde på skivor. Så nu har jag dubbla uppsättningar ifall min älsklingsdator skulle krascha.

Men nu är jag redo för att ta farväl av min älskade dator, som fyller ett år om två dagar♥ *snyft* Den åker hem 2 home sweet home och jag får använda skoldatorn istället. Lika bra det kanske! Mamma kommer upp och hämtar den om bara några minuter.

I övrigt så har jag glömt engelskapapperna hemma hos Jesper och engelskaläraren kommer typ slå ihjäl mig då jag inte direkt visat min bästa och arbetsamma sida. Tråkigt nog har jag faktiskt gjort alla uppgifter vi skulle göra, men ska höra om svärmor jobbar imorgon och om hon skulle vilja ta dom till mig. Annars är jag död.

Ne men det ska nog gå bra det. Har en sjujävla huvudvärk och allt är jobbigt. Vet inte om jag orkar gå och handla idag eller om jag ska göra det imorgon istället. Dock så vet jag att jag inte kommer ha någon tid till det. Eller så kanske jag får ta mig tid? Helt enkelt.. Men hur gott hade det inte varit med varm oboy.... Gah! Kan inte bestämma mig!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-20 @ 16:30:23   

And the big question is....


Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-10-20 @ 15:55:23   

Tidig dag

Klev upp imorse vid 06.40 och var i stan ca kvart-20 över sju. Lämplig tid faktiskt! Han sminka mig och äta för att sedan fara iväg till skolan.

Haft en jobbig matte lektion då jag inte alls kunnat koncentrera mig eller över huvudtaget kunnat jobba och sedan svenska då vi har sett film. "Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö" Eller något i den stilen. Har ätit lunch på skolan och nu sitter jag hemma och skriver följdfrågor till svenskan. Men det känns helt okej när man sitter i soffan, fötterna på bordet och lite mötley crue i högtalarna!

Fredag imorgon, galet skönt! Tänkte lägga ut min outfit 4 2morrow night. (cool_brud)



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-20 @ 12:53:37   

No movie

Drog ner filmen men insåg direkt att ljudkvaliten var sämst. Så istället somnade min finaste om och jag satt och gjorde i princip ingenting på datorn. Spelade lite spel, skrev av lite känslor osv.

Nu har han vaknat och vi har just varit ute i garaget. Det lär nog vara det mesta vi kommer göra ikväll. Imorgon blir det att kliva upp tidigt för att åka hem till umeå för två skoldagar. Känns inte sådär supertaggat men med världens bästa linje och klass så ska det nog gå bra ändå! :)

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-19 @ 21:35:53   

Skräckfilm med finaste!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2011-10-19 @ 18:49:48   

two years and ten months

Grattis min finaste♥
Jag kan inte vara lyckligare än vad jag är idag.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-10-19 @ 15:18:53   

Sandras fotning






Detta är bara några bilder (oredigerade) av fina Sandra sist vi var ute och fotade!
Vi har även planerat in lite mer fotning men vi får se vilken dag det blir
och förhoppningsvis innan vintern!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - "modell" | 2011-10-19 @ 15:10:40   

Långsam dator

Har inte ens hunnit bränna en skiva idag. LESS! Min dator håller nog på att krascha eller något då den hakat upp sig minst tio gånger när jag har försökt att bränna över bilder idag. Så ja, just därför har det inte gått framåt.
Dock så är mapparna klar så när ena skivan är klar så kan jag direkt bränna över på en annan. Bra där!

Är också småirriterad för att skivorna rymmer mycket mindre än det jag har på datorn.. kanske 2/10? Så fått välja ut dom "bästa" bilderna för att kunna ha kvar lite av varje.

Har även hittat massor av bilder som jag inte lagt upp på bloggen så det kanske kommer upp lite bilder här och var. Bl.a. från fotningen med sandra? :)

Vissa stunder saknar man♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-19 @ 14:53:46   

Morsning

Godmorgon på er! :) Idag vaknade jag lite tidigare, har ingen aning om varför. Mamma hade ringt 3 minuter före jag vaknade så kanske pga henne? ^^

Gårkvällen var supermysig! När älsklingen kom hem hade jag gjort brysselkex och chokladbollar, duktiga jag! :D Och sedan till middag åt vi kyckling med wookgrönsaker, skiiitgott.... och så friterade pommes och vitlöksbröd. MUMS!!!! Det var skitgott, sedan tog vi oss ett bad. Dock så ballade älsklingen ur efter mindre än 2 min (typ) då han tyckte det var för varmt men han satt ändå kvar och pratade med mig. Mys!

Dagen spenderas framför datorn för att överföra ännu fler bilder på skivor. Hann ca 2 skivor igår och har MYCKET kvar..

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-19 @ 10:53:48   

Drar mig mot sängen

Drar mig mot sängen nu efter en väldigt fin dag. Får hoppas att gubbarna inte är och hammrar och slår det nere imorgon också så jag kan få en bättre sovmorgon.

Sov gott!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-18 @ 23:02:20   

Bakning!

Sitter hos jesper och bränner över bilder på skivor då mamma ska få ta hem min dator då jag har skolans dator nu för tiden. Dom har bara pappas jobbardator som han tar hem när dom ska betala räkningar och så, blir lite omständigt!

Har varit på returcentrum idag med mamsen men hittande inget fynd, på en timme kommer älsklingen hem så nu ska jag baka lite åt honom när han är i skolan!♥

Överraska honom lite sådär smågulligt! Hihi, fick världens ide att göra allt imorgon och skriva något fint och städa osvosv..... meeeen nu vart jag för sugen på chokladbollar så! HAH!

puss!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-10-18 @ 14:48:23   

Är med och tävlar!

En blogg jag tidigare tipsat om har nu en tävling, och priset är ju inte dumt alls!
det är allt som är med på bilden och tävlingen pågår fram till den 31 oktober.
För att hitta till bloggen kan ni klicka här, men även gå in på >bloggar< på min blogg!
Skulle ju inte vara helt tokigt med nytt smink nu såhär till min födelsedag och när jag inte har råd att köpa annat än mat^^
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | I want | 2011-10-17 @ 20:50:18   

Innebandy träning

Jag och världens finaste, (SNYGGASTE,  gad lixom... har fan aldrig sett han så jävla snygg som idag... nykär????)
vi har haft en myyyyysig kväll hittills. Ätit våfflor (kärlek) och myst framför tvn till klockan slog sju. Då bytte han snabbt om och for iväg på innebandy träning. Känns lite tråkigt men vad ska man göra? ^^

Morgondagen kommer bestå utav en lång sovmorgon och lite plugg. Men kanske även skulle in till Vby för att träffa upp mamma för en liten check på returcentrum. Kanske man hittar några niceiga köksprylar eller något? :) Den som lever får se !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-17 @ 19:29:56   

Dagens outfit

 

Så skönt med en tidig dag! Engelskaläraren kom in under mattelektionen och sa att vi inte hade någon engelska. Istället skickade hon hem några papper som vi skulle göra. FUCK var min första tanke eftersom jag tagit ledigt den lektionen för att fara till umedalen.

Hur som haver, ska som sagt till umedalen för ett "möte" och sedan går jag till mamma och åker med henne först till chrille där jag ska hämta några cd-skivor så jag kan bränna över lite bilder och sedan raka vägen hem till min underbara pojkvän som jag inte träffat på en vecka.

Är ledig morgondagen och onsdag, men funderar att åka in till stan på onsdag för att hänga lite på stan på fashionweek med Lova. Men får se hur det passar med skjutsning osv!

Ne, det var nog allt för idag. Får se hur det blir med uppdateringen senare i veckan.. Låg, lär den iallafall bli!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-17 @ 13:16:55   

Pumpa muskler

Idag på idrotten så har vi gym. Känns faktiskt bra att få gymma lite då jag inte gjort det på år och dar. Sedan har vi svenska och matte innan lunch. Jobbigt!

Är dötrött så jag måste upp o röra på mig lite innan jag somnar här framför datorn. Hur som haver, godmorgon och ha en bra dag! Bara två veckor kvar till höstlov!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-17 @ 07:16:59   

16/10

Dagen & kvällen har spenderats med bl.a. sommarspelen, partaj, ensam mamma söker. Har även plockat ögonbrynen och målat naglarna.

Nu ska jag diska undan lite och lägga mig så jag är pigg imorgon.
Känns väl behövligt att vara ledig tisdag och onsdag!



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-16 @ 22:09:43   

söndag =död dag

Klev upp för ca en halvtimme sedan. Länge sedan jag sovit så länge!

Dagen blir nog en ganska död dag. Har absolut ingenting att göra och har inte lusten att gå ut genom dörren. Så blir att spendera dagen inomhus iförd pyjamas.

Härliga söndag! Imorgon har jag bara lektioner på förmiddagen då vi är ledig på hårlektionen och jag har tagit ledigt från engelskalektionen då jag ska göra annat... hehe!

Bild från helgen!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-16 @ 13:02:29   

Darling

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-10-15 @ 22:55:09   

I walk the line

Sådärja, Alice har nu farit hem för ett tag sedan. Vart massor med prat och bullätning. Kvällen spenderas ensam men tänkte ta och se någon tjejfilm och kanske idol om jag hinner.

Blir nog en tidig kväll då jag är riktigtriktigt trött!

-Arkivbild-


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-15 @ 18:11:54   

I know I look a little crazy, when I'm standing with my arms wide open.

Tack ni 2 fina för igår♥
Tusen kramar och pussar till er!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-10-15 @ 11:06:58   

Lördag 15/10

Godmorgon! Hade nog ingen mer passande rubrik än dag och datum. Men vad gör väl det?

Gårkvällen spenderades med brudarna, trerättersmiddag, snacks och snack. Riktigt trevligt må jag säga! Dom tog halv tolv bussen hem och så satt jag lite vid datorn istället för att städa (dåligt val) Men jag städade undan ungefär hälften igår (var klar 2) och hälften idag!

Sitter förövrigt och väntar på min fina vän Alice som jag inte träffat sen skolavslutningen, förutom en gång på bussen^^ Sick! Ska catcha igen och bara umgås :)

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-15 @ 10:36:41   

Trött

Klockan är 02.02 och jag är jävligt trött. Skriver imorgon!

I want to hide

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-15 @ 02:02:53   

35 minuter kvar till helg....

Gaad! Bara 35 minuter kvar till helg. Fyfan va skönt! Engelskan sög, finns nog ingen sämre lärare...
jaja! Nu har vi svenska och har haft lektion i en kvart.... Har inte ens öppnat svenskadokumentet.. hahhaha...

Ikväll kommer brudarna till mig som jag skrev igår, hoppas det går braa :D

eh. har bloggtorka. Inga ideer. hehe. puss & hej,
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-14 @ 13:16:58   

Friday!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-10-14 @ 09:08:38   

Inget internet

Hejhej! Vet inte riktigt vad jag ska kalla den här dagen. Klockan tolv var jag hemma från skolan, och sedan vid ett hade jag varit ute och sprungit klart. Fick då veta att jag inte hade något internet osvosv.
Duschade och sen dess har jag .... gjort ingenting. yey.

Har världens huvudvärk så det är inte klokt! Vette gudarna vad jag har gjort för att förtjäna detta. Hur som haver så kommer brudarna till mig imorn, då vi ska äta trerätters och ha allmänt trevligt..
Får hoppas det inte drar ut på pengarna för mkt eftersom ja snålat hela veckan för att ha råd med nästa veckas klassfest... haha!

nu måste jag ta och plugga in det sista innan jag somnar. Godnatt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-13 @ 20:56:10   

Torsdag morgon

 

Världens morgonfrisyr hade jag. Gårdagens megatupering, känns ej taggad att borsta ut det när jag kommer hem...
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-10-13 @ 09:34:42   

Check!

Nu tror jag att jag gjort klart i princip alla läxor. Svenskan är det dock lite till som ska finslipas lite men har två svenska lektioner till det så det känns lungt. Engelskan är klar för att skickas in och kan nästan alla glosor. Spa redovisningen är klar, trendspaningen blir klar imorgon, val av utklädsel är klar & tillbehör är väl halvt kirrat. Så ja, jag känner mig riktigt duktig och förtjänar nu en natt med rikligt med sömn.

Börjar bli riktigt trött så kanske ska börja dra mig mot sängen. Godnatt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-12 @ 21:24:49   

Bollivilla!

Olivia har alldeles nyss farit hem. Var dock tänkt att hon skulle hem med tio-bussen men några kompisar for till stan och då passade hon på att åka med dem så ska vi träffas upp någon annan dag!

Istället ska kvällen ägnas åt plugg. Ska försöka göra bort allt som vi har så jag inte behöver ha så mycket skolångest. Så ikväll ska jag vara duktig!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-12 @ 18:56:45   

Utklädnad

Jag, Julia och Lova sitter för tillfället i studieytan och väntar på mattelektionen som börjar om ca 40 minuter. Dagens heta samtalsämne är självklart utklädnad till klassfesten.  Det är svåra diskussioner om vad vi ska klä ut oss till, hur man kan få tag på grejer osv.

Ska bli riktigt roligt att se vad tjejerna väljer att klä ut sig till! Längtar!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-12 @ 12:04:36   

Something 4 me

Onsdag/Idag, Olivia
Torsdag, träna
Fredag, ?
Lördag, Alice
Söndag, träna

Måndag, 11.55 , ledig eftermiddag pga ***
Tisdag, ledig &jesper
Onsdag, ledig &jesper
Torsdag, slutar 10.45, träna
Fredag, 13.50 , klassfest
Lördag 08.00 Jobba på fashionweek. (fatta baksmällan där...)
Söndag ?

Måndag, 16 år!

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Tankar | 2011-10-12 @ 09:28:47   

The moon is so beautiful


 

Sjukaste vad månen är fin ikväll! Tyvärr så har sandra mitt minneskort till systemkameran så fick inga bättre bilder än dessa.

Annars så sitter jag och dricker cappuccino, äter muffins, ser på top model 16 och pluggar på engelska.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - natur | 2011-10-11 @ 20:29:43   

It's a girls best friend

Skön dag, powerpointen är i princip klar och så hade vi kvällsmake. Då fick vi träna lite grann på shading med både blush och foundation och så fick vi välja vilken färg vi ville på ögonskuggan så det vart lite färgglatt för dom flesta! Det var riktigt roligt och nu så är man ju supertjusig! Älskar tisdagar!

(spegelvänd text)

Fler bilder hittar ni såklart på våran klassblogg! HÄR

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Spa & Stylist - gymnasielinje | 2011-10-11 @ 17:05:34   

Rejäl frukost

Godmorgon! Tisdag idag, onsdag imorgon och torsdag i övermorgon. Dagarna flyger fan iväg känns det som!!
Ställde väckarklockan på tio men vaknade halv sju, åtta och sedan nio och sen dess kunde jag inte somna om. Låg och kollade lite på tv och vaknade till och nu har jag gjort makaroner, köttfärs & ost till frukost. Vart en rejäl potion men lär nog slänga typ hälften.. hehe!
Har även hunnit slänga in en tvätt nu på morgon som jag väntar på att ska bli klar innan jag far till skolan!

Idag har jag inga planer förutom att städa, får se om det planeras in något annat? :) Imorgon däremot ska jag träffa min saknade olivia!!!!!!!! :D



Gammal bild på mig och Olivia :)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-11 @ 10:27:29   

Sneakpeak



JA, dom är suddiga.
Redigerade det så!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - "modell" | 2011-10-10 @ 20:24:17   

My lovely

Detta har jag spenderat dom senaste timmarna med. Jag och Julia sminkade och fixade sandras hår samt valde kläder och begav oss sedan ut för fotning inför bloggen.

Det vart riktigt snygga bilder! Dock var ljuset rätt så dåligt och så vidare, men med tanke på omständigheterna så vart det hur bra som helst! Hoppas fina sandra är lika nöjd!

 

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-10-10 @ 20:22:50   

Morsning!

Så var det dax för en ny skolvecka igen då! Sjukt egentligen vad dagarna går snabbt!

Skippade idrotten idag pga min rygg men har varit ute och gått en sväng med sandra, julia, lova och jessica. Snart börjar även svenskalektionen då vi ska skriva bokrecension och sedan har vi en tråkig mattelektion innan vi äntligen får lunch 5 i 12.

Sedan har vi bara hårstyling och engelska kvar av denna jobbiga måndag! Skönt! Nu blev det slut på ord men skriver mer när jag kommer hem!

 

Random bild jag hade på datorn. (HAHA)


Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-10 @ 10:02:04   

Grillning och bandage!

Nu funderar ni såklart vad jag har gjort! Men jag vet ungefär lika mycket som er. Skrev igår att jag hade så himla ont i ryggen pga att jag legat för mkt, kan nog stämma men det gör så jävla ont! Har tagit ett varmt bad, och det har inte blivit bättre.. Har smörjt på en såndär gel som ska ta bort smärta och det har inte hjälpt, har tagit en alvedon och det har inte hjälp. Har dessutom jobbigt att andas pga detta så det är lite småjobbigt. Så jag lade på ett bandage för att få stöd och även värme. Funkar någolunda bra iallafall!

Så därför vet jag inte hur det blir med idrotten imorgon då vi kör A3. Antingen blir det bättre eller sämre.. Det som dock oroar mig är att det är kallt och vi har idrott på morgonen.

Idag har jag och min pojkvän varit till Selet och grillat med oskar och hanna. Riktigt trevligt, hamburgare, gnekaost, maschmellows osv. Trevligt som tusan!
Nu ska jag lägga mig under det varma täcket och hoppas att min rygg blir bättre till morgondagen.

Puss & kram!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-09 @ 21:19:47   

The Perfect Man

Sitter för tillfället och ser på the perfect man, har dock sett den flera flera gånger men nu var det ett tag sedan! Annars så har jag bara myst med min pojkvän hela dagen, ätit lite marängtårta och så där. Dock har vi båda varit trötta och småsura men får hoppas på en bättre dag imorgon.

Nu är han i duschen och när han är klar så ska jag massera honom, synd bara att vi inte gått igenom några tekniker på Spalektionerna än. Menmen!

Imorgon blir det VÅFFLOR!!!! Längtar.. haha!

Ne men nu måste jag avsluta om jag inte vill missa typ hela filmen.. Ha en bra lördagkväll!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-08 @ 20:07:05   

Så enormt trött!

Godmorgon! Jag vet inte hur mycket jag har sovit dom senaste timmarna, helt sjukt! Halva natten har jag dessutom drömt massor av mardrömmar. Inte kul!
Jesper for innan nio på öppet hus på lilja så jag är ensam här till efter ett, har ingen aning om vad jag ska göra men ska väl ta och äta något kanske.
Så ni vet lär det inte bli så mycket bloggning i helgen! ^^

haha coolaste ever, älskling för typ 1,5 år sedan!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-08 @ 11:30:57   

jag älskar anus ♥

Detta är ett meddelande från ovan.jesus.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Gästbloggning! | 2011-10-07 @ 12:52:09   

Klassbloggen



Läs våran klassblogg HÄÄÄR!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Spa & Stylist - gymnasielinje | 2011-10-07 @ 12:44:26   

Friday!

hallo, andra försöket nu när jag skriver detta! Har ont i huvudet, är seg i huvudet och har mensvärk. Skönt! Dock så taggar jag fika nu!

Efter skolan kommer min fina hit och så äter vi tacos och far sedan vidare till spöland och är där i helgen! Så det blir mysigt♥



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-07 @ 11:21:40   

This ain't a love song

En rosa och brun sminkning, dock synd färgerna jättejättedåligt på fotot.

 


Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-10-07 @ 09:03:46   

Visste du att...?

* Jag är och har alltid varit rädd för blåsten

* Jag känner mig tryggare mitt ute i skogen än i mitt eget hem


* Förut såg jag alltid skräckisar men nu hatar jag nästan dom

* Jag är rädd för att dö


* Hatar att vänta på bussen, även om det inte är jag som ska åka

* Jag har bloggat på denna blogg från 2008

* Jag har i övrigt fyra andra bloggar som jag skriver på

* Jag drömmer om att starta eget företag

* Min syn på livet har ändrats på ett år

* Jag har varit på polisförhör

* Jag har inte ångrat en sekund av mitt gymnasieval

* Jag vill sprida mer kärlek till mina vänner än vad jag gör

* Jag älskar att kunna hjälpa och lätta livet för människor

* Jag städar varenda dag

*Jag planerar alltid men utför nästan aldrig det jag planerat
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2011-10-06 @ 22:49:00   

The last house on the left

Detta var inte smart. Redan innan jag började se filmen kom jag på att jag redan sett den och jag visste att den var jävligt hemsk. Ändå sitter jag här och tycker synd om mig själv även om jag försöker att inte titta på den. Men som tur är vet jag hur den slutar, annars hade jag nog varit död vid det här laget.

Om inte annat hade jag dött pga den feta och äckliga fjärilen jag har uppe i taket. Det roliga är dock att jag hela tiden tror att det är en lös snus som sitter uppe i taket. Haha!

Nu ska jag vänta på min att min fina pojkvän ska skriva sedan blir det att krypa i säng och invänta en fredag och sedan en mysig helg i spöland med tre katter och en gris. (HAHA, skoja.. är trött...) tre katter och en fin och underbar pojkvän♥



allmänt störd bild, meeeen nu kanske ni förstår vårat förhållande bättre... hahah!♥♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-06 @ 22:30:36   

Transformation

Innan



Under

 

Efter

 

SupderduperfinaSandra!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-10-06 @ 21:44:25   

Girlsnight

Hejhej, är tillbaka från Sandra! Har varit riktigt trevligt. Som jag skrev så har vi ätit tacos, färgat hår ätit muffins och snickers och så har vi pratat en massa! Resultatet av håret vart riktigt snyggt men jag väntar med att lägga upp på bloggen så jag inte förstör hennes hemlighet. Haha!

Nu sitter jag och väntar på pappa som ska komma förbi med ett papper till mig och sedan 21.00 börjar en thriller som jag tänkte se. Har velat läsa boken länge men har inte blivit och nu går den på Tv så tänkte se den. Vi har ju ändå sovmorgon imorgon så det gör inte så mycket om jag är uppe lite längre!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-06 @ 19:47:23   

Nu > Sandra!

Har nu kommit hem från skolan men ska alldeles strax dra mig iväg mot Sandra! Till kvällen blir det tacos, färgning på sandra och tänkte ta med mig lite kakor och sådant för att bjuda igen middagen litegrann! Känns ju inte allt för tokigt! Skön torsdagskväll åtminstone!

Skolan har varit helt ok! På stylingen fick vi lyssna på en kvinna om IV-valet, vilket egentligen var helt onödigt. Hon kom inte direkt med något nytt och gjorde en nästan förvirrad även om man vetat om allt.
Sedan fick vi sminka dockor till fashionweek! Så kul! Dock så är min kompaktkamera kvar på skolan då Hanna skulle ta hand om den för att få med alla dockor när dom var klar då jag for tidigare. Men dom kommer upp imorgon på klassbloggen och kanske lägger in någon här!

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för en mysig tjejkväll! (=

Jag & Sandra.. Haha!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-06 @ 15:21:47   

Swedish

Nu så startar snart våran sista riktiga lektion för idag. Sedan har vi ca två timmar lunch och sedan ska vi få lyssna på någon som pratar om IV-valen. Känns riktigt drygt men det ska väl göras det med.

Nu ska jag lägga undan datorn och vara aktiv på lektionen. (Alla som känner mig vet att det där var en lögn)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-06 @ 09:32:15   

Totally eclipse of the heart

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-10-06 @ 08:48:00   

You're in the army now

Godmorgon på er sötnosar!! Känns som att detta kommer bli en bra dag.. Varför? Jo för jag har druckit coca cola på morgonen så nu har jag typ sockerkick!

Annars? Skoldagen kunde ju ha varit bättre men slutar ändå lite tidigare skulle jag gissa på, vilket inte är fyskam! Efter skolan ska dessutom jag och sandra färga sandras hår! Och kanske blir att köra en genomgång från tisdagens sminklektion, vi får helt enkelt se.

Nu ska jag ta och kila, hörs senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-06 @ 07:48:19   

Snart helg!

Känns ruskigt skönt att onsdagen är överstökad. Nu är det bara en tidig morgon och en sovmorgon kvar och sedan är det helg! Gud vad veckan gått fort!!
Idag har jag träffat min finafina vän moa, som jag nog spammat bloggen med den senaste dagen. Vi pratade, gjorde middag, pratade ännu mer och skrattade. Så skönt! Har även hunnit göra snickers idag, men nu känner jag att det får vara slutbakad för ett tag. Kostar bara massor med pengar och jag äter ändå inte upp allting.

Nu ska jag ta och spela lite musik och lägga mig och läsa min bok som ska vara utläst imorgon. Förhoppningsvis hinner jag det!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-05 @ 22:31:41   

Estranged


+ kavaj





Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-05 @ 11:55:38   

16 minuter!

Hejhej! Är riktigt stolt över mig själv för jag sprang 3 km på 16 minuter blankt! Tror till och med att det var bättre än förra årets tid, + nu har jag tränat ännu mindre och tappat ännu mer från skidåkningen! Not bad! Känner dock att jag kommer få en sjujävla träningsvärk imorgon i vaderna. Men vad gör det ? :)

Ska snart äta och sedan bege mig tillbaka till skolan och ha en timmes matte, sen far jag hem och väntar på undebara moa!! Är så himla glaaaaad :D:D så sjukt länge sen man träffade henne...

Det kommer upp lite outfits bilder snart, höhö.

Ceee yah
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-05 @ 11:51:18   

Morsning!

Godmorgon! Hade ställt klockan på åtta för att inte behöva va dötrött imorgon då jag börjar 08.20 men sov ändå till nio. Fail!

Idag på idrotten är det att springa 3 km på tid. Och när man är klar så får man sluta, så eftersom det inte borde ta sådan lång tid så far jag hem och duschar och så, vi har ju ändå 1,20 lunchrast så jag borde nog hinna :) Efter lunch så har vi matte i en timme och sedan slutar vi!

Något som är riktigt irriterande är att jag tappat bort min idrottslapp, då man fått underskrivet att jag varit på ett pass osv.. Surt! Ska ringa och höra med mamma om den möjligtvis är hemma.

Nu ska jag ta mig nå fika och sedan ta o trampa iväg.


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-05 @ 09:09:52   

Rent hus

Nu har jag städat hela lägenheten typ, hunnit se några avsnitt av Kendra första säsongen, nya top model som hade premiär idag och nu ska jag gå och måla om mitt nagellack och sedan ska jag lägga mig och läsa.

Imorgon har vi ännu en sovmorgon till tio, så skönt! Och inte nog med det, älskade moa kommer imorgon!!!!! Vi har försökt vara med varandra i snart en månad men det har alltid kommit något i vägen. Så nu jävlar kör vi!



Fina johanna och moa från sommaren!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-04 @ 21:51:08   

Life is beautiful

-Det allra jobbigaste med att blogga är att skriva rubriker, så vad som gäller nu är att leta låttexter och rubriken kan inte ha ett skit med inläggen att göra, så ni vet!-

Tisdag, fyfan va skönt med sovmorgon imorse och sedan make på eftermiddagen! Det har varit en superbra dag men jag har nu börjar få lite ont i halsen, det kommer och går men hoppas att det inte blir värre än såhär!
Nu efter att jag har kommit hem har jag nästan hunnit skriva klart hela våran entreprenörsuppgift som ska vara klar nästa söndag, alltså den 16. Känns skitskönt att ha det relativt undanstökat och resten av kvällen ska jag läsa lite, slötitta på tv och.. blogga?



Fan bästa sättet att plugga på, musik från andra datorn, inget internet (!!) & fika..
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-04 @ 16:25:54   

Aire Bra

God morgon! Fyfan va skönt med sovmorgon.. På en timme ska jag vara på skolan då min grupp ska göra klart Spa-powerpointen. Sitter för tillfället och smågluttar på TVshop och det är nog det fulaste jag sett!

Dom visar tjejer med för stora BHar, för småa BHar osvosv för att sedan visa att "aire bra" ska vara så mycket bättre.. gaaad! För er som vill veta så ser den ut precis som sport bh, och det är ju skitsnyggt att ha under ett linne, eller klänning, right? Vilken flopp!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-04 @ 10:24:50   

Enkakaeftermaten

Nu har jag faktiskt uppdaterat min bakblogg, vet att det är några som tjatat på mig men den är inte så seriös.. Haha! Men nu är det lite uppdaterat iallafall, mest från helgens bakning och så Lovas goda kaka från fredagen!

Klicka på bilden för att komma till bloggen

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-10-03 @ 22:02:16   

I won't hold you back

- Ignorera mitt gula hår, pga lampan -

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-10-03 @ 20:23:59   

Dagens hårstyling

Idag har vi fått lära oss att göra en läggning på spolar. Det var riktigt kul men ändå svårt! Man får helt enkelt öva. Dock något som var ett problem var för långt hår och för småa spolar. Men det gick ändå! Vi fick lära oss att göra en "bas" och underdirigering.



Följ gärna våran klassblogg där ni får följa oss med vad vi gör! Länkning finns även på "bloggar" uppe vid min header!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Spa & Stylist - gymnasielinje | 2011-10-03 @ 20:15:45   

Massor med plugg var det ja..

Slutade tio i två idag, skönt! Var fast besluten om att jag skulle plugga hela kvällen men icket. Har sminkat mig, gjort en video på det. Första gången, oseriöst men ändå roligt och så har jag fotat och redigerat. Skön dag!

Nu ska jag slå på TVn, tror jag ska göra mig en milkshake och ta en macka!

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-03 @ 20:07:01   

I've found my hair!

Mitt löshår har ju varit borta sedan flytten men nu är det tillbaka, låg i min nescessär som jag gömt undan... Tyvärr så är det fel färg, förutom underhåret då men ändå, saknat det!!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-10-03 @ 15:49:03   

Nu > Mattelektion

Mattelektion om ca fem minuter, sedan är det lunch och hårstyling och efter det så slutar vi! Så jävla skönt. Ikväll har jag massor med plugg att göra men får se hur mycket jag orkar göra. Mamma kommer och sover hos mig inatt då hon slutar vid 9 och börjar 7 imorgon.

Nu ska jag hämta hörlurarna och ladda upp med musik innan matten börjar. Hörs sedan!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-03 @ 11:08:06   

Uppe med tuppen

Var nalta segt att kliva upp i morse men tillsist tog jag mig upp.. Kvart över sju! Sitter för tillfället och fikar och läser bloggar men ska alldeles strax ge mig ut på cykeln och tagga idrott & lacross! Har ingen aning om vad det är men^^ Dagen blir ganska skön då vi slutar kl 2 efter våran hårstyling lektion.

Ska ta och skynda mig iväg snart så jag inte blir sen. Har iofs god tid på mig men man vet aldrig! ^^

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-03 @ 07:49:37   

Can't cry hard enough

Hemma i Umeå för ett bra tag sedan! Har tagit med mig massa bullar, kakor och lite mat hem och for även och handlade lite med mamma innan jag kom hem. For ut och gick lite grann och även fotade lite grann och har sedan duschat och fikat.
Nu är det sommarspelen som gäller och sedan blir det partaj (programet) innan läggdags!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-02 @ 20:16:20   

Barnfilmer

Söndag idag, det är regn och ruskväder. Så himla tråkigt! Det blev ingen fotning igår så hade tänkt att fara ut idag men får se om det blir uppehåll ett tag och isåfall om jag sticker ut då!

Annars då? Älskligen for innan tio och jag låg kvar och halvsov och sedan dess har jag sett bröderna lejonhjärta och toystory 3 och nu ser jag repris av true talent och kommer nog glutta på TVn till vi far in till umeå (troligtvis) vid fyra!

Skönt att komma hem till värmen!

arkivbild
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-02 @ 11:53:27   

Lussebullar

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-10-01 @ 14:10:45   

Guys like me

Godmoron, har varit vaken sedan nio faktiskt! Låg med sovsäck inatt och ja, jag frös ändå. Så himla kallt har dom det hemma.. Skönt att man flyttat till lägenhet så man slipper frysa dag in och dag ut..

Annars är det en fin dag och jag och älsklingen ska snart ut och fota litegrann! Lite höstbilder men nu håller vi faktiskt på att baka.... Lussebullar!!

ville baka något och så såg jag en bild på lussebullar och så visste jag att vi hade saffran hemma.. Så snart ska jag stoppa in första plåten i ugnen! Så jäkulskt gott! Blir att typ ta hem alla bullar till lägenheten... heheh

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-10-01 @ 12:43:10