When everything is good, everything just screws up and goes bad

Det har lagts ner nu.

Ligger hemma i mamma och pappas gamla säng och älsklingen ligger och snarkar bredvid mig. Många tankar och känslor ikväll och känner att natten kan bli jävligt lång. Ikväll har vi ätit god middag och myst framför idol med mina föräldrar. Så skönt att vara hemma för en gångs skull!

Har med mig kameran hit så det kanske blir lite fotning imorgon. Vi får helt enkelt se hur det slutar. Nu ska jag avsluta innan jag går för långt. God natt på er!

Btw tack för era fina kommentarer mina finaste finaste vänner♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-30 @ 23:17:02   

Done!

Engelskaläxan är klar, svenskauppgiften är klar men behöver bara redigeras vilket jag har en svenska lektion till och snart har vi vi-timme då fika står på schemat! Sara är inte här idag så jag lär nog inte ha någon stylistlektion då jag jobbade lite extra igår då hon farit hem. Så jag slutar ca 13.50 inte helt tokigt det inte! :)

Idrottsuppgiften är nästan klar och makeup uppgiften är klar (då jag renskrev hur man gjorde), så skönt! Snart kan jag äntligen ta helg! Ska hem till Selet med min pojkvän för att spendera lite tid med mina föräldrar och kanske att det blir någon kompis också. Får hoppas på en mysig helg framför brasan eller en romantisk promenad längst vackra selet. hehe

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-30 @ 11:41:46   

It's friday and I'm in love



Fredag!!! Och ihelgen drar jag faktiskt hem till mitt hemhem! Får hoppas på att det blir trevligt =)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-09-30 @ 09:14:52   

It's not my time

Är riktigt trött i huvudet nu! Har suttit och gjort läxa dom senaste två timmarna så ja, nu behöver jag sova. Skönt med sovmorgon imorgon också! Börjar tio men då har vi dom förbaskade engelskaglosorna så det är inte alls taggat.

Jaja, men det är fredag och helg, så äntligen får man vila från skolan! Skönt som tusan alltså! Nu jävlar ska jag gå och lägga mig, annars lär jag däcka i soffan!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-29 @ 23:01:08   

Make up läxa

 

-lite dålig bildkvalite då det var ojämt ljus, och sedan är det inte så lätt att bli snygg på alla bilder.

Då blundbilden på mig faktiskt var den enda "normala"... hehe-

 

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Spa & Stylist - gymnasielinje | 2011-09-29 @ 21:33:52   

Torsdagkväll

Ligger för tillfället helt ihopsäckad i soffan, vilken dag alltså! Har lärt mig 23 svåra ord på engelska. (svåra för mig) har nästan gjort klart powerpointen, har kört bodystep, vilket var så jäkla jobbigt! Jag har åkt skidor i hela mitt liv, och tränat hur mycket som helst men aldrig blivit så svettig som jag blev idag. Satan alltså! Men det var kul iallafall!
Har även hunnit göra smink-hemläxa med Sandra. Detta var dock frivilligt men Lisa (våran lärare) ville att vi gärna skulle öva på tisdagens make hemma eftersom vi bara gör den under en lektion.

Nu sitter jag här och klockan är snart halv tio, tänker att jag borde göra massor med läxa och funderar hur länge jag kommer vara vaken ikväll. Om ändå klockan hade varit sju, så mycket känns det som att vi har i läxa när vi egentligen inte ha någonting.

Nu ska jag hämta lite glass och göra min speciella varm choklad och få lite "läxor"/arbeten gjort.



Sexig bild från kvällen bjuder jag på. Snart kommer det upp för och efterbilder från sminkningen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-29 @ 21:27:04   

Cold day in hell


Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-09-29 @ 13:59:09   

We don't celebrate sundays

God eftermiddag! (haha) Har för ett tag sedan kommit hem från skolan då vi har eget arbete och får välja vars vi ska jobba. Så jag och sara jobbade på lunchen så vi kunde sluta tidigare. Det går faktiskt ganska bra, har två veckor kvar men vi är rätt så klara med powerpointen. Nu är det bara övning och finslipa, och även se om det är något vi glömt. Vilket det nog lär vara!

Annars har dagen varit skön. 40 minuters matte på morgon, lektionen är egentligen längre men jag skulle iväg till ungdomsmottagningen. Så jag missade ca 20 minuter av svenskan också men det gick bra ändå. Ligger inte efter iallfall!

Så nu blir det massa plugg och sedan vid fem ska jag och maria fara och göra bodystep. Har ingen aning om vad det är men vi får iallafall det gjort och så kommer vi få en kompdag från idrotten. Skönt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-29 @ 13:27:22   

Hos pojkvännen

Orientering imorse, gick faktiskt riktigt bra men jag tror jag har sandra att tacka! I övrigt så vart det ingen mattelektion så några från klassen körde eget med lite läxor och sådär när vi endå hade en timme rast. Efter det så hade vi en rätt så spårad entreprenörskapslektion, eller iallafall mot slutet då vi hade grupparbete.
Sedan var det tänkt att jag skulle vara med älskade moa med det körde ihop sig lite grann så jag for hem själv, men nu så ligger jag i älsklingens säng och ser avsnitt från idol som jag har missat!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-28 @ 18:52:30   

Watch out here I come



Nöjd och glad tjej över kvällen! Morgondagen är inte alls lika bra. Sovmorgon till 10.20 men sedan har vi orientering, sedan antar jag att man måste skynda sig att äta lunch och byta om då vi börjar matten kl.13.00 och efter det har vi en äckligt dryg och tråkig entreprenörskap lektion.

Nu har jag druckit en god och sockrig kopp av varm choklad med lite cappuccino i och ätit två mackor med skinost på. Mums! Så nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen och slötitta på en film till jag somnar. Mys!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-27 @ 22:03:08   

Make up store

Ikväll har det varit klubbkväll på make up store. Var ganska mysigt, dock så var det ruskigt trångt och varmt! Men det var trevligt iallafall. Det var lite småsnacks som salta pinnar, vindruvor, choklad, vin och alkoholfri dricka.. Sedan var det gratis medlemskap och så fick man 20% rabatt. 

Fick med mig cover all mix och foundation.


Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Shopping | 2011-09-27 @ 21:37:20   

Feels like teen spirit

Hemma från spa & make up dagen. Har haft en riktigt bra dag och det kändes skönt att komma till skolan utan att behöva anstränga sig så mycket. Ca tre timmar smink efter lunch och idag gick vi igenom och gjorde en dagsmake! Det var riktigt kul att få börja leka lite med skuggor, ögonbryn, rough och shading! Ikväll är det clubkväll på make up store för stylisterna åk 1-3 där alla (kanske 1orna) kommer få 20-30% rabatt. Vi vet inte säkert än om rabatten men det ser vi väl! Så jag ska dit, även om jag inte har några pengar. (kanske kan få tag i lite) Får hoppas på en trevlig kväll helt enkelt!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Spa & Stylist - gymnasielinje | 2011-09-27 @ 16:26:08   

Chill dag!

Nog för att spa lektionerna är jäkligt roliga så är faktiskt den här lite dryg, fast ändå chill!

I början hade vi en genomgång om tradition och utveckling och sedan lite om Spa. Sedan fick vi ett grupparbete där vi är fyra stycken som ska ha en powerpoint om ett spa. Vi har ca fyra veckor på oss men vi är typ redan klart. Så det blir sovmorgon varenda tisdag till 12.15 då vi börjar make. Soft som fan! :D

Älskade Lova! :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-27 @ 10:12:17   

Have you ever seen the rain?


Lite små oskarpa bilder men det får duga. Klockan är ju för fasen halv åtta!! Uppe med tuppen och ska till skolan, trots min huvudvärk. Kroppen känns dock piggare och det är ju bra!

I övrigt så vart sminket helt fucked up, kanske inte syns på bilden men ja... Det är inte en vacker syn för dom som är nära mig idag. Tur att det åker bort efter lunch då vi ska göra en dagsmake på varandra! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-09-27 @ 07:35:16   

Those I've loved

 

Ikväll har jag legat och sett modelljakten. Det var ju premiär och jag hade ingenting bättre för mig! Men nu blir det att gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen. Är nog inte ännu fullt frisk men jag vill inte missa några hantverkslektioner eftersom dom är svåra att komma ikapp. Så jag får helt enkelt ta en alvedon innan jag far till skolan.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-26 @ 22:06:15   

Världens goaste chokladsås

Vaniljglass med chokladströssel

Chokladsås som stelnar i kallt.

Så jag brukar röra om glassen lite granna, chokladsås på och röra om..

Och då blir det ungefär som chokladkross... Skitgott!!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-26 @ 20:39:51   

Höstmys

Även om jag hatar allt det kalla och blöta, trista, gråa så kan hösten vara riktigt mysig.

Något som jag saknar är alla dom kvällar då det va runt 5-10 grader "varmt" ute, kolsvart och man kunde gå ut och gå i timmar med sin pojkvän i andra handen, eller bara ligga och kolla upp på dom miljontals stjärnorna som var över en, eller bara sitta på en sten med en fin vän mitt ute i vattnet och halvlyssna på musik och prata om livet.
Utan att behöva ha på sig trippla lager med kläder.

Men nu ska jag försöka skapa mysstämning i min lägenhet, börjar smått med ett tänt doftljus i en rosa behållare.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-26 @ 20:22:45   

It never rains in Southern Carlifornia

Godmorgon, eller vad jag nu ska säga. Har varit vaken sedan tio men bara legat i soffan framför TVn.

Hur mår jag då? Njea, inge vidare. Dock inte så snuvig men skulle gissa på lite feber. Är yr och allmänt slut i hela kroppen. Så det blir att vila idag så jag kan fara till skolan imorgon! Hatar att jag missar hårstylingen idag, men jag vet ju åtminstonde vad vi gör men ändå ^^

Hittills har jag ögonshoppat.. Kläder, smink, skor.. allt som jag inte skulle tacka nej till men eftersom jag är pank så blir det absolut ingenting.. haha suger!



akrivbild
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-26 @ 13:14:04   

Loppis

Fick frukost på sängen imorse, mys! Roligt att några tjejer i klassen just pratade om att få frukost på sängen i fredags.. haha

Låg och fikade i sängen med Tvn på, sedan lat som vi är så orkade vi inte laga någon lunch så vi åt på frasses. Eller jag satt hemma vid datorn medan älskligen for och beställde/hämtade.

Sedan ringde mamma och sa att det var loppis på en utav dragonhallarna. Så jag, mamma och jesper for dit och fyndade faktiskt lite grann. Hittade sjukt snygga fjäderörhängen men det blev dock inga köpta. Hade inga egna pengar så det fick vara för stunden. Blev dock lite smått och gott till lägenheten.

Kom hem och såg Gnomeo och Julia, faktiskt en riktigt bra film! Dock så är jag såld på barnfilmer så det kanske inte är så överraskande att den var bra ^^ sedan tänkte vi fota men all inspiration var som bortblåst så vi gjorde middag, kyckling & ris och sedan såg vi en skräckfilm Hostel tror jag den hette, var lite allmänt porrig i början och allmänt äcklig i slutet. Typ saw-aktigt. men kan tänka mig att det är en bra killfilm ;)

Sen blev det bara lite gotta och mys resten av kvällen och nu sitter jag ensam i soffan och är rätt så förkyld. Nyser mycket, kokhet, ont i huvudet och snuvig. Inte så superkul men får se om jag stannar hemma från skolan imorgon eller inte.

Nu ska jag nog ta och gå och lägga mig. Slötitta på TV tills jag somnar typ. Godnatt!



6 glas, 20 kr så nu slipper jag mina plastglas! ^^
3 filmer, 30 kr
headset med inkoppling till datorn som jag nog kommer använda i skolan, 10 kr
Myspyslampa 20 kr
Panna 15 kr
Soptunna 20 kr
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2011-09-25 @ 22:20:48   

Black swan

Haft en skitmysig dag med min älskade, varit nere på stan och köpt lite doftljus och bara strosat runt. Träffat på några klasskompisar och bara varit.

Har gjort tacos och har ätit världens godaste marängsvisch... Fyfan vad den var god alltså! Och har även sett Black Swan. Vet helt ärligt inte vad jag ska tycka om den.. Om den var bra eller dålig? Vet inte. Men jag tror inte att jag kommer se den igen.

Nu ska vi ta och göra oss redo för sängen. Lär dock bli lite TVtittande innan vi slumrar in. Ha en bra lördagkväll!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-24 @ 22:07:25   

Underbar dag!

Efter en underbar morgon så väntas en underbar dag, med lite fotning, stan, tacos och god efterrätt! Så nu ska jag börja fixa till mig så man ser vettig ut och så börjar dagen! ♥

Om ni vet någon bra film så skriv!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-24 @ 11:30:04   

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-09-23 @ 22:09:21   

Aristocats

Blev inge brudar ikväll. Nu ska jag ta och se aristocats! strax innan tolv kommer älsklingen hit♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-23 @ 20:18:59   

skolan

Skolan är slut, eller njea. Slutar egentligen om 40 minuter men vi känner att vi jobbat färdigt för idag, vi har ju typ fritt arbete. Så nu blire att gå hem till lägenheten.

Göra ingenting i typ en evighet och sedan fara till vby och vara där i typ tre timmar och sedan åka tillbaka till ume, typ. Känns drygt som fan men vaaad gör man? Var ju som sagt längesen man träffade tjejerna men ja,... inte taggad någonstans och känner mig allmänt tråkig.

ne, men ska ta och avsluta nu. toddelloo
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-23 @ 15:05:12   

Cake

Hallådär! Duktiga jag och sandra klev upp extra tidigt på våran sovmorgon för att göra en tårta till våran älskade klass! Det blev en chokladbotten med hallon, vaniljsås, grädde, nonstop och mandarinklyftor. Mums! Hoppas ba alla gillar tårta... hehe

(detta är ett inställt inlägg som kommer upp den tid vi faktiskt fikar så ja, det är en överraskning detta med tårtan såå det ska vara lite hemligt!)
Men nu ska vi pallra oss till skolan! see u


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Spa & Stylist - gymnasielinje | 2011-09-23 @ 11:52:00   

Engelskaglosor

Nu är jag typ helt slutkörd men känner mig också rätt så nöjd. Har torkat nästan varenda vrå i lägenheten, hunnit ta en sväng på ica med sandra inför morgon dagen och hunnit äta lite smått men nu så måste jag verkligen plugga på engelskan. Annars kommer jag totalt faila imorgon, vilket ja ändå lär göra men ändå!

Imorgon så äre fredag, äntligen! Skulle egentligen vara med älsklingen hela helgen men fick då ett sms av natalie att vi skulle dra ihop alla tjejer, så även om en liten tår kom för jag saknar älsklingen så mycket så tänker jag ändå fara och vara med mina brudar för en gångs skull men sedan kommer älsklingen och hämtar miig så jag får iallafall sova med honom♥♥:D

Sedan stannar vi antingen i spöland i helgen eller far in till umeå på lördag!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-22 @ 21:05:15   

Blött!

Fytusan vad det vräker ner regn! Imorse trodde jag att jag skulle hinna till skolan under uppehållet men ne, det varade i ca 3 minuter och sedan totalvräkte det ner! Var dyblöt men fick som tur var låna ett par byxor av en kompis! Matte och svenska och sedan hade vi två timmar lunch från kvart i elva.

Så jag och sara skippade lunchen och drog ut direkt på stan för att jobba på våran powerpoint (Eller själva materialet) och så kunde vi sluta tidigare istället. Gick skitbra och hann med precis det vi skulle göra idag. Ska skicka iväg lite mejl så som också hör till arbetet och så tänkte jag renskriva litegranna.

Men nu sitter jag hemma, i underkläder och skulle bara snabbskriva. För nu ska jag hoppa in i en varm dusch och stå där i evigheter. Sedan blir det storstädning och plugg!

Önskar man kunde sitta ute i bikini nu utan att frysa...

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-22 @ 12:37:08   

Svenska

Hallåå där! Igår kväll for jag till min finaste och så hade vi det myspys, köpte lite marabou och dricka och så såg vi idol ungefär hela kvällen! Vart jävligt segt imorse. Ställde klockan på 25 över 6 men klev upp ungefär 5 över 7... Ja, så blir det när man har en varm och go pojkvän som lägger armen runt en hela tiden när man ska kliva upp. ^^

Nu har vi svenska och jobbar med referat, så vi ska skriva lite smått på datorn så passade på att skriva lite!



arkivbild
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-22 @ 09:40:29   

Entreprenörskap

Goddag! Måste börja med att säga fyfan vilken seg dag! Hela mitt huvud tänker i slowmotion och allt är bara allmänt jobbigt.
Har nu entreprenörskap och då ska vi läsa texter och svara på frågor.. men som sagt, känner mig allmänt seg så jag tar liten del i taget.
Neee men nu ska jag ta och jobba lite granna, så man inte behöver göra så mycket hemma... baii
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-21 @ 15:03:46   

Förkyld?

Sovmorgon till 10 idag, fan va skönt! Vaknade och kände världens halsont. Så jag får hoppas att det inte bli värre. Dock så har vi orientering ute i regn i 70 minuter så det bådar inte gott.

I övrigt så har vi faktiskt en dryg dag. Efter idrotten har vi lunch och sedan har vi matte och entreprenörskap. Inte något jag ser fram emot men det ska nog bli bra ändå.

Nu ska jag sluta slappa framför datorn när jag egentligen borde städa, men ne. Ja hinner inte med något av det för på tio minuter ska jag möta upp sandra och jag har varken borstat tänderna eller packat kläder. Skämmes!



Sommar 2011
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-21 @ 09:28:38   

Plugg



Sitter och pluggar in lite engelskaglosor som ska sitta i huvet på fredag morgon. Har även ringt och bett om att få boka om min tid på ungdomsmottagningen som egentligen skulle vara nu på fredag. Och snart så ska jag färga min mammas ögonbryn och ögonfransar. Lär ju antagligen bli lite plock också!

Och påtal om det! Dagen har varit awesome!
På morgonen hade vi Spa fram till lunch då vi fick färga våra fransar och ögonbryn dock med vatten istället för väte så det blev ingen skillnad sedan när vi tog bort färgen. Men detta var för att vi skulle få öva på att applicera och inte få in i ögonen. Nästa gång vi ska jobba med ögonbryn och fransar blir det dock på riktigt!

På make up lektionen hade vi det så otur att vi skulle ha skolkort just under den tiden. Men i början fick vi bara fixa till oss själva och efter fotot började vi med att lägga en bas. Vart bara lite snabbt men nu vet vi hur vi gör till nästa gång då vi ska göra en dagsmake. Så kul!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Spa & Stylist - gymnasielinje | 2011-09-20 @ 20:45:17   

Småshopping

Blev inte att sova efter skolan utan att slänga i sig maten och sedan dra vidare till ö&b, myrorna och obs i jakt på en sop eller mopp. Utan några större framgångar! Fick dock med mig lite smått och gott så känner mig ändå smånöjd med trippen. Fick även spendera en liten stund med min storebror.

Nu ska jag ta och städa iordning i min lägenhet, den ser tusan förjävlig ut!

Vart bl.a. riskakor, shampoo, godis för 49 kr kilot.. Ångrar nu att jag inte köpte mer...

Sedan köpte jag med mig lite vitaminpiller och sådant som kan vara bra och ha!^^

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-20 @ 18:55:04   

Skolfoto

Idag är det då alltså skolfoto som gäller, inte taggad någonstans för jag är så trött! Har redan bestämt att jag ska lägga mig och sova när jag kommer hem men hur bra kommer det gå på en skala 1 -10 ? svar: 0.

Ska iallafall ta och skynda mig litegrann.. är lite väl seg i huvudet och vill ju inte bli sen! hehe

skriver senare!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-20 @ 07:33:21   

ELF

Under idrottstimmen så kom samtalsämnet elf upp och då fick jag höra att det var 50% rabatt, såklart så planerade jag och sandra att beställa hem ett lager! När vi väl efter en timme, (typ) blivit klar med vad vi skulle ha och hur mycket vi skulle betala och så vidare så inser vi att det inte går att skicka till sverige, utan bara inom USA för att det var på Usas hemsida. Såå det sög!

Vi hade fått ihop 8-10 produkter för hundralappen, så självklart blev vi besvikna. Och sveriges hemsida har inte alls samma utbud och inte heller samma erbjudanden. Så det var verkligen tråkigt.

Nu har jag fått i mig en god macka och varm choklad♥ Så nu ska jag krypa i säng, är verkligen jättetrött.

@google

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2011-09-19 @ 21:25:48   

I really wanna be with you, like I was before..

Nu väntar jag på att fina sandra ska komma och så ska vi smida lite planer under den tiden våra föräldrar är på föräldramöte.

Och som sagt, var jättesugen på att fara ut och fota idag och det var ju bestämt att jag och sandra skulle ut och fota. Men när skoldagen var slut så var även det fina vädret borta! Så ne, nu är det regn, blåst och mörkt på himelen. Så vansinnigt tråkigt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-19 @ 18:50:43   

Seg skoldag,

Trots våran roliga hårstylist lektion då vi fick tvätta dockornas hår och föna och göra hollywoodvolym (eller något såndant) så har dagen varit riktigtrikigt seg. Nu sitter jag hemma, alldeles dödstrött, ont i huvudet, småyr, småhungrig och sockersugen. Så dagen kunde ju ha varit bättre. Och inte nog med det så är det väldigt väldigt kallt! Har gått runt i t-shirt hela dagen och huttrat och frusit och nu sitter jag hemma i soffan och ska snart hämta täcke, och funderar på att gå och handla oboy. Saknar att kunna dricka varm choklad och inte bara cappuccino hela tiden.. haha ne men törprat som fan!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-19 @ 17:36:49   

At school

Hejhej, sitter för tillfället i klassrummet och väntar på att matten ska börja. Och eftersom vi bara har en kort rast så orkar man inte resa sig från stolen för att typ sätta sig igen!

Efter skolan har jag absolut ingenting att göra! Egentligen skulle jag ha fotat Sandra men hon har annat för sig så det får bli en annan dag! ^^

Så det blir väl att chilla lite, mamsen kommer nog en stund innan hon ska iväg på föräldramötet. Får hoppas att hon inte sover över, haha har inte alls lust med det! ^^

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-19 @ 11:09:40   

Same shit different colour

 

Som ni ser så är det helt olika färger men ja, dom är tagna med olika inställningar.

Kan inte riktigt säga vilken som visar bäst färg, men det är väl någonting där i mellan!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-09-18 @ 21:46:53   

Träning

Hejhej, håret färdigt, pojken hemma, träning klart och nu håller jag på att göra en musiklista innan jag ska hoppa in i duschen och raka benen, hårinpackning och så vidare. Ikväll blir det massa slö tvtittande men även plugga matte.

Har också en hel del känslor och vill försöka få ur mig innan ännu en ny skolvecka börjar, så tänker tända lite ljus och spela en musiklista med gamla låtar som väcker mycket känslor.

Så avslutar detta inlägg här men efter duschen och middagen så tänkte jag lägga in bild på mitt hår! Tjing!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-18 @ 16:29:17   

Chocolat

Hejhej på er! Sitter förtillfället i soffan och halvser True Talent och har just fått frukost i magen. Åt faktiskt mer än Jesper. *stolt* Nu ska jag tvätta håret och sedan så blir det att färga håret! Så kanske jag får bort min äckliga utväxt! Dock blir det bara chokladbrun färg och ingen rödnyans men jag hoppas att lite av det röda lyser igenom i vissa ljus. Men huvudsaken är att utväxten far!

Men skriver senare hur resultatet blev, älsklingen far vid fyra så det blir nog efter det och förhoppningsvis innan jag far ut och tränar ikväll med Sandra och Julia!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-18 @ 11:51:05   

Fredagsmys!

Äntligen helg! Skönt att inte behöva kliva upp och fara till någon skola imorgon. Nu väntas mat och sedan massor med fredagsmys med min finaste pojkvän och Idol! Hade också tänkt att se någon film, så ja.. Det blir mysigt!

Hade tänkt att bjuda på en webcam bild men eftersom webcamprogrammet inte ritkigt verkar fungera för tillfället så blir det tyvärr ingen bild alls!

Men nu ska vi börja maten. Makaroner och korv! MUMS

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-16 @ 18:01:58   

Sista lektionen

Sista lektionen börjar om tre minuter, och sedan är det helg!! Min fina älskling är påväg in till stan men kommer dock få vänta tills jag slutar.. 15.40 men då kan vi dra direkt hem till mig! Längtar ijhäl mig typ!

Har lekt lite med webcamen nu, så njut mina kära vänner!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-16 @ 13:59:46   

K ä r l e k

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - kärlek | 2011-09-16 @ 13:03:00   

16 september 2011

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-16 @ 11:23:31   

Just open your eyes and see that life is beautiful


Dagens outfit + make up!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-09-16 @ 09:26:26   

Äntligen fredag!

Så skönt att bara ha sovmorgon och sedan bara tre riktiga lektioner, därav en är rolig, den andra är chill och den sista är åt helvete. Men den gör vi bort innan lunch!

Klev upp vid åtta och är nu klar med allt som ska vara klart. Har fikat klart men tänkte ta mig en frukt strax innan jag drar iväg till skolan!

Har dessutom hunnit fota lite nu på morgonen.. ehehe fotat mig alltså. Men det vart en hel del bilder. Känner mig så jäkla kreativ idag! Fasiken vilken bra dag!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-16 @ 09:23:55   

God natt folket

Känns inte allt för tråkigt med sovmorgon imorgon! Så det blir att kliva upp i tid men bara ta det lugnt hela morgonen, vara extra slö och sekig med allt och sedan dra iväg till skolan. Slutar 15.40 imorgon, och börjar dagen med en jobbig engelska lektion som därefter följs av vi-timme, lunch, svenska och klädstyling. Så förutom engelskan så är dagen helt okej!

Är ruskigt trött efter dagen så nu ska jag ta och lägga mig och hoppas på att somna i tid. Imorgon efter skolan så väntar jag på min fina och sedan spenderar vi helgen tillsammans här i Umeå! Vi har inga planer om vad vi ska göra, förutom att jag ville ut och fota lite grann men annars har vi inget annat för oss. hihi!

Känner att jag måste ta nya bilder nu för jag sitter och laddar upp bilder som alla redan sett, typ. Haha!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-15 @ 22:03:01   

träning & städning

Har sedan skolan slutat hunnit med ett löppass, sprang kanske 3-4 km, körde sedan fem backintervaller, lite styrka och avslutade med streching. Skönt som fan och jag känner mig som ny igen, eller njea... har hunnit städa lite och fått in lite nytt porslin eftersom jag bara har ätit på plasttallrikar tills nu.. Fasar över att diska, jag kommer nog slå sönder allt ihop!

Annars har dagen varit jobbig och jag känner mig lesslessless. Mycket tankar som går genom huvudet och mycket funderingar. Just därför jag inte skrivit något efter mitt inlägg idag. Så nu ska jag ta och sansa mig och lätta mitt hjärta på min privata blogg!

Nu saknar jag kramar och glädje från mina "gamla" vänner. Var på tok för länge sedan vi träffades..


Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-15 @ 19:42:15   

Studieytan

Hej! Sitter nu i studieytan, (som jag förövrigt har jävligt svårt att uttala) med mina flickor och väntar på lektionen som börjar om 20 minuter! Julia ligger och håller på att skratta ihjäl sig, vilket var väldigt viktigt för henne att förmedla tydligen.

Har haft matte och svenska nu på morgon och nu efter lunch så har vi bara klädstyling där vi bl.a. ska få laga våra kläder vi har fått ta med oss hemifrån. Så denna eftermiddag kommer nog gå snabbt även om vi slutar 15.40!

Efter skolan blir det träning, städning och sedan tänkte jag ta hem matte och försöka komma in i räknetänket eftersom det är lite småsvårt att koncentrera sig på lektionerna just för att man inte riktigt fått in det där tänket..

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-15 @ 12:17:11   

Övning ger färdighet

Första flätan VS andra flätan

Första fiskbensflätan VS andra fiskbensflätan

 

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-14 @ 20:07:00   

Motiverad

Idag på idrotten gick vi igenom lite om kondition. Till exempel: A1, A2 & A3. Och faktiskt så vart jag riktigt motiverad av våran genomgång med gällande, löpning, intervaller och styrka. Så ja, jag tror jag kommer börja träna igen. OM jag hittar igen min sportbh som var spårlöst försvunnen i morse..

Om inte annat så måste jag börja träna eftersom jag har börjat få världens sötsug nu när jag bor ensam, har ingenting att göra, VET att jag inte kan ställa mig vid köket och slänga in en massa ogräddade kakor i en ugn och sedan kan jag bara äta. Och visst, det skulle gå med mjuka kakor i micron men jag menar typ kex, kakor.. ja.. tuggmotstånd!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-14 @ 16:13:50   

Hemma på lunch

På idrotten hade vi halva lektionen teori och halva lektionen löpning. Sprang tre km och kollade pulsen. Nu sitter jag hemma, nyduschad, sminkad, fixad och äter en billys pizza. Mycket bättre än skolans mat!

Blir bara en snabbinlägg här för jag måste skynda mig iväg, börjar på tjugo minuter!! Skriver nog innan jag far till älsklingen också :)


heii så länge!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-14 @ 12:06:45   

14 september 2011


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-09-14 @ 12:03:41   

Sovmorgon!

Har sovmorgon idag men eftersom jag sov hos min pojkvän fick jag inte det! Men hade jättemysigt igår kväll, låg och tokmyste och pussade varandra exakt hela kvällen. Såg hur många lingon finns det i världen och sedan somnade vi med TVn på.

Nu väntar jag bara på att tiden ska rinna iväg för kvart i nio ska jag slänga mig på cykeln för att cykla till ungdomsmottagningen mitt i stan. Sedan ska jag försöka hinna i tid till idrotten som börjar tio. Tror inte att det ska vara något problem men vi ser väl!

Tänkte fara hem efter idrotten eftersom vi har 1,5 timme lunch så tänkte duscha och äta och så innan jag far iväg och har matte och entrepinörskap.

Och det är väl så dagen ser ut och sedan far jag tillbaka till spöland :)



Som ni ser har jag inga nyare bilder så det får bli lite arkiv bilder under tiden!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-14 @ 08:09:56   

Såld





Idag på svenskan skulle vi låna självbiografier. Hittade först mötley crue boken men kände att jag aldrig kommer hitta läsa ut den innan höstlovet! Så jag lånade en mindre bok. Så detta kommer nog vara lite sysselsättning för mig i framtiden!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2011-09-13 @ 19:55:00   

Packar och drar mig vidare

Ska börja packa ner lite saker nu för om ett tag far jag till jesper! Imorgon ska jag först till ungdomsmottagningen och sedan hoppas jag att jag hinner i tid till idrotten! Missar sovmorgonen men det ska nog gå bra ändå! Får ju träffa min lilla älskling ikväll, sedan imorgon efter skolan blir det samma visa igen, alltså fara till älsklingen och stanna där till på torsdag!

Ska be han fixa hem lite filmer så vi kan ha det mysigt. :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-13 @ 16:13:56   

Penselbälte

Hej, har inte skrivit något idag men hade inte alls tid till det imorse! Dagen har varit allmänt skön! Imorse hade vi spa i ca två timmar då vi plockade varandras ögonbryn, ashärligt faktiskt! Så nu är det fräscht! Lunch i ca 1,5 timme och sedan hade vi make då vi gick igenom make up stores produkter och sedan fick vi våra penselbälten och sedan fick vi lära oss lite handmassage och sedan fick vi sluta.

Inte helt tokigt va? ;)

 

Ett penselbälte från Bare Minerals
5 penslar från Bare Minerals
5 penslar från Make up store
och en puff från make up store
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Spa & Stylist - gymnasielinje | 2011-09-13 @ 16:01:32   

Dax för lite sömn!

Nu har mamma kommit hem från brorsan och jag har just sett klart idol. Ska snart ta och borsta tänderna och så och sedan gå och lägga mig.

Sov riktigt gott inatt men helt plötsligt så vaknade jag runt halv sex och vart klarvaken av en jävla smäll utifrån! Tänkte att nu jävlar går åskan hårt så jag drog ut kontakterna till högtalarna och det där och gick sedan och lade mig. Dock så vart det inget mer så jag började fundera typ om det var ett hus som fallit ihop eller något, seriöst! Lät så jävulskt mycket! Somnade om efter ungefär en timme och en kvart senare ringde alarmet, var lagomt trött och snoozade ett bra tag!

Imorgon har vi bara hantverksdag! Så jävla skönt alltså, spa på morgonen då vi har plock och form på ögonbryn och sedan har vi make på eftermiddagen då vi kommer få våra sminkbälten + borstar och sedan få gå igenom produkter och så där! Så jäkla kul alltså!

Sedan efter skolan far jag till spöland, sover där både tisdag och onsdag så det lär ju bli lite mindre bloggning än vanligt men har förberett två inlägg som kommer komma upp så bloggen iallafall är lite aktiv!

Avslutar med en bild från sommaren!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-12 @ 21:17:36   

Mys framför TVn



Cappuccino, mackor, godis, sommarspelen, idol och true talent! Känns ganska nice!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-12 @ 19:44:13   

Hårdockor

Goddagens igen! Fick en trevlig överraskning på hårstylingen att vi skulle få dockor och även få ta hem dom, IDAG!!! Något helt oväntat men så jävla kul! Och med dockor menar jag då alltså:




Som vi kommer få ha hemma och även i skolan, och vi får göra vad vi vill med dom förutom att färga och klippa hår! Så nu har man ju lite mer att göra om kvällarna. Vi skulle egentligen få ett stativ också men det hade dom inte beställt ännu så vi får ha dom i knät eller något tills vidare!

Fick dock inte lära oss några flättekniker idag eller någon uppsättning utan lite allmänt om hårlära! Men det var inte så tokigt det heller!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Spa & Stylist - gymnasielinje | 2011-09-12 @ 15:28:12   

Skolan

Goddag, sitter för tillfället i skolan och har lunchrast! Börjar om ca 10 minuter då vi har hårstyling, så jävla kul!

På idrotten idag så var vi ute i det ruskiga regnet och spelade frisbee ultimate (ingen aning om hur det stavas). Men det var kul även fast man blev typ genomblöt, lär ju få tvätta idrottskläderna ikväll! Sedan har vi hämtat ut lite svenska böcker, lånat böcker och så har vi haft en dryg mattelektion.

Och som sagt, det som väntar är hårstyling och sedan engelska i en och en halv timme då vi ska göra en massa tester.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-12 @ 12:44:48   

Måndag morgon..

God morgon på er! Måste börja och säga att jag vaknade av en enorm smäll imorse vid halv sex. Fattade knappt var det va men det måste ha varit åska! Damn alltså, det värsta jag varit med om!

Nu sitter jag iallafall hur trött som helst, i idrottskläder och morgonrocken på. Är lite småkyligt idag och börjar fundera på ifall jag håller på bli sjuk. Men hoppas inte på det!

Ska bara avsluta det här inlägget sen ska jag gå och fika och sedan fara iväg till skolan!

Hade tänkt att lägga ut en webcam bild men jag ser förtaskig ut så jag tar nog kanske det efter skolan när jag fått på mig lite smink!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-12 @ 07:31:05   

Fyrkantiga ögon

Gud, har nog stirrat för mycket in i dataskärmen! Har suttit och ändrat inlägg till olika kategorier.. Dvs inlägg från 2008 till nu.. är dock inte klar ännu men har bara ca 70 inlägg kvar som jag ska göra klart imorgon!

Nu ska jag ta och packa ner datorn, ta fram idrottskläder, packa vanliga kläder och göra klart allt för skolan och sedan ska jag gå och lägga mig. Imorgon börjar vi vanlig tid, 08.20 så får se till att inte försova mig!

Har ingen aning om vad dagen kommer bjuda på men vet iallafall är det är lite svenskatest på gång och engelska test. Vilket jag tycker är bättre än vanliga lektioner faktiskt! ^^

Ska avsluta nu och jag önskar er alla god natt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-11 @ 22:22:33   

Omelett!

For ut vid fem och sprang med Sandra, vart ca fem km och sedan vart det även en massa girltalk. Så oerhört skönt! Nu är jag hemma och har hunnit duscha och ska alldeles strax sätta igång med maten. Hade noll inspiration och orkar egentligen inte äta. Så tänkte göra omelett bara för att det är lätt att göra och har några ägg i kylen som ändå aldrig kommer till användning!

Sedan blir det lite småmys framför någon tvserie typ innan läggdags... haha!

Men nu > MAT!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-11 @ 19:01:24   

Done

Har varit färdig nu i säkert en timme med städningen så nu väntar jag bara på att min kära vän Sandra ska höra av sig så vi kan fara ut och springa! Känner mig faktiskt lite små taggad så det kommer nog bli bra.

Nu till veckan så börjar vi alltså helt, på riktigt med riktigt schema och långa dagar. 08.20 - 15.40. Så nu blir det lite ändringar. Har varit så jävla skönt hittils men ja, jag måste väl inse fakta att skolan är ju faktiskt skola och inte bara ploj och skoj!

Men lite roligt blir det iallafall till veckan! På tisdag kommer vi få plocka våra ögonbryn på varandra! Så vi har nu haft förbud mot att plocka ögonbryn för att vi ska ha någonting att plocka! Och sedan kommer vi även få vårat sminkbälte + borstar! Så om vi betalar det då så kommer vi att få ta hem det! Så är lagomt taggad. Vi kommer även ha genomgång på material, dvs borstar och smink osv på maken.

På Hårstylingen tror jag att vi skulle få börja göra flättekniker och det är ju inte heller fy skam! Så ja, det känns faktiskt helt okej ändå!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-11 @ 14:02:39   

9/11


Klicka på bilden för att komma till aftonbladets annons.

Måste bara få påpeka att idag är det exakt tio år sedan terrordåden mot USA hände. Efter tio år och en månads Soarbete så är jag fortfarande lika osäker på vad som skapade allt osv. Helt sjukt.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-11 @ 11:29:01   

Spadag 9/9

Har ju glömt bort att berätta om i fredags så dax att göra det nu!

Jag och halva min klass fick börja dagen med handmassage, handpeeling och filning av naglar. Vilket var grymt skönt och man blev så jäkla len! Sedan bytte vi plats med resterande klassen och fick då ryggmassage. Det var nersläkt, avslappnande musik och så tända ljus. Så i en halvtimme fick vi då ryggmassage och höll faktiskt nästan på att somna! Så gudomligt skönt och avslappnande det var!

Sedan hade vi lunch i ungefär en timme och så skulle vi bli klippta och stylade i håret! Jag toppade bara mitt hår men gud vilken skillnad det blev ! Har inte klippt mitt hår på ett år och märkte faktiskt hur jävla långt det egentligen har växt och med tanke på att jag plattar mitt hår nästan varenda dag så behövde jag inte ens klippa bort en centimeter för att få bort det slitna! Valde sedan att få en uppsättning, och ja. Jag vart riktigt riktigt nöjd, faktiskt, så har jag aldrig blivit så nöjd när jag varit hos en frisör. hihi!


 

 


Några bilder! Måste bli bättre på att hinna ta för och efter bilder på allehopa inför våran klassblogg som ska komma!

Släng in en kommentar om ni inte vill vara med på bild!!
Tar bort direkt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Spa & Stylist - gymnasielinje | 2011-09-11 @ 11:19:08   

Underbara söndag!

Första dagen på hela veckan som solen lyser och jag hade planerat att vara inne och städa och diska! Det går ju inte bara för sig! Ska dock senare under dagen fara ut och springa, oväntat va? ^^ Ska ta med mig Sandra ut och springa så jag faktiskt har en anledning till att ta mig ut och det blir mycket roligare!

Gårkvällen spenderades i sängen, somnade innan elva och idag klev jag upp vid halv tio, så har fått mig en grym sömn men jag är fortfarande för jääkla trött! Hur går det till?

Ne men som sagt, har en del städning att ta itu med så nu ska jag sluta slappa i soffan och börja så jag hinner göra något annat idag också!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-11 @ 10:45:22   

Foto


@Google

Hela veckan har jag varit sugen på att gå ut och fota men jag har inte haft inspirationen tråkigt nog! Och vädret har ju inte alls varit på topp. Men hoppas på att det blir bättre under veckan! Måste få komma ut och göra något!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - natur | 2011-09-10 @ 19:54:57   

För lat för mat

Den enda nackdelen med att bo själv är att ibland så orkar man inte göra mat. Så får se om det blir något ikväll. Är för tillfället inte ens hungrig och klockan är ju ändå halv sju!
Strosat runt på stan idag, blev inge shopping för mig eftersom jag är rätt så pank men anna fick med sig lite granna iallafall! Och dom tre sista timmarna så gick vi runt och gjorde i princip ingenting eftersom vi var klara men skulle vänta till hennes kompisar kom med bussen som kom halv sex.
Men nu är jag hemma, trött, less, inte på bra humör, stökig lägenhet, orkar inte göra mat, har ingenting att göra ikväll. Så ja ni förstår mitt problem right ? ^^ Ne men ska nog ta och lägga mig tidigt eller något!
Har inga bilder på datorn för tillfället eftersom jag använder skoldatorn så kan tyvärr inte lägga upp någon tjusig bild i detta inlägg!! Haha! Men ha en bra kväll!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-10 @ 18:26:10   

Stan&shopping

Godmorgon folket! Uppe med tuppen, yea right! Ne men vi vaknade runt nio och har sedan dess bara legat i sängen och pratat men nu är vi uppe på fötterna!

Dagen kommer bjuda på en dag på stan, dock så har jag inga pengar så jag får ögonshoppa och anna får slösa en massa pengar istället för mig.

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske drar till någon klasskompis eller så är jag bara hemma med mig själv och kollar på TV. Var planerat att jag skulle till spöland men då deras bil gått sönder så dom måste laga den.

Men nu ska vi ta och fika lite och sedan göra oss i ordning för att sedan dra ner på stan!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-10 @ 10:00:07   

Manycam!

Sitter vid min nya dator nu, dvs skoldatorn! Har älsklingsanna bredvid mig i soffan och vi bara myser på och pratar, pratar och skrattar, fiser lite smått och rapar. ja, så trevligt man kan ha det!

Vi har ätit lite tacos, snarare tryckt i oss tacos och snart ska jag ta fram lite snickers och chokladbollar så vi kan fortsättta mysa denna trevliga fredagkvällen i denna fina stad som Umeå!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-09 @ 21:02:00   

Godmorgon!

Känner mig faktiskt någolunda pigg idag men är tacksam för den lugna dag vi kommer ha idag.. Så skönt! Känns ju inte alls jobbigt att gå till skolan och en skitbra start på en helg!

Har städat litegranna så det ska se skapligt ut när Anna kommer hit! Så efter skolan kanske det blir en sväng på stan, om vi inte tar det imorgon, och sedan far vi väl hit. Äter tacos som jag hade tänkt att bjuda på, pratar, kanske tar en promenad? kanske fotar? Ja vi har helt enkelt inte bestämt någonting utan tar dagen som den kommer!



Arkivbild sommar 2011
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-09 @ 07:57:44   

Friday!

Vet inte riktigt hur mycket tid jag kommer ha imorgon till att blogga så jag snabb berättar nu så får vi se hur det blir imorgon!

Men imorgon slutar vi denna trevliga inspirationsvecka med en heldag på salong viktoria, ryggmassage, manikyr, hårtvätt, klippning + styling! Hur underbar dag kommer det inte bli?

Sedan så slutar vi antingen ett eller tre och sedan blir det att möta upp anna!! Och så ska vi umgås här i min lilla lägenhet och på stan! Såå mysigt!

Nuu måste jag sova, så blir inge mer uppdatering idag!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-08 @ 22:21:54   

cocccie

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-09-08 @ 20:53:47   

Snickers och chokladbollar..

Känns som om denna dagen varit riktigt lång och som om jag hunnit med en hel del saker.. For till skolan och väntade i ca 20 minuter på the body shop (inte makeupstore som jag skrev) men eftersom hon inte hade kommit eller hört av sig så började vi redovisa våra collage vi har fått göra, typ ett personligt collage! Sedan kom hon och hon snabbpratade bara, sedan fick vi besök av my blomquist som berättade om hennes blogg och så vidare! Lunch och sedan fick vi ännu ett till besök av T-post. Vart faktiskt lite imponerad, inte alls lika tråkigt som jag trodde att det skulle vara!

For till umedalen, var på ´möte´ där och sedan så valde jag att gå hem istället för att ta bussen *stolt* Så jag irrade omkring lite i början då jag inte visste vars jag skulle men kom snabbt på rätt spår (visade det sig) och så var jag hemma ungefär 45 minuter efter start. Så, skönt att röra på sig lite grann!

Och här hemma så har jag inte gjort något särsilt, ätit köttsoppa och hårdbrömackor, vilket jag aldrig aldrig äter,alltså hårdbröd. Sedan så har jag bakat chokladbollar med cappuccino ist för kaffe och även gjort snickers som nu håller på att frysas i kylen och snart ska jag ta mig en kopp cappuccino eller varm saft och smaka på mina små bakverk.. hih!

Så det är ungefär vad jag gjort och kommer göra ikväll! Morgondagen blir spännande och rolig men berättar om den senare ikväll eller kanske imorgon!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-08 @ 19:51:39   

8.9.2011

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-09-08 @ 17:07:03   

To school

 

Inbakade flätor som jag satt upp där bak, sedan är det bara en enkel sminkning.

Skön lite större tröja från carlings och jeans från bikbok.

Tyvärr så är systemkameran spårlöst försvunnen. (mamma har varit här^^)

 

men nu drar jag till skolan!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-09-08 @ 09:36:31   

Good mooorning sunshines!

Klev upp strax efter sju och for sedan in till umeå med svärmor! Så nu sitter jag här, färdigsminkad och klar. Förutom att jag inte har ätit men börjar om 1 timme och 20 minuter.. Dvs att jag har ca 1 timme & 5 minuter på mig att äta.. Haha! (far ungefär en kvart innan skolan börjar)
Men som vanligt så kommer det säkert sluta med att jag blir sen och får stressa!

Dagen ser ut ungefär såhär:
10.00 besök av makeup store (tror jag)
11.00 besök av My blomquist, bloggare
12.00 LUNCH
13.00 besök av T-post

Sedan tar jag ledigt för jag ska på möte! Men jag missar frisörservicen.. Där man skriver upp sig och så får man rabatt på produkterna! Men hoppas jag kan göra det vid ett senare tillfälle!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-08 @ 08:42:03   

Godnatt!

nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan krypa ner bredvid min sovande lilla plutt! Sov gott allesammans!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-07 @ 22:11:48   

Hem nr 3!

ojoj, hem nr 1 - hemmahemma
hem nr 2 - lägenheten
hem nr 3 - pojkvännens&svärmors lägenhet

Men vet ni vad!!! Nu ska jag få fara hem till hem nr 3 och äta antingen våfflor (HOPPAS!) eller skinksås!!! För vet ni vad??? Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv smakat några godare våfflor eller skinksås som svärmor gör.... Okej, våffelsmeten kan jag göra själv men blir bara sådär supergod hemma hos dom... hihi!

Så nä! Nu blire å äta upp sig för veckan så man inte behöver slösa mat härifrån! Ät mkt där lev billigt här!! Ne gud vad hemsk jag kände mig nu. men usch va god mat dom har, föräter mig typ!! ^^

Skriver nog ingenting ikväll men troligtvis imorgon! :) Ha det så bra!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-09-07 @ 16:23:48   

Hungrig, som fan!

Hemma från skolan, just tagit mig en dusch och ska snart diska, bädda sängen och vika tvätten och lägga in i garderoben. Få se om jag hinner det på en timme?! För vid halv fem så kommer svärmor och hämtar upp mig och så far vi hem till älsklingen!!♥ Hoppas jag hinner ta något att äta.. annars tror jag att jag svälter ihjäl!

Dagen har varit helt okej, plattade håret imorse vilket var onödigt pga att det regna.. men jaja, och sedan fick vi sitta och lyssna på två besökare som startat eget företag och en som gått ut linjen för något år sedan. trevligt det! Och så fick vi även våran skoldator! Känns ju inte helt tokigt! :)

men nu tror jag att jag avslutar, måste hinna klart med allt! seeeya!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-07 @ 15:33:55   

Goodmorning!

Vaknade vid kvart i sju av att solen lyste! Åh en sån underbar dag tänkte jag då! Men icket.. molnigt och blåsigt! Fasen också!



Sen skinnjackan och kilklackarna på! Super! Men nu måste jag verkligen kila!!! Ha en underbar dag!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-09-07 @ 08:20:31   

Idol del 3

Nu ska jag ta och tvätta bort sminket, sätta på en kastrull med vatten, koka nudlar (åt lite till middag) sedan ska jag blanda lite saft, ta fram min halva japp, ta fram tallrik till nudlarna. Som jag dock måste diska först (jobbigt!!!) och sedan kan jag sätta mig i soffan, äta lite, dricka lite och se del 3 av Idol!

Sedan blir det bums i säng då jag tänkte kliva upp klockan sju imorgon! Efter skolan så åker jag med svärmor hem till spöland till min älskade älskade älskling!! Saknar honom så det är inte klokt!

Stannar där över natten och åker med svärmor tillbaka så är i stan vid åtta och sedan börjar jag elva. Så har ingen stress alls på morgonen!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-06 @ 21:02:26   

Sneakpeak


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-09-06 @ 20:49:27   

Statistik

Är det bara för mig eller kruppar eran statistik? Igår och idag visar att jag haft två läsare, och två unika träffar eller vad man nu säger.

Riktigt konstigt eftersom jag vet att jag själv varit inne på min blogg mer än två gånger idag och det har inte registrerats... haha

Detta är det negativa med blogg.se. En gång i månaden ska det alltid vara något krux.. Så ja. Det suger!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-06 @ 17:57:51   

Dagen, i all ära!

Så var denna dag snart avklarad! Det var faktiskt skitkul på twillfit. Okej, där kanske jag överdrev lite. Men det var iallafall riktigt kul! Härligt gäng med tjejer och bra stämning osv! Vi har då för det mesta bara fått pricka av vilka storlekar som finns och fått fylla på i hyllorna!

En annan rolig grej jag fick lära mig idag, eller två grejer faktiskt!
1. När man testar BHar så ska man alltid fästa "spännena" på yttersta. För under tiden som går så går BHn ut sig och då ska man flytta inåt.
2. Jag har sedan jag skaffade BH kört med storlek 70-75. Men vet ni vad? Jag ska tydligen ha 65. Hur sjukt är inte det? hahaha

Ne men det fanns jättefina BHar där och den sista timmar stod jag och Lina inne i provrummen medan en av dom som jobbar där plockade massa olika bhar till oss. haha skit kul! Och måste ba få säga det; enormt skillnad på kvaliten även om det inte är mkt dyrare än H&M & Lindex!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-06 @ 17:28:35   

Twillfit

Idag är det endags prao i grupper (två&två) och jag ska vara på twillfit! Har typ aldrig varit där inne förutom då jag presenterade mig. Men ska bli kul att få se vad vi ska göra :)




Inte direkt min bästa fotodag, ser typ störd ut på alla bilder och fick inte in någon bra inställning på kameran.

Ha en bra dag!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-09-06 @ 08:24:46   

Idol 2011

Sitter för tillfället med varm saft och tacochips framför Idol. Typ det enda gott jag hade hemma men wtf, det duger gott och väl! Det är just nu paus så passar på att blogga.

Imorgon har vi prao, så jag börjar halv 10 på twillfit! Får hoppas att det blir kul och vara där. Skönt som tusan att man jobbar i par också! Lär dock sluta halv fyra istället för tre eftersom vi börjar en halvtimme senare! Men det ska nog gå bra det!

Ska fortsätta se nu!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-05 @ 20:36:05   

Sötsugen och kall!

Är riktigt sötsugen nu, har inte en blekaste aning om varför!? Får hoppas att det går över snart iallafall. Emelie var här och checkade in lägenheten osv, catchade upp det lilla vi missat under den tid som vi gått i skolan och i princip inte pratat med varandra!

Fick också hit TVn men får inte in några kanaler så jag får vänta med det så länge. Men nu håller jag på att frysa ihjäl.. Ja, så blir det när jag haft öppet fönstrena för att vädra. Antingen är det för varmt eller för kallt!!

Sedan ska jag se lite idol tänkte jag, det började igår!! Vilket jag helt missat så nu måste jag ta igen det! Så brb, duschen står på tur!



Fina Emka!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-05 @ 19:20:10   

Norrlandsoperan!

Tjenare! Hemma från skolan för ett tag sedan! Har slängt i en tvätt, diskat lite och sedan håller jag på att vädra eftersom det blir typ som en bastu här inne när jag är i skolan! + att det luktar allmänt instängt eftersom det är så litet. ^^

Idag har vi då varit på Norrlandsoperan och det var faktiskt rätt kul! Först var det väl lite snack och så men fick kolla på olika salar, sminkrummet, perukrummet, "trärummet"- där dom gör dom olika scenerna och tillbehören- sedan fick vi gå ner i källaren där det fanns massor med rekvisita.. Allt från smycken till gamla gamla skrivmaskiner, vapen, telefoner, parfymer, väskor.. allt! Så det var riktigt kul!

Funderar på att fara och handla lite resterande saker, som bl.a. pålägg och diskmedel som börjar ta slut och nå mackor men vet inte om det känns så värt. Haha! Det är ju inte slut än så ;) Får se om jag tar en sväng förbi coop när jag far och möter moa och emka som ska hit efter stan.

Runt halv fem kommer svärmor hit med en miniTV så jag har något att titta på iallafall. Tillsvidare alltså, så det blir nog bra det! Hoppas jag :)

femtuttad babe♥

(Bild från norrlandsoperan)

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-05 @ 15:23:56   

Sjukaste trött!

Var alltså riktigt jävla trött i morse när jag skulle kliva upp! Låg och drog mig i typ 20 min! Men nu är jag uppe, färdigsminkad och sånt där och nu ska jag slänga i mig lite frukost och kanske starta en ny tvätt? haha! Kan man ensn ha igång tvättmaskinen även om man inte är hemma? Dont know. Får kanske vänta med det och höra med mamma sen ^^

Ne men som sagt, slänga i sig nå mat och sedan göra sig i ordning.. Det ser sjukt kallt ut ute så kanske tar min nya jacka? (=

Ha en bra dag :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-05 @ 08:54:04   

Today I'm wearin'



Enkelt och slappt!
Tröja Ginatricot
Jeans H&M
Slarvigt uppsatt hår och neutral make up!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-09-05 @ 08:48:46   

There's no real reason, to accept the way. Things will change.

Nu säger jag godnatt. Imorgon börjar vi 09.50 vid Norrlandsoperan. Får se vad dagen bjuder på men känns som att det kommer bli grymt kul! Sedan kanske jag tar med mig hem en liten emka eller två. Vi får helt enkelt se!

Nu ska jag som sagt gå och lägga mig, så jag inte försover mig eller är trött i morgon eller något sådant. Hade ju varit illa!



Godnatt♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-04 @ 22:39:02   

The latest shoppin' /bättre bilder

Jacka H&M

Strumpbyxor H&M - Kjol Ginatricot

Halsduk H&M

Väska Emmaus

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2011-09-04 @ 22:29:39   

I ♥ My Place



The Kitchen.
Kyl, frys, "skafferi" skåp, trinettkök d.v.s. kokplatta och ingen ugn, micro, bord som går att fälla ut dubbelt så stort.



The Bathroom.
Dusch, torkställ, mini tvättmaskin, toalett, toalettskåp, "sminkspegel"



The Hallway.
Garderob, matta, klädeshängare, skoställ, golvvärme



The Bedroom&Living room.
Tvbord, soffa, ljudsystem, skåp, säng.

Och nu lite allmänt om saker som folk nog missförstår. Jag bor inte i ett vanlig lägenhetshus. Utan det är såhär att en familj har haft barn, som då flyttat ut och då har dom inte behövt så mycket plats (det var det jag fick höra). Men det är så att jag bor typ i deras garage. Dock är det bara en ingång, och det är garageingången så dom kan inte komma in till mig eller jag till dom på något annat sätt än ytterdörren.

Jag trivs skitbra här, mår mycket bättre, orkar mer och så vidare. Så det vart verkligen toppen. Skönt att få ihop det sista nu. Det enda som saknas är porslin och TV, och kanske lite mer skåp/utrymme till extratäcken och kuddar och diverse saker.

Är det några frågor så fråga på ni! (=
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-04 @ 21:52:50   

Ut med det gamla och in med det nya!

Ny design!



Nytt och fräscht, dock en tagen design från en annan bloggare. Men länken dit hittar ni på Design av. Är så jäkla less på att sitta och fippla och trixa och göra om och så vidare så känns skönt med en färdig design.

Dock så är min profilbild lite för stor. (Där det står fail) Får se om jag orkar fixa det eller inte. Måste ändra storlek på bilder då och sådant. Så får se om det blir ikväll eller någon annan dag.

Pappa kommer snart med systemkameran hit så då blir det lite roligare att läsa också! Och då kan jag också visa hur min lägenhet ser ut. Anar att det finns ett antal som är nyfiken på det? ^^

Så det kommer upp antingen ikväll eller imorgon! Nice huh!? (=
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-04 @ 19:57:24   

Söndag = Städdag

Näsan är fortfarande tät och det är allmänt jobbigt i halsen. Sov faktiskt till tio idag! (yey!) ahha så vi har i princip bara hunnit äta frukost!

Dagen kommer nog innehålla städning. Tvättning och sånt där! Måste ta och torka golvet också.. Är rätt så smutsigt efter en vecka med grejer som dragits fram och tillbaka ;)

Okej, kommer inte på något roligt avslut! hehe
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-04 @ 11:50:44   

3september2011

Tillbaka från vandringen nu! Var och tittade lite nere vid älven, for på loppisen men hittade inget speciellt! For och köpte lite glass på coop. Första gången jag åt ben&jerrys! yey ;) Haha travade sedan vidare mot stora ICA och emmaus. En liten butik typ som returcentrum. Fick med mig fem knivar + knivställ, en mugg, stekspade, tillbringare, 2 filmer, en väska och så en liten present till fredrik.. haha! Allt det för 100 spenn så det var ju rätt värt! (= Köpte mjukglass och sedan traskade vi hemmåt!

Så nu har jag hängt upp gardiner, hängt upp kläder i garderoben eftersom jag nu fått klädhängare, städat undan lite grann och nu så värmer älsklingen en pizza i mikron som då ska bli middagen! Kvällen blir lugn. Fredrik kanske kikar förbi någon minut och hämtar presenten och sen lär det nog bara bli att se film. Känner mig lite piggare så det känns ju bra (=

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-03 @ 16:14:54   

Ut och gå!

Har haft en skitmysig morgon med älsklingen min. Cappuccino och baguettliknande macka! Så gott!

Nu ska vi ta oss en sväng ut och kika på området, morsan sa även att de va en loppis i närheten så ska se om det finns något intressant, har ju som sagt inget porslin eller nånting så man kanske fyndar något? :)

Skriver senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-03 @ 12:29:36   

urkassa bilder!!!! varning!!!!

Jacka 299kr H&M

Halsduk 79 H&M

Kjol 99kr ginatricot

strumpbyxa 2 för 79 H&M

 

Raandom bild o.O Köpte också smink men har ingen bild på det!

Men som sagt... urkassa bilder men ni ser ju lite iallafall!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2011-09-03 @ 10:04:35   

Så söt!

Har varit vaken i en timme nu ungefär, hunnit duscha och städa och sådär.. Älsklingen sover fortfarande men ska nog överraska honom med lite frukost på sängen.. ♥
Gårkvällen var helt okej förutom att jag blev ännu mer sjuk.. :( Men hoppas att det blir bättre till på måndag då vi ska fara på norrlandsoperan och kolla backstage där dom sminkar, stylar osv! hur kul?!!

Och idag händer? Ne ingenting typ. Ingenting planerat och eftersom jag och älskling är sjuk så blir de nog bara att ta det lugnt. Hade planerat att fara till vby eller nånting för att träffa mina saknade flickor men ingen ide när jag är snuvig och nyser stup i kvarten..

Men ska gå och göra lite mackor nu osv.. (=

Du är den finaste jag vet♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-03 @ 09:59:58   

Sjuuuuk

vaknade med ont i halsen och det har bara blivit värre med dagen..vill bli frisk innan måndag!!!! såå blir en lugn helg!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-02 @ 20:30:31   

NU = mys

Har ätit middag nu o diskat/städat bort så nu ska vi mysa lite framför "TVn" (datorn...) med godis och dricka!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-02 @ 19:02:39   

Inte så fina men..

 

Brottom nu men håller nog också på att bli sjuk!!!!!! brottom brottom!!!! hejdå!!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-09-02 @ 09:28:07   

Sovmorgon..

Så typiskt! Ställde klockan på 08.35 men sååklart så kommer det någon och knackar på dörren 07.50 och nu kan jag inte somna om... jaja! Ska börja göra mig iordning nu och tagga fredag (=

Skriver sen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-02 @ 08:10:57   

Saving my place as life forgets

Sådärja! Då är det dax att ta och krypa i säng! Har sett alla avsnitt nu av True Talent som sänts så nu är jag med i matchen igen! Börjar bli trött nu, sitter ständigt och gäspar så jag ska nog ta och sova! Sovmorgon imorgon och vi börjar tio, minns inte riktigt vilken lektion vi hade men det blir nog bra!

Hoppas dagen går snabbt för sen kommer älsklingen hit!!!!! och så ska vi ha lite myspys och sådär! Får se vad vi hittar på :)

Så godnatt för mig!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-01 @ 22:03:32   

H&M

Som nog dom flesta vet så har dom flyttat H&M och jag måste bara säga.. Är det bara jag eller hittar man hur mycket som helst där???

Bl.a. dom här byxorna testade jag idag och var ruuuuskigt nära på att köpa dom...

Fasen va snygga dom va på och har i över ett år velat ha skinnbyxor... 299 kr..

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | I want | 2011-09-01 @ 19:05:33   

Kortdag + shopping..

Jävlar alltså, effektiv och dyr dag...

Hade matte och svenska på morgonen och fick lunch kvart i elva sedan lunch till 12.35 då vi hade lektion i kanske en kvart och sedan fick vi sluta för dagen!

Så jag och Sandra for ner på stan och shoppade litegrann, sved i börsen riktigt mycket ska jag säga.. sedan gick ju såklart min klack av! haha, lite roligt faktiskt för jag och några kompisar hade i skolan pratat om att min klack skulle gå av om jag balanserade på klacken.. och jag ba; nejnej! har gjort det här så många gånger förr!! Haha! jo tjena, på lagerhouse for den... Eller började på att lossna. den sitter ju som fortfarande fast (A)

Och sedan när vi skulle hämta Sandras cykel så kommer det fram en engelsk kille och ba; i'm from umeå university (?) and wounder if you want some icecream?? och så visade han fram ett papper som dom fått med en lista på saker dom skulle göra så ja.. gratis glass är ju inte helt fel!

For hem, satt lite vid datorn och letade upp recept och sedan så for jag och handlade mat.. nästan 300 spenn blev de på typ.. ingenting!! Sjukt!! Måste fan skaffa jobb, detta går ju fan inte! Men har iallafall mat för typ en och en halv vecka lr ngt.. Om jag äter själv alltså(A) så jaa... men ja.. jobb sökes alltså!!

Meeen nu har jag en fråga till er.... Ska jag lägga ut bilder på det jag köpt nu, med kass kvalla eller vill ni att jag ska vänta tills jag antingen får hit systemkameran eller åtminstonde kamerasladden till kompaktkameran?? Eller vill ni överhuvudtaget se? (A) hehe! svara nu!!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-09-01 @ 17:45:34