31/7-09

Nu blire ut o grilla! Eller jag väntar bara på Basse & älskling som kom i hämta mig! (A)
sjuukt najs! :D<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-31 @ 21:20:46   

31/7-09

ÄXEL ÄR BÄST !




// hehe
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-31 @ 20:20:45   

31/7-09

Har inte skrivit så mkt idag, ber om ursäkt.
Eller jag har inte riktigt orkat, har inte så mkt att skriva om!
Men iaf, igår hade jag rätt många läsare ! jättekul! haha! :) :) tack för de ;) <3
hoppas ni fortsätter läsa :)

Men iaf, idag har jag inte gjort så mkt. Sovit, o tränat. ^^
Och ikväll har jag ingenting att hitta på,
kan nog vara en sak för att jag är så lat.. orkar inte sätta mig i en bil o fara iväg..(A)

Har lust att dra te rödå, men har inte snacka me dom på fan en månad så javenne, plus olivia skulle nog vilja vara med om jag drog dit, så hm. Knepigt läge,


Träffade förresten Olivia inatt. Hon kom hem igårkväll o nu satte dom sig o bilen för typ en timme sen för att fara tillbaka till sundsvall. Eller dom hade ett litet stopp där påväg hem från Stockholm. Men iaf, då gick vi ut o ba gick & pratade osv, kan lova att de blev massa skratt (A) sen följde hennes kattungar efter så efter typ 2 km va vi tvugna o vända o lämna dom hemma. Så då sku vi gå ut o skogen. Eller vi sprang så katterna inte skulle komma ikapp oss. Men en kattunge gjorde de så vi gick ner med dom o tog en cykel o sen gick vi typ 2 km åt andra hållet o satte oss på vägen o pratade osv, :) mkt kul :) Sen kom jag typ hem vid halv 2.


Btw, träningen idag gick jättebra. :) Fick massa kommentarer av pappa att de va fusk att de inte blev jobbigt för mig o springa med han när jag inte tränat på en månad. Men jo, jag har lätt för att träna och lätt för att ha kvar mina muskler dvs. Om man inte tränar på 2 vecka tappar man muskler så då blir de som att börja om från 0. Men som sagt, jag har inte tappa ngt. Även om jag hade fortsatt o tränat så hade jag byggt upp mer. Haha, just so you know it ! ^^


Kommer ngn bild sen, Kameran har slut på ström så jag ska se va jag kan hitta på med mina bilder jag redan har på datorn!

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-31 @ 19:59:24   

30/7-09



Ska testa att lägga in en låt oxå, utan bild då.
Så nu kommer en låt oxå!

har massa låtar jag kan lägga in ifall ni vill ha musiktips?
För då är det bara att säga till så lägger jag in en hel hög me musik.
Som jag tycker om!



Hm, får inte till de riktigt bra.. Ngn som kan hjälpa mig ?
när jag ändrar till 25 (dom som kan dehär, vet vad jag pratar om) blir de konstigt.
Så nu har jag 45 ist...
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | | 2009-07-30 @ 15:50:03   

30/7-09


cat fight. ahhaha!

hehe, javet. fina tår o.O


gooosig liten katt..


hehe, de vart rätt tråkigt, eller inget o lyssna på men ehh, skit samma.
Dom är verkligen hur jävla söta som helst !<3 haha
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2009-07-30 @ 15:36:22   

30/7-09

Tog med kameran till wonkis. Har både bilder och filmer! Bilder kommer nu, sen kommer filmerna på småkatterna, sjuukt gosiga iaf! (A) <3




Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-07-30 @ 15:14:14   

30/7-09

Godmorgon! Shit va duktig jag är! dehär är första gången på läääänge som jag har vare uppe före tolv! ^^

Men nu blire o dra te wonkis o vattna o gosa me katterna! :) hey så länge!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2010 | 2009-07-30 @ 12:02:06   

30/7-09

Nu kommer mitt inlägg! Haha, har inte fått datans förns nu. Så ja, nu blire o skriva sen nattinatt!

Söndag; Klev upp o åt, o solade (har redan skrive de, eller i söndags. Men jag vet inte vilka som läser den här varje dag osv.) men iaf, gjorde inte så mkt satt vid datan. Minns inte så mkt vad jag gjorde, duschade sen så kom jeser efter maten typ. Vi gjorde väl inte så mkt, typ de vanliga. ^^ somna väl rätt så sent.

Måndag; Vaknade tolv. låg i sängen till två. Klev upp och åt. Sen for vi till Wonkis vid tre,. eller jag gick ner till dom och han satt i busskuren. Så då fick ja se hur jag skulle vattna osv eftersom olivia&familj sku iväg te stockholm! sen berätta olivia en spökhistoria haha. Och amanda var vääldigt kramsjuk. (A) sen gick vi hem till mig. Spelade kort o myste, åt middag. Sen for vi ut o gick! haha man kan då inte säga att vi är särsilt normala. Men kul är de iaf, :) vi typ hoppa o sprang o jag red på hans rygg o vi sjöng o massa. Men grymt kul var de! :) Sen när vi kom in, vid elva så efter ett tag. Vid typ ett haha, så gjorde vi i ordning glass & varma jordgubbar och hallon. kan säga att de va SJUKT gott! och de är INTE sista gången jag äter de. haha! :) sen slagga vi väl.

Tisdag; vaknade.. nån gång. Minns inte när. Sen klev vi väl upp, åt osv. Sen spela vi kort o hade jättekul. skrattade som in i helvete, HAHAH! Sen efter maten for vi ut o sprang över 6 km. O älskling var jättestolt. ^^  Men han sprang väl lite för fort men, haha de va kul iaf. Sen körde vi styrka. Eller vi skulle, köra styrka men de blev ingenting. (A) Sen badade vi i älven. Och de va jättejättekallt! ahah så de vart bara o doppa sig o sen kuta upp o värma sig. o byta om osv. Sen hade mamma gjort kladdkaka så vi tog oss en liten bit, med grädde o varma jordgubbar o hallon o åt medans vi såg på A cinderella story med täcke o allt. Kan lova att de va mysigt :) Sen efter filmen så gick vi till mitt rum o jag börja massera hans vader. (han har problem med dom osv, han hade jävligt ont) bädda vi isäng oss i min säng o låg o värmde oss. Sen somna vi väl typ nångång, rätt sent.

Onsdag, idag; vaknade elva av att mamma kom o knacka på dörren o ba; de är fint väder ute! haha så jävla typiskt. (A) men vi låg kvar till tolv då de va lunch. Sen for vi ner o sku sola vid älven. Och då badade Chrille så jesper börja ba; men vi kan oxå bada. Och jag börja me att fega ur. Sen vare ja som gick o bytte om o då for vi ner o bada. Va jävligt kallt från början men sen vart de skönt, tyckte jag iaf! haha ^^ sen gick vi upp o sen for vi till Wonkis o vattnade o lekte med deras katter. SÅ JÄVLA SÖTA! och nu när ingen är hemma så är dom jätte kelsjuka när man kommer. FAN! att jag inte tål katter!! dom är så underbart söta att man kan inte låta bli dom ju! (A) sen for jesper hem efter att vi spelat lite kort. Sen har jag duschat, ätit o sen sutte vid datan en stund. Gick till wonkis sen igen o kolla till deras kanin sen Tv och nu datan ett tag!

kan lova att dehär har vare sommarens bästa dagar! fyfan va skönt de ha vare! :)<3
TACK jesper för allt! <3<3



jesper tyckte att han va mkt vig.

JAG ÄLSKAR DIG !
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-30 @ 00:27:24   

29/7-09

! kan då säga att från söndag! har jag haft de UUUNNNDDEEERRRBBAAARRTT ! :D
men ja orka inte skriva om de nu. Skriver ikväll iställe, hehe är inte så sugen.
Ska iaf ta en häääärlig dusch nu! o sen blire väl o ba ta på se myspysklädren o sen äta middag.

Kan lova att ja är lycklig ! :) <3

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-29 @ 17:08:51   

26/7-09




Hehe, javet att den är sne. Men.. Den är så jävla kul.. tyck ja. Men kan vara för att ja är med där, (filmar) HAHHHA
har skaffa youtube så nu äre bara för mig o börja filma så ja kan lägga ut på bloggen! :)

Cissi the maan<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2009-07-26 @ 17:43:35   

26/7-09

för första gången på länge , så känns de faktiskt bra nu. När ja är ensam. Mycke är nog de snacket ja o pappa hade igår. o att jag verkligen grät ut. (kan lova att ja ha ont i huve o inte fina ögon nu,. hehehehe) Men iaf, idag vakna ja typ halv ett. Då mamma kom o väckte mig, sen ha ja sutte ute i solen! sen sutte lite vid datan. Händer nog inte så mkt idag. Jesper kommer typ ikväll sku ja tro ^^ vi får se. 

hehe inför skolan hade ja tänkt o klippa mig o kanske färga håret.
men isåfall så blir de ljusare, o den färgen jag har nu, som underhår. ^^ 
vart bara så jävla sugen på o ha så , haha men javenne om de bli så bra, hade ju så förut. för typ, 3 år sen. o ja älskade de! de va så sjukt snyggt. haha! :D sen fundera ja på o pierca mig. själv me nål.. men visst. mamma blir väl inte så glad. (A) men nog ska jag kunna övertala henne! :D Men va tyck ni?


iaf, funderar på att börja om med skidor igen. Vill så gärna vara med på SM! o kanske vinna pengar? ne.. kanske inte. Ja ligg då långt efter typ sandra o mimmi o dom. Så ja venne. Men jag vill då inte börja i Lucksta än så länge, så isåfall blire vindeln. OCH ANNA! :D men javenne.. funderar än. Men som pappa tyck, ja måst börja göra ngt på dagarna. kan inte bara vara ensam o tråka. O då äre lika bra att träna! Men vi får se hur de slutar!

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-26 @ 15:22:58   

25/7-09

btw, ja märk att de inte är samma text på varje inlägg eller att vissa texter är den textstil den ska va och andra inte. Men ja hoppas de går bra.

Och kanske så äre bara så för mig? hehe!


kärlek.... så jävla mkt kärlek!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-25 @ 17:52:07   

25/7-09

Idag har jag fixat om bloggen, visst de blev lite svart men äsch, skitsamma! Haha, just nu sitt jag o prata i telefon med Olivia & Oskar. Eller hon har på högtalare. ^^ Hon är på norrbyskär o ska typ bada i have o sen i badtunna.. OCH HON HAR SOL!!!!!! :O hehe, avensjuk ju (A)
Och ikväll så blire ingenting gjort för mig! va egentligen tänkt att vi sku på midda. Men eftersom de inte är nå bra väder så blev de inge. Men iaf, nu blire snart mat för mig ! sen får vi se va ja hitt på. ^^


go ungarna<3

va med olivia igår hela dagen, kollade igenom gamla saker. Både grät och skratta, sen for vi te henne o såg film.



i torsdags så for vi te Ida. Sjukt skönt! for dit vid åtta. Spelade kort, pratade MASSA, gratta jesper o sen kom jag hem vid tio över två, gick o la mig o somna vid fyra! ^^
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-25 @ 17:48:03   

25/7-09

had egentligen tänkt att skriva långt inlägg idag. men äh, he bli int. ^^ Men ja ha ba lust att skriva om massa, massa massa massa. ^^ men när man väl börja skriva så ta de stopp i huve o då sitt man som en fån o ba glo på skärmen. hehe! några förslag på vad man kan skriva om? Hm, nu blir de nog snart sängen, o imorn så blire middag (om de är bättre väder) hos några skidkompisar. ^^
olivia far te norrbyskär imorn, sover över kommer hem söndag sen på måndag far hon te stockholm.^^


allt är ett jävla helvete..
allting är typ.. suddigt.
fattar INGET!
allting är bara så jävla oklart..
javet fan inte va ja ska göra?
finns fan inget bra val..
hjälp... ser ni inget?
märker ni inget....?
helvete. dehär kmr INTE sluta bra.
hejdå.
*
FÖRRESTEN, JA ÄR HELT JÄVLA, ÅÅÅÅÅHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!
shiitt........ kan int tro de.
men herregu, de måst ju va sant. de är sant.
fuckit!



btw, dom bilderna ja lagt ut.. venne hur dom ser ut, eller jo. men våran skärm är mkt mörkare än alla andras så de kan se lite konstigt ut... hehe, men ni få nöja er.
btw, KOMMENTERA TACK! :o
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-25 @ 01:06:13   

23/7-09




nu dra ja o wonkis till rödålund! TJAOOO!!!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-23 @ 19:31:38   

22/7-09

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-07-22 @ 17:47:35   

22/7-09

13 HAR DU:
Ett förhållande: aa
En bästa vän: jao
Haft ett seriöst förhållande: ah
Dejtat en av dina bästa kompisar: inte dejta, men blive tsm med.
Blivit kär vid första ögonkastet: mjoo
Fått ditt hjärta krossat: ....ja
Skrikit åt en lärare: nje.
Kysst någon och sedan ångrat dig: njea
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: haha ja
Några smycken som kostat över 1000 kr: njet
Några husdjur: näe
Hamnat på polisstation: ne.
12 DAGENS:
Klädsel: leggins, t-shirt o kofta
Hår: uppsatt
Låt: White Lion- Never Let You Go
Vill ha: roligt!!
Sjuka: kompissjuk....
Drog: jesper
Saknad: eeh, olivia, anna, cissi, saga, alice, jesper, linn, emle, natalie, massa
Köp: inge
Godis: inge godis idag :(
Attityd: CUTT
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: måste duscha!
kärlek: jesper
Husdjur: ..myggor
Semester: ingeeee
Jobb: ingeeee
Köpta skiva: ingen
Riktiga kärlek: jesper
Piercing: örona
Konsert: o.O
Fylla: o.O
10 Senaste:
Personen som sms:ade dej: jesper
Personen som du kramade: jesper
Personen som ringde dig: anna
Personen som du ringde: jesper
Personen du sa 'jag älskar dig' till: jesper
Bilfärd: eeeeeeeeeeeeeh.. minns inte
Filmen du såg: american pie,
Gången du grät: inatt
Måltiden: kladdkaka :]
9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: nje
Våga hoppa bungyjump: nje
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: haha ja
Kalla dig själv lycklig: ibland så
Hellre ta bilden än vara med på den: beror på
Kunna gråta över en tjej: aoo
Kunna gråta över en kille: aops
Ljuga för någon: mm
8 VAD:
Gör du just nu: musik och detta xD
Ska du göra imorgon: venne, 
Säger du till dig själv när allt känns svårt: ..
Har du med dig in på bion: godis!
Är det för färg på dina byxor: leggins, ehehe, typ brun grå o svart ?
Är det för väder hos dig just nu: molnigt
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: ansiktet
Är du blyg inför det motsatta könet:njeedå
Gammal blir du nästa födelsedag: 14
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här vecka: jepp
vill du ha några tatueringar eller piercingar: jaa
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: motsatta

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2009-07-22 @ 13:02:21   

20/7-09

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-07-20 @ 23:25:35   

20/7-09

imorn så blire nooog alice. orka int skriva mer, shalala gnatt.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2009-07-20 @ 23:23:36   

19/7-09

jo förresten, jag och min älskade underbara jesper har 7 månader idag ! :) grattis på oss, haha han tyck de va lite småsött inatt då ja insåg att klockan va över 00.00 o ja typ fick damp o typ ba; GRATTISSSS ÄLSKLINNGGNGNGG! hahahaha (A)

serri, kan inte fatta. 7 månader ? XD
känns som typ en månad.
har gått så jääävulskt fort ! int klokt ju (A)
men aja, haha håll redan på börja spara pengar till ettårspresenten,
men hur fan ska de gå? IINNNGGGEE BRA XD
måst ju spara till julklappar o allt helvete, (A)
men serri, måst ju ba köpa de ja vill köpa till älskling, 600 spänn men ändå ;p

men iaf, jesper är nog den finaste jag mött.
så är de bara. :) <3
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-19 @ 23:43:19   

19/7-09


SENASTE.

du pratade i telefon med - mamma


du smsade med - mamma

du pussade - jesper

du åkte bil med - pappa tror jag XD

du gick promenad med - o.O jesper.

du busringde till - ingen aning :O

du msnade med - adam

du spottade på - HAHAHHAHAH jesper,

du blev utskälld av - venne

du fick ett samtal av - mamma

du fick sms av - mamma





UNDER VECKAN HAR.

du gjort något du egentligen inte ville (x)

du skämt ut dig (x)

du kastat pärlor åt svin ( )

du kramat en vän som betyder mycket (x)

du bråkat med någon du hatar ( )

du ringt fel person ( )

du gråtit (x)

du solat (x)

du pussat någon (x)

du varit ute i regnet  (x)

du umgåtts med en speciell person (x)

du haft kuddkrig ( )

du skrattat åt någon annans skämt (x)

du inte skrattat åt någon annans skämt ( )

du gått nattpromenad ( )

du spillt ut vatten på golvet ( )

förstört något ( )

du slagit någon (x)

du gjort något du ångrar nu (x)

du terroriserat någon ( )

du spottat på någon (x)

du badat i badkar ( )

du missbrukat musik (x)

du pratat med någon längre än fem timmar ( )

du dragit skämt som ingen förstod (x)

du haft vattenkrig ( )

du sett film (x)

du pluggat ( )

du matat fiskar ( )

du tagit fel person ( )

du kastat slangbella ( )

du fiskat ( )

du tappat rösten ( )

du sovit en hel dag ( )

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2009-07-19 @ 23:11:06   

s

Savage Garden - Truly, Madly, Deeply
Tina Turner - The Best
Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You
Celine Dion - My Heart Will Go On

The Pretenders - I'll Stand By You
http://www.youtube.com/watch?v=RmCNne3aLj0
Damage - Forever
Alice Cooper- Hell is Living Without You
Madonna - Crazy For You
Whitney Houston - I Will Always Love You
Snow Patrol - Chasing Cars
Elton John - Your Song
I promise You - Backstreet Boys


Den personen som är värd dina tårar skulle aldrig
få dej att gråta. men när du ändå gråter försök
hålla huvudet högt så att dina tårar inte sjunker
lika lågt som den personen du gråter för.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2009-07-19 @ 23:04:25   

19/7-09

ja, då har då alltså helgen gott. har vare sjukt jävla underbart ! :) <3
i fredags efter duschen o de, (står i mitt förra inlägg.) så åt jag middag o sen såg jag pistvakt och satt lite vid datorn. Efter en stund kom olivia o hämtade sin kudde o lämnade mina maschmellows. (A) sen prata vi några minuter sen for hon hem. Sen ringde jag alice en stund medans jag väntade på jesper. o vi pratade om sommaren hitills. Sen fick ja höra att hon bara ska vara hemma den här veckan, sen ska hon bort igen! till typ sommarlovet är slut. så jag måste vara med henne nu till veckan. :) sen kom iaf älskling, o vi gjorde väl inte så mkt. va ja minns (A) nämen vi pratade väl o myste osånt, sen så somna vi ngngång. vaknade typ tidigt, men vi somna om sen o sov till elva, gick ner o åt sen gick vi väl ut tro ja, heheh äh, minns int va vi gjorde men de va underbart iaf. juste, vi sov typ en timme före middag oxå, haha XD skööönt :] sen minns ja int va vi gjorde, tro vi gick ner till älven nån stund. men , ahhahah sen åt vi iaf glass o kola o drack dricka osv, sen sov vi o vakna idag ngngång, gick upp. åt, gick sen ner till älven o jesper typ ramla i hela tiden, eller de va jävligt strömt där vi var och halkigt så de va lite kul! hahahaha han faceplanta (A) hahah egentligen gjorde vi mktmkt mer men ahhahaha, orka int skriva. ^^

men ska käka chips nu, hahha skriver sen ikväll igen! :) <3
puss så länge :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-19 @ 22:19:35   

17/7-09



You're simply the best
Better than all the rest
Better than anyone
Anyone I ever met !

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2009-07-17 @ 19:33:56   

17/7-09

igår så hände int så mkt, va hemma hela dagen o kvällen. va faktiskt skönt :) sen typ vid halv elva for ja ut o cykla en mil me olivia. hehe sen kom vi hem efter typ 50 minuter. o då satt ja vid datan tills ja gick o la mig.  o idag vakna ja, satt lite vid datan. gick ut o sola sen ville mamma få med mig ut när hon skulle träna . o ja, ja följde med. så ja cykla igen, typ 13 km. sen ha ja duscha o ikväll kommer nog min efterlängtade älskling :) <33

btw, man får så jävla ont mellan bena av min sadel :o inte klokt ! :O har typ blåmärke.... HAHAH nä , men nä.. fyfan. hatar den ;]

"nya" högtalare. eller dom ha vare i järpen o nu ha vi tage hem dom o ja fått ta dom. hm.. inte så bra ljud. låter instängt så de sug. men aja, de dug . ^^

jag eee go.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-17 @ 17:13:35   

16/7-09

igår så va de en kuuung dag/kväll! de börja me att olivia kom o vi gjorde klart t-shirten. o börja på en annan, (vi hade inte så mkt för oss så, hehe) sen for hon hem, o åt, o ja åt med. sen kom hon tillbaka o då drog vi först till rödå för att köpa marschmellows sen for vi vidare till spöland, till gabriel. och när vi kom fram stog vi först bara o prata. Sen spelade vi guitarhero typ, en timme. Efter de så gjorde vi iordning massa grejer, o for ut o grilla. haha åkte tre på moppen till morvallen. Sen försökte vi få upp eld, men de gick inge bra.^^ hahah o när vi lyckats få upp den kom en gubbe sen o ba; ni får inte grilla här, blabalbla. o släckte våran eld. hahha de sög., (A) så vi fick grilla utomhus. (vi va inne i en grillstuga före) hm, sen tog de ett litet tag för oss o få upp elden igen. XD sen grilla vi korv o sen skulle vi göra ngn banan me chokladsås i o he på grillen. haha men de sög, för den blev aldrig varm XD osså åt vi marschmellows. (hade marschmellows på kinden imorse när ja vakna... hihihi (A)) men iaf, sen spela vi minigolf o då körde vi den som vann flest banor. o de va jag :D sen hände inte så mkt mer, jo ja skulle åka rutschkana oxå, så ja kuta upp i t-shirt o jeans. men min mobil i handen o när jag skulle ställa mig på rutschkanan så halkade jag! haha o landa på rumpa sen fortsatte jag hela vägen ner på rutschkanan. så jag blev jätteblöt o min mobil fick lite skador . eehehe men ja vart ledsen. för ja hann inte vara med när ja åkte ner :( HAHAHHAH så de sög, men kul vare iaf. sen plocka vi ihop allt o sen när vi skulle hem. (tre på moppen) så hoppa först gabbe på o han höll på välta hela moppen, ahah sen fick ja hjälpa dom så ja kunde hoppa på. sen for vi hem, eller vi stanna av så jag fick träffa jesper före. :) <3 han trodde ja hade drucke.. hehe men allvarligt, jag var sjuukt flumm o sjuuukt trött. (: hm, sen for vi hem. kom hem tio över ett inatt, o sen va ja vaken till fyra innan ja somna. ^^

och idag vaknade jag typ, tolv då pappa kom in o sa att de va mat. sen när vi satt o åt börja han prata om träningen... o ja, om ja inte tränar snart så kmr han börja tjata osv.. har inte träna på en månad o vill inte träna på flera år....
men va gör man lixom......?

hursomhelst, har fan slut på gratis sms snart ! bara 500 kvar ! :( så de sug, nä.. men nu ska ja ta o hämta en bit kola sen ska jag lägga in bilder !
(hihi muums me kola)

haha btw, de va jättefult påväg hem. de va jättemkt dimma osv, HAHAHHA o mascaaran kletade ut sig jättemkt, fast olivia va mktmkt värre. AHAHAH

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-16 @ 13:29:13   

15/7-09

älskling, genom allt. visst?
visst va de de vi sa?
de vi lovade varann?
de är så mkt mer än bara ord,
de ja säg till dig.
jag älskar dig, de gör jag verkligen.
du har sårat mig, mktmktmkt.
men... du är så fin ändå...
ja älskar dig så mkt ändå...
jag vill inte vara utan dig,
& jag älskar dig!
inte bara ord älskling, de är sanning.
de är känslor, de är tankar, de är verklighet.
snart 7 månader bby,
<3
Never thought I'd be alright
'Till you came and changed my life
What was cloudy now is clear, yeah yeah
You're the light that I needed
You got what I want boy, and I want it
So keep on giving it up
So tell your mother, your brother, your sister, and your friends
Tell the others, your lovers, better not be present tense
'Cause I want everyone to know that you are mine and no one else's


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2009-07-15 @ 01:39:12   

15/7-09

assåfyfan! sommarlovet ba RIINNNER iväg ! int klokt ! plus de känns fan inte som sommar nu.. bläeeh. men ja gillar sovmornar ändå ;]
iaf, ikväll (de är över 00.00 så nytt datum. hehe) så kom olivia å åt hos oss, sen spela vi lite golf. o ja tappa bort två bollar, skillat.... hah iaf, sen for vi te rödå o skull köpa grädde osså blev de lite godis oxå. (A) sen träffa vi henke i typ en sekund. sen for vi hem, börja se aristocats fast på engelska men sen sluta vi se den, såg tv. gjorde milkshake, o åt kola. kan lova att man blev proppmätt! sen skulle vi börja skriva me penna, på en vit t-shirt. men he blev inge å, vi hitta en annan t-shirt som va typ cp. eller klippt sönder så då gjorde vi om den. kommer bild sen ! sen börja vi skriva namn på den, fast på baksidan då. och ja, den är JÄVLIGT skön. men kanske inte världens snyggaste men wtf ? ja överlev. heheh och olviia for typ hem halvett. o nu sitt ja här o smsar med älskling, o lyssnar på bandit rock. + lär väl bli sängen för mig om typ, nån minut. sover ensam inatt, läääskigt. i hela huset alltså, mamma o pappa sov ute i husvagnen. (A)(A) men så äre för mig. förresten så känns livet lätt nu. för en gångs skull! ha int haft de så bra på sommarlovet hittills.. kanske ni fått liten uppfattning om? haha men aja, life goes on. ja lev då, o de är väl positivt? (:
men ah, ska sluta nu! ^^
förlåt om ja ha vare klängig,
förlåt om ja vare dryg....
men ja älskar dig, o ja ha saknat dig som in i helvete!
finns inga ord älskling,
du är så fin. så jävla fin!
gör allt för dig... de vet du.<3


wåånkis is tha shiet! t-shirten o.O o baksidan,
tar kort på den sen när den är helt klar.
så få ni se resultat.
o btw, dehär är bara en kul sak. inte så seriöst men ändå...
hahah va tyck ni? ^^
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-15 @ 01:10:27   

14/7-09

ja, skriver nu om dagarna, sen söndags. int så mke men ändå!

söndag; minns inte riktigt va jag gjorde. hände inte så mkt, satt väl vid datan. Sen på kvällen vid nio kom jesper hit. gjorde väl inte så mkt, sen efter ett tag skulle vi gå o bada men då va conny, annette o pappa nere o fiska så vi badade inte utan stog bara o kolla på. hah o jesper blev ba inte liiite sugen när annette fick upp tre aborrar efter varann nästan. hehehe  (A) sen så gick vi upp o lyssna på musik. sen vare väl bara o gå o lägga sig. ja somna typ vid fyra, o älskling före.

måndag;sen vakna vi typ vid elva, tolv o då skulle jesper fara hem eftersom kim va hos han ;/ så då gjorde ja inte så mkt , duschade o lagade mat, gjorde headern o prata me massa på msn. sen vid elva så kom jesper igen o sov över. vi hade grymt kul! hahah o jesper faila ;] <3<3
"en varg som säger mjau"<3

tisdag, idag; vaknade vid elva. sen låg vi ba o myste tills älskling for hem. kan lova att man va då gaaanska död imorse. haha sjukt trött. (A) Sen har jag inte gjort så mycket. sutte här o vare ute o målat. o nu är olllviviiviaaa här :) hm, får väl se va som händ ikväll. ja o olivia ville dra ngnstans me moppen o vi pratade i en halvtimme om de men kom inte fram till ngt. hehe, något förslag? hehe. Ha´t bra :) <3

jesper, älskling.
förlåt för att ja tvivlade...
but you know why!
jag älskar dig, & de är starkare nu än någonsin! :)
tack för att du finns babyyyy!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-14 @ 15:52:59   

13/7-09

hm, ha gjort om headern, va tycks?
iaf, ska göra mer sen. men de vart drygt nu, hahaha XD
btw, tack olivia för hjälpen, höhöhö!

tack snibben igår&idag.
sjukt underbart !<33 :)

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-13 @ 20:58:24   

12/7-09

ja, hemma igen då. eller kom hem igår, men då fick ja int igång datan så de sög. börjar skriva nu om allt som hänt, under dagarna. får se om ja orka skriva allt ikväll, inte för att de är  så supermkt men.

tisdag; for iväg runt halvtolv, sen börja en lååång resa. haha olivia sov ett tag o ja försökte men de funka int. plus jag stör mig på att inte radiokanalerna int funka överallt. aja, sen kom vi fram till strömsund, köpte grejs. (orka inte skriva så mkt detaljer,) sen åkte vi vidare till östersund där vi badade, o där vare tre killar som höll på hoppa o grejsa så vi såg på dom. o då vare en som typ halka eller ngt så han ramla i o typ skrapa upp bene. sen gick vi upp o skull äta, då vare en söt liten unge i omklädningsrummet, haha har aldrig sett nå sötare nästan! haha sen hoppa vi i igen o då vare kallt i vattne, sen bada vi typ en timme till. sen gick vi upp o duscha o sen for vi vidare till järpen. när vi kom fram till simons lägenhet så åt vi , o diska sen såg vi på tv. sen skulle vi sova i chrilles lägenhet o där satte vi igång en film. såg den sen låg vi vaken till typ tre.

onsdag; klev upp åt frukost o sånt. sen gick vi ner på marknaden, (inte stor alls) sen typ, spöregna de o tillslut gick vi tebax. satte oss framför tvn hela dan typ. sen efter middan for vi ut o gick. vi gick nere vid vattnet, jättefint! sen köpte vi glass o sen gick vi tillbax. sen så skulle chrille sova i sin lägenhet och arvid o mattias i simons så vi fick sova i husvagnen. ja mamma pappa o olivia.

torsdag; klev upp o fika o sånt, sminka sig sen for vi först till ngt vattenfall, sjuuukt fint ! jag älskar de stället ! sen så for vi vidare till åre. o där så gick vi på stan o typ shoppade. allt som allt så köpte jag (mamma) nagellacksborttagning, ngn hudkräm, topp, leggins, parfym. och olivia köpte lösnaglar, venne om de va nå mer? hur som helst, sen träffa vi anna en stund. :) sen skulle vi fara te husvagnen där pappa va men vi typ körde vilse. ahaha sen när vi hittat dit så satte vi på oss naglarna sen åt vi sen for vi tebax till järpen. tro ja, jo så gjorde vi. sen skulle vi fara o spela tennis men de blev inge, så iställe spela vi badminton. sen åt vi, duschade o sen spela vi badminton igen. sen blev de gonatt.

fredag; packa o äta o sånt, o sen resa hem. vart inte alls så länge som vi tänkt, iaf sen for vi hem, stannade vid strömsund sen for vi vidare. kom hem, såg två filmer. djävulen bär prada och saw. sen for olivia hem, o de blev gonatt för mig.

lördag, idag; vaknade tolv, låg o drog mig till halv ett. sen klev ja upp, fika sen la jag in bilder på datan. sen duscha ja, o fortsatte med bilderna sen. o en blev de ba o fixa till se o sen skivsjö på 50års-kalas!! träffa massa släkt, linda, evve, andreas, johan, hanna, tina. (dedär va kusiner) sen moster,moster,morbror o morfar. o massa annat folk, o en av min moster känd int igen mej så hon börja presentera sig o så, ahhahahahaha sen min andra moster hade inte känt igen mig om ja int gick ve min andra kusin. o morfar kände int igen mig. hahahaahha XD XD de va jättefult. började iaf reagera på ngt. venne vad. så ja o pappa for hem, o mamma blev kvar o nu sitt ja här. Har just lagt in bilder på bdb o sånt.

men här kmr iaf några bilder, orkar inte lägga in alla men några !



hehe o nu så blire typ gonatt för mig. och för idag. ^^<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-12 @ 00:59:51   

6/7-09

ja, sista dagen hemma då! imorn blire semester i typ, 5 eller 6 dagar. skönt som FAAAN!
ba o få komma bort o froget everything. ahah, chill.
men iaf, idag kom då älskling till slut, trodde ja inte ett tag. men skönt o ha han här ! som fan, ngt va ja kom te att sakna han nu i veckan! men ha ju resten av sommarlovet sen oxå, men jaja. ja taggar ändå semester jävligt mkt! <3
chrille ha fixa gamla datorn nu så ja ha kolla igenom lite bilder, grymt kul säg ja ba! kommer nog några! hehe

semester me hon imorn!! <3




allt är borta... don´t get it. allt vi hade, vi känner knappt varann. allt känns så jävla långt bort, flera år! men de är fan inte ens ett år. helvete hur mkt allt kan gå fel, men ja vet inte om jag saknar de vi hade. men du var sån bra vän, men du har förrändrats. du är INTE alls den jag kände, de kmr du aldrig bli. :(
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-06 @ 23:47:51   

6/7-09

heeey!
idag ha ja int gjort så mkt, o nu ikväll ha ja vare hos wonkis me hela "mammasidan" haha, firat pontus ! :) iaf, kladdkakan ja gjorde va så SJUUUKT god ! plus den andra kakan, me gottgottgott på, ä så sjukt god ! vill ha recept, hehe !
ha väl int så mkt mer o berätta, eller jo har jag säkert men ja orka nog inte. haha ^^ och nu snart blire sängen, hade tänkt o ta en tidig kväll. o om ja somnar innan ett så blir ja jäävligt nöjd, är iaf sjukt trött. haha :) o imorn blire älskling ! oooo va ja längtar ;] ha inte träffa han på 10 dagar så!!
ha inga bilder från idag heller så slut, haha !

I'll wait here forever just to, to see you smile,
Cause it's true, I am nothing without you.<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-06 @ 00:01:33   

5/7-09


hååre ! :)



lite raandom bilder, och nu! sängen! hahaah ! gonatt! <3
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-07-05 @ 00:52:30   

4/7-09

MEN TJOO! idag ha ja int gjort så mkt. for te rödå o handla litegranna me olivia, sen for vi hem till henne. o baka bullar, chokladbollar, kladdkaka, bonkakoir, o paj. sen fick ja lov o fara hem, för ja sku äta. o nu sitt ja här, o ha en LÅÅNG kväll framför mig. har inge o göra då alltså, olivia ska te stan o fira hennes föräldrars bröllopsdag o mamma o pappa ska bort. så vi är ensam ikväll :) och imorn, ett tag. hahah! imorn blire väl o packa osv ! :) :) sen måndag bliire älskling :] <3<3<3<333


jo förresten!
livet känns allmänt lätt nu!
omgg! stanna såhär nudå!!!! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-04 @ 18:44:35   

4/7-09

ja ha tona håret, sjuukt nöjd me de ! :) kommer bild imorn! fast då kanske de inte är lika fint :( men aja, vi få se ! nu äre värsta mjuukt o fluff o mkt volum. wiiie :D :D jättenöjd!
aja, nu blire nattinattiinatt ! :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-04 @ 01:44:53   

3/7-09

så jäävla bra dag igår ! :D
börja me att inte göra så mkt, va hemma o typ satt vid datorn! sen smsa ja litegrann me olivia o sabina, sen olivia ba; skaru me te stan me mej & sabina? o ja for dit, mktmkt roligare än att vara hemma o inte göra ngt ! så då tog jag och olivia bussen som gick kvart över fem! åkte buss till stan, (jag stör mig jävligt mkt på att alla är så tysta i bussar, man måste ju viska då ju o de går inte bra om man ska skratta.... högt.....haha!) iaf, sen när vi kom fram till stan gick vi till mias grill, o där satt sabina me några kompisar.. haha o dom hade mkt kul ;) sen sa sabina hejdå o så gick vi därifrån, typ gick till kajen direkt. ^^ satt vi där o chilla, o kolla på några som satt i gummibåtar typ, sen va olivia skillad när hon spotta, haha oja ! hm.. sen efter kanske 40 minuter så gick vi därifrån, upp till dit scenen var o kolla på dom som sjöng. Det var typ talangjakt, hehe. o sen gick vi o köpte glass, sjuukt gott! men de va sjuukt mkt glass! ahahah men de va kul o olivia faila när hon skulle säga att hon ville ha tuttifrutti, så sa hon dajm. HAHAHAH! de va jättekul. :) sen rasa de typ dajmkulor från olivia hela tiden sen så skratta hon när hon åt glass så då spruta de ut typ en hel del. HAHAH sen ja ba, ah de skulle vara jävligt kul om du tappa glassen nu. sen någon minut efter så låg glassen på marken. haha de va jättekul, så tog hon upp den o slängde ner den igen så allting ba "flög" ut. haha , sen va min glass så jävla dryg så vi smetade ut den. på ett ställe, sen minns ja inte riktigt vad vi gjorde.. vi gick till en park eller va de nu är tror jag. hah, o ja träffa frida när vi va påväg dit. sen bestämde vi att vi skulle gå till en annan park, en finare. så då gick vi dit o då när vi va där kom en tant som va typ.. lite udda o ba; jag ska leta reda på en igelkott. blablabla, HAHAHA de va jättekul :) sen när vi gick ifrån parken så börja vi gå mot bussarna, för då vare typ bara en halvtimme tills sabina skulle hem. o då träffa vi sabinas vänner igen, så då stog vi o prata med dom ett tag, sen krama vi sabina sen for hon me bussen o vi gick dit vi skulle kliva på bussen (ja o olivia) o då vare några av sabinas kompisar, venne om hon känner dom men. dom skulle iaf åka med våran buss. Och en av dom, tror han heter johannes? han börja prata innan vi klev på bussen. han ba; visst känner du henke? o sen prata vi typ, nonstop på vägen hem. HAHAH! plus ja skämde ut mig typ två gånger. ;] men de va jätteskoj, sen skulle ja o olivia hoppa av, sen va vi tvugna o gå hem. så vi börja gå, och efter 2 minuter kom vicc o alex o en till med bil. så vi fick skjuss hem med dom.
och aah, så GRYM JÄVLA DAAAG ! är hur glad som helst nu! :) haha!! :) <3
har inga bilder men.. ;/


jag längtar sönder efter jesper....
3 dagar kvar typ ;]<3
fast sen far ja bort, till östersund.
ja o olivia ska typ åka buss dit, o bussen går typ 7 på morgonen från vännäs, JAA! då har man ju knappt lagt sej höll ja på säga, men iaf! vi kanske kommer träffa anna, o ja vill de. :] hihih sen ska vi hem i helgen, blev inte så länge som vi trodde. vi ska iaf inte till norge, o vi kankse far på lördag. så jag kanske hinner gå en dag på vännäsdagarna ! ahahhaha, ^^<3 men ja, vi får se. tihih, men ja längtar iaf att få komma bort ! :) :)

och ikväll ska jag kanske tona håret, om mamma köpt färg ! :) <3
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-03 @ 15:56:31   

2/7-09 - bilder!

btw, blir bara några bilder, orkar inte sätta ut dom på dagar osv !

JA Å WÅÅNKIS SKICKA LÅTAR. ^^
va påväg ut i skogen. ^^
vi satt o vänta i en evighet, på typ.. inget ?
JAAAG MÅSTE STÄÄDA!
hm,, ha bada jättemkt i sommar ! :D sjukt varmt i vattne osv ! I love <3
den första rita oskar o ja den andra. o.O
ja å olivia ha skrive på speglar. ^^
OCH ! dedär är de enda pengarna ja har ! OCH JAG MÅSTE HA TYP 600 KR ! de suger, ja får inte ens månadspeng ! :( :( :( hm, men ja kankse få pengar för att ja hjälpt till hemma. tiihihi
en sak ja fick av annette ! :)
ja o olivia va o grilla, sen for vi te sandvika en sväng!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2009-07-02 @ 12:19:56   

1/7-09

idag ha ja hjälpt mami me vedn, typ i 45 minuter sen kom olivia, amanda o oskar. hm, då bada vi i forsen. eller ingen de är jävligt strömt iaf. eller jag badade där, olivia va uppe på land me amanda, o oskar badade där de va mindre strömt. iaf, de är sjuukt skönt att åka me strömmen, ba gliiida iväg! ojojoj, så jävla härligt ! :) sen när vi bada klart så gick vi upp o amanda o oskar fick se mitt rum o dom ba; ÅÅÅÅÅH VA SNYGGT RUUM! ÅÅÅH! LYLLO DIG ! osv, hah de va kul. sen kom ja o olivia på att vi skulle fixa en garderob, eller "gåingarderob" eller va man nu ska säga. :) så ska fråga mamma om de gå, ha ju en dörr till ett mega litet rum i mitt rum. så de skulle bli perfekt, o sen hade vi oxå tänkt att ha myshörna eller ngt. ^^ fast javenne, ja ha ju sängen, men aah. vi får se! ^^ ska bli najs om vi får göra om de ! :) :) sen rita vi litegrann, o har nu två täckningar på min bokhylla, en som oskar rita o en som ja rita. ja kan ta kort så får ni bilder. Tar aldrig med mig kameran nu dit ja går så ha inga bilder. ^^ lite tråkigt men raderar dom bara iaf. hah sen for dom typ hem, o nu väntar ja på olivia som skulle komma ikväll men ja venne när hon kommer. ^^ men jaja,

jag längtar efter älskling som satan,<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2009 | 2009-07-01 @ 19:25:59