Kvällsfika!

Så var denna dag överstökad.. Nu ska jag mysa ner mig med täcke, ostfralla med smältost, oxkött och gurka + cappuccino framför true talent! Är som sagt utan TV så ser på datorn (=

Nyduschad, nybäddadsäng hur skönt!? gaash! På en halvtimme kommer morsan hit eftersom hon ska sova här en natt till så, välkommnar henne men säger godnatt till bloggen!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-31 @ 20:59:01   

Pimp my jacket!

Har haft några lösa nitar sedan turkietresan som bara legat och skräpat. Så nu fick jag en ide att sätta fast dom på jackan! Ursäkta dålig bildkvalite men bilderna är taget med mobilkameran så hoppas ni förstår!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-08-31 @ 19:39:39   

Kort dag!

Tjenare! Ligger nu och slöar i soffan och ätit lite kladdkaka o lite yoghurt.. Började som sagt tio idag, idrott då vi körde en massa sammarbetsövningar och sedan lunch i 1,5 timme och sedan matte då vi ba jobbade på ungefär som vanligt och sedan hade vi entreprenörskap då vi bara hade genomgång och lite snack så fick sluta ca 50 minuter tidigare.. Så jag har bara varit hemma och tagit det lugnt.. Funderat på vad fasen jag ska göra!

Kan ju inte heller slötitta på TV eftersom vi inte köpt en än.. Så ja! Ska ta och kolla lite kläder snart som jag ska ha med mig på fredag till skolan och sedan är det väl kanske dax att äta ? Ne, jag vet inte!

Men jaa... Har inte så mycket mer att berätta och har inte heller några nya bilder eftersom jag har haft så fullt upp, tog dock med mig min kompaktkamera men så glömde jag ju antagligen överföringskabeln hemma. Ska kolla upp om det går att ta ut minneskortet och att det är rätt storlek så kanske ni kan få några bilder hädanefter... heh (A)

 

Min fina!♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-31 @ 15:48:27   

Godmorgon!

Pigg och kry och vaknade faktiskt före väckarklockan idag. Det måste ändå vara ett tecken på något bra. Eller hur?!
Sovmorgon idag till kl. 10 då jag har idrott sedan lunch! Matte och sedan entreprenörskap och sedan slutar vi 15.25 Skönt som fan säger jag bara!

Får se vad som händer efter skolan.
Men nu ska jag ta och fika lite, gå på toa, borsta tänderna och sedan tror jag att jag börjar dra mig mot skolan.. hehe måste ju som sagt hitta dit också! :D

Har inte med mig systemkameran och vet inte heller om jag kommer ha den här eftersom det är familjens, meeen det ser vi väl (=

 

Ist kan ni få en söt bild från när jag gick till bussen häromdagen och det regnade.. hehe

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-31 @ 09:04:53   

Sminkad av 2orna idag!

Tjenare! Inte skrivit på nån dag men jag har haft fullt upp. Knappt hunnit andas!! (typ) Nee men denna dag har väl sett ut ungefär såhär:
08.20 Spa lektion, då vi gick igenom vad som skulle hända under terminen, fick skriva lite frågor till inspirationsveckan och fick sedan sluta 10.20 och så hade vi lunch till 12.15 och sedan var det bara att tvätta av sig sminket och sedan bli sminkad av tvåorna! SKitkul verkligen! (=

Var klar vid 13.30 så då drog jag, sandra, linn och maria (en stund) ner på stan för att kika runt lite och sedan mötte jag upp Olivia och tog 16.15 bussen heem där jag blev hämtad av älsklingen..

och sedan, packapackapacka, stressastressa, snabbäta, stressa ännu mer!  seeen kom älsklingen och svärmor med släpet och så packade vi och sedan for vi till ume..

och nuuu så sitter jag i min nya lägenhet, chillpill. Fått upp alla grejer osv men lite saknas... men det kommer under tiden!!

Imorgon har jag sovmorgon till 10.00 så jävla skönt! Sedan har vi bara tre lektioner under dagen och slutar 15.25

"haha chillar framför datorn då mamma skurar golvet, de är livet det!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-30 @ 21:09:01   

Massa nytt inplanerat!

Har en massa nya grejer på gång nu, sååå det lär väl dyka upp lite nu och då i bloggen.. Känns som att det kommer bli awesome! Lixom starta om på riktigt, på nytt. Växa upp.

Annars då? Jo, jesper är ännu inte tillbaka och jag går och lägger mig på en timme. HAHA ja, kul o träffa han. jaja orkar inte whina men har man lovat så har man lovat (= jajje,
imåårgon äre bara hantverk på schemat! Så jävla kung alltså! Så morgondagen lär ju gå snabbt iallafall och sedan ser jag väl vad som händer under kvällen..

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-29 @ 20:33:36   

29 augusti 2011

Hemma för idag, måndagar kommer nog vara den drygaste dagen vi har under hela veckan.. Men vi får se! Har ju bara gått en dag efter schema och det är idag (A)

Hade 1,5 timme engelska på slutet men man skulle bara skriva ett brev och sedan fick man sluta. Skyndade mig och hann just precis med en tidigare buss hem till rödåsel och så fick älsklingen hämta mig där. Nu har jag packat lite smått meeen mest bara drygat vid datorn. hehe!

och nu väntar jag bara på att jesper kommer tillbaka eftersom han är ute och fiskar men de kan dröja ett bra tag.. hehe är riktigt jävla trött nu alltså så det blir en tidig kväll! Får se om jag skriver mer senare men hare gött så länge (=
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-29 @ 18:21:45   

Drar igång på riktigt imorgon!

Nu så drar ju skolan igång på riktigt. 08.20 - 15.40 så lär ju vara snuskigt less men vet ni vad? Det kommer ordna sig. Har världens bästa klass, lärare, linje. Så det kommer nog gå prima.

Får bara hoppas att vi får våra skåp snart så man slipper kånka runt på väskan vars man än går och även att datorerna kommer så man kan börja jobba på dom. Så nu ska jag ta och sova, älsklingen är här men han tyckte det var för tidigt att lägga sig vid tio (hehe typ 40 min sen) så han slog sig ner vid tvn för o så nån film eller något!

Läxorna är färdiggjorda, vilket är jäkligt skönt. Lär ju säkert få nå mer "lärakännabrev" till veckan eller något så man inte har lika mycket att göra. + har redovisning imorgon (presentation) så känns skönt att få det bortgjort!

Men nu ska jag ta och sova! Har en lång och fullpackad vecka framför mig.. så godnatt med er! (=

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-28 @ 22:41:34   

One dream come true!!

Ååååh så kung!!! Som rubriken lyder! (=
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-08-28 @ 18:59:41   

Mot stan!

Vi ses (=
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-28 @ 14:52:14   

Morsning!

Sitter hos Jesper nu och är gaanska så trött.. Var och grillade i berg me some awesome people men blev trött såå ja fick skjuts hem av hanna och oskar! Så nu sitter jag här. och måste vänta tills jesper kommer hem för att jag låst ytterdörren eftersom det är typ en fet fest där nere (under lägenheten).. så de va ju som ändå +-0 eftersom jag inte kan sova... Men ska gå och tvätta av mig sminket nu o sen se om det är något bra på TV annars får jag dryga på vid datorn och hoppas på att han inte kommer hem för sent....
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-27 @ 23:10:50   

Ut o grilla!



kör ba på mysoutfit o ofixat hår, slängde på mig lite make för att ba se ok ut.. haha nu far jag!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-08-27 @ 19:31:17   

Sådär ja!

Har bakat massa med bullar nu! Blåbär, vanlilj och kanelbullar!! (nej inte blandning av allt utan olika bullar) Tar med lite bullar och bjuder på ikv när vi grillar med vaniljvisp.. mums.. hahah!

Men nu blire grillat och potatisgratäng och sedan hoppas jag på morgondagen! :D



Saknar mitt svarta hår.. :(
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-27 @ 18:08:24   

Lördag..

Haha, shit vad man uppskattar helg när man har skola! Igårkväll var jag och jesper bara hemma, såg lite film och åt chips osv. Gick och la oss vid halv elva och somnade på typ en minut! Så jäkla trött man var! Men känner mig piggare idag! Sov till elva och sedan dess har vi ätit lite lunch, sett lite fångarna på fortet och snart ska han iväg till vby, meen ikväll så blire nog grillnig på knösen! Känner mig riktigt sugen på en chillkväll framför brasan!

Nu ska jag mysa vidare med älsklingen! Baii!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-08-27 @ 14:41:46   

Fredag!!!

Så där ja, är nu klar och väntar på egentligen ingenting. Bussen går om 55 minuter så jag måste väl ta och börja mig utåt så jag kan komma i tid och inte missa bussen.. Kul att det regnar också? nee.... Menmen, vad gör man? Tar på mig en regnjacka och slänger mig på cykeln så det ska nog gå!

Ha en bra fredag för det ska jag! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-26 @ 07:55:26   

It must have been something you said..

Så där ja, tänderna är borstade och jag ligger i sängen. Känns så jäkla lågstadiet att lägga sig vid nio (mer lr mindre, sitter ju vid datorn och kommer göra det ett tag till) men jag måste fan få sova. Fredag imorn! Hur underbart???

Älsklingen och oske svängde förbi en stund ikväll vilket bara var trevligt såhär lite random på torsdagkvällen, bjöd på lite kakor och så fick Kurt en fisk av dom. hahahah jaja, ska ta och avsluta och säga gonatt. Vi hores imöran!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-25 @ 21:13:10   

Inte helt fel!

Inte helt tokigt med en lång varm dusch, lite skrubbning och insmorning.. Känner mig nästan som ny igen! Sitter för tillfället med en kopp cappuccino och kladdkaka och chokladbollar.. Världens bästa kvällsfika eller vad säger ni? haha ne men har inte kunnat äta riktig mat på hela veckan så jag laddar med lite fika, idag på skolan, ikv, imorn på skolan och sedan blir det kanske marängtårta imornkväll.. hah! förstår ni nu varför jag går upp i vikt? ^^ Ne men har faktiskt tappat något kilo under veckan. Älskar att min vikt är upp och ner.. hahaha mest när den är nere men ja.. Det brukar variera ganska ofta!

Sitter och filosoferar lite, funderar över veckan som varit och ser också framemot morgon dagen. Sovmorgon i 1,5 timme!! Får alltså sova till sju och ska sedan ta bussen som går 08.45 från rödåsel. Sen blire bara lek och skoj hela dagen och lite svenska! Sedan får jag ju träffa min älskade och underbaraste!!!! Gash va jobbig den här veckan har varit utan honom.. Det sorgliga är att vi kommer träffas ungefär lika mkt som vi gjort nu.. (fy..) menmen!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-25 @ 20:03:02   

Första plugget...

Tog halv sju bussen in till skolan idag, kom dit typ kvart över sju.. (suck) satt o vänta med mamma på hennes buss och sedan gick ja till skoolan, började med matte då vi fick göra ett prov för att se hur vi ligger till och sedan på svenskan så fick vi hemläxa. Eller att skriva ett presentationsbrev om sig själv! Så nu börjas det alltså!

Slutade efter ett, efter massa lek med tvåorna och treorna med lite fika osv och såå fick jag skjuts av anders hem från rödå så slapp gå! Skönt som fasen säger jag bara! Ska gå ner och se om det finns något intressant att äta och sedan om jag orkar ska jag ta tag i städningen...

Men som vanligt är jag sjukt trött så jag orkar typ ingenting.. Imorgon börjar vi tio.. Får hoppas att pappa far senare eftersom han ska in till stan så jag inte måste vänta i över två timmar på att börja.. Sedan blir det lite lärakänna lekar med frisörerna och sedan lunch och svenska och sedan slutar vi två. Skön vecka som fan! Åker buss till vby och hem till älsklingen♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-25 @ 15:40:38   

Ställer på klockan på halv sex...

Blir att ta halv sju bussen till stan imorn.. Varför? jo för att mamsen måste iväg då och annars måste jag gå till rödå.. Vilket motsvarar 3-4 km.




Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-08-24 @ 21:29:12   

Inget liv!!

Alltså shit, jag är så jävla sliten från dom här tre första dagarna.. Kan bara tänka mig hur segt det kommer bli i framtiden om jag ska bo där jag bor. Får träffa jesper bara någon gång i veckan så ja.. allt suger!

Tror fan jag ska gå och lägga mig nu. Är så trött även fast jag sov 8 timmar inatt, men orkar nästan inte med något alls.. (serious)  Så ja. Godnatt, kanske inte lägger mig än men skriver nog inge mer ikväll!



gammal bild
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-24 @ 20:44:20   

Taggad

Inte för att jag är så särsilt bloggsugen för stunden men måste bara säga att jag är så jäkla nöjd med klassen och planeringen till hösten så det är inte klookt!

Bla: på tisdag, makeup av tvåorna!
Inspirationsvecka, med bl.a. prao, studiebesök, besök av några som startat ett eget företag (tror jag) osv.. bara massa trevligheter under en hel vecka, inga lektioner och avslutas med, spabehandling, makeup och hårfix av tvåorna lr treorna? Så otroligt roligt och jag ser verkligen fram emot det!
Modevecka! Om vi hjälper till den lördan det är så kommer vi få vara ledig från alla hantverklektioner under veckan. Vilket resulterar: måndag: lunch 11.55 - 14.15 tisdag: ledig!!!! onsdag: vanlig. torsdag; slutar 10.45 fredag: slutar 13.50

Och sedan är det även MASSA andra roliga saker som vi ska göra.. fyfan va jag är taggad på skola!! ( xD )
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Spa & Stylist - gymnasielinje | 2011-08-24 @ 16:26:31   

Riktigt jävla trött..

Ska ta mig en dusch och sedan en kopp cappuccino och sedan blir det nog natt för mig.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-23 @ 19:39:31   

eyyy

låst privata igen.
fråga efter lösen.
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-23 @ 18:36:22   

Första skoldagen!

Hemma hos min fina nu! Dagen har varit allmänt chill men ändå lite halvjobbig.. Har döont i tårna och skavsår på båda hälarna.. Haha fail!
jaja, men klassen verkar bra och schemat verkar bra, dock lite långa dagar men det ska nog gå bra! hehe Har absolut noll inspiration till bloggning så jag tror jag lämnar bloggen till jag har något vettigt att berätta... hahahah
bai!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-08-22 @ 17:08:08   

Dax för skola!

Ganska skönt att börja 11 idag.. Dock så slutar vi ju tre då! Menmen! Ska ta och käka lite mat o sedan ta bussen till jojo och så hoppar jag på med henne och kanske sara. Senjävlar smällere.. hahahahahahah hoppas jag inte skämmer ut mig...!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-22 @ 08:12:28   

Godmorgon!

Om 24 timmar går jag i skolan. Om 24 timmar har jag förhopnningsvis fått reda på min klass och redan gjort bort det pinsamma uppropet!

Inget mail ännu så jag förbereder mig för att fara till min finaste på ett tag♥ Ska bara äta lite lunch och klä på mig, packa klart och sedan far jag nog iväg!

Nuuu ska jag kliva upp så jag inte somnar om!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-21 @ 11:54:24   

November rain

November rain, känslan då det regnar i november. Tror ingen fattar vad jag menar. Men.. så jävla speciellt för mig.

Har inte gått och lagt mig än, fyskäms! Ne men skämt o sido.. har iallafall inte gått och lagt mig än.. Just när jag puclicerat det senaste inlägget så gick det en minut och så ringde Alice! Vart massor av snack och avskräcknings prat. Vi båda är typ livrädd inför måndag. Men nu känner jag mig faktiskt lugnare! Snackade i kanske 1,5 timme och sedan har jag städat lite, tagit fram lite outfits som ska med till jesper och sedan röjt undan det överflödiga på rummet! Så skönt!

Ska bara prata klart lite med Anna och sedan ska jag lägga mig. Imorgon får jag se om jag fått något svar angående ********** och har jag inte det far jag direkt till älsklingen! Blir skönt att tillbringa dom sista timmarna av sommarlovet med den jag älskar mest♥



Våran ettårsdag♥ & snart våran tredje!!!!!♥♥♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-21 @ 00:47:02   

Seg lördag..

Gaah! Blir galen! Så jävla seg den här dagen har varit.. Har gjort absolut ingenting.. Kanske man skulla tagit och städat lite och sedan tagit sig en kopp cappuccino och nån macka och sedan gå och lägga sig? Börjar känna mig riktigt trött faktiskt!

Låter som en bra ide.. Lär nog antagligen skriva senare ikv men ja.. avslutar detta inlägg här iallafall!



Min finaste♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-20 @ 22:08:48   

Last saturday..

Sista lördagen på ett helt jävla fantastiskt sommarlov.. Och jag sitter hemma med huvudvärk! Haha! Snart börjar nervositeten, stressen, pinsamheterna, plugget, snacket och ja.. Allt som nu hör till att börja första året på gymnasium.

Känns ju faktiskt lagomt läskigt att behöva gå fram inför en hel aula men alla får ju göra det så det är väl ba å traska på och hoppas på att man inte ramlar! gaah! Panik! Men känns bra att vi börjar 11! Så tar nog en senare buss än den som går vid sju så lite längre sovmorgon får man! Blir nog finemang dedär!

Känner att skolan suger på information, om exakt allt... hahah men jaja, vi ser väl hur det slutar (A)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-20 @ 21:45:11   

Girls night!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-08-20 @ 14:36:20   

Funderationer....

Ojoj! ont i huvudet har jag men annars är det väl ok.. Lite smårispor på händerna och en lite sårig fot med skinn som jag behövt dra bort.. hahah kvällen igår alltså! Mysig middag med dom bästa tjejerna, lite snack om sommaren och sedan lite fotboll! För dom flesta.. hehe jag emka nattan och smirr drog dock iväg en stund och skulle försöka oss på frostingen till muffinsarna men gick dock inte så bra... heheh!

for tillbaka till matchen då det var några typ 40+ som börja jävlas med oss???!?!?? Fyfan va lack jag blev!!!! hahahaha jävla idioter alltså!

Sen for vi hem, snackade massor och spelade lite kort, åt chips osv! Skitmyyysig och rolig kväll.. For hem vid typ två-tre inatt och så jäkla skönt att vakna upp hemma!!

Jaja, ikv kommer chrilles flickväns föräldrar så jag har bakat en sockerkaka och sedan ska jag alldeles strax ta på mig lite vettigare kläder!Meen annars så blire bara en lugn kväll för mig. Hoppas på att somna relativt tidigt så man börjar vänja sig med skolan som börjar på måndag!!!!

Och annars då? Jo lite funderingar inför skolan med boende, resa osvosv. Men vi ser hur vi löser detta! hoppar på det bästa dock!!!

Bilder kommer nog upp i nästa inlägg!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-20 @ 13:48:20   

Maybe

Kanske man skulle orka på sig ett nattinlägg..

Kvällen slutade hemma hos mig klockan tre. Awesome kväll!! Dåligt slut men huvudsaken är att allt det ärpå bättringsvägen.

Nu blir det sova för hela slanten!!!



bild från kvällen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-20 @ 03:59:34   

GÄSTBLOGGNING FRÅN WOHOOP VÄRLDENSBÄSTA

"jag åt baconmakaroner igår!" det var vad ägaren av denna blogg sa nyss. då vet ni det också! annars kan jag berätta lite om idas dag hittils. hon vaknade brevid jesper, sen vid ett åkte dom och mötte mig (emelieEmkaTikiSlitz) och sedan gjorde vi ett uppdrag.. hehe, som dock blev misslyckat så vi dumpade jesper och åkte hem till ida. däär började vi direkt baka dumlecupcakes! sen packade ida ihop och lite såntdär och sen begav vi oss till vännäsby där vi befinner oss nu. (natalies place) vi var nyss i vännäs och slutförde vårat uppdrag så det känns braa. ikväll blir det först middag sen kolla på fotbollsmatch sedan ppparty!
btw måste bara inflika att ida knullade en get igår. nu ska jag byta musik för den är värdelös sen ska jag springa och kissa och nu måste jag tydligen hjälpa ida med natalies sminkning så herraaaaaaah:*:***:*::* :) <3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-19 @ 15:46:53   

HAHA

HAHAHA alltså vad vill min pojkvän?? Ligger för tillfället skavfötters med honom för att jag får mer plats då och det är inte lika varmt.. Och så PUTTAR HAN IVÄG MIN KUDDE!! Så jag ligger helt utan.. OCH nu!! HAHAHAHA NU PUTTAR HAN TYP IVÄG MIG!! HAHAHAHAHAHA VAFASEN HAR JAG GJORT HONOM!? HAHAHAHAHAHA jag dör en smula... Skulle iaf bli en sexig kalsongbild om jag tog kort här ifrån... Hehe ;] Ne alltså. Nu måste jag nog sova.. .. Hahahaha annars kommer ni bara bli rädd för mig XD
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-08-19 @ 02:21:24   

5 saker jag hatar

Ok. Kommer ändå inte kunna somna så här: * hatar varenda gång jesper somnar före mig då jag inte är trött och då han ALLTID tar upp all plats i sängen så jag får typ ligga i sackosäcken... * människor som bara pratar om sig själv utan att ens tänka på det och som tror att det bara är den som betyder något när det sitter typ 5 pers i samma rum. *hatar att bo där jag bor. *hatar att folk tar upp kontakten med en person just när flickvännen lr pojkvännen gjort slut... För annars så duger man ju inte (L) * jag hatar att ha för höga förväntningar och så skiter sig precis allt ihop.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2011-08-19 @ 02:15:56   

Nattbloggning..

Gaah! Kan för fasen inte sova! Klockan har nu passerat två och lillpluttjesper har sovit i över en timme .. Kul för mig va? Haha bajs. Måste egentligen gå på toa och + att även om jag åt kyckling vid tio.. Så är jag ändå hungrig! Vad är det för fel!? Haha blir alltid hungrig på natten... (a) JAJA. Vad ska jag skriva nu då? Btw sorry för att det inte blir indelat i stycken men skriver från telefonen och då blir det tyvärr inte så :-(*sucks* Vet inte om det bara är jag men jag är typ allergisk mot att läsa texter utan stycken..hehe om det inte är nå deep shit då det inte går att ha stycken... Haha nattprat.. Men ok. Ska försöka sova nu. Pussen och godnatten...!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-19 @ 02:10:00   

Psychosocial

Tjenare och godkväll! Sitter just nu med besök av en fjäril och en harskrank som är och flyger runt min lampa för tillfället! Jesper sitter i Tv rummet framför en aktionfilm.. hehe inte min grej dedär så jag sitter vid datorn och ja.. bloggar för tillfället!

Blir snart att lägga sig och för att inte vakna allt för sent imorgon! Blir bakning, fix, älskling, emka och sedan iväg till vännäsby för en awesome kväll med massor av skitsnack, fotbollsmatch, mat och gotta. Kommer bli sommarens bästa!

Men nu ska jag ladda kamerabatteriet, mobilen och sedan börja dra fram det sista inför klädvalet och så imorgon så det är klart så jag inte behöver stressa! Kung det!


Godnatt på er! :)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-18 @ 23:26:21   

babyy!

Älskling är här nu! Vi ska bara mysa och baka lite chokladbollar ikväll! (= Imorgon blire håll i gång hela dagen och natten så de blir KUNG!!!

Ville bara skriva det. pussen!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - kärlek | 2011-08-18 @ 18:17:38   

Fyra dagar kvar till skolan

Fyra dagar kvar till skolan och jag sover till ett? Haha! Känns ju lagomt opassande! Men jag behövde nog sova och dessutom så sov jag som en stock! Drömde dock massa random grejer om första dagen på gymnasiumet så ja.. hahahah det var ju som sagt lite galet!

Vad händer idag då? Njea.. faktiskt ingenting speciellt! Ska ta och röja undan lite på skrivbordet och sedan hoppas jag på att älsklingen ska komma hit men eftersom jag inte fått något svar sen i inatt så jag vet inte riktigt hur det blir. Vi ser väl helt enkelt!

Ska gå ner och ta lite lunch nu och sedan ser vi vad som händer! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-18 @ 13:15:19   

Grillning i V-fors

Tjenare, just stigit innanför dörren och just ätit en kaka! Kvällen spenderades först hos emka och sedan for vi ut och grilla och ba snackasnackasnacka, fasen se gött!

Nuu ska jag tvätta av mig allt smink och sedan ska jag borsta tänderna och gå o lägg me! :) Soov se gött!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-18 @ 01:02:54   

Drar mig ut mot nya äventyr!

'

Coolare än tarzan, sticker ut på äventyr nu mot vännfors! Får se om det blir lite tigersarafi eller nån eldad kåk?

Snörde ba ihop håre till nån töntig fläta och satte band och sedan jespers tröja o mysbyxen. Det här blir nog en fin kväll!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-08-17 @ 19:23:34   

Livin' with wampires and spiders..

..But still... It's like a paradise.



gick ut 2007... kan lova att ja va sugen ändå :(



Överraskning.. Kärleksbrev och muffins!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - kärlek | 2011-08-17 @ 18:18:49   

Hemma från stugan!

Hallå! Blev bara en natt i stugan men det var helt okej och det gick ändå inte och fiska där och vi hade sett alla filmer vi hade med oss så vi hade inte så mycket annat att göra ^^

Igår for vi iallafall till stugan, fiskade lite och fotade, städade iordning och for sedan och åt våfflor hos jespers mormor! Var där och for sedan hem, for ut en sväng till och fiskade och sen in och såg lite film, Paul och sedan seven pounds. Satte på radion (eftersom det är ett gammalt och läskigt hus.. hehe) och sedan låg vi uppe och snackade typ halva natten! Sov halvdåligt fram till fem men sen sov ja gött till elva då vi klev upp o åt..

Sen ha vi ba spela lite krocket, farit in en sväng till vindeln och sedan farit hem! Ikväll bär det av på nya äventyr men nu ska jag käka lite mat och sedan överföra bilderna till datorn osv.. :)

Hörs sen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-17 @ 16:41:26   

Out of here


Sticker nu! haaare!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-08-16 @ 13:29:13   

God morgon!

God morgon på er allehopen! Sovit bra? jag har det i varjefall. Dockså vaknade jag halv tolv vilket inte kändes så bra inför skolstarten nästa vecka, men det är ändå inte lönt att jag försöker ställa om dygnet för det lär ju ändå förstöras.. Så jag får va dyngtrött på måndag isället och sen får jag vänja mig!

Så nu ska jag kila ner och äta lite lunch, gå på toa, borsta tänder och sedan bara vänta på jesper så vi kan fara iväg! Tar med mig kameran men vet dock inte hur mycket ström jag har i den.. Men några bilder lär det ju bli?

Vet inte när vi kommer hem, om det blir inatt, imorgon eller på torsdag. Men kommer iallafall inte blogga under tiden jag är där så ni får helt enkelt klara er utan mig! haha

Nås på mobilen!! Dock äre dålig täckning hörde jag.. Menja.. svarar jag inte är det dålig täckning!!

Hare gött allesammans!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-16 @ 11:53:21   

Inge nattbesök!

Fisket för älskling drog ut på tiden så det blir bäst om han inte sover här.. med tanke på att han inte är hemma än (01.20) och han skulle isf hem, hämta grejer, köra hit i regn dessutom och sova här. Känns ju faktiskt lite onödigt med tanke på klockan, vädret och våran förkylning!

Så jag har spelat lite the sims! Skulle ha lämnat igen de innan skolavslutningen men det gick ju inte så bra.. så nu efter flera försök under sommaren ska jag ta med mig det på fredag! *pepparpeppar* hoppas jag inte glömmer det..

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan ta och sova. Kommer nog somna tidigare ikväll eftersom jag är ganska trött och har inte så mycket att fundera på heller.. Och tänker ligga och lyssna på vattnet som droppar ner från taget för att jag har öppet fönstret. hehe

Skriver lite mer imorgon och så får ni sova gott :)



A l a n y a
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-16 @ 01:23:52   

Kräftskiva!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-08-15 @ 22:21:08   

Bakning!

Såhär skulle dom alltså bli. Såhär blev våra!





Fina och goda muffins



Och vi vispade och vispade.. men det blev ingen frosting så....



Vi drack upp det istället. Blandade ut med mjölk och så smakade det inte långt ifrån pucko (ljus)

Så gaanska mycket fail.... HAHA
undra just hur det kommer gå på fredag!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-08-15 @ 21:29:17   

Dumle cupcakes!

Sitter för tillfället i köket och har just bakat dumle cupcakes.. Mamma köpte hem dumle som jag skulle ha till tjejkvällen men min bror i stort sätt tvingade mig att baka nu och ja.. hade argumentationen: du kan ju inte bjuda på något du inte har smakat.
Och det är ju iofs sant så nu väntar vi bara på att muffinsarna ska kylas ner och att frostingen ska frysas! Sedan blire smakprov!

Skriver senare ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-15 @ 20:28:22   

Ohno!!!

Mådde ju som sagt piss igår, och idag har jag mått bra!! Men nudå.. jo nu kliar det i mina ögon och min näsa kan inte sluta rinna! Så himla opassande!!! Ifs så gissar jag att det bara är allergi på gräs, vilket går över men imorgon ska vi sova i en stuga, som typ ingen använder.. iaf inte ofta och då äre ju gaanska dammigt.. och då blire ju ba värre. FUCK!!! Ska gå ner och göra lite cappuccino nu och tycka synd om mig själv... Ska fan inte bli sjuk!!

- btw sorry för bildbrist men ja har bara inte tagit några nya bilder-
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-15 @ 18:32:53   

Chillat i solen lite!

Eftersom det bara är en vecka kvar till skolan börjar, yep. 7 fria dagar kvar. Såååå bestämde jag mig för att ignorera den äckliga känslan av att sitta ute i solen och bli alldeles varm, törstig, svettig osvosv. Tror jag måste fått överskott av solen för ja.. jag klarar knappt inte av att vara ute när det är varmt och soligt!!!! (så ta inte illa upp ni som är ute och solar, jag kommer ångra mig inom två veckor att jag sa det där när jag inser att jag inte har frihet till att sola längre..!)

Hur som helst, tog mig en piggelin och satte mig ute i solen en halvtimme. Har redan ont i huvudet.. suck! Hur som haver, det ordnar nog sig ska ni se! Ska gå ner och dricka lite vatten och sedan får jag se vad jag hittar på resten av dagen!

Börjar få ordning på veckan, lite iallafall men det återstår dock lite småsaker.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-15 @ 15:23:47   

We waren't born to follow

Godmorgon på er!! Som jag skrev igår så skulle inte jag somna på ett tag, och gissa när jag somnade? jo.. tre!! Låg och vred och vände mig i sängen med på tok för mycket tankar i huvudet som jag idag ska ta och lösa upp och fixa.. Så gott som det går iallafall!

Ikväll kommer älskling hit, sover här och sedan imorgon far vi iväg till hans stuga. Och ska som jag förstod det, ha myskväll där, fiska lite, äta gott och se massa filmer, och sedan sova över kanske. Beror på hur min allergi klarar av att vara där men vi hoppas på det bästa!

Sedan blir det lite fixfix inför fredagen! :) Hur nice? gaanska nice! Ska ta och kolla upp massa saker nu så skriver senare! :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-15 @ 12:00:04   

Sååå typiskt..

När man just tänkt gå och lägga sig så kommer självklart bröderna in och ja.. fäller kommentarer om att jag har FÖR städat rum, att dom ska skräpa ner, och även så håller dom mig vaken. Och som min tanke var att lägga sig tidigt gick i krasch och nu sitter jag här, än en gång. klockan ett och kommer förmodligen inte kunna somna förrens två.

Huvudet är okej, magen är okej, men hoppas på att vara helt frisk imorgon. Känner att jag sprudlar av hopp, energi, glädje, inspiration och kreativitet nu när den sista veckan av sommarlovet börjar. Kommer bli en grym vecka med en grym avslutning på sommarlovet!

Så härligt med en ny start med en linje man valt själv. Känns som att dom här åren kommer flyga förbi. Trots att jag fasar till 1000 % och är rädd och orolig, men det hör väl till?

Men nu får ni ta och sova gott allehopen! Jag kommer förhoppningsvis göra det inatt och inte drömma om att jag blir jagad av massa terrorister som jag gjort minst 4 ggr den här veckan. hehe

 

Skön kväll från i början av sommarn!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-15 @ 01:02:03   

BUSTER ÄR EN FIN HUND

-moas påhitt ^-

Tjenare! Ligger hemma i min säng så gott som död men annars äre väl ok. Eller ? xD Har sjukt ont i huvudet och mår lite smådåligt/illa.

Kom hem för en timme sedan typ och har ätit lite melon och druckit cappuccino och degat framför datorn sedan dess. btw, shit va lame de känns att blogga. Får nog skriva imorgon istället. Det här känns inte ok!

Men vi taggar fredag!!!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-14 @ 22:16:31   

I'm not dead!

Hej på er! Inte är jag död int! Jag är så levande som man kan bli! :)
Igår så vare som sagt först kräftskiva och sedan vid nio så for jag till vby, for på sega och sedan tillbaka till natalie ! Satt där och pratade och chillade och for sedan hem vid halv tolv till min sjukling, som knappt kunde prata!! Så jäkla hes va han men han mår bättre nu så nu är han då ute och fiskar och ikväll ska han iväg till vby. såå jag ska passa på att vara med mina kompisar men vi får väl se vilka det blir. hehe :)
Skriver senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-13 @ 16:25:16   

I'm alive!

Drar nog alldeles strax till vby! Ska bara vara lite social med folket före.. eller vi får se ;) hahahah men ha iaf en fortsatt bra kväll! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-12 @ 19:42:05   

Kräftskiva!

Kex, ost, västerbottenspaj, kräftor, räkor, musslor, vindruvor, melon..

Hur gött? ;) Ha en bra kväll allehopen! Skriver jag inte på en vecka så är jag väl på akuten för jag har aldrig ätit kräftor förut och smakade en minibit nyss och det gick ok. Så nu blire o käka på!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-12 @ 17:54:15   

Fixin' for the night

 

Planer för ikväll:

-Kräftskiva hemma

- Drar vidare till några läckra brudar i Vby

- Far och tar hand om min sjukling till älskling♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-08-12 @ 14:33:04   

Gissa vad?..

 

Satt och kollade igenom recept alldeles nyss inför ikväll och fastnade för allt rosa som fanns..  och så slog det mig..

Jag vill ha en riktig jävla fet tjejkväll med mat, efterrätt, skitsnack osvosv.. Någon som är på? ;)

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-12 @ 13:04:30   

Just snyggt!

Har länge funderat på vilken email som står i mitt antagningsbesked eftersom jag bytte i höst/vinter. Och jo, min gamla e-mail står det.. som jag har låst! Så jag kommer inte in och kan läsa om dom skickat information osv. haha sug!

Godmorgon på er förresten! Klev upp för 40 minuter sen och har hunnit äta lite och sånt där. Nu väntar jag bara på att vattnet ska bli varmt så jag kan duscha. Och förresten! Solen lyser ute!! Visst, det var sol igårkväll med men nu känns det som ett litet hopp att det kanske bli lite bättre väder! Vill fan inte ha höst :(



Förra hösten, 23 oktober!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-12 @ 12:08:59   

-

När något är så ofantligt fint att världen stannar för en stund
Man njuter av utsikten och världen känns som ett paradis
Ett landskap
Hur ska man kunna förklara något oförklarligt?
Det var det sjukaste och bland det finaste jag någonsin sett

Jag visste att det fanns en anledning till att älska den platsen
Så många minnen som utspelar sig vid den platsen
Så mycket som man nu underskattar

Så fint
Vackert

Ett kort ögonblick kunde jag minnas tillbaka och le
det var en lycklig tid

och vad jag har nu
är en syn av underbar natur
en syn av minnen som glädjer mitt hjärta
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-08-12 @ 01:30:40   

good night, sleep tight..

Avslutar kvällen med lite månbilder... Och vet ni vad? Första kvällen/natten på huur länge som helst som jag ser stjärnor.. haha jag kanske är knäpp i skallen, men fan va mysigt&fint. usch!!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - natur | 2011-08-12 @ 01:23:25   

Water marble

 

testade även water marble, gick inte så suuuperbra men första gången.. o.O hahah

lägger iallafall ut en video på hur man gör om någon vill testa (+ man får se hur snyggt det kan bli,, hehe)

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-08-12 @ 01:18:26   

Walk the line

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-08-12 @ 01:10:19   

Kalla fötter!

Tjenare! Saknat mig? ;) haha ne.. men har inte skrivit något alls idag även fast jag bara varit hemma! Datorn har dock varit fullt upptagen så ja, ni kanske förstår varför? Min bror och dataspel = evighetsspelande! men roligt har vi haft! Alla tre har suttit som fastklistrade medan bror spelat.. hahah värda liv? njea! ^^

Klev upp halv elva idag, eller blev snarare väckt och nästan sliten upp ur sängen.. antar att det var för att chrille var sällskapssjuk. Satt och åt frukost tillsammans och simon kom strax efter, så det blev frukost med brorsorna! =) Och hur länge sen var inte det?... 6 år sen kanske ? hahah shit vad tiden går!

Annars så har vi som sagt bara drygat, sen hjälpte jag till med middagen och sedan skulle vi också flytta på våran lekstuga. Stod och filmade i en timme typ, men när dom lyfte hela lekstugan och körde iväg med det så var jag på moppetur till rödå! Olivia kom förbi och jag erbjöd henne skjuts dit eftersom hon annars skulle gå.. hehe

Tappade även mitt linsskydd på vägen men hittade som tur var igen den.. hehe och nu ligger jag i sängen med sjuukt kalla fötter! Fattar fasiken inte vad jag gjort? Var ifs ute i kylan (!!) i bara sockar när jag skulle fota månen osv.. men ändå ;)

Nu blir det lite bildredigering på detta och sedan ut på bloggen! Morgondagen lär nog bli lite äventyrlig.. får dock se vars jag hamnar tillslut.. haha!

See you in a minute :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-12 @ 00:38:52   

Piggelin och fotmask!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-08-11 @ 00:50:44   

Piercingsugen...

Okej.. som alla vet.. som känner mig.. Så hade jag hål i örat, "där uppe" men det blev sämst och fick lov att ta ut det... och sedan tog jag ju hål i naveln och det blev sämst så jag fick ta ut det..

Vad är det för fel på min kropp som inte kan läka mina piercingar??? Om jag sköter dom dåligt? Ne.. det tror jag faktiskt inte.. Dock så har jag svårt för att läka övrigt också, typ som sår osvosv.. Men ändå! Blir så galen!!

Så nu är det alltså det.. Min navel.. Den ser förjävlig ut.. Jag hatar den. Och i och med att jag förut skrev att min piercing var den enda jag var nöjd över, med min kropp så kan nu ju fatta resten.

Jag grät i flera dagar när jag visste jag att jag tvungen att ta ut den, och hade tagit ut den. Men vad skulle jag gjort? Så nu är frågar.. skulle jag VÅGA ta om den igen, och kaanske att det läker bra. Men då är det det att jag har ju ett jävla hål under som ser helt fucked up ut.. och om det inte läker bra så kommer det se ännu värre ut.. Men är så jävla sugen.. villvillvill!

Och sedan, mitt älskade hål i örat som jag också grät över för jag tyckte och tycker! att det är så sjukt snyggt så man kan typ dö.. ( hehe ) så nu äre ju frågan.. vågar jag? Mest naveln jag är rädd för..

Don't know what to do...

Fan va ja är kass... o.O

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | I want | 2011-08-11 @ 00:39:16   

Lilllördag!

Kvällen har varit otroligt skön, hela familjen är nu samlad! (det är alltid roligast första - tredje dagen.. sen vill man ba att dom ska bort igen.. hehe)

Har tagit ett varmt (!!) fotbad och fotmask, lite filning och målat naglarna.. så nu mår dom prima och är huuur lena som helst av fotmasken!
Rakade dessutom benen så nu är dom lenare än ett jävla babyass. Älskar mina rakhyvlar!! haha och sedan har jag småstädat lite, umgåtts med mina bröder, nördat dator med chrille och sett american pie, the wedding. och sitter nu här och skriver som ett fån med en toffs på huvudet i mörkret med lite musik i högtalarna..

Ska nog ta och borsta tänderna och sedan krypa i säng.. Imorgon är det torsdag och det såg ut att bli lika jävligt dåligt väder som det varit den senaste veckan.. så det blir att pyssla på inne.. Tänkte testa mig på lite water marble och sedan någon snygg makeup.

Water marble @ google
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-10 @ 23:45:38   

Och så kommer man hem...

Och förväntar sig sin far och två bröder hemma, hur stökigt som helst och musik och skratt.. men ne... Bilen borta, dörren låst, städat (!!) och alldeles tyst... Nästan skrämmande tyst!

Har inte en blekaste aning om vars dom är! :o haha jaja, ser väl när dom kommer hem.. såg ut att bli pitabröd till middag eftersom dom plockat fram de. Gott!

Ikväll blir det nog lite nagelpyssel och lite fotbad.. Hur skönt? ;D Blir att fortsätta knarka halstabletter idag också.. är inte ok i halsen än :(




Gash.. vill ha nytt löshår.. Mycket snyggare förut än nu..! Och vill ha det i rätt färg som mitt hår är också... o.O (det går inte att färga från svart :()
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-10 @ 16:10:35   

UFC unleashed

Fan värre än skräckfilmer alltså....
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-10 @ 00:19:06   

Myskväll med finaste! :)

Har haft en riktig mysig dag med min finaste! Har varit riktigt behövligt eftersom vi inte träffats så mycket sedan piteåresan! Så skönt att vi har tagit igen det och kan åter imorgon fortsätta och chilla med kompisar, vara ensam osv utan att typ dö av längtan.. hehe!

Men vi har sett en komedi film, lagat gomiddag tsm, efterrätt, mysbad, skräckfilm, lite kvällsfika och nu sitter vi och bara småmyser och pratar! :)
Får tillbringa halva morgondagen med honom imorgon också sedan så far han iväg och fiskar (tror jag).


Men ha en bra kväll och sov se sött ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-09 @ 23:31:42   

Halls cool

Sitter och myser (njea.. förutom datorn) och myser med min finaste! Båda har ont i halsen så ja.. vi knarkar halstabletter.. Har laddat ner lite fimer som vi nog kommer se under dagen! Mys! =)
Sååå det är ungefär det som händer idag.. nu ska jag få jesper att byta program på tv eftersom det suger.. haha just därför jag sitter här.. ;)
men vi hores! :)
Ta mig tillbaka♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-09 @ 13:39:58   

Drar till spöland!

Älsklingen har nu kommit men vi ska faktiskt dra vidare till Spöland! Så förhoppningsvis vi får lite alonetime imorgon om nu hans mor jobbar! hihi♥

Lär nog inte skriva mer ikväll men ni får ha det så jäääkla bra! För det ska jag! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-08 @ 17:40:46   

Solen kikar fram!

Suck.. Samtidigt som jag skrev rubriken så for den bakom molnen igen.. Men nu kommer den fram igen! Lite... Puh.. Vilken kamp!

God morgon på er allehopa! Har inte sovit riktigt bra inatt och FAN vad det har blåst!!? :o Var tvungen att ta bort myggfönstret och stänga fönstret för jag kunde fan inte sova alls... Har dessutom drömt en mardröm.. Vaknade flera gånger men fortsatte ändå drömma den när jag somnade.. Inte kul alls! Vaknade med ont i magen varenda gång.. usch! Idag är en mjukisbyx dag, inge smink och uppsatt hår. Men det är rätt skönt det med.. Ska se vad jag orkar göra innan älsklingen kommer efter fyra..!

Har faktiskt noll roligt att berätta så jag tror jag avslutar här. =)

 

Hahaha ignorera ansiktsuttrycket, ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-08 @ 13:27:01   

Nattmatt är ej bra.

Sägs att man blir tjock av att äta på natten.. men var så hungrig.. kunde inte låta bli...
Så det blev lite coca cola, nudlar med biffsmak och sedan rostad macka med vindelrökt skinka.. och en tomat!!!

 

Nu ska jag försöka släcka hjärnan. Behöver sova. Har ont i huvudet. Godnatt bloggen!! (HAHA lol)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-08 @ 01:02:59   

Good feeling in my body

Hela kroppen sprattlar och sprudlar, fan va glad jag är idag!! Helt jävla sjukt.. hahah..

Har äntligen efter lite predikande fått tag i min käresta. (läs mer HÄR) haha hoppas det funkar att läsa utan att man är inne på min osvosv.. eheh

Jaja, men ska ta och gå ner och göra lite nudlar och sedan krypa till kojs. Imorgon kommer min finaste till mig vid middagstid så då ska jag pussa upp honom rejält! :)



Cool_tjej!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-08 @ 00:15:32   

Kärlek är inte lika vackert ibland..

"Men du kan ju skicka iväg ett sms när du har tid över imorgon.."

Jag väntar fortfarande på det där jävla smset.. o.O
Men han har väl fullt upp så han inte ens hinner gå på toa, för om man sitter o skiter har man ju massor med tid över????? HAHA lol förlåt.. xD
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-08-07 @ 22:09:58   

Also known as the elbowdance..!




Haha.. vågar fan inte lägga ut mer alltså...! Barnkalas var det alltså! ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-07 @ 22:03:45   

Inspiration!

 

I n s p a r a t i o n, på hög nivå..

Läs bloggen här!!

Måste bara tipsa er om denna blogg.. Så sjukt va hon kan göra mkt med bara smink.. Blir så jävla fascinerad o.O Ni kanske förstår varför jag börjar testa på olika saker nu mot slutet?.. Måste ba köpa in bättre skuggor och kmmer dessutom förhoppningsvis lära mig ännu mer under hösten... gaaash va roligt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-08-07 @ 21:19:49   

What on my mind??

Ögonskuggan ser ut like shit, haha ne men vart inte alls som jag ville. Först och främst vart det kladdigt, sen suger mina ögonskuggor. H&M 4 life ;)
Sen tänkte jag göra röd och gul ögonskugga med rödsvart skugga (iron maiden-märket-färgerna) men hade ingen röd så det sög!

Som sagt, skulle inte tackat nej till en primer, 120-paletten och massor av lösögonfransar eftersom jag ser typ ut som en flodhäst utan lösögonfransar.. eller nja.. men ser så jävla tråkig ut.. hahahah!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-08-07 @ 14:36:38   

Thug life

7

 

Lekt lite med färger osvosv.. Lägger in bättre bilder senare!

hahah cool_tjej, inte konstigt att alla är rädd för mig.. o.O pffttt... hahahha

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-08-07 @ 13:44:38   

Godmorgon!

Ligger just nu i sängen och är nyvaken! Sovit som en stock har jag gjort och känner mig lagomt utvilad. Dock så har jag ont i nacken och ryggen.. Ska alldeles snart kliva upp och klä på mig och sedan gå ner och äta.. Har ingenting planerat för idag så vi ser väl vad som händer.. -.-

Skriver senare!


random bild från arkivet!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-07 @ 12:19:38   

Sliten sen gårdagen?

haha helt ärligt, det är inte förrens nu jag har börjat skriva som en riktig människa utan några större problem, det är inte förns nu jag fått en jävla huvudverk och det är inte förns nu jag pårikigt känner av hur jävla ont i halsen jag har. Undra just hur mycket jag fick i mig igår...

Annars så har mitt lock för örat gått upp! Har inte berättat men jag var sjuk genom hela husvagnssemestern med snuva och ont i halsen osv och fick självklart lock för örat.. haha kanske därför jag skrikit som jag gjort? ;)

Och en tanke till.. Jag tror slutet av juli och början av augusti som måste vare den mysigaste månaderna på året.. Varmt om dagarna, småkyligt om kvällen och inte nog med det... det börjar bli mysigt mörkt ute och man börjar kunna se stjärnorna... Så himla mysigt! Så nu ska jag gå ner och mysa ihop mig och göra lite cappuccino och någon sliskigt god macka sen tror jag ska krya i säng.. är som sagt lagomt sliten sen gårdagen som i övrigt var bland det roligaste under hela sommarlovet och typ året.. xD Skriver nog senare skulle jag tro!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-06 @ 22:43:47   

Vad händer ikväll då??

Sååå.. vad jag gör en kväll som denna då? I lilla vackra gråa selet! hehe.. ne men jag sitter mest och chillar och väntar på i princip ingenting! Blir en lugn och troligtvis tråkig kväll för mig 2night, men kanske att älskligen kommer och livar upp den! har tagit lite egopix så ja, vsg! Är typ det roligaste jag kan bjuda på ikväll!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-08-06 @ 20:30:51   

Omfg...

hahaha, vilken jävla grym kväll! Kan fortfarande inte skriva utan att få sudda bort och göra om minst varannat ord.. hahah! men ja... vars ska jag börja och vad ska jag dölja?..

For till natalie runt sju tror jag(?) och mopedäventyren va lite småroliga också, satt och skrattade för mig själv litegrann.. Först såg jag ngn på cykel som jag tyckte vinka till mig (kan ha sett i syne) hahahah och sen körde jag förbi och ba; FAN!! DE VA JU ELINA!! (i mina tankar) hahaha sen tänkte jag vända tillbaka för att snacka men sen så tyckte jag att det var lite småkallt så de gjorde ja inte.. hahah sen körde jag typ 500 meter till och då kom de en bil som blinka på mig som fan, jag tänkte ba; men va nu i hela helvetet? Och började kontrollera om jag hade blinkersen på eller hellyset osv... fick sen veta att det var jesper och peter.... hahahhaha sen körde jag och skulle kolla så jag inte hade blinkersen på och klicka på knappen man stänger av den på. (gör det ibland för att vara säker) och då råkade jag tuta.. som tur var så var det just vid gabriel men ändå... hahahhaha alltså gud...

Jaja, väl hos natalie så fick jag ingen ro där utan skjutsade först emelie till linn för att hämta en påse och sedan for jag och natalie till statoil för att köpa chips och dricka..  sen när vi väl var hemma så vare lite tjejsnack och lite annat... hehe hade gryyymt trevligt och sedan vid elva for vi till tompa, var där till typ.. ett kanske? Sen for jag och jesper hem...

hahaha kung kväll helt enkelt. och känner mig som en jävla 10-åring nu när jag säger detta men vafan; dehär måste vi fan göra om...!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-06 @ 15:22:20   

Rock ´n´ Roll and brew

 


Drar till vby så fort regnet lugnat ner sig lite! får se vad kvällen bjuder på men här har ni iaf outfit bilder. Kör på en lite mer avancerad ögonskuggning (typ första gången jag fått till det snyggt med olika färger och skuggning) Som iallafall är med lite lila, svart, silver, grönt i olika nyanser! Synd bara att bilderna är så gula + att ögonskuggan inte är i toppskick. H&Ms ögonskuggor o.O men jaja, nu ska jag dricka upp min cappuccino sedan börja klä mig och sedan vänta på regnet ska sluta.. hehe men vi får höras senare!

hehe, lär ju förresten bli intressant att se hur jag ser ut efter mopperesan! Tummen upp ! (not) hahah....
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-08-05 @ 17:55:53   

reegn!

nooooooooooooo!!!! vill inte vakna upp och inse att det regnar.. så jävla tråkigt.. så vad händer idag då??? va int så sugen på att köra i en halvtimme i regn....
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-05 @ 11:26:22   

trött!

nu blire gonatt,, kan inte ens skriva...
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-05 @ 02:23:52   

Swallowed by pain as he slowly fell apart


Send away for a priceless gift
One not subtle, one not on the list
Send away for a perfect world
One not simply so absurd
In these times of doing what you're told
Keep these feelings, no one knows

What ever happened to the young man's heart

Swallowed by pain as he slowly fell apart

And I'm staring down the barrell of a .45 (.45)

Swimming through the ashes of another life (another life)
No real reason to accept the way things have changed
Staring down the barrell of a .45

Send a message to the unborn child

Keep your eyes open for a while
In a box high upon a shelf
Left for you, no one else
There's a piece of a puzzle known as life
Wrapped in guilt, sealed up tight

What ever happened to the young man's heart

Swallowed by pain as he slowly fell apart

And I'm staring down the barrell of a .45 (.45)

Swimming through the ashes of another life (another life)
No real reason to accept the way things have changed
Staring down the barrell of a .45

Everyone's pointing their fingers

Always condemning me
Nobody knows what I believe
I believe

And I'm staring down the barrell of a .45 (.45)

Swimming through the ashes of another life (another life)
No real reason to accept the way things have changed
Staring down the barrell of a .45

And I'm staring down the barrell of a .45 (.45)

And I'm swimming through the ashes of another life (another life)
There is no real reason to accept the way things have changed
Staring down the barrell of a .45


En utav dom bästa låtarna som någonsin skapats..
blir fan aldrig less, ryser!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2011-08-04 @ 23:26:43   

I'm just another victim of you and your hurting kind

Mobilbilder på lite random saker, btw är helt jävla superkär i mitt nya nattlinne.. så jävla snyggt! Börjar fundera på om man kan börja ha de som vanligt linne...?
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-08-04 @ 22:04:48   

I've been on rehab


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - kärlek | 2011-08-04 @ 21:08:00   

My muscles feel like a melee - body's curled in a u-shape

Inte skrivit på några dagar, mådde inte riktigt okej i måndags och så for vi ut på en snabbplanerad husvagnssemester. Mamma fick veta det vid fyra då hon kom hem och klockan fem var vi på rull. Älskade piteå♥
Har mått riktigt bra under dessa dagar.. Umgåtts med familjen (utom simon+flickvännerna) och älskling, kvällsbad i havet, varm choklad om kvällen, kallt på natten, varmt på morgon, äventyrsbad, trasiga bikinitrosor, cutt på fingret från förlovningsringen, saltlakrits, pussar, glass, sol, grillat, kubbspel, gratis bio, kvällsmackor, bad i vågor, bollkastning, skratt, chips, dricka, karusell, godis, varma chips, strandpromenad om kvällen, strosa runt på området med mitt livs kärlek i handen, tältning i förtältet, pistvakt, kortspel, chokladbollar, ångbastu, sola... frihet.

Nu är vi hemma och jag har kört en rejäl omgång i mitt rum. Rensat pennor, torkat alla skåp från damm, renbäddad, dammsugat sängen, luftat sängkläderna osvosv, har även hunnit planera klädval inför morgondagen och ska alldeles strax gå ner och göra en kladdkaka på 7 min som jag ska äta med grädde och jordgubbar och hallon... Bilder från piteå kommer strax!

Kan iallafall lova att det har varit underbart skönt och slippa datorn och telefonen under denna resa. Bara kunna koppla av och ha kul utan nätverk.
Slippa allt jävulskap.
allt helvete.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-08-04 @ 21:00:06