"allt jag känner är min huvudvärk"

jobbig kväll. Nu ska jag sova. godnatt
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-01-31 @ 22:04:13   

Guten morgen!

hehe, sitter i datasalen nu och har No, men är klar så jag sitter bara o kollar på linjer till gymnasiet och försöker hitta folk som ska åka med bussen in till stan för att sen gå på dragon. Men ingen verkar göra det så jag orkar inte fara dit!

matteprovet gick iallafall åt helvete men jag klarar iallafall G. Ville ha Vg men jag tror faktiskt inte jag klarar det.. hehe.

Ska snart ha lunch och sedan blir det svenska och gå igenom nationella-häftet som vi har prov i nästa vecka. tror jag iallfall, lärarna säger olika saker till oss!

men vi hores ikv! haiii!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-31 @ 10:17:21   

Baka en kaka!

Eftersom min dator är i umeå så har jag faktiskt bakat och den vart faktiskt god! Har dock den stationära att sitta vid men den suger så då orkar jag inte bara sitta där. Jag får sova ensam inatt vilket suger eftersom jag inte kommer kunna spela musik eftersom datorn är borta och har ingen musik på mobilen. Vilket känns åt helvete men älsklingen behövde plugga så jag ville inte tvinga honom. Imorn så måste so och no uppgifterna vara klar. Plus har ett matteprov direkt på morgonen. Sedan till veckan är det so prov och redovisning. Och sedan på tisdag så får man börja välja till gymnasiet och går då en månad på sig att välja.. så jag har en del att göra i veckan.. Men det blir nog bra det :-) Vi höres!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-30 @ 20:02:21   

ha-ha

Utan att riktigt läsa igenom vad Chrille skrev så lånade jag bort min dator.... hehe trodde han skrev att han skulle låna den nu och spela in en sak. MEN han skrev att han skulle låna den imorn och spela in när simon åker....

kul va? så jag är utan dator ikväll och imorgon tills mamma och pappa kommer hem vid nio! gött!

ifs ha ja stationära men ändå.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-30 @ 14:19:45   

uppdate...

Dosan ha lega i min väska (??????) hela tiden.. suck...
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-30 @ 13:50:00   

Så irriterande!

Sitter ensam hemma hos älskling nu och har gjort det i över två timmar eftersom han är på match och sedan ska han gymma och jag har ingen skjuts hem!!

Och så försvinner internet titt som tätt! vilket är himla irriterande! + att Tv-dosan är borta! så vafan gör man?? Har städat hans hela hans rum och tvdosan är inte någonstan! (skulle dock inte förvåna mig om den är på världens simplaste ställe) har tom bäddat om hans säng två gånger... men var fan kan den vara? :O har kollat i köket och i hallen o typ överallt... surt!

jaja, ska senare höra med jespers mor om jag får skjuts hem med henne, måste hem och elda och sådant men det suger för jag måste sova ensam inatt om inte älsklingen vill följa med mig hem? jaja, vi får se. ^^

nu ska jag ta och leta vidare och göra mig en macka. hihi hejdå!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-30 @ 13:16:00   

Sitter hos älsklingen!

Sitter som sagt hos älsklingen nu, medans han är och åker skridskor med oskar.

gårdagen var jäkligt dryg! Men jag kom iallafall någon vart på syslöjden och har nu bestämt vad jag ska göra denna termin. Det blir en kavaj med inte i kavajtyg med lite nitar och hål och så. Ska visa läraren min planering nästan gång och se vad hon tycker och ifall jag kan behålla mitt betyg. har iallafall gjort en ordentlig planering nu!

Annars så när jag kom hem till älsklingen så låg vi i duschen o duscha sjuuuukt varmt och sen fick ja lock för örat, så nu är jag typ döv. inte kul det ! och sen så la vi oss framför TV,n och sedan somnade jag.. vid typ fem. Sov till sju då han hade gjort middag, åt och sedan somna jag... vaknade några gånger men somnade hela tiden om, haha och sen sov jag till elva imorse. Jävligt skönt faktiskt!

nu ska jag ta och diska lite och sedan kanske bädda sängen, får se hur mycket jag orkar och hur mycket jag hinner.

Pussen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-29 @ 14:08:20   

btw...

måste få säga att jag såg på skolan hur JÄVLA ful min färg blir i andra webbläsare, that sucks.....
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-26 @ 21:17:08   

Dans!

har ju börjat dansa, helt awesome kul! Var dock så jääävla nervös innan men efter att hon sagt upp mitt namn. (min fail med namnen) så var jag inte nervös längre... hahhaha men det gick iallafall bra och det var kul.

fick dock skitsvullna händer och faceplantade, men utöver det gick det finemang och är faktiskt förvånad över mig själv. hihi och har satt ett nytt mål till sommarlovet, att kunna gå ner i antingen splitt eller spagat! hör och häpna!

jaja, sitter nu hos jesper medans han är på träning och skriver lite med morsan om hur det är i estland osv.
men jaja, ska fortsätta snacka nu med moran! hare kung!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-26 @ 21:12:33   

awesome kväll!

ligger nu i min älskades famn framför en film, som han kollar på.. inte jag XD Har annars haft världens mysigaste och perfektaste kväll. hihih! helt awesome att va ensam o ba.. chilla XD

hahahha
nu ska ja pussa min pojkvän, dricka lite julmust och sen se klart filmen och sen packa och sen gå o sova. godernatt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-25 @ 22:05:04   

skuuulan

sitter i datasalen nu och har tyska, men jag och natalie är så duktig så vi är klar med våran uppgift. Så nu sitter vi bara och fördriver tiden och vi slutar om en kvart, och har lunch.
Dryg eftermiddag idag men de är okkkkkk. Ska åka skrillor och göra No och räkna matte. heheh ska ta och kolla lite på No,n nu.

tjao!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-25 @ 10:31:58   

Klarade natten!

Yey! Haha sov som sagt ensam inatt och jag är BÄST på att få för mig saker. Typ att någon tittar på en eller att någon går utanför dörren osv. Men det gick bra. Dock så kom jag på vid tolv att jag låst dörren med nyckeln på utsidan *smart* så jag bad älskling ringa mig så jag vågade gå ner! Hihi Sov rätt bra men vaknade flera gånger, menmen. Ska ta och borsta tänderna och sånt och sen hoppa på bussen. Tjao!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-25 @ 07:04:01   

hahaha...

Måste bara förvarna alla om hur snygg jag kommer vara imorgon! Äckligt hår som luktar skoter och rök, fjortislockar och sedan en gammgrön tjocktröja typ. hahaha

jaja, de blir nog bra det.

Nu ska jag lacka nailsen lite sen ska jag försöka sova. Så detta blir sista inlägget för ikväll ^^ godnatt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-24 @ 23:04:02   

Fått gjort mycket!

Fått riktigt mycket gjort idag, fan stolt! Varit hos tandläkarn och det ilar nästan bara mindre och mindre. Av vad jag tänkt på iallafall, haha. H
Hunnit snacka om gymnasievalet och sedan när jag kom hem så röjde jag undan i huset, ser skapligt ut nu iallafall! Skönt att ingen kan stöka ner, framtill onsdag iaf...

har även åkt och kört lite skoter och sedan hunnit elda klart och äta och sådant. Nu sitter jag framför två program av top model, efter varann då. Och det blir väl bara att chilla ikväll.

Imorgon så taggar jag inte skridskooor.. Eftersom det är typ det allra värsta under hela skolåret.. Till och med värre än nationella.. XD

ska släppa datorn nu, även fast det snart kommer bli reklam. Men ändå!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-24 @ 19:26:00   

Tog tidiga bussen hem.

For till tandläkarn idag efter lunch, skulle ju lagadet som ilar så jävla mycket!! Dom slipade bara ner det och jag känner skillnad. Dock så är det inte helt över :( Vågar knappt tugga med vänstra sidan och jag kan dricka, halvt iallafall. Eller jag har svårare att få det att ila.

Tänk att en sån liten sak kan göra sådan stor skillnad ? Han sa att det var mindre än en millimeter som var och irriterade. Hoppas på att ilningarna går över senare. Att tänderna vänjer sig och så vidare så man slipper detta.

Tog tidiga bussen hem eftersom jag missat typ hela so-lektionen så tyckte de inte var värt att gå tillbaka till lektionen och vara där i tio minuter och sen behöva vänta i typ en och en halv timme på sena bussen.

Så nu är jag hemma, känns jävligt skönt! Har gjort i ordning en kopp varm choklad, en macka och chokladbollar och ska mysa med mig själv framför TVn, innan jag far ut och gör upp eld. Ska sedan äta middag och sen kommer nog fredrik hit så drar vi ut o åker lite skoter!

blir kind of nice that :) Nu ska jag ta o dricka upp innan det blir kallt, hey!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-24 @ 14:43:51   

skola...

Hade någon minut över så ja satte på datorn, annars kommer jag ändå bara stå och kladda på onödigt smink, haha

mamma och pappa har nu farit så ja kommer inte se dom på en vecka, gött det. Dock så kommer det inte vara lika gött som jag trodde. Chrille kommer hem till helgen tydligen. Och det är typ helgen man sett fram emot?

Ska kila nu!!


with makeup. hahah
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-24 @ 07:10:12   

rip min display....

alltså allvarligt.
min älskade mobil.......... :(
displayen sprack nyss. Kan lova att man är lagomt förbannad!!!!!! :O GAH va jobbigt...


jaja, ska ner o fika och sen kila i säng. Godernatter!

no makeup och allmänt ful♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-23 @ 22:05:13   

Man får helt enkelt passa på..

Efter maten far mamma pappa och bror till umeå.
DÅ ska jag baka chokladbollar♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-01-23 @ 17:34:39   

Tandvärk..

Alltså allvarligt, min tand börjar bara göra mer och mer ont! Så jävla irriterande! Jag kan inte ens vara ute utan att behöva hålla munnen stängd utan att det ska ila! Tackar gud för att mamma ska boka tid till tandläkarn och jag hoppas verkligen det inte är ett hål och att dom måste borra eftersom jag kommer fan skrika halsen av mig och vilja döda tandläkaren.. Så ont gör det faktiskt !!!

Hade en awesome kväll igår med älsklingen min, :) massa mys framför filmer och handboll och sen måste jag säga att det var världens mysigaste morgon också :) Låg ba o myste i timtal typ, förutom att vi somna då och då (A)
haha

men for hem vid tre eftersom jag vill kolla upp det sista med eldningen och även duscha och planera och sådant och jesper skulle träna och plugga och sådant.

Imorgon ser det ut som att jag kommer måste sova själv!!!! Eftersom Jesper har innebandyträning som slutar vid elva.. Sitter fan och fruktar natten. Huset kommer knaka hela tiden och det kommer vara dötyst förutom då man hör bilar, traktorer eller skotrar utanför. Och sen veta att morsan och farsan inte ens är i sverige och att chrille ligger o sover i umeå och alla mina underbara mardrömmar jag brukar ha. Taggat! nea..

men ska iallafall till skolan imorgon och får se hur mycket jag hamnat efter och kanske behöva ta hem plugg.. men troligtvis inte eftersom vi hade typ vikarie hela förra veckan. hehe

jaja ska sluta babbla nu! tjaoo ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-23 @ 17:22:51   

Godmorgon!

Efter en halvt katastrofnatt med ännu mer drömmar så är jag nu vaken. Har hunnit äta en macka och lite kakor. Och nu är det väl den dryga väntan på att få fara till älsklingen som är till besvär.

Men ska se till så jag har packat ner lite olika mediciner. typ rethosta, jag går i stort sätt bara och väntar på att den ska komma för det gör den nästan alltid efter att jag varit sjuk. Och sen nässpray osv.

Kommer nog hem imorgon, eftersom jag vill säga hejdå till mina föräldrar som far måndag morgon, och även få klart för mig hur man eldar i pannan (värmepanna) annars lär jag frysa ihjäl rejält. hahaha Och sedan få veta lite allmän info om när dom lämnar sverige osv så ja inte ringer i onödan. hihi!

jaja, ska ta och skicka in ett mail nu till balettakademin om namnet... hehhehe och sen ska jag ta och måla naglarna. See u

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-22 @ 12:36:04   

Slipknot....

underbara slipknot kommer ut ur mina högtalare nu.....


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-01-21 @ 23:52:05   

Funniii

Dagen har varit jävligt seg och morgondagen kommer nog vara likadan. Trodde mamma skulle komma hem med en systemkamera, men dom fick inte delbetala kostnaden så det blev ingen.. buhu, sen fick jag veta att dom skulle köpa en för 12.000???? Sick, jaja allt för broderns skull som ska på JVM i veckan i estland och dvs dit mamma och pappa ska!

taggar iallafall inte natten, som kommer spenderas ensam. Men dock med älsklingens parfym♥♥

Sen så ilar det förjävligt när jag tuggar på vänstra sidan och börjar fan fundera på om jag har ett stort jävla hål? Går iallafall inte att tugga för det är sån äcklig känsla.. får ta och kolla upp det dära så jag kan äta någon gång!

Måste också säga att det varit grymt dålig uppdatering på bloggar idag :( that sucks! + att jag har fått en speciallektion idag i matte. Min kära broder fick hem en whiteboard tavla (han är typ mattesnille....) Så jag fick hjälp med lite på det kapitlet vi har prov i till veckan, så hoppas  på ett lite högre betyg.. Vg. eftersom jag förstår rätt så mycket av det här kapitlet i övrigt. eh, vet inte om det där blev fel men shit the same ! XD

Nu ska jag ta och grubbla mer på mina problem och sen försöka somna utan tårar.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-21 @ 22:51:03   

I'M HOME

Hemma idag också, lika bra att bli riktigt frisk innan man far till skolan. Så jag blir hemma ikväll också, imorgon far jag till älsklingen♥

Mamma är just nu i stan, eller hon har varit sjukskriven i över en månad men har nu semester ;p så jag har fått stå ut med henne hela veckan. hehe, ne just kidding!
Och när hon kommer hem får ska ja hjälpa henne med handlingen till nästa vecka och va små social. Finns inget annat att göra så ^^ Och ska se va hon kommer hem med egentligen... he he....

Drömde mardröm inatt, eller snarare imorse. Inte gött det. Vaknade med kramp i magen ;p

nu ska jag fortsätta se top model! Skriver senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-21 @ 11:53:35   

Åt helvete!

Nu ska jag gå ner och ta något att fika sedan ska jag gå och lägga mig. Godnatt

Allt kommer fram nu,
Alla känslor
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-01-20 @ 21:03:46   

Forgot!



Skulle egentligen lagt in denna för en vecka sen, men blev aldrig. Glömde väl i stort sätt bort det, hahaha.

Och ja, det här är dom nya piercingarna och som ni ser så är den jag har i, ganska för lång. Men tänker köra på den tills ja skaffar någon ny. + att 'stråna' är längre än på bilden. Dom är faktiskt jävligt långa!

Medans den rosa (som ser orange ut på bilden) är awesome. Förutom att piercingen inte verkat läka klart så har bytt tillbaka till min läkespiercing och täckt över den. Gör ont som fan!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2011-01-20 @ 18:35:26   

Städning >check!

Har alltså städat klart nu, känns jäkligt skönt. Har satt upp två speglar ovanför mitt skrivbord och även en lampa så nu har jag bra ljus på datorn och där mina framtida läxor kommer vara. hehe

Och nu så väntar jag bara på maten, kyckling! Så jävla gott!♥♥♥ och sen har jag fått morsan att dammsuga mitt rum ikväll. ^^

Får se hur det blir för mig i morgon om jag far till skolan eller inte, och annars så kanske jag följer med mamma in till stan och handlar. Om jag nu orkar det, har inte så mycket energi över.

M U M S ♥


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-20 @ 18:22:27   

Alltså OK

Dethär sög, försööökte ändra design men för det första så vart den skitful och för det andra så ser den allmänt konstig ut. haha

Försökte även fixa en andra meny men det gick åt h-vete så det blev ingenting av. + mina oändliga fantasier om designen,.. eller ? nje. Har som sagt inte mycket av sånt i mitt huvud och om jag ska be någon göra en design så vet ja inte hur jag vill att dom ska göra den....

jaja, whine! Detta duger. Det är väl innehållet som räknas????
hehehehe jaja, får hitta någon som vill göra en design. ^^ baiiii
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-20 @ 15:56:12   

surprise

haha, skrev ju igår att jag skulle städa och sådant innan älsklingen kom. Men så blev det inte, för efter några minuter senare så gick han uppför trappan och fram till mig i soffan...
HAHA det roliga var att jag inte kände igen honom, jag tänkte först att det var mamma. Men sen så stod han bara där och jag var tvungen att titta en extra gång på honom för att uppfatta vem det var. hahaha

men det var iallafall skitkul att han kom tidigare, sedan såg vi på topmodel och sedan gick vi o la oss, och somna. Vilket inte var så oväntat ;) Vaknade sedan av att mamma stod nere i köket o skrek och bankade på elementen.. haha och ja.. Det var mat. ^^

Efter det så kolla vi lite på film o myste och snackade lite och chilla och sen vare bara att gå och lägga sig. Hade ställt klockan på tio i sju. Och jag skulle inte till skolan idag så jag tänkte inte så mycket mer på att alarmet ringde och somnade om. Vaknade tjugo över igen och blev skiiitstressad! Men jesper hade redan missat bussen, haha men mamma kunde skjutsa in honom. :)

Sedan somna jag om och drömde random drömmar och vaknade igen vid elva. och ja, jag mår bättre men har hosta och jäkligt ont i huvudet. Men annars så ;)

fin flikka. men jag är faktiskt sjuk  ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-20 @ 13:29:59   

Sjuk

Stannade hemma idag, låg med feber igår. Inte så jäkla kul, tycker dock de är svårt att veta när jag har feber ;) men hade runt 37,5 och mamma sa att man skulle lägga till 0,5 så 38. meeen så har jag typ 35.6-7 i vanliga fall så det var ganska mkttttt, i think.

Men nu mår jag bättre :) Bara lite snuvig och ont i huvudet och trött i hela kroppen. Så det är inte säkert att jag kommer till skolan imorgon, men vi får se.

Vid fyra, så om två timmar kommer älsklingen hit ♥♥
så jag måste snart gå o städa mitt rum som ser förjävligt ut.. hhehhee baii

förlovad i en månad idag♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-19 @ 14:02:17   

Man ska inte ljuga

But I'm fine
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-01-18 @ 21:18:11   

Gymnasievalet 2010

Var ju som sagt och träffade syon idag, men inga alls aningar om vad jag skulle välja som andra val ifall jag inte kommer in på Spa&Stylist. Men vi benade ut att antingen Sam på Dragon eller Lilja, eller mode och textil på lilja.

Men nu kommer det svåra, vad av det? För mig känns inte Lilja som någon skola för mig. MEN det skulle underlätta så sjukt mycket när det kommer till pengar och allt inom lägenhetssökandet och tider osv. Så är mer inriktad mot Lilja. Men då kommer den andra frågan... Vilken linje? Om jag går sam så kommer jag troligtvis inte få jobb när jag gått gymnasiet klart. Vilket jag känner mig ganska så sugen på att göra.  Har nämligen ingen lust att fortsätta pluggga och att välja om, ännu en gång!

Och mode och textil, vad kan man bli där? Finns det ens några jobb i närheten med sådan utbildning? I dont know, så med det ressonemanget så väger jag mer åt sam, men ja.. jag vet inte..

Fyfan va jobbigt, hoppas bara jag kommer in på förstahandsvalet. Men då finns det ju minus med att komma in där också... Längre från Jesper och isåfall skulle jag behöva skaffa lägenhet, och att hitta lägenhet är för det första jäkligt svårt och för det andra så är det dyrt. Och då måste jag ta extra jobb utöver skolan?? och det blir ju aningen jobbigt.

Alla säger ju att jag kan flytta in med någon kompis.. Visst skulle jag kunna det, men jag är inte den personen som klarar av att vara SÅ nära en kompis. Jag skulle nog lessna rätt fort. Och om jag och jesper skulle flytta ihop, först och främst så är det inte säkert att vi är tillsammans. Vad som helst kan ju hända. Har jag märkt. Och om di är ihop så blir det längre för honom att åka till skolan, hamnar längre bort från sina kompisar och kanske inte har råd.
För han kommer ju inte kunna ta ut inackorderingstillägg eftersom han måste åka buss..

Alltså fyfan va jobbigt. Det känns som att mitt liv börjar NU. Jag pallar inte.. Jag går och begraver mig någonstans tror jag..! (y)


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Spa & Stylist - gymnasielinje | 2011-01-18 @ 20:58:42   

Syskonkärlek

Alltså allvarligt, jag är helt förkrossad. Hur fan kan man skriva en sån jävla bra bok?

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2011-01-18 @ 20:28:03   

Ingen sömn..

Sov inte utan låg bara o slötittade på topmodel och simpson. Men blev faktiskt piggare!

Ikväll ska jag försöka göra något vettigt, dvs få gjort lite plugg eftersom jag varit väldigt slö i skolan den senaste veckan så har jag inget försprång.  Och sedan om jag hinner och har krafter till det så ska jag städa, eller iallafall plocka undan kläder som ligger överallt på mitt rum. (typ) Ska be pappa snickra upp en spegel och sedan en lampa.

Imorgon så får vi se om jag far till skolan eller inte. Och annars blir det antagligen fortsätta med plugget och vänta på att älsklingen ska komma med sena bussen till lilla mig.

Nu ska jag ta tag i No,n. Hane!

 

ok, random. Men jag kände att min blogg behövde lite bilder!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-18 @ 17:02:55   

Så jävla trött!

Är så jävla trött och jag känner att jag inte kommer fram någonvart med min no-uppgift. Så jag ska ta och slagga lite nu och sedan ta itu med den ikväll och med all mitt resterande plugg..

Godnatt en stund!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-18 @ 14:50:01   

Home sweet home?

For till Jesper igår, såg halva Karate Kid och sedan busade vi typ bara. Sov 2 timmar, vaknade 10 och fika och la oss sedan.

Och imorse vaknade jag upp med en hemsk halsont!! Men jag for till skolan iallafall. Och for och snackade med syon, återkommer senare med det.
Och var på so lektionen då vi hade vikarie ist för henrik som berättade om lite saker. Sedan hade vi bspråk men for hem under den.

Så nu sitter jag hemma och i stort sätt knarkar halstabletter. Sitter i soffan under täcket och så fort jag har skrivit klart ska jag leta upp något bra att se på och sedan bädda ner mig under täcket med varm choklad.

Känner mig inte så jäkla taggad på att må såhär, mår faktiskt ännu sämre nu än i skolan så bra att jag for hem och sket i idrotten då vi skulle vara ute! (hade antagligen blivit mer sjuk då)

Men tänkte bara snabbuppdatera, för nu orkar jag knappt skriva mer. haha skriver senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-18 @ 12:36:52   

Hej igen!

Allt verkar rulla framåt nu. Har inte skrivit sedan torsdags, men man kan väl säga att jag haft fullt upp.

Efter skolan i fredags så kom jag hem, duschade och fixade iordning mig, åt och sedan for jag till natalie. Sedan vid nio hämtade moa och smirr upp oss och vi drog till vännäs på någon fest. Men det sög, kanske för att vi va nyktra. Men aja, jag och natalie for hem efter ett tag. Såg en knarkargubbe (bokstavligen) som kutade på vägen och sen satt vi bara hemma hos henne o snackade ett bra tag. Sedan la vi oss o sov.

Vaknade vid tolv någon gång? och då låg vi o snacka o sen klädde vi på oss tills emelie kom och efter lite snack och skratt så drog vi på blåhuset och käkade pizza. Sen nästan direkt efter det blev jag hämtar av jesper. Så for hem till honom, och myste. Såg på Avatar men jesper somnade när typ halva filmen gått så ja, det sög. Och jag somnade väl 2 timmar efter. Vaknade vid nio, sedan sov älsklingen till tolv. Och sedan innan ett for jag hem, eller snarare till stan för att fira chrille.

Och väl hos chrille blev de gotårta och gomatn, o måste säga att ja börjat få tillbaka min aptit nu! skönt! Låg ju på 45 kg där ett tag.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, sedan packa gympakläder eftersom jag ska till jb imorn och har idrott tisdag. Och även välja kläder för imorgon.

Men säger väl godnatt nu! så ja, gonatt! XD
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-16 @ 21:21:57   

utropstecken

tears are just unspoken words cz a broken heart cant bear to speak
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-01-12 @ 23:09:10   

Gött

Somnade vid sju, sov till tio. Snart ska jag sova igen. S K Ö N T !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-12 @ 22:45:25   

Bad

Mår inte alls så jäkla bra, skolan börjat vilket känns förjävligt. Mår illa 24-7 och vill egentligen bara spy. Har ätit huuur lite som helst i en vecka nu. Har sovit hur dåligt som helst.
sedan är det lite annat också som är problem.

Men eftersom jag inte får i mig nå mycket alls då jag väl äter, t.ex. en macka idag till lunch. En halv macka till frukost and that's it! Så nu ska jag börja ta med mig något att äta mellan frukosten och lunchen och till dagens slut. För att först och främst få tillbaka min aptit och för att gå upp dom kilon jag förlorat och inte va så förbannat yr och borta hela tiden. Så det är inte direkt najs.

Så hur mår jag annars? haha, det finns nog inget bra svar till det.
I helgen far jesper tillbaka till skellefteå för att kanske köra skoter och för att fixa lite saker. Känns så jävla surt att han just kommit hem och sedan sticker han igen... men det blir förhoppningsvis bättre sen♥♥

Skulle egentligen lagt in bilden på piercingarna igår men det blev inte av. Såg film och chillade istället tills älsklingen kom vid halv tio. Men lägger in ikväll!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-12 @ 18:11:06   

s

jävla satans helvetes skit.
Varför skulle det bli såhär? Varför skulle du fara dit?
Jag är inte ensam på din kärlekslista.
Lika bra jag dör, och begravs utan kista.
När allt var så perfekt..
hur kunde allt bara falla?
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-01-11 @ 22:51:50   

Hur ont kan det göra?

Tillräckligt
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-01-11 @ 17:09:42   

Första dagen i skolan,

Första dagen i skolan nu efter lovet. Kan iallafall börja med att säga att första dagen var helt åt helvete! Somnade runt fyra halv fem inatt, efter en jävlig natt. Och vaknade kvart i sju. Upp och sen åka buss till skolan.

Och + det så mår jag jävligt dåligt och ont i magen. ttjeything. Och sen har jag väl i stort sätt gått runt med tårar i ögonen. Jag och Emelie har teamat på deppdag och natalie har bara hakat på vad jag förstår ;) haha stackarn.

Fick skjuts hem av moder eftersom hon ändå var i vännäs. Och sedan dess har jag bara tagit det lugnt och testat piercingarna som kommit hem :) Lägger ut mina senare!

Nu ska jag ta och stänga dörren, sedan renbädda min säng och sen sätta på elementet. Svinkallt i huset ju!! Efter det tänkte jag duscha och sedan invänta min kära älskling som kommer ikväll!♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-11 @ 16:32:14   

Sliiiiten

Hur fan kan man bli sliten av att göra ingenting? jaja, jag kanske måste inse att jag är en udda och omänsklig person snart.

nene, men dagen har gått förjäkla segt. Massa yrsel, svett och tårar. Ja, bokstavligen. Av att göra exakt ingenting. Dock har jag säkert över 30 grader på rummet och ligger med tröja under täcke..

Jaja, nu ska jag gå och lägga mig. Ska försöka vakna så tidigt som möjligt så jag kan fara till jesper så fort jag bara kan!! Och som ni nu förstår så är jag inte hos honom, han va tvungen o fara på akuten o sen så vet ja faktiskt inte vrf jag inte for till honom efter han kommit hem, men de va nog bäst att stanna hemma. Trots allt.





random. u suck bitch.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-10 @ 00:41:16   

En sak jag kom o tänka på...

Medans jag satt och klicka runt på bilddagboken så såg jag en tjej, som hade skärt sig. Och hade gett ut sin blogg, så jag började kika på den och insåg. (jag kanske är sen eller något) Men att av alla tjejer jag sett, som skärt sig. Så 9/10 pers, avgudar dom eller på något sätt gillar, har massvis med saker av Hello Kitty. Och varför? har faktiskt ingen aning.

Men en annan ganska skrämmande sak, är att Hello Kitty är till för småbarn. Hello Kitty riktas mot 6-13 åringar. Och hur upplever dom små att dom stora som använder sig utav hello kitty, skär sig. Jag kan nästan bara tänka mig att dom tar efter.

Och varför, har Hello Kitty blivit så stor inom "emovärlden"? Vill inte låta oförskämd eller något, men hittade inget bättre ord. Jag förstår det bara inte..


Och en annan, rätt otäck sak. Tjejens blogg som jag läste, hon nästan uppmuntrade folk till att skära sig. Jag tog det på det sättet även fast hon hade försvarat sig och sagt; nej jag uppmuntrar inte, men vill att folk ska förstå vad jag menar och få veta hur det är.

Även om det inte är meningen att uppmuntra, så kan det få folk som ligger på gränsen att börja. Det kan få småtjejer eller killar, som inte ens lekt med tanken på att skära sig att göra det. För det låter så bra?

Och det kanske är fel av mig att döma dom personerna som gör sånthär. Ja dom har det svårt, och nej jag tror inte dom vill ha uppmärksamhet. Kanske några fåtal. Men det finns ju för guds skull bättre saker att göra om man mår dåligt. Och jag tar åt mig av detta också, jag har själv varit där. Kanske inte hello kitty men ja.. att göra saker. Men det här är vad jag tycker, även om det inte alltid är lika lätt att tycka så..

okej, känns som att jag spårat lite från ämnet ovanför bilden så lika bra att avsluta.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-01-09 @ 21:42:04   

You're the only one who really know me at all♥



En bild kan säga mer än tusen ord.
En sandstrand och stjärnorna kan vara en likelse med hur mycket man älskar en.
Solen kan jämföras med hur personen lyser upp ens dag.
En ring kan visa andra vilken kärlek man delar.

Men ingenting i hela världen, kan förklara hur jag känner för dig.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-01-09 @ 21:09:41   

96 quite better things

Måste bara få skriva av mig..

Jag blir så jäkla irriterad av människor. Som tror dom kan komma och gå hur dom vill och att vad dom än gör att man fortfarande är vän med dom. Att det är alltid dom som ska stå i centrum och ha det allra bästa. Få allas tröst och få känna sig viktigast.

Att dom kan behandla en hur dom än vill, fråga saker utan att ens bry sig om svaret utan de enda dom är ute efter är att få uppmärksamhet själv. Att man ska trösta, tycka synd, hjälpa, älska, UTAN att få något tillbaka.

Att man ska ge all uppmärksamhet till dom och sen bara bli ignorerad. En fråga jag inte kan få ur huvet är: Hur fan kan man vara så egoistisk? För mig känns det omöjligt.

Man borde fatta själv att det inte är okej att utnyttja folk på dom allra värsta sätten. Leka med flera olika hjärtan, leka med deras kärlek. Få andra att tro något som absolut inte är sant.

Jag hoppas, helt ärligt. Att dom människor som känner igen sig.. Uppfattar sanningen snart och slutar med vad dom håller på med. För vem mår bra av det? Ingen. Inte ens den personen som får all uppmärksamhet, all kärlek.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-01-09 @ 17:11:21   

En dag kvar

En dag kvar av lovet då, fyfan vad jobbigt det känns! och hur kan man sammafatta lovet? haha, jag minns typ inte något av vad jag gjort på lovet förutom den senaste veckan då jag bara varit hemma och gjort ingenting förutom en dag då jag var hos emelie. haha

och en halvläskig sak, har ju varit nere under veckan. Vet faktiskt inte varför? Men jesper har varit borta och det är min gissning nu iaf. Att det är pga saknade som jag gått ner fyra kg. Läskigt, ja!

Kan också berätta att jag hade en sjuk dröm. Drömde att min far och bror mördades framför mina, mammas och chrilles ögon. Och trots det vaknade jag lugn, kan vara för att det var minst tredje gången jag drömde den. Men ändå ^^

jaja, ska se klart filmen nu. XD
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-09 @ 16:19:36   

Sitter i soffan

Sitter i soffan och halvser en film, har ingen aning om vad den heter men den är lite random. ;p

och idag kommer jag nog bara sitta och vänta på att älskling kommer hem vilket han kommer göra vid nio. Kändes aningen suuuurt eftersom jag trodde han skulle komma hem vid 6. Men som jag sagt miljoner gånger förut. Jag har alltid förhöga förväntningar och det är bara jag som blir sviken av deeeeet.

jaja sen ska jag väl fara till honom om nu mamma orkar skjutsa mig och sedan när jag kommer dit ska jag typ sova för han kommer hem senare än vaaa jag trodde.
Kul va? nepp.........................................

whine, jaja ska avsluta och se filmen nu.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-09 @ 15:48:55   

Catfight

 

Jag och emelie har drygat på med våran natthumor ett bra tag nu, hahaha

 

Men kvällen har annars bestått av film, John tucker must die. Blir fan aldrig less på den filmen!

Snart så planerade jag att lägga mig, och läsa bok. Men godnatt iallfall!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-01-09 @ 00:54:11   

;)

WHINE
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-01-08 @ 22:08:16   

Morgonrock..

Om det inte skulle varit för att vi ska äta middag så skulle jag ha gått runt med morgonrock hela kvällen.. man slipper iallafall frysa!

Men som det nu är så känns det, äckligt? att äta middag i morgonrock på en lördag. jaja, slutdiskuterat. Nu går jag och byter om... haha


Imorgon kommer min finaste hem!!! e f t e r l ä n g t a d   s o m    f a n !!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-08 @ 17:42:35   

Ny design

Har länge tänkt på att skaffa en ny design på bloggen, en lite ljusare och "skönare" design. Har suttit och tänkt och försökt och testat olika saker men jag får inte till något bra, har sån jäkulskt dålig fantasi så det finns inte.

Så, jag har ingen aning om hur jag ska göra.

1. Om jag ska fortsätta att ha den här designen?
2. Fortsätta försöka och mixtra och fixa?
3. Be någon göra en åt mig?..

gah så jobbigt, kom med förslag!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-08 @ 17:20:55   

Nu jävlar..

Känner mig på bättre humör idag, är dock fortfarande seg osv. Men nu ska jag hoppa in i duschen, raka benen, ansiktsmask och allt larv som tjejer gör.

Sedan sa jag bäda sängen och dammsuga och seeen höra vad alla gör ikväll. hheheh c u later
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-08 @ 13:55:11   

försöka mig på något vettigare..

Imorgon ska jag verkligen försöka mig på något vettigare, men undra just hur det kommer gå? haha

har iallafall spelat sims hela dagen, d r o g ? - ja. Men som sagt imorgon ska jag göra något annat om jag mår bättre, kanske är det en dusch som saknas? i dont know.
Hur som helst så kommer älsklingen hem på söndag, så jag ska dit då. Vilket är ett måste och sedan börjar skolan på tisdag. Känns inge tagg på det men mina dagar blir då lite mer sociala.. haha!

Nu ska jag stänga av datorn och sedan läsa lite!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-08 @ 00:57:19   

I'm falling

Så äckligt tråkig och slö dag idag. Är allmänt nere, inte fått i mig nå mer idag än igår och är slö och har ont i huvet och ingen lust till något. Har hur många känslor och tankar som helst inuti mig idag, vilket va tvärtom motför igår och
är jävligt äcklig och ofräsh och har smutsigt hår och äckligt ansikte osv...

Stannade hemma ikväll också. Kände inte för att fara ut med tanke på hur jag mår.

jaja, ska sluta whina. Skriver imorgon om jag mår bättre, annars får ni bara chilla tills jag skriver igen.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-07 @ 21:48:00   

Godmorgon på er!

Klev upp lite tidigare idag, eller runt halv ett så iallafall en timme tidigare. Tycker det var aningen konstigt eftersmo jag låg och läste så länge vi båda andas, twilight bok alltså. Har bara läst den på engelska så tänkte att jag kan lika gärna läsa om den fast på svenska. Men det är fan otroligt hur mycket man förstått på engelska!! Iallafall, låg och läste till fyra och sedan somna jag.

Därför tycker jag det är konstigt att jag vaknade tidigare idag. haha
Hur som helst, nu ska jag spela the sims! heheheh
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-07 @ 13:11:15   

NU > säng..

Har suttit i soffan exakt hela kvällen framför film och dator så kan lova att min rumpa är lagomt less nu. Gör ont som fan XD

Så jag ska gå och lägga mig nu. Imorgon blir det sovmorgon♥ och sedan kommer jag nog blogga lite, spela lite sims och sedan duscha, äta middag och sedan dra till vby. Får verkligen hoppas att vi för en gångs skull hittar på något. Men det brukar alltid låta så men det slutar ändå att vi sitter och chillar och snackar hos natalie. hahaha våra liv alltså ;)

nu ska jag ta och borsta tänderna och sånt och sen lägga mig.

Godnatt! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-07 @ 00:56:09   

Upp!



Hur jäkla bra är inte denhär filmen? heeelt awesome rolig. Måste va den bästa animerade filmen på länge!! hahaha love it!!!!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2011-01-06 @ 23:50:25   

Skänk pengar till mig!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | I want | 2011-01-06 @ 23:28:24   

Top Model vs Family Guy

hahahahahaahahhaahahha

Top Model :



Family Guy:

 

ahahhahaahha jag dör !

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2011-01-06 @ 21:15:19   

Dryg ;)

Ditt utseende:
Hårfärg? - Svart
Längd? - 166
Skostorlek? - 37
Ålder? - 15


Kärlek
Har du kille just nu?- Ja :)
Gillar du någon?- Älskar
Vem?- Jesper
Tillåter du din kille röra vid dig?- ja
Överallt? - haha ja
Har du haft sex? ja
Hur många har du haft sex med? en.



Smak & stil:
Vad har du på dig? -  Mjukiströja och byxor, t-shirt, underkläder och sockar.
Hur ser dina trosor ut? - blå
Har du någon BH? - ja
Hur ser den ut just nu? - svart och vit rutig
Har du bytt stil någon gång? - Japp
Vem är din förebild? -


Bad days:
Har du varit full? - jo
Har du någonsin druckit? - yess
Har du haft sex på fyllan? - nej
Har du rökt?- jo
Har du snusat? - nej
Har du gjort något olagligt? - Ja
Har du slagit någon ner till marken? nee



Yes/No:
Är du allergisk mot något? - jo
Tror du på gud? - nej
Har du en bästis? - nej , eller jesper är min bästa vän och pojkvän.
Är du vegitarian? - nej
Är du olydig? - nej
Har du vart med om ett stort gräl? - ja



Antingen elr:
mjölk / saft? - saft
ibumetin / alvedon? - alvedon
katt / hund?: katt
cykla / gå? - gå
öl / vin? -öl
TokioHotel / Takida? - takida
Tjock / Smal? - smal
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2011-01-06 @ 19:11:45   

Sitter och äter....

Sitter och äter lunch nu, klockan 16.14.
Känner mig inte aningen frisk och det kan ju stämma eftersom jag och emelie hade lite kläder på oss igår ;) Men det är sådant man får ta, vi hade ju kul iallalfall!

Har ont i huvet och kan knappt äta utan att må dåligt. Trodde också att jag hade feber men tempern stod på 35,7 så feber har jag iallfall inte.

Vaknade vid halv två och har spelat sims sen dess (nörd, i know :D) Är ju också ensam idag och det känns allmänt random, mina känslor är tomma och huset är tomt. Jag lever idag utan att varken tänka eller känna något. Faktiskt rätt läskigt!

Saknar min älskling!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-06 @ 16:18:42   

OK

Mitt internet laggade nyss så nu måste jag skriva om mitt inlägg.. hehe

Iallafall så installerade jag The Sims och sedan spela jag i kanske, 40 minuter? Kändes som tio. men sen började de brännas mot benen.. Har alltså datorn i knät och över täcket. hehe så då stängde jag av och på typ 5 min var det "normalvarmt" LOL.

Nu tänkte jag iallafall lägga in några bilder utav många.

har egentligen massor mer med bilder men det kommer väl upp eftersom kanske ? ;P

UPDATE: skulle publiceras inatt men internet dampa.

 

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - "modell" | 2011-01-06 @ 16:14:03   

Foto, kladdkaka & film.

Haft en awesome dag hos emelie. Fotade i kanske 2-3 timmar? Har alltså nästan 500 bilder på datorn nu!
hahahaha men det kanske är 200 jag kan lägga ut? Resten är flummbilder, trosbilder (visar trosorna xD) konstiga ögonfransar och finnar. Dom sista två på mig.. hahahaha

Lägger iallafall ut bilder senare! Nu ska jag installera The Sims som jag fick låna av Emelie!!! hur kul? Jo, sjukt kul :D

Visst, jag är väl efter men har typ spelat sims 5 ggr med kompisar ! ^^

see you soon!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-05 @ 22:51:25   

Dax att vända tillbaka dygnet?

Det är fan inte bra att sitta uppe klockan två och vara pigg? Om en vecka är det skola och hur fan kommer jag palla att kliva upp tidigt då?

Lov är till för att vila upp sig, men jag tror nästan att jag kommer vara ännu tröttare nu. Skönt att det är sista terminen av grundskolan iallafall, många lektioner kommer gå bort, mer roligheter dock mer stress och press inför nationella och gymnasiet.

Känns också jävla skönt att vi nu går mot en ljusare tid, nu är alla mörka dagar borta och mer sol kommer fram och smälter snön som bara är ivägen!! Vill ha sommar!!!!

hahaha.. jaja, vet inte vad jag ville komma fram med i detta inlägg men jag hoppas alla sover gott och hoppas att jag kommer kunna somna snart!

godernatt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-05 @ 01:59:51   

Ne fan....

Nu vart jag skitdepp.. hade räknat med att älsklingen skulle komma hem på torsdag eller fredag. För han sa att han hade uppkörning på torsdag.. men han har den på söndan ist..

fatta hur mycket jag kommer sakna honom... och saknar honom redan! + att skolan börjar på tisdag. FUCK

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-04 @ 21:33:39   

Vart ingen film!

Istället så bakade jag pajen, som jag nu har i ugnen. Eller ne skoja, mor tog ut den nu.
Tror faktiskt den blir jätteäcklig..haha

nu ska jag iallafall vispa grädde, återkommer sedan!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-04 @ 20:43:22   

Tomorrowwwwww

Imorgon är det planerat att fara till Emelie! Där blir det att åka skrana och fota!
Känns skitkul! Vi ska även ta och locka dit Alice, så får se om hon kommer.

Hoppas det blir en awesome dag, förutom att jag måste stiga upp typ klockan 10. Hahah!

Förövrigt då? Jo.. har en ny förstärkare på rummet och gissa om det är skillnad? Något sjukt mycket skillnad och så mycket bättre!

Och har nog glömt att berätta att jag vann budet på tradera på piercingar, så 6 st piercingar är påväg hem till mig! (eller till Chrille) Dock så är 3 st Natalies och det är storlek mellan 12-14 mm.. Jag har 8 och kan ha 10mm.
Men får hoppas att någon passar?

Annars drömde jag inatt att jag skulle fara till Offer och kapa av dem någon millimeter. Jag vet att det går med läkespiercingen så kanske också med vanliga? Ska höra iallafall! :) Men det känns iallafall awesome! 16 kr styck vart det och hur najs är inte det ? Plus att det är kirurgiskt stål och är precis samma som jag redan har en piercing i från en sida som offer rekomenderade.

Visar dom när jag får dom, mina iallafall :D

Nu ska kila iväg och se en film och sen ska jag göra paj ! :)



hahah random
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-04 @ 19:20:37   

Slö dag,

känner att detta kommer te å bli en slö dag. Kommer nog inte få något bra gjort. Eller skulle faktiskt baka en fransk äppelkaka eftersom vi inte kommer anväda upp våra två smördegar vi har i kylskåpet.
men nu ska jag ta och byta kläder och sedan sätta på mig löshåret.

Lääängtar till torsdag då simon, pappa och ida far till torsby eller något sånt och mamma jobbar. Skööönt att vara ensam!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-04 @ 14:40:25   

Sverige förlorade!

Fastnade framför TVn med min familj och såg hockey.. Ryssland mot sverige. Såg dock bara sista perioden + förlängningen + straffarna.

Måste säga att det var den roligaste matchen jag någonsin sett, och nervösaste!!
För det första så var kommendatorna (killarna som snackar) huuur roliga som helst, eller så var jag bara riktigt trött. Sedan så var det 2-1 till ryssland, om ja int minns fel. Sen fick sverige in 2 mål men när det bara var va 2 min kanske, så fick ryssland in ett mål. Det vart inga mål i förlängningen seeen så missa sverige alla mål så vi losa. Surt de!

jaja, det sög! Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och läsa en random och dålig bok.

God natt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-04 @ 00:38:56   

Nu ger jag upp..

Efter att ha suttit över en timme med att leta piano akord till låten, utan resultat så ger jag upp. Men hu svårt kan det vara egentligen? jaja, får fixa det i skolan senare istället.

har också hunnit läsa igenom träna en kvart om dagen med pablo roberto eller något sådant, tänkte nämligen att jag skulle börja småträna.. Lite varje dag + att jag, emelie och natalie ska börja dans till våren. Aw3some!

Men vi får se hur det går med den dära träningen varje dag.. hehe. Vill också börja äta nyttigare men det vet jag kommer gå åt helvete. Hahah!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-03 @ 22:22:59   

Juice och muffins!

Har nu bakat muffins och måste få säga, att FYFAN va goda!!
Det är inte en enda gång jag misslyckats med dom, världens bästa recept???
Måste lägga in de i min bortglömda blogg. haha....

Men nu ska jag gå på toa och sedan duscha! Bayy!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-03 @ 19:50:14   

Vad händer ikväll?

-Ja, det vet jag faktiskt inte..

Ska höra med pappa om han kan sätta upp en spegel på väggen vid mitt skrivbord och sedan hade jag tänkt att baka muffins! Ska bara vänta på att simon, ida och chrille far och åker skidor. ^^

Sedan tänkte jag sätta upp lite mål för året, typ som att ta medicinen varje dag och fixa och dona med nödvändiga saker.

Tänkte också börja spela på dancing in the moonlight, som jag och emelie ska spela upp för musikläraren. Och sedan dagens måste är att duscha, känner mig så jävla ofräsh och har mått småilla hela helgen och speciellt idag.

Skriver senare!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-03 @ 18:26:04   

2010!!

Drar en sammanfattning av 2010!

Januari:
- firade nyår med älsklingen
- hade heeeelt random drömmar
- en massa bråk med gammla vänner.


Februari:
- Min värsta mardöm EVER!!! läs här!
- min video till jesper på alla hjärtansdag
- fick veta om flytten till hammar, och var 100% emot det.
- lekte massor med att redigera bilder

 

Mars:

- var ute och gick mysiga vinterdagar och kvällar med jesper.

- färgade håret blont, (blev typ orange)

- beställde hem 100 gratis bilder

April:

- ***** hände, sista gången.

- bloggpaus.

 

Maj:

-Bloggpaus

 

Juni:

- avslutning och chrille tog studenten.

- Grillade på sandvika

- fiskade rätt mycket

- 1,5 år med jesper

 

juli:

- Lite strul med kärleken

-Åsele!

-Piteå med alice, emelie och gabriel

 

Augusti:

- fortfarande piteå.

-Tavelsjö med brudsen

- skolan började

skräckön, som vi också kallade det... ;)

September:

- Klippte mig, kort !!

- skapade min andra blogg, läs>

- skolfoto

- färgade håret svart

 

Oktober:

- Piercade naveln

- Fyllde 15 & fick min älskade dator

 

November:

- tjejmiddag + party för att fira mig och emelie

- Såg filmen, walk the line. top 5!!

- Försökte baka munkar

- tjejmidda x2

- sydde klart min klänning på slöjden

 

December:

-Pappa 50 år

- Lucia cup, utklädda till smurfar!

- bytte piercing

- förlovade mig!!!!♥

- badade badtunna på avslutningsdagen med some bruds.

- julafton

- hårförlängning!

- nyår! med jesper, tommie, david, joel, emelie,moa & natalie.

 

 

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2010 | 2011-01-03 @ 17:45:28   

hemma!

Nu har älsklingen farit iväg till skellefteå. *sad face* Men han kommer hem till helgen, så så jäkla länge är det ju faktiskt inte. ^^

Han for vid elva men jag sov kvar till tolv då pappa kom och hämtade mig, sen dess har jag bara suttit vid datorn och kolla hotmail, bloggar och det vanliga ^^

NU ska jag ta och städa, behövs!! sedan får jag se vad jag hittar på.

Byeee

F L U M M ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-03 @ 13:46:04   

Bad update!

Dålig uppdatering, i know! men är hos älsklingen o vill vara med honom så mycket som möjligt för imorgon far han iväg till skeå i några dagar, that sucks!

men ja, vi får som sagt höras senare!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-02 @ 19:12:52   

Sitter hos min finaste!

Allmänt random kväll ikväll... natalie och emelie + tompa och joel kom o hämta mig, for sedan o hämta upp smirr o sen så drog vi till natalie  medans killarna for iväg.

Där satt vi mest o åt chips, och efter ett tag så skulle vi bestämt ut eftersom vi skulle hitta på något kul. Men vi hamnade i en busskur, haha. sen efter typ 40 min gick vi in, (hih de rimma)

oooo sen satt emelie o smirr o dryga åt alltihop (och vad kan de bero på...? ha ha ha XD)
sen satt vi ba o snacka, fick skjuts av emelies moder till jesper så nu sitter jag här och han pratar  i telefon.

menmen, nu ska jag gå o kyssa honom...

sov gott :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-02 @ 01:57:23   

Snart drar ja till vby...

men tänkte först lägga in 2 bilder!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - kärlek | 2011-01-01 @ 19:26:52   

Gott nytt år folket !! :D

När 2010 över, känns aningen skönt men har massa förväntningar av dethär året! Och jag som alltid, hoppas för mycket blir oftast bara ledsen när allting skiter sig.

Men!! Iår planeras det att... :

-förhoppningsvis vara ensam i en vecka, (dock under skolvecka men ändå) eftersom simon ska på VM i estland och då ska pappa med och kanske mamma!!

- utomlands med älsklingen + morsor

- Göteborg med klassen och kanske 9a ?

- gå ut nian!!!

- börja gymnasium, hoppas på spa&stylist på draggen! :)

och sen är det väl inte så mycket mer jag har planerat, men det är ju iallafall litegrann att se fram emot :D

Men kanske ska ta och berätta om gårdagen? Ja,for till älsklingen vid fyra och åt mat och efterrätt och sedan for vi till tommie. Dääär så spela dom först lite CS och sen när brudarna + joel kom så börja dom göra en bomb, som förövrigt vart hur grym som helst. sedan for vi hem innan tolv och sen sov ja som en sten vid två ^^

de är väl allt? :D nu ska jag gå på toa och sedan byta om, sminka mig, äta och sen fara till natalie :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Övrigt 2011 | 2011-01-01 @ 18:03:18