Kan ju bara upplysa om....:

Kan ju bara upplysa er om att fyfan va varmt det är i detta rum!!!!!!!!! Jag tror jag dör....

Ska ta och tvätta av mig sminket och borsta tänderna och sedan ska jag försöka sova.. I denna värme.. usch och fyfan!!!!!!!

Godnatt med er!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-31 @ 00:20:27   

I wish, i wish, i wish..




Detta har jag alltså spenderat kvällen med... Att jämföra Ebay mot tradera.. och ja.. gissa vad som vann? Ebay..
Nästan tre gånger så mkt för ungefär halva priset.. Så nu vart jag riktigt riktigt sugen på att beställa... Dock kan det bli lite körigt med många beställningar från olika håll.. Men tror jag ska höra med chrille imorgon.. vart fan riktigt sugen på att beställa detta nu...

Kan säga att antingen så är det bortkastade pengar, eller så är det så jävla värt så jag vet inte! Och ni kan ju se att det är mest naglar som jag planerar.. Lim, verktyg, glitter, paljetter osvosv.. så underbart kul att bara sitta och pilla på nya naglar och nya designer...
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | I want | 2011-07-30 @ 23:01:15   

webcamtråk...

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-07-30 @ 22:24:00   

Tråkig lördagkväll.



Ring mig lr skriv om ni vill hitta på något!!!!!!!! och gärna inte tusen mil från där jag bor eftersom jag alltid måste köra samma jävla sträcka. och det kostar tid och pengar och blir less. hahahaha dötaggad tjej?
JAJA HÖR AV ER!!!!!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-07-30 @ 21:15:25   

Mitt hjärta slår för dig och ingen annan


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - kärlek | 2011-07-30 @ 21:02:40   

Vindeln!

Det var ju som sagt tänkt att jag och älsklingen skulle fota igår, men jag kände inte för det (hade världens fettigaste och äckligaste hår) så istället åt vi våfflor och for sedan mot vindeln, stannade av och pratade lite med fredrik och for sedan vidare! For till kvarn och var där med elina, åt lite glass och sådant! :) Vid fyra så börja vi dra oss in mot vindelncentrum ( haha ) och skulle köpa lite godis, ta ut pengar, och elina skulle köpa en pizza.. haha, sedan skulle vi bara skjutsa hem elina innan vi skulle hem, dock så höll elina i pizzakartongen i handen när jesper körde.. Och gissa vad som hände? HAHAHAHHA jo pizzan föll ut på asfalten... HAHAHAHA höll seriöst på att garva ihjäl mig ! XD ahhahahah, sen skjutsade vi tillbaka henne och for sedan hem!

Väl hemma så började vi med maten, toast! Godast ever (A) Blev dock fortfarande förlite sås men.. hahahaha jaja, det blev bra iallafall. Satt sedan och åt godis för fulla muggar och såg lite TV osv. Sedan vid nio så for vi ut och skulle fota litegrann så lite bilder blev det och när vi skulle hem så ringde fredrik och så träffade vi han och simon en stund innan vi for in för att kolla på instängd 2.. och sen vet ni ju vad som hände.. ;);) hahaha

chill dag! :)



hahhahhaha.... ja.. allt från bilder till att flasha boobsen till att moona osvosv... Men kul hade vi ;)

Btw,
har låst upp min privata blogg nu så...
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-30 @ 15:43:22   

Never gonna drink coffee

Sitter nu hemma med mitt älskade cappuccino med daim och njuter, dessutom äre gött med värme för min hals! Och har också kommit fram till en sak. Jag tror jag aldrig kommer börja dricka kaffe.. Och te kommer jag aldrig börja dricka xD haha

Sött skare va! Måste dock ta tag i städningen nu, ser förjävligt ut på mitt rum.. = en handduk, obäddad säng, två väskor på golvet och lite tvättat ihopvikt tvätt på skrivbordet. hahahah..... förjävligt var det alltså!

Men först ska jag ta itu med lite bilder och förståss uppdatera lite om gårdagen som inte alls blev som det var tänkt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-30 @ 15:16:52   

Snart på hemrull...

Har nästan just precis vaknat och ska nu ba plocka ihop och sedan fara hem, jesper for imorse vid typ nio.. hehe
har fortfarande ont i halsen, efter en vecka :( och har dessutom haft ont i magen hela gårkvällen (eller från de som hände xD) och nu idag.. jajje..
Ska börja plocka ihop lite nu o sen far jag väl... skriver när jag är hemma!
Turklandpic!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-30 @ 14:19:41   

Instängd 2

OK. aldrig igen... fick typ hjärtkramp och dog i fem sek. Venne om det var pga filmen eftersom jag sett den en gång förut.. men sen fick jag iallafall ont i lederna, börja frysa, fick ont i huve och mår nu illa. gött.
tror jag går och lägger mig nu...
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-30 @ 00:16:16   

Snabbuppdate!

Ska bara snabbskriva några rader för att ni inte ska tro att jag dött eller något. hehe! Har varit i vindeln i princip hela dagen, allmänt chill!
men nu ska jag se so you think you can dance och sedan under tiden någon gång, kommer älskling med pucko till mig... hih gott♥
see u!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-29 @ 19:46:41   

I wanna be a rock star





Lite flumm med annapanna♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-07-28 @ 21:21:00   

Nån gång, i mitt senare liv....

Någon gång i mitt senare liv.. (antagligen när jag fyller arton, om inte älsklingen kan beställa hem åt mig när han fylle arton vilket blir till våren)
Hur som helst.. så ska jag beställa.. från tradera!!:



Jag kommer som sagt gå spa och stylist, och drömmer redan om dessa två ögonskuggspaletterna och lär nog drömma mer ju mer jag lär mig, så alltså. 

Ögon: En palett med glimmriga färger, (120 olika) och en palett med varma färger (120st), sedan vill jag beställa hem lite glitter och sådant, dock visas inte det på bilder.
Och sedan tänkte jag ta o köpa hem massor med lösögonfransar och tänkte att 20 par borde räcka ett tag.

Naglar: sån pillertjoppa som jag är så älskar jag att pilla och konstruera med naglar osv, dock så suger jag! ( :( ) Men vill så himla gärna lära mig, så varför inte beställa hem ett gäng lösnaglar (100 par) och sedan lite glitter och dekorer och börja designa? Hur kul som helst ju!!

Dock lär nog jag beställa det här när jag flyttat hem ifrån. (om jag fortfarande vill ha det) För mamma lär ju först och främst bli galen på mig, och ja.. de är nog därför jag tänker vänta med det.. + att jag kan inte be mamma beställa hem eftersom hon inte har ett traderakonto så därför väntar jag tills jag blir 18 och kan beställa själv osv!

Och varför tradera? haha jo.. varför betala 80 kr för 24 st lösnaglar när man kan köpa 100 st lösnaglar för samma pris? Helt ärligt tror jag båda är lika bra/dåliga. Vad är mest värt? Och ja.. mer för pengarna!  Jag köpte mitt löshår på tradera för 400 kr (ink.frakt) ist för 700-1000 kr då det ändå håller i princip lika länge..?


jiiissus vilket långt inlägg men aja, underhållning.. på dina villkor ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | I want | 2011-07-28 @ 20:45:05   

I just died in youre arms tonight

Nu blir det lite käk (tacos!!) och sedan drar jag till spöland, har packat en väska, en påse + kameraväskan och stativet på det.. Vad ska jag nu hitta på....?

Ha en bra kväll, får se om jag uppdaterar mer. Har dock ett tidinställt inlägg som kommer upp vid nio bara för att få lite mer aktiv blogg. :) Tjaoooo!

 

Kör på flätor och mysdress ikväll! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-28 @ 17:50:57   

Pärlan min!

Känner mig faktiskt lite småduktig! Som sagt så gick jag ut, men gick lika fort in igen. (hehe) gjorde dock lite milkshake och gick åter ut igen! Sedan kom jag på, fan jag måste ju tvätta moppen!

Så nu är backspegeln fixad som for åt helvete när jag ramla, och sedan har jag tvättat den och fick en fulltank av pappsen! Känns lagomt skönt men nu är det dock bara rummet kvar som borde städas.. Men är inte alls lika sugen.. kan man inte ta bort taket på huset? Vill vara ute i solen!

Ikväll åker kameran med till Jesper! Får bara hoppas att det blir repris från inatt.. LoveLoveLove! Kanske ska ta med stativet och hitta något fint ställe att fota? Ska nog ringa Jesper och höra lite så han också är med på det...!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-28 @ 16:15:44   

I ain't gonna cry, baby

Tjenare! Är nu hemma i Selet och chillar lite framför datorn och börjar just ifrågasätta mig själv med om att: VAFAN JAG GÖR INNE NÄR DET ÄR VÄRLDENS FINASTE VÄDER????

Jag måste vara knäpp. Första delen av sommaren var jag ute varenda liten sekund som solen lyste, dock så hade jag alltid ont i huvudet och var allmänt sur och lökig och var tvungen att dricka osv.. Men nu!! Jag är aldrig ute längre! Eller jo... drar ut ibland på kvällen.. då det är svalt och skönt.. Men fan, det måste vi ändra på ! Ska njuta av solen så länge den är här.. För jag vet att jag kommer ångra mig när jag måste gå med tjocksockar, långkisar, mössa, vantar, halsduk och ändå kommer frysa... hata vintern... Ne men nu alltså, nu ska jag byta om till shorts och något linne och sedan gå ut i solen! Ska fan inte vara inne nu..

Skriver senare!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-28 @ 14:38:09   

I spöland!

Tog moppen till spöland tidigare ikväll och chillar nu framför lite TV. Skönt med en mysig hemmakväll med den jag älskar mest♥ Imorgon blir det att fara hem men sedan fara tillbaka hit, (far hem för att jag har absolut ingenting att göra här imorgon, och älskling är borta hela dagen)
Ville bara skriva det! Ha en bra kväll!
gammbild på snyggingen min!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-27 @ 22:40:41   

Nails

Fick lust att måla fransk manikyr, dock med lite shimrigare färg men det ser ärligt fan bara kladdigt och äckligt ut. Men ja... Jag kan visa webcam bild. Så det inte syns så mkt.. hahahaha




Mina naturliga naglar, långa va??? :D
Några iaf...


Hur som helst, så börjar jag med att tvätta bort mitt gamla nagellack. Fila till dom, smörja in nagelbanden i en fet kräm som för mig är helosan, sedan tar jag bort det fettiga från naglarna och börjar med ett stärkande och genomskinligt nagellack.



Sedan tar jag och klipper i ett papper, en båge som jag sedan använder för att försöka få en jämn böj på nageln. och sedan målar jag då på med nagellacket.



Ni ser ju lite av resultatet på tummen och lillnageln men mer vill jag inte visa med kameran, vart så enormt kladdigt!!



Såhär blev iallafall resultet, pimpade med en silvrig blomma :)
Btw ser ni min blåsa? hahaha på lillfringret.

Men nu ska jag kila ner till älven för lite käk.
Det blir grillade kycklingben och potatissallad!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-27 @ 16:53:36   

Spargris (nr2)

hahaha, ja jävlar ja.. i min lilla spargris hittade jag 120 kr! ;) Gött de... Känner mig duktig.. hahah!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-07-27 @ 15:59:55   

Spargris!

hahaha.. för er som undrar så är mitt sommarlov typ slut nu.. Börjar redan tänka på skolan osvosv. Och när väl skolan drar igång så ska jag börja spara pengar. För hur bra känns det inte att veta att man alltid har sparat pengar ifall det är någon jacka som är dyrare eller ifall man ska göra något roligt, klippa sig, pierca sig osvosv.

Så jag börjar idag med att lägga bort 700. Får hoppas att jag kan låta bli min spargris (som för tillfället bara är en bok jag gömmer pengar i) och så till hösten kommer jag få hela mitt studiebidrag men då har jag bett mina föräldrar att spara undan 250 kr i månaden. För jag kommer ändå bara handla upp allting på godis osv, så det känns inte värt.

& dessutom så ska jag börja antecka i en bok (igen) vad jag handlat. hahahah ska de börjas så ska de börjas tidigt med sin ekonomi så jag lär mig innan jag far ut på egna ben och inte gör bort mig! + att jag gillar att ha ordning och reda.. som sagt.. pedantisk...


@google
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-07-27 @ 15:55:00   

Shopping!



Vart lite smått och gott, lite bomullsrondeller, läppsyl, stor hårklämma, 2 nagellack, svart och vit, ögonbrynspenna och ett gulligt nattlinne+trosa. Sedan jag köpte min senaste nattlinne så är jag helt förälskad i sådant och vill bara ha mer och mer.. Dock tänker jag nog ha den här hos jesper så jag har någonting att sova i där också!

Vart dock ingenting till vintern men vafan, hahahaha... Jag väntar nog med att sommarlovet ska ta slut först!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2011-07-27 @ 15:36:00   

Hemma från stan...

Sitter nu med en mätt och glad mage! Åt inte så mycket till frukost så när jag kom hem så gjorde jag iordning en färsk ostfralla med lite skinka, tomat, gurka och tillsist potatissallad och lite daimcappuccino. Mums! Så nu är jag lagomt mätt och belåten, ska alldeles strax visa mina inköp. Måste dock bara fota det före. hehe

Så länge kan ni få titta på några asfula bilder från våran bil där vi pussas och fular oss. Dessutom ser mitt näshål ut att vara 5 kvadratmeter stort på andra bilden. hahahha






Hur gott? I'm in love....!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-27 @ 15:26:53   

Shopping



Alltså från returcentrum...
Skjorta 30 kr
Byxor 40 kr
Kuvertväska som jag ska använda som nescessär 10 kr
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2011-07-27 @ 14:24:00   

Stan idag!

Det blir att fara till stan idag, ska bara försöka få tag i jesper vilket inte är så lätt eftersom han har mobilen av.. Smart kille. Och ingen hemtelefon har dom heller.

Nu ska jag kliva upp och börja göra iordning mig. Kommer nog tidinställa ett inlägg med lite shopping, haha under den tid jag är i stan! Hoppas det blir bra ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-27 @ 09:28:02   

Småkrafs och tjavs.

Har suttit och pillat ännu lite mer med bloggen, syns dock inte så mycket! Ska försöka få in lite mer imorgon! I övrigt så är jag trött och hungrig, men man ska aldrig äta just innan man ska sova för då kan man inte somna för att kroppen jobbar för mycket. FAKTA. haha vet inte vars jag har hört det ifrån men ja, det låter ju logiskt iallafall.

Imorgon eller eventuellt torsdag så blir det att följa med pappa in till stan,(maxi) så jag ska passa på att gå på strömpilen och se om jag hittar något fint! Känns lagomt gött att jag dessutom får min månadspeng snart också + har kvar en del av lönen.

Nu ska jag stänga fönstret, redan för mycket mygg här inne och sedan ska jag nog avsluta denna dag med ett godnatt och en gäspning.

Så, godnatt. (lol jag gäspade just sekunden när jag skrivit klart godnatt)(lol nr2, jag gäspar när jag skriver godnatt)

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-27 @ 00:18:38   

Visste du att.....:

• Jag slapp göra muntliga nationella i Engelska

• Min favoritkille (jesper) betalade hälften av kostnaden till mina skor + ring♥♥

• Jag är pedantiskt

• Jag kollar/läser min egen blogg minst 3 ggr/dag för att se att allt är okej, att den är någolunda intressant och att det inte är förlite med bilder.

• Jag läser massor med bloggar, kenzas, fokis, dessies, michah, paow, kissies, hugorosas, isabelles + ca 15 andra bloggar(kompisbloggar) jag följer via bloglovin då inläggen kommer upp av sig självt.

• Jag har bilddagboken.

• Jag älskar skor, dock nästan bara för att jag aldrig hittar kläder jag vill ha och alltid hittar skor jag vill ha.

• Jag lägger hellre pengarna på två omgångar med en godispåse för 50 kr än för en tröja för 99. Hur sjukt?? Dock så vet jag att om jag köper tröjan så kommer jag ändå köpa godiset....

•  Jag har gått upp 5 kg under sommarlovet och väger nu 55.

• Jag överdoserar alltid med vaniljsocker i allt som går att ha det i, chokladbollar, grädde bla.

• Jag älskar min säng

• Jag är en ofräsch person om man känner mig tillräckligt väl.

• Har ruskigt höga förväntningar av mitt liv.

• Jag blir irriterad på folk som ska försvara rasismen till 1000% och inte alls kan lyssna på vad folk har för åsikter och bara säger att allting är fel. Alla är lika värda? Folks åsikter lika mycket som mörkhyade och till en annan religion.

• Har aldrig vetat hur det känts att vara törstig tills en kväll då jag drack lagomt med alkohol(true) och vaknade dagen efter.

• Jag drömmer mardrömmar när jag sover ensam

• Jag fick 4 MVG, 10 VG och 3 G i grundskolan.

• Jag är rädd för att börja gymnasiet med folk jag inte känner.

• Jag tycker att det är mer värt att handla på rea eller på second hand för att det är billigare priser, man får mer + att alla kutar inte omkring med samma kläder.

• Jag är ofta avundsjuk på andra tjejers utseende och får fnatt för jag vet inte vad jag ska göra för att bli snygg.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Listor | 2011-07-26 @ 23:42:17   

Got to have before the winter..

Sure, det är bara juli än.. dock den 26:e.. MEN om en månad har skolan börjat. Då skolan börjat är det bara några dagar till innan det blir september. När det blir september blir det kallt och löven faller.. Sedan blir det oktober .. och det blir ännu kallare så ja.. Jag börjar ladda upp vinterförrådet redan nu. Eftersom jag redan sitter och fryser när jag kör moppe! osvosv.... men men. Wishlist!




1. En stor/större väska än vad jag redan har som rymmer idrottskläder och lite mer packning + läxböcker osv.
2. Lite snyggare och varma vinterskor.
3. Halsduk.. Dock är det så svårt att hitta någon stor och mysig eftersom jag är allergisk mot allting som är stickat..
4. Några fulsnygga kängor som är varma och ett + är med nitar på!
5. Några snygga vantar.. jag har fortfarande barnvantar på mig om vintern. hahahaha..
6. Snygg mössa som jag inte tappar bort...

Och bilderna är förövrigt ganska random. Inget av det där är något jag speciellt vill ha. Eller kängorna skulle jag nog inte tacka nej till. Dom var ganska fräna. Men ja, roligare med bilder ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | I want | 2011-07-26 @ 21:36:06   

Blåbärsplockning!

Har kommit hem från blåbärsplockningen nu som var en jävla mardröm. Flugor överallt, precis som om du bor i ett getingbo. Så mycket surrade det!!! Men fick iallafall ihop ca 10 liter blåbär så det fick vi nöja oss med för kvällen. Och lite timing att igår vid middagsbordet satt vi och pratade om ormar och jag sa att jag typ aldrig sett en orm. Jaha, så traskar man på idag och få se en svart liten men fet orm. Det var sådär småmysigt. Och inte nog med det! Jag fick tre blåsor under plockningen också! Men det var skönt att vara ute och röra sig, fick gå i en uppförsbacke ca 20 min så lite träning blev det. HAHA och fick nån jävla flashback men kan också tala om att jag helt plötsligt började blöda näsblod. hahaha... jaja. Nu är jag hemma. Och har tagit mig en kall (!!!) och uppfriskande dusch, tagit fram några kakor och gjort en smoothie så nu ligger jag och avnjuter detta. Chill! ;) Känner mig typ som en kung. hahaha

Och btw, är getingar döva? Tycker dom borde bli jävligt less på att typ 1000 getingar surrar.. o.O




Kan bara läska er med att säga att det är vaniljyoghurt, hallon och jordgubbar i denna.. mmmmuums!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-26 @ 20:29:50   

Far och plockar blåbär!



arkivbild
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-07-26 @ 17:54:32   

Min älskade♥

Min älskade har nu farit hem så nu sitter jag och funderar på vad som händer ikväll. Hatar sånahär kvällar då man inte vet vad man ska göra och ja.. ni fattar?  Antagligen lär det sluta med att jag drygar framför datorn och väntar på att någonting ska hända.

Gårdagen var småchill, såg klart stylisterna och sedan for jesper ut och fiskade med pappa så jag och brorsan satte oss framför en skräckfilm medans mamma för en gångs skull bakade. hah! Efter det blev det bara lite småfika och sedan sängen-.-

Idag har vi spelat lite kubb och fulat oss lagomt framför kameran. hahah.. jaja!

 

-

Besviken

Förbryllad

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-26 @ 16:31:07   

Stylisterna

Älskling ligger och sussar så sött bredvid mig och jag ser stylisterna.



Har fortfarande ingen inspiration och har fortfarande ont i halsen. vi hörs senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2011-07-25 @ 17:14:58   

bloggpaus för dagen

Känner noll inspiration till dagens bloggning så funderar på att ta en bloggpaus för en dag. Får se om jag kan hålla mig från att skriva, haha men under dagen kommer iallafall jesper komma hit och jag kommer som vanligt inte ha något att göra tills dess.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-07-25 @ 12:57:53   

100:de milen!

god kväll! Vart en skön kväll hos moa med några av mina fiina flickor! Girltalk och tårta, bättre kan det väl inte bli? :)
Kom nyss hem och ville bara säga att jag nu kört 100 mil med min moped, om den nu går rätt osv.. ahaha kung de! Har en rejäl huvudvärk så ska försöka sova lite alldeles strax. Hoppas ni har haft en lika bra söndag som jag!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-07-25 @ 02:30:50   

Ibland kan faktiskt söndagar vara bra...

jajävlar, som min rubrik lyder.. söndagar kan faktiskt vara riktigt bra! (svenska fel? o.O) Aja, hur som helst!

Har tagit mig en varm och avkopplande dusch, men bodyscrub, facepeeling, rakning (med världens bästa rakhyvlar så är nu lenare än ett babyass), har sedan smörjt in mig rejält, målat tå och fingernaglar och klätt mig och sminkat mig osvosv och är nu klar för en omgång i vännäsby! Eller för övrigt käka tårta hos moaham och även träffa emka som jag inte träffat på år och månader! Känns awesome!!!

Har lekt lite granna med kameran så det kommer upp några fett stiliga bilder också på utseendet och kläder och smycken och sånt (A) hehe så ja. VSG.


 

 



Skorna kommer jag dock inte använda, köra moppe + regn och gegga så njaaa.. men dom är snygga ;););)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-24 @ 19:02:26   

Glassbilen

Alltså, så jävla besviken man får bli.. Höjdpunkten med sommarlovet är ju typ glassbilen (HAHA typ) ne, men det är iallafall en tradition varje sommar att köpa glass av dom osvosv. Och nu, för det första så åker den aldrig ner på våra (iaf min) gård. Och det har dom ALLTID gjort förut. Och sedan glassen.. Så jävla besviken! Mina favoritglassar smakar helt ärligt talat SKIT!

Så jävla besviken man får bli.. nu bojkottar jag fan glassbilen!!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-24 @ 13:44:54   

I would never leave when you need me most

Hemma från Spöland nu. Gårkvällen var skitmysig, såg perfect stranger och åt lite glass och chokladbollar, pratade och myste lite innan vi somnade! Vaknade idag vid elva, eller alarmet ringde 11. Åt lite lunch och for sedan hem för att älsklingens skulle jobba.

Så nu sitter jag hemma och har ingenting att göra idag, kanske ska höra mig för vad mina kompisar gör?



en jävla enorm skalbagge ska jag säga dig!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-24 @ 12:37:40   

myskväll på G

Är nu hemma hos älsklingen och ska bara ligga framför TVn och ha en mysig kväll med film och lite chokladbollar. Vill hinna umgås med honom nu medans han inte jobbar, men imorgon bär det av igen! så nuuuu ska vi mysa !!!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-07-23 @ 21:35:02   

trött tjej!

Godmorgon! är redigt trött just nu och orkar knappt lyfta arselet ur sängen.. Jesper är redan ute på altan sen en kvart tillbaka.. hehe

ska försöka kliva upp.. måste ju få i mig någon lunch också...



zeriöz tjej
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-23 @ 12:50:14   

En prinsessas dagbok

på tv nu! ska hämta lite glass också, så jävla varmt!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2011-07-22 @ 22:43:10   

forts..





Nu ska jag gå ner, hämta lite cheesecake och sedan leta upp älsklingen min som är här någonstans!♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Foto - "modell" | 2011-07-22 @ 19:15:35   

Have2have!

Beställde för ungefär en vecka sen detta:





såååå snygga!! Nästan mina drömskor, men fyfan va snygga! 299!!

Köpte även en sån sjuuukt fin ring... lite småkär i den också!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2011-07-22 @ 17:23:56   

I'm still to tired to care and I got to go

-rubrik: random text från en awesome låt-

Tjenare! Känns som att det var ett tag sen men det kanske bara är jag som hittar på! ;) Ni har ju fått massor med uppdate av Anna, som jag faktiskt såg alldeles nyss.haha..

Haft det jäkla awesome, drar en korting om vad vi gjort: Solat på sandvika, farit till vby för att köpa godis och kika på returcentrum. (Visar vad jag fick med mig sen) hem igen, äta grillade hamburgare och sedan cheesecake, töntat oss framför kameran, BIG TIME. och även varit ute i skogen och slagits med myggor och enorma skalbaggar! Vid ett inatt så for vi iväg till vby igen, för att tanka och for sedan till morvallen med gabriel för lite minigolfspel. Jag förlorade, såklart! och sedan vid tre rullade vi hem igen, kom hem fyra och somnade! ngn gång ;)

Klev upp halv elva för att skjutsa dadi som skulle åka buss till stan för att hämta våran nya bil! och under tiden har jag och anna spelat lite golf, druckit milkshake, väntat på glassbilen, eh ja.. solat..,och pratat! Skön dag, dock så jäävla varmt! Går knappt att vara ute!!





vi börjar såhär, nu ska jag gå ner och äta!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-22 @ 17:06:09   

världens azumaste anna intar bloggen!

Yes, som rubriken lyder, anna här kom! Jag hemlighets skriver (<-- sitter säkert ihop men lixom,vem bryr sig om hundra år?) på idas blogg såhär på morgonkvisten medans hon är och kör sin pappa på moppen till bussen. Lixom, hur bakvänt är inte det? Man brukar åka med sina föräldrar,inte köra dom. Men men, gråt inte över spilld mjölk så att säga...torka upp den istället!

Iallafall, jag tänker beskriva min situation lite..
Jag ligger på golvet i Idas rum, på en fet, alltså verklikgen, fet luftmadrass som jag pumpade upp alldeles lagom mycket. Okej, jag vet vad ni tänker,' vadå pumpa upp? vem gör det nu för tiden? we live in the twenty-first century lixom.' Och ja, ni har rätt. jag rörde inte ett finger, den blåste upp sig själv med en motor på 5000 hästar.
Lagomt uppblåst för mig är när rumpan dinglar bara någon enstaka cm från golvet och överkroppen och fötterna får känna lite mer på lufttrycksändringen uppe i skyn.
Plus att jag har en godispåse, som förövrigt bara består av svarta och bruna godisar som jag smaskar på.
Nä okej, jag ljög,igen...faktiskt vill jag inte ha någon godis, blev typ deprimerad av att kika ner i den.

Sen kan jag ta och meddela att jag har feta högtalare vid mina fötter som jag spelar soft musik ur.
Jag övade just på mina dj-kunskaper och drog ett beat. Blev chockad över hur snabbt jag kunde byta låt.
Om du är less på all musik som man en gång tyckt vari azum så byt låt hela tiden typ en sekund efter låten börjat så får du en ny låt med bara börjor! dagens tips.

Okej jag ska sluta skriva nu, kan ju inte skriva hur långt som helst, hon kan ju märka något!
Sen ska jag ta och börja läsa alla bloggar jag följer, fett jobbigt att man inte fattar något om man missar en dag.
Plus att hon nu kom hem med moppen, HEJDÅÅÅÅ..
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Gästbloggning! | 2011-07-22 @ 11:04:06   

telenummer: 1337



Snyggingar på bilden och nu drar vi snart vidare till spöland, men först lite bäddning och milkshake! Lär bli en seeen natt!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-07-21 @ 23:18:37   

Mot 363,an och stranden!

Älsklingen kom igår strax före tolv, käkade lite cheesecake och pratade. Somnade när klockan närmade sig två och har sovit till nu. Vaknade ungefär för en timme sen för jag kunde helt enkelt inte sova så nu är jag alldeles klar för att hämta min vän anna om 40 minuter.



saknad..
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-21 @ 10:00:32   

det är frågan, jag har svaret...

Vad är värre än att vänta på den man har bestämt ska komma?

Jo att vänta på att få veta om den ska komma över huvudtaget.... :(
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-07-20 @ 20:33:07   

cheesecake!

Tog en paus ifrån städningen och håller nu på att baka cheesecake! Tog moppen till rödå för att köpa lite kex och philadelphiaost men hittade inte kex (dvs. digestive) så det blir kladdkaksbotten! Köpte även lite daim som jag har tänkt att blanda i.. funderar också på att he i lite hallon... hur gott? men får se hur det blir med det!

Nu ska jag iallafall ta ut kladdkakan ! :) hörs senare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-20 @ 17:29:16   

Halv design...

Var en såndär halvmesig men iallafall ljus design, headern är inte tagen än och det är lite smågrejer som jag kommer fixa iordning under tiden.

Kan ta och berätta att nu finns bl.a. en chatbox där ni kan skriva kommenterar till frågor och sedan kan ni även rösta på mina inlägg, 1-5 stjärnor om ni klickar in på inlägget.

Designen blev dock inte som jag tänkt mig men eftersom jag inte är duktigare på koder och sådant så får detta duga :)

Hope you like it!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-07-20 @ 13:27:09   

tillbaka som ny igen!

Gårdagen var en skitdag.. kort sagt åt ingenting, låg i sängen hela dagen, ramla med moppen, skrek på allt som rörde sig inne i mitt rum osvosv. Vid tio for jag dock och hämtade älsklingen, vilket gjorde allt tio tusen gånger bättre♥ bakade lite rabarberpaj och låg och pratade lite innan vi somnade och nu har han farit tillbaka till forsbacka där han jobbar. Får hoppas att han kommer tillbaka ikväll... hoppashoppashoppas♥

Känner mig som ny igen... ska ta tag i lite städning för imorgon kommer ju anna! :)



I don't want to live without you,
I could ever live without you, live without your love
I'm lost without your love
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-20 @ 12:10:22   

whine..

Kall, hungrig, grinig, ledsen, förbannad... Ja så är det för tillfället.

Ingen mat hemma, kört moppe i regnet i en hel jävla timme för att komma hem, och resten pratar vi inte om :)
Har iallafall haft en trevlig kväll med några kompisar, blev dock lite töört mot slutet. Även fast det regna.. ha ha. Har inte det rätta humöret för att skriva något så lika bra jag inte skriver någonting alls.

Godnatt.




Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Tankar | 2011-07-19 @ 02:05:08   

Ut och grilla med vänner!

Tyckte att det var dax att vara med some friends nu så nu far jag till vännäsby!




min mysiga tröja och mina ny byxor är på!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-18 @ 19:56:26   

Shopping!


20 Kr, funderar på att ta bort ena lövet, men vi ser väl hur det blir med det..



Armband, + två pärlarmband jag inte orkar ta kort på, 50 kr.



Sminkborstar 20 kr/st.



nattlinne, 75 kr.



jeans, som jag dock ska sy in lite granna. 50 kr!



100 kr



linne, 50 kr.

+ så köpte jag en present till jesper. Är dock lite tveksam till det nu så får se om jag lämnar tillbaka den igen eller inte.. Ni får gärna komma med förslag på vad jag ska köpa! Tänker varken nämna vad det är eller hur mycket det kosta för ja.. faktum är att han någon gång kikar in här. ;)

Är iallafall nöjd med mina köp och som sagt, bra rea var det också!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2011-07-18 @ 17:50:54   

Hemma från storstan!

Har haft det verkligen suuuperbra i helgen..

Fredagen var skitmysig och rolig med familj + lite bekanta, grillade korv nere vid älven, pratade och umgicks, fiskade lite osvosv.

I lördags så for jag, mamma och pappa in till stan för att käka lite pizza och sedan fick jag gå till chrilles lägenhet! Har ju redan uppdaterat om vad jag gjorde, men kortfattat, såg film hela kvällen och sedan en jävligt bra film, north country, som handlade om en tjej som började arbeta i en gruva och fick ta emot ganska mkt skit från männen, och sedan försökte hon stämma dom osvosv. Skitbra, ni måste se den!! För mig var det en tankeställarna..
Lyckades somna tillslut..


vaknade igår vid tio, gjorde lite mat osvosv och strosade ner på stan vid tolv. Måste säga att söndagar är fan bästa dagen att shoppa på.. förutom att typ lindex är stängt bl.a. men det var nästan inge folk alls! Ingen kö i varken kassan eller väntrummet och massor av sommarrea! Skitnice var det iallafall, visar vad jag köpt senare! For och skulle möta upp jesper på bussstationen när jag inte ville göra av med mer pengar.. Och fick då vänta i 45 minuter, träffade dock linn och natalie en stund så det var riktigt trevligt! :)
Mötte upp jesper, och kändes precis om om vi hade ett långdistansförhållande och att vi inte hade träffats på år och dar och äntligen skulle vi få vara med varann, den känslan..då fattar ni hur glad jag blev? hahaha

Började strosa hemmåt och jesper avslöjade sin överraskning till mig(bion), vart skitglad! sen for vi o handlade lite, åt glass och sedan tog jag en dusch! och satte sedan igång med maten! vart en mysmiddag med en skitmysig pojkvän som rapar och ska leka med glas och allt som finns typ. haha ne men det var trevligt ändå!
Efter maten började jag dock må illa så vi var nära på att ställa in bion men sen när vi började gå mot bion vart det genast bättre..

Träffade Alice på bion också, så stod och snacka med henne osv och sedan gick jag och jesper och såg bad teacher! En rolig film faktiskt, haha lätt värd att se iallafall! Sedan vid halv elva när filmen var klar så tog vi en sväng på max och köpte en stor stripsmeny som var typ mini, och ost och så började vi gå hemmåt (haha, dethär var typ pricken över i:et för mig)(A)
kom hem och bädda ut bäddsoffan och tog fram chips, godis, glass och dricka och började se braveheart! jag somnade dock när det var 25 min kvar, av 3 timmar.. så det kändes ju jävligt ovärt men sov gott gjorde jag!

imorse klev vi upp vid tolv, hann knappt äta innan vi skulle skynda oss ner på stan för att hinna med bussen och nu sitter jag här, har egentligen skrivit alldeles för mycket för att någon ska orka läsa men aja ! Ska också alldeles strax hoppa in i duschen och raka benen osv, växt alldeles för mkt! haha och ikväll ser vi vad det blir ^^

typ vääärldens godaste maträtt..
franska med vitlökssmör på, en lövbiff och sedan massa champinionsås..
mumssssssssssssss!!!!!!!!!!

+ cider till va lite gött :D

update: Lite bilder från fredagen!




whiskeyfrillan! ;)



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-07-18 @ 16:38:09   

Mys!

Har ätit världens mysigaste middag och myser nu framför TVn, runt halv åtta börjar vi dra oss ner mot SFbio och så spenderar vi en del av kvällen där! Hur mysigt?? (A) Får se hur sent det blir inatt också, vi tänker sattsa på att se massa filmer hela natten men han ska jobba imorgon och måste ha energi till det osv. Har ingen blekaste aning när vi far hem. Antingen med någon buss eller med pappa, bror på om han orkar fara in till stan!

När jag kommer hem visar jag även vad jag köpt :) ska fortsätta mysa nu!!!!!!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-07-17 @ 18:12:00   

I lägenheten!

Hemma i lägenheten nu med min älskling, har faktiskt shoppat en hel del och sedan for jag och mötte upp jesper på bussstationen, träffade på linn och natalie och gjorde så dom missade bussen.. haha! for och handlade lite och for sedan hem hit.

Har hunnit äta lite glass och chillar annars bara vid TVn. Ikväll blir det toast till middag, sedan lite glass och sedan ska vi se bio!! :D:D En liten överraskning älskling fixat till mig ;]♥

Nu ska jag se om jag kan ta mig en liten dusch innan jag fixar iordning mig för kvällen och middagen!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-07-17 @ 15:30:33   

fail compilation

haha ett tidinställt inlägg, är förmodlingen och kutar runt på stan nu med förhoppningsvis någon påse i handen och kanske jesper i andra? Njea, det tror jag inte. Men vem vet! haha 

Men tänkte lägga ut några failbilder från i förrgår med bl.a. hoppbilder, randombilder och såklart älvsbilder! Se och njut!





Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - "modell" | 2011-07-17 @ 13:27:00   

I'm out of here!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-07-17 @ 11:28:33   

morsning!

sitter för tillfället i soffan med lite frukost. Har inte sovit så bra men det har gått! Sov inte så jäkla bra igår heller, men får hoppas på att det blir bättre!

sedan blir det lite makeup och sedan drar jag ner på stan och ser vad som är öppet!

'

naturligt vacker♥

hahahahhahha

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-17 @ 10:37:40   

North country

North country.. shit vilken film.. Antingen har jag väl PMSkänslor som far upp och ner men ne, fyfan va bra film.. fyfan va rörd jag blir.

Se den!!!!!!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2011-07-17 @ 01:38:59   

Älvsbilder!

Sitter fortfarande framför TVn men dock framför en annan film, synd bara att den är slut snart.. Måste hitta något nytt barnvänligt utan action och skräck och sånt där, annars lär jag ju aaaaldrig kunna sova inatt! Men jaja, det går nog bra. Ska snart ta och bädda och sådant och sedan får jag se när jag somnar. Om jag ser någon av alla tusen filmer chrille har eller om jag bara lyssnar på musik!

Planerna för imorgon är att jag har sovmorgon, käkar lite lunch (lär det ju bli) och sedan drar jag ner på stan. Ser om jag hittar något speciellt. Har en del jag skulle vilja ta hem men vi får se vad det blir av den saken! möter upp jesper då han kommer med bussen, runt två tre hoppas jag! Och sedan far vi nog och handlar lite mat och sådant och far hem och som jag tidigare skrev så gör vi mysmiddag. Kanske hyr någon film eller så hittar vi kanske något på TV. Men hoppas på en riktig myskväll!

Och rubriken! Igår så skulle jag lära jesper att fota, hehe ne men vi hade ingenting att göra så han fick fota mig och sådär, var litesmåkul! Vi avslutade med ett snabbt dopp, iallafall för mig! Det var ju så jäkla kallt och stenigt.. haha!

Men tänkte iallafall lägga in några bilder nu och sedan var det nog det sista inlägget från mig ikväll, känner att jag bara upprepar allt jag redan sagt. haha!





Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Foto - "modell" | 2011-07-16 @ 23:05:21   

filmmys med mig själv!

Har nu städat i princip hela brors lägenhet och sitter nu äntligen i soffan framför Baby Mama (tror jag att den heter) med ett glas cocacola, en chipsskål och godisskål! Mys!

Sover nog ensam inatt här i staden, om inte jesper känner för att komma förbi! Och imorgon blir det att traska på stan för o hitta nå fynd kanske?
Stannar även imorgon för då kommer jesper (om han inte kmr ikväll) och så ska vi känna oss för hur det är att bo i en lägenhet osv, ha lite myspys ensam och laga mysmiddag och såntdär och far nog på stan på måndag också innan vi far hem.

Har tyvärr inte med mig kameran men har ju webcameran och akrivet ;) Så lite kommer jag då kunna underhålla er lite granna!

Ska kuta på toa nu, håller på att göra på mig!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-16 @ 20:28:56   

chilliN in Umeå!

Stannar här i två dagar! :) skriver mer senare!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Random | 2011-07-16 @ 18:19:46   

tyst...

godmorgon på er! Sitter i sackosäcken och har försiktigt tagit mig hit, eftersom jesper sover... Det dåliga nu bara är att jag har typ världens jävla hosta!!!! hahaha så det går inte så bra.

Gårkvällen var allmänt chill, lite fiske, grillning och lite annat :) Had lite gäster och sådär, så det var nice.. alla gick väl i säng vid 2-3 ^^

idag vet jag inte vad som händer, det är ju inte så jävla nice väder! Men jesper ska iväg och jobba och jag ska höra mig för om nå kompisar!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-16 @ 12:46:56   

skön kväll!

skön fredagkväll, ligger nu i sängen och funderar va i helvete jesper jesper håller på med..river ner ett och annat....

godernatt

update: Ja ni kan ju läsa och klura ut själv vad som pågår!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-16 @ 02:04:32   

thailand...

ligger i sängen men älskling och kollar på thailandresor.... bara tre år kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-07-15 @ 18:27:01   

snart kommer älskling!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-07-15 @ 13:58:55   

Min mage skriker efter MAT!!

Lyckades somna om! Sov dock bara en timme längre men ändå (A)

Måste snabbt bara ta och berätta om nattens händelse!!!: Jo, då vare så att jag just precis bestämt mig för att sova då jag vänder mig om för att dra ner rullgardinen och ser månen..... Stor som ett jävla as och moln brevid, (alltså typ, drömbilden) Så jag skyndar mig upp, tackar gud för att jag just laddat batteriet och ska sedan få igenom mitt stativ genom fönstret och vidare ut på taket, dock så var det fullt utställt så jag var tvungen att vika ihop allt osvosv.. lyckades ta mig igenom med stativet och kameran och ska då ställa upp stativet på taket... Taket är dock snett så allting blev åt helvete.. när jag fixat stativet klart och ska sätta fast kameran så inser jag att simon skruvat bort själva häftet så alltså gick det ju inte att använda stativet... och när jag väl bestämt mig för vilken inställning jag ska ha så har molnen farit över månen och förstört allt.... hahahahahah värd tjej...





för tillfället ser jag ut såhera, men nu ska jag ner och äta!!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-15 @ 12:00:16   

och så..

och så kan man ju ställa sig frågan: Vafan gör jag uppe nu?... ska nog försöka sova lite till... önska mig lycka till!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-07-15 @ 09:33:43   

Nu säger jag godnatt!

Och jag älskar mina vänner, min familj och min pojkvän. Nu ska jag sova gott♥ Amen.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-07-15 @ 01:01:23   

fb laggar....



Update:

Ida pida gick till stallet för att rida, där fanns en häst vid namn Kajsa då tänkte Ida FAN jag måste bajsa! Så hästen fick vänta, medan Ida gick till en glänta, för att göra vad hon behövde där, men där stod Jesper och hon blev kär.

@made by Alice Edwards. Hon tror nämligen inte på min och jespers historia så ja.. här är hennes.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-15 @ 00:09:10   

Nattkladd..

Och detta är nog ni inte har en bleekaste aning om men som kan vara kul att veta, vad vet jag? ;)



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-07-15 @ 00:00:44   

snart godnatt!

Ligger nu i sängen och pillar lite med designen, helt ärligt talat så finns det faktiskt inget bättre att göra en kväll som denna. Jag blir dessutom ensam inatt, känns faktiskt lite skönt! Men jag kommer ångra mig sen.. haha men får iallafall ha sängen ifred och täcket för mig själv!

Vädret imorgon ser inte ut att bli så bra, men vi ser väl vad som händer. Är sugen på att fota och bli fotad, så ja.. vi får helt enkelt se. Kanske ska lejja älskling till lite slavarbete? :):):):):)

Nu ska jag nog pilla vidare, får se om jag orkar skriva något mer inlägg ikväll! Har inte så mycket att berätta så kanske blir lite drygt! Men isåfall, godnatt!



Jag älskar dig.
min finaste♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-14 @ 23:22:25   

damm, massor av damm!

Har nu sorterat och rensat ut liteur garderoben.. Kan lova att det för stunden är mycket damm i mitt rum! Har också sorterat och plockat upp allt mitt smink från min nescessär.. har ju som sagt bara haft sminket i min nescessär det senaste året men just nu har jag lagt upp det fint på mitt skrivbord. haha dock inte som bilden, tog den bara för kul skull^^ jaja, ska krypa ner i frysen nu och se om jag hittar något gott! Sedan tror jag att det får bli en dusch, om det finns varmvatten! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-14 @ 20:24:07   

tar paus från designen..

Håller som sagt på att göra en design, men kan ärligt talat säga att det går åt helvete >.< + att det är så jävla äckligt varmt så jag håller nästan på att svimma.. haha

nu tror jag att jag ska lägga undan datorn för ett tag och istället typ rensa bort lite smink och ta o rensa i garderoben.. eller iallafall ta och vika till, ser ut som ett jävla bombnedslag..

 

gamm ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-14 @ 18:48:41   

Lönen kommer imorgon!

Känns lagomt gött att få lönen nu! Dock så känns det i hjärtat att hälften försvinner åt två saker... :(</3 hehe, nu ska jag ta och städa till lite i mitt rum som ser rätt så dåligt ut och sedan ska jag gå på toa och sedan kanske jag börjar med designen :) Dock får ni inte se den förrens den är klar. hihi!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-14 @ 16:12:29   

morsning!

Sovit en hel del under dom här två dagarna men nu ska jag fan inte sova mer förrens ikväll/inatt! Nu ska vi fritera lite pommes och sedan värma på biffar♥
Skriver senare!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-14 @ 12:50:07   

chicago!

nattblogg! hahaha, ne men ja.. min dag i ord: Sov, vakna, vännäs, sov, äta, sov, vännäs, sov, äta, sov, vakna, sov, vakna, kortspel(chicago) och nu är jag pigg!! haahhahaha jobbigt...
jesper börjar dock bli lite trött :( men ska nog avsluta detta...  och försöka sova eller iallafall lägga mig bredvid jesper som ser en skräckfilm.. Imorgon moppar jag hemmåt då älskling ska hjälpa en kompis med en båt :)
btw åååååååångrar nu som faaaaaaan att jag klippte av allt hår :( :(
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-14 @ 00:18:19   

Mätt och belåten!

sitter nu här framför datorn och är mätt och belåten, mannen min är ute och fiskar igen men orkade inte följa med så jag sitter istället och chillar framför datorn och cougar town! tankar flyger förbi.. såsom att jag tror jag ska börja på min design imorgon om jag är hemma utan älskling och att halva sommarlovet redan har gått!! kan ni fatta? halva sommarlovet!?? Jag sitter och säger hela tiden att det kommer bli världens bästa sommar, att allt kommer bli perfekt.. men hälften är ju redan förbi! Känns så jävla sjukt!
Ska nog ta o slänga tillbaka mig i sängen nu, mkt mysigare under täcket i datastolen.. får se om jag somnar också.. är lite halvseg!
höres senare!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-13 @ 19:07:45   

2 svängar in till vännäs

efter vi kom hem från vännäs imorse har jag legat och sovit som en gris och drömt om skor, ätit lite och sedan sett lite film och sedan for vi en till sväng till vännäs, först för att tanka och sedan köpa lite fiskegrejer till älskling! sjuka 500 spenn gick åt, HAHA jag har typ ångest och det är inte ens mina pengar!
nu ska jag ta och lägga mig i sängen framför älsklingen och ikväll taggar vi pizza!!!!!!!!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-13 @ 15:50:40   

Körkort!

Äntligen är körkortet hämtat! Efter nästan en månad.. hahha! tog en sväng förbi på statoil och tog oss en bulle också! Just nu sitter jag hemma hos älsklingen och väntar medan han tar en dusch.. TVdosan är på vift så han ska hjälpa till o leta och medans passar jag på att blogga!
Dagen vet jag inte vad den bjuder på men vi ser väl :) Är rätt kallt ute så vi håller oss nog inne.
Gårkvällen var däremot heeeelt amazin'! Tog först ett bad med älskling, avslappnande som fan! dock lite kallt vatten... men jag ska ha mkt varmare än han (A) Sedan såg vi en skräckkomedi-film och efter det tog vi nattfika, klämmackor och juice och sedan gick vi o la oss! låg och lyssnade och avnjöt (vilket porrigt ord, haha) goobitar som bon jovi och guns n roses och hörde regnet smattra i bakgrunden! Hur mysigt? :O
haha söt bild!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-13 @ 10:17:05   

upp!

Upp nu för att hämta detdära körkortet nudå!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-13 @ 09:01:21   

PUNGKULA !

tjooo ! jag sku ba skriv att jag älskar tjejen som äger denna blogg ! Hon är det bästa som hänt mig !!! <3  / Hennes egna Älsklingspling! godnatt bloggen Xd HAHA 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Gästbloggning! | 2011-07-13 @ 00:09:26   

drygar framför datorn...

Sitter just för tillfället och bara drygar framför datorn och väntar på att jesper ska ringa och be mig fara till honom. Han är nämligen ute och fiskar och ska nästan enda hem till mig så då skulle vi möta upp varandra och fara samtidigt till honom!♥ Men det tar sin lilla tid och jag är nu övervänt.

Har dessutom ingenting intressant att skriva om.. haha xD Har inga planer för vad vi gör ikväll eller imorgon. Men ska försöka kliva upp tidigt och hämta ut mitt jävla körkort!  hahah


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-12 @ 20:10:19   

makeup and outfit



shit va dålig kvalla det såg ut att vara...!!





Har nu duschat och lekt lite med mitt smink, vart dock en neutral look men mer behövs ju inte! Men ville ändå vara lite fin inför min pojkvän eftersom han har sett mig med smutsiga mjukisbyxor och typ påsar under ögonen dom senaste dagarna! haha

Måste iallafall ta och säga att "lipplumping läppglanset" är en stoor favorit hos mig nu! Det är alltså ett läppglans som gör läpparna större, typ sväller upp. Testade det och var rädd för att få en reaktion men det var en mysig stickkänsla man fick i läpparna, typ som när man får stark tandkräm på hud/läppar. Resultatet, i verkligheten vart perfekt! Underläppen är dock ganska fyllig men tyckte att överläppen kunde bli liiite större (och testade bara för kul skull) så nuu är dom alldeles mumsigt stora och mysiga! hahaha

Och en annan sak, när jag lix pratar tjejsaker...
Någon som minns ett nagellack jag köpte för 80 kr på lindex i våras?
Kanske inte.. men det är så jäkla bra!
Mina naglar har alltid varit svaga och alltid gått av, men äntligen!
Dom har inte gått av på över en månad!



ett tips!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - outfit, makeup. | 2011-07-12 @ 18:59:28   

drömskor eller inte?..

Funderar på att beställa NÄÄÄSTAN mina drömskor... mamma gillar det dock inte... men jag vill, vill, vill...

får se hur det slutar!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | I want | 2011-07-12 @ 17:41:50   

Smink!

Beställde hem lite smink från england i torsdagsnatt och det kom redan idag! Supersnabb leverans och även skitbilligt smink! Hur kung ;) Har testat lite smått nu och kan säga att jag är riktigt nöjd med tanke på det billiga priset. Ca 15 kr för vanligt smink, allt från läppglans till ögonskugga och ca 35 kr för mineralsmink!

Och som jag också ifrågasatte i början, vafan äre så billigt för och hur kan det ändå vara bra smink? Jo, det är så att dom annonserar ingenting och pga det blir det alltså billigare, + det var lite mer men spela roll ;)



1. Mineral booster
2. Concealer
3. Rough/blusher
4. ögonskugga
5. lipplumber/glans
6. pennvässare

Skönt med lite nytt smink i sminkväskan, men nu hoppar jag in i duschen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2011-07-12 @ 17:05:21   

godmorgon!

Tisdag idag, eller? :O som sagt.. inte lätt att hålla koll men får väl kolla på min pkarta.. hahaha jesper står för stunden i duschen och jag väntar på att få gå ner och äta men medans passar jag på att blogga.. haha smart tjej!

Igårkväll såg vi prinsen av egypten (säkert stavat fel) och åt lite chips och sånt dära, mys! slutade med att jag hoppade upp ur sängen och kutade till dörren och fick typ.. panik och ja... hahaha då vare alltså en äcklig stor spindel som var och kröp på täcket..fyfan...

jaja, får se vad dagen bjuder på men iallafall en dusch och en moppetur till spöland ska det bli ! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-12 @ 12:16:02   

I was born to be sheap




maaaaa baby!♥♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-07-11 @ 21:30:10   

guess what???

 

Gissa vad jag hittade i garderoben? haha.. ne men faktiskt så var det såhär att jag hade hittat ett stativ med lämpligt pris och som såg rätt ok ut. Bad far och mor som varit borta i piteå över dagen att svänga in på elgiganten och kolla läget. Dom kom hem utan stativ för att dem tyckte kvalitén var sämst. Och så hade dom funderat på deras gamla stativ som dom haft till deras megafetafilmkamera och gissa vad? Det passar! helt jävla awesome! Alltså mer pengar till mig ;) ;)

yeeyyy!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-11 @ 20:51:16   

Ny design..

Sa ju för typ två veckor sedan att jag skulle byta header.. Och ja det är på gång, och tänker också ändra om lite på min design... Men dröjer nog en eller två veckor tills allt är klart!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-07-11 @ 19:09:34   

bilden talar för sig själv!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | I want | 2011-07-11 @ 19:04:55   

proppmätt...

är så jävla mätt att jag håller på att dö. omg. skriver senare...!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-07-11 @ 18:27:54   

v-dagarna och grillning!

Efter vindeln i lördags for jag då till älsklingen, skyndade mig som ett freak men sen så sov han när jag kom. haha typiskt! Men for på vännäsdagarna tillslut men det sög xD Och vi småbråka ba hela tin ocskå.. hahaha

for hem efter någon timme och sedan for han och fiska, som jag redan skrivit så stannade jag hemma pga mitt huvud och för att jag dricker alldeles för lite.. sov iaf en stund och sedan kom han hem, låg och såg lite tv och sedan somnade han.. haha kul kväll!

Vaknade igår vid typ tolv, sjuuukt trött var jag medans älsklingen typ skuttade upp ur sängen och gjorde våfflor.. hahaha sedan kom peter och dom fixa badkar osvosv. efter det så for vi ganska fort hem till mig! eller ja. vid typ halv sex XD

vid sju for vi ut och grilla, bara han och jag♥ Hade det iallafall allmänt trevligt och bra. Mycket skratt men också seriöst snack. For sedan hem vid tolv - halv ett!

Idag har vi bara chillat här hemma, och nu är han iväg och skrapar av nå färg från en båt. Sedan ikväll kommer han hit igen!















värt att täcka♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-11 @ 17:26:57   

dax för uppdatering!!

I fredags var jag som sagt hos anna, badade, pratade och solade till fyra i abborrtjärn och for sedan hem. Bytte kläder och for ut på byn (haha) eller ica och köpte lite mat och lite gotta! Åt grillad kyckling med potatis! sjuukt gott och sedan så gick vi ut till några får, haha fotade också lite grann..

Komme hem och då spelade vi lite evighetskubb men eftersom det var så jävla mycket mygg ute så gick vi tillslut in. Spelade vårat klassiska spel (vet ej vad det heter) och sedan satt vi vid chatroulett till kl. 3.. hahaha o.O

gick o la oss och somnade, vaknade vid halv tio och sedan pratade vi en stund och sedan for jag hem!






hehe var tvungen, är så stolt ! XD






Har fler bilder som anna inte har skickat till mig än, men lägger upp dom senare när jag fått dom!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-11 @ 17:05:12   

Bättre uppdatering ikväll!

Kommer massa med uppdatering och bilder ikväll! Eller på ett tag (A) haha så snart behöver ni inte sakna mig längre!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-11 @ 15:41:42   

hem ikväll!

far hem ikväll till lilla selet.. ska lägga in bilder på datorn då osv men om älskling följer med mig vill jag hemskt gärna umgås med honom! ♥♥
ville bara skriva de..
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-10 @ 16:28:00   

i en liten bubbla

Är för tillfället i en egen liten bubbla.. Ser på solnedgången från skrivbordet med jesper sovandes i sängen...
mår inte så super bra heller. menmen..
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-07-09 @ 22:19:58   

vännäsdagarna..

Vännäsdagarna totalt SÖG. haha var där i typ en timme men vart sedan så jävla less så vi for hem. Nu sitter jag ensam i jespers rum och försöker dricka i massor! har nämligen ruskigt ont i huvudet och ja.. behöver dricka! sitter också och pressar i mig massor med vindruvor (vatten i de ;);)) men då blir man så jävla dålig i magen.. ahahah

jaja, jesper är iallafall och fiskar. Jag skulle egentligen med med jag mår inte så superbra så jag stannade inne. wow. börjar bli yr nu.. ska lägga mig framför tvn kanske!
men aja, hare gött i värmen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-09 @ 14:56:01   

vännäs!

nu!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-09 @ 12:52:14   

Hos Anna!

Sitter för tillfället inne hos anna och väntar medan hon är på toa! Dagen har spenderats på abborrtjärn med sol och bad och massor med prat! Moppade sedan hem och har varit en sväng på ica och har hunnit äta grillad kyckling.. Varit och posat med några får och har alldeles precis kommit in. Får se hur mycket vi hinner med ikväll men vi planerar kubb och vårat klassiska spel... vad det nu heter! ;) lite godis, tårta och chips!
Har det iallafall supertrevligt och bilder kommer ni få senare någon dag (A) Ska upp tidigt imorgon för att fara hem och sedan på v-dagarna.. måste ba fräscha upp mig lite innan!
Nu har hon kommit tillbaka och nu ska vi chilla vidare!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-08 @ 21:02:34   

godmorgon slöfockar!

Gissa vem som är uppe nu? haha jo jag! alarmet ringer om sju minuter men jag är så jäääävla taggad så jag vaknade lite tidigare. Ska börja göra mig i ordning så jag kan dra iväg så tidigt som möjligt. Vet ej om jag kommer skriva något förrens i morrn kväll.. men ni ser väl. Hare gött! ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-08 @ 09:25:06   

Har inte kunnat.....

Har inte, till hundra procent kunnat säga det här på tre - fyra år. Men vafan, LIVET LEKER!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-07-08 @ 00:30:52   

revbensspjäll och träbygge!

Ligger nu i sängen efter en sjukt bra dag! Stranden i flera timmar med sol och bad, sedan milkshake o hamburgare till middag. Mys me killen men somnade tillslut, sedan for han o jobbade *sadface*:( sov en timme till och sedan lite dator + städning. När jag väl var klar med det gick jag ner till älven. Där det blev lite revbensspjäll och chill med familjen!

Blev dessutom ett litet bygge där nere, vettetusan vad man ska kalla det men eftersom det inte heller är klart så tänker jag inte lägga ut en helbild på det. hih!

 

Nu ställer jag alarm på halv tio och så ska jag lägga ifrån mig datorn.

Sov gott alla söta!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-07 @ 23:48:36   

fastnat..

Tror jag har fastnat framför datorn.. haha har fortfarande inte kommit igång med städningen. Dock är det så jävla sjukt varmt så man lär ju svettas ihjäl om man börjar städa.. o.O

Kan berätta lite fail också.. haha har ju inte fotat så mkt på slutet och tänkte alltså fota litegrann igår när vi for iväg och grilla och fiska och bada osv.. haha tog me mig kameran och utsatte den för sand. Men gissa vad jag hade glömt hemma? Jo mitt minneskort så det blev inga bilder. hahahah fail! okej.. bara töörprat. Vi hores senare ikväll ;)



turkeyyy♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-07 @ 19:44:55   

trött och sliten!

har nog druckit för lite under dom här två dagarna... och usch vad ont i huvudet jag har.. har sovit nu en timme men det är väl bäst att man stiger upp så man kan somna ikväll istället. Ska nämligen upp och dra till vindeln imorgon till min älskade anna! Där blire att fara till abbortjärn (lr vad det nu heter xD) och bada och sola ännu mer! Måste nog se till att köpa med nå dricka då så jag får i mig allt vad jag behöver!

ska ta o kika på rumme nu o städa iordning sen får jag se vad kvällen bjuder på!


gammbild!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-07 @ 18:24:02   

home from the beach..

fyfan vilken sjuukt härlig vecka det här har varit. OMG!! Och både gårdagen och idag har varit underbar! Stranden med älskling båda dagarna och fått massor av färg. Iaf på baksidan som var kritvit.. Dock så blir det ju fail att ha string nu.. hehehe ser lite roligt ut! Tur bara jesper ser ;)

Har varit förbi fredrik en sväng på jobbet också och nu håller jag på att dö av hunger ! Men ska gå ner och göra lite milkshake och sen kanske vi gör oss nå hamburgare eller något!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-07 @ 15:49:40   

hemma, mätt och nyduschad!

som rubriken lyder! Har haft en awesome kväll på sandvika me grillning och fiskning. Bad för killarna och myggjakt för min del! haha!

Ha tage lite bilder men vill mysa med älsklingen nu så dom kommer upp någon annan gång! Imorgon gör vi en repris på denna dag, favorit i repris!! ;) haha ne men vi far iväg på stranden. (fått världens bränna ;) ;)) men måste dock smörja in mitt ansikte.. redan bränt mig.. haha!

Skriver senare! godnatt!!

 

GRATTIS ÄLSKLING!!!!!!!!!!!!!! (nr2)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-07 @ 00:44:54   

Hemma för lite mat!

Är nu hemma från fisketuren för att äta lite tacos, hur gött?! Hur som helst, efter maten blir det att fara till sandvika för bad och grillning med älskling och fredrik! Skriver från mobilen nu så ni vet, ;-) ha en super kväll!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-06 @ 19:21:58   

skön dag som fan!

Varit och solat och badat på sandvika hela dagen, så jävla mys!

Dock ska vi alldeles strax ut och fiska. Ska bara hänga upp lite blöta kläder och ladda mitt batteri!
Skriver ikväll!!!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-06 @ 15:46:32   

godmorgon på er!

Härlig dag va? jag hoppas det. Har ännu bara varit i rummet med nerdragna rullgardiner. Har sorterat lite rena kläder och lagt in i garderoben!

nu ska jag ta och väcka jesper för tredje gången och sedan när vi är klar med allt rullar vi mot sandvika! Ha en toppen dag för det ska jag!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-06 @ 10:16:15   

fått en katt... 2 katter till och med!

En väldigt intressant dag må jag säga! en cykeltur till rödå för att köpa bensin eftersom jag i stort sätt hade soppatorsk. Sedan bakat lite småkakor som jag och älskling tänkte ta med till stranden imorgon, ser ut att bli himla fint väder! Ska bara försöka komma iväg tidigt!
Sedan har det varit en myskväll nere vid älven. En fin älvsgädda på 2-3 kg och grillning med familj!

Och så har vi fått två nya medlemmar i familjen, en katt som verkar ha bosatt sig hos oss. En riktigt kelig jävel som följer efter en vars man än går och är inte rädd för något. Dock ser den ut att ha skabb men eftersom de är grannens katt så vet jag att den haft så i flera år och då är det nog inte skabb. heheh (A) men gosig är den!

och så katt nummer 2 som är hemma hos älskling, kasper! Har inte träffat honom än men han ska tyydligen va en stor kisse (A)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-06 @ 00:34:49   

returcentrum

jobbade ju som sagt på returcentrum, och hittade faktiskt lite smågrejjer. Fanns dock mkt mer som jag skulle kunna tagit hem men köpte bara det jag var i behov av + när mamma betalade ;)


20 kr - mamma betala ;)




20 kr - mamma betala ;)



var helt utan sommarkläder hos jesper så köpte ett par shorts! mamma betala! 10 kr







dom sista tre plaggen gick för 40 spenn tsm. Fick "rea" hahah xD
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Shopping | 2011-07-05 @ 16:19:16   

pappa 50 år

´´I och med att det är folk jag knappt känner och folk som inte vill läggas ut på internet så tar jag hänsyn till det och lägger ut bara vissa bilder. Om ni är med på någon bild men inte vill vara det så är det bara att säga till så tar jag bort den´´










Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - blandat | 2011-07-05 @ 15:48:52   

Skön dag!

Skön jävla dag förutom alla dessa jävla flugor! Sov ut för första gången på huur länge som helst, förutom att mamma väckte mig tolv :(

sen dess har jag solat lite, sutte o klippt gräset, fått typ tusen bräms/bromsbett och redigerat klart alla bilder och sånt, måste dock snart kuta in och skölja av mig eftersom jag har typ rabies i armvecken och halsen.. Dvs utslag som kliar som idiooooter pga värmen.. (hurra, älska min kropp!!)

Men nu blire bildbomb!!
















Och sist men inte minst, min lyckade hårfärgning♥ haha not. dock så är jag jävligt snygg osminkad. not.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Foto - natur | 2011-07-05 @ 15:41:31   

sola!

idag tänker jag faktiskt inte spendera så mycket tid med datorn, ni får ha tålamod med bilderna eftersom jag sitter och redigerar varenda en. (mörkare ljus osv) Så det tar sin tid. Men nu vill jag faktiskt sätta mig ute i solen och få lite färg!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-05 @ 13:30:56   

tar nog ett tag till..

shit alltså, så jävla många bilder och sen mitt upp i allting märker jag att jag har tusen, (minst) mappar med bara skitgrejer, (brorsan har haft datorn) som ja sitt o radera..

detta tar nog ett tag om jag ens orkar göra klart allt. är så jävla trött!

en bild kan ni få ikväll. resten tar vi imorgon!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-05 @ 00:29:36   

4 juli!

gör ett försök med att skriva några fina och intressanta rader om denna kväll.. haha

bara en vanlig familjekväll, grillning vid älven, fiskning, moppetur, snålskjuts på gräsklippare, skratt och fika!
Det är väl kvällen i en kortfattad mening. Men underbart kul har jag haft, skönt faktiskt att vara hemma! Saknar dock jesper, men han kommer imorgon så jag behöver inte oroa mig så mycket!

Har ju dessutom varit med honom sen skolavslutningen, så typ 3 veckor! Och det kan dessutom vara första natten utan honom på denna tid, eller? kanske andra? jag vet inte.. hahah spela roll! ^^

Det kommer iallafall upp några bilder i nästa inlägg. Måste bara lägga in dom och sortera osvosv innan jag orkar lägga upp dom på bloggen! Men som sagt, bilder kommer.. Bl.a. från festen i lördags och sedan ikväll, lite blommor och sånt skit. hih!

 

ni kan njuta av denna så länge,

och btw, ja bjuuuuuuu nanting!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-04 @ 23:15:54   

vad är det för problem?

vad är det för problem?
igår så skulle jag gå över ett kostängsel som jesper höll ner med spöet.. och så hade vi just pratat om att jag aldrig fått någon stöt i mig. ANTAGLIGEN så kliver jag i koskit och halkar till så ena benet ligger mot stängslet... snabb som ja va så fick jag iallafall ingen stöt men skon full me jävlar skit...
Och inte nog med det.... så sitter vi och grillar, jag, Jesper Ida Brändström Oskar Eriksson och Hanna BusBlubben Åström Jonsson.. och så grillar vi marshmallows och så har jesper grillat sin klar och ska kolla på den, då flyger det marshmallows som jag antagligen får på armen och har nu världens jävla köttsår eftersom det brände in i huden...
några minuter senare, typ 30 min märker jag att jag har en hel jävla marschmellows på skon???? som knappt gå att få bort..
och så idag.. hårfärningen & inte nog med det så står vi och fiskar och helt plötsligt märker jag att jag har nå jävla äckelklägg på mitt ben, byxor och skor... jag gissar på att det är typ fiskrom.
Vad vill gud mig????????????????????????????????
igår så skulle jag gå över ett kostängsel som jesper höll ner med spöet.. och så hade vi just pratat om att jag aldrig fått någon stöt i mig. ANTAGLIGEN så kliver jag i koskit och halkar till så ena benet ligger mot stängslet... snabb som ja va så fick jag iallafall ingen stöt men skon full me jävlar skit...
Och inte nog med det.... så sitter vi och grillar, jag, Jesper Ida Brändström Oskar Eriksson och Hanna BusBlubben Åström Jonsson.. och så grillar vi marshmallows och så har jesper grillat sin klar och ska kolla på den, då flyger det marshmallows som jag antagligen får på armen och har nu världens jävla köttsår eftersom det brände in i huden...
några minuter senare, typ 30 min märker jag att jag har en hel jävla marschmellows på skon???? som knappt gå att få bort..
och så idag.. hårfärningen & inte nog med det så står vi och fiskar och helt plötsligt märker jag att jag har nå jävla äckelklägg på mitt ben, byxor och skor... jag gissar på att det är typ fiskrom.
Vad vill gud mig????????????????????????????????
++++ att nu när jag skulle publicera detta på facebook så går det inte för det är max 400 ord eller nåt och jag skrev över 1000.- SATAAAAAAAAAAAAAAAAAANS SKIIIIIIIIT
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Random | 2011-07-04 @ 17:24:09   

FaiL

hahaha misslyckat hår! kommer upp en bild ikväll om jag ska hem, eftersom kameran är där! (A) hahahahahaha faILLLLLLL
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-07-04 @ 17:17:12   

Btw!

Förlåt om det inte blir några mellanrum men skriver på jespers dator å då blire inte så o.O
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Random | 2011-07-04 @ 14:36:47   

helgen

Ska försöka minnas va ja gjort men okej, here we go!
Fredags: jobbade, fick sommarlov 4 real. Åkte hem till älskling, myste (antar jag att vi gjorde, haha) Och sedan for vi hem till selet. Såg lite av dirty dancing och sedan gick vi o la oss och pratade lite seriösa grejjer.
Lördags: vaknade vid tio tror jag, skickade iväg datorn till chrillekrull som vare i racklund. gjorde lite tårta och for iväg till rödå två gånger för att handla massa till mamma som dom hade glömt att handla. hahah sedan duscha ja o bytte om, sminkade mig osvosv och vid fyra så tog ja o älskling mopparna till racklund. Gick ner en sväng till älven för att visa honom hur det ser ut, på vissa ställen är det heeelt fantastiskt. men vi gick inte så långt, hahah. Gick upp och hällde upp bål och sånt. sen börja folk komma o så drog de igång med lekar och sedan mat och dryck. Typ kvällen kortfattat ;) drog sedan hem vid elva till älsklingen och somnade typ på eeen gång!
Söndags: vaknade vid elva, åt lunch sen for vi till vännfors och for ut med båten på älven, pojkarna fiska och jag låg och frös/solade! chillm0de ;) tillslut så skar motorn och vi ro hem! haha for hem och åt och for sedan ut igen o fiska utan lycka. haha for hem o åt, for ut o fiska ba här i spöland och sedan skrev jag ju att vi skulle se film men vi for ut o grilla ist! Drack grädde o sånt där, hehe ;) for hem o ja somna på dirren!!
idag; fått uppmuntran till att blogga! och sitter och äter chips också (A) snart ska jag sköölja ur färgen ur håret ;) ;) supriiiise!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-04 @ 14:34:15   

kanske världens bästa dröm?

Förutom alla lovedreams om min älskling..

Gissa vem jag drömde att jag träffade inatt? Bon jovi............... gaaash va glad jag va och fick hans autograf o fick ta kort med honom och han va astreeevlig osvosv.
Sedan drömde jag att jag skulle tatuera in en text på latinska på min handled om hur mycket jag älskar min familj och vänner. haha
jaja, uppdaterar snart om helgen som varit, eftersom fick ju iallafall två "jaa" svar på förra inläggget. haha!




Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Musik och film | 2011-07-04 @ 14:07:17   

vill ni att jag ska försöka blogga även om jag är trååkig?

JAAAAAAAAAAAA ELLER NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ???

Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Random | 2011-07-04 @ 11:03:32   

pysmys

nu blir det mys med älskling med chips och dip♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Kärlek | 2011-07-03 @ 19:31:50   

inte så vidare taggad på att blogga.

men jag ha väl mina själ, eller?
vi hörs väl senare då jag är skrivsugen..
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Tankar | 2011-07-03 @ 11:46:21   

mys med älskling!

hemma från jobbet nu, eller fick sluta en halvtimme tidigare men for iväg på konsum en sväng för lite nyttigheter och onyttigheter. haha!
vart så hiiiiiiimla glad när jag såg att jespers moppe va hemma!! eftersom jag trodde han skulle komma vid typ fyra..!! Dock så är han nere vid älven och fiskar :( men jag hoppas han kommer snart, saknar honom!!!!
Till middag blire fläskfile o strips, gött! Sedan blir det en resa hem till Selet någon gång ikväll när det inte regnar.
och btw, NU HAR JAG SOMMARLOV PÅ RIKTIGT!!!!!!!!!!!!!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-01 @ 15:24:45   

not so happy..

hejhej, hemma från lunchen nu. Gårkvällen va tjock osvosv. nu ha jag bara tre timmar kvar av mitt sommarjobb, och dessutom så kan de hända att våran lön höjts! Eftersom det har höjts för två kompisar som jobbar på olika ställen. Så hoppas!
Snart ska jag dra iväg igen till jobbet och sedan ikväll så far jag hem. med jesper. Får se vad vi hittar på!
see u 2night.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sommarlov 2011 | 2011-07-01 @ 11:33:18